L2 AssassiN Low Rate x8 - Gracia Epilogue

Zaczęty przez Jumanji, Listopad 11, 2010, 01:37:08 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Hoshi

AsoQ

GenesiZ

Cytat: AsoQ w Grudzień 27, 2010, 10:37:51 PM

Dotacja:

-Noblesse status: 15 pln
-85 lvl: 15 pln
-agathion: 10 pln
-accesory: 10 pln
-10000 reputation points: 10 pln
-clan lvl: 30 pln
-zmiana nicku: 10 pln
- Dowolny set/broń S: 40 pln
-Dowolny set/broń S80: 60 pln
-Dowolny set/broń S84: 70 pln
-blessed enchant A: 5 pln sztuka
-blessed enchant S: 10 zł sztuka 
-gcm: 10 sztuk za 10zł. 

Dotacja nie będzie znacznie wpływała na przebieg gry.

Ty weź się nie udzielaj lepiej...
Miesięcy bez L2: już nawet nie licze :(

Fat4lity

Cytat: AsoQ w Grudzień 28, 2010, 03:30:53 PM
Next fail się szykuje ?

Next fail? Ty chyba loladminie nie wiesz co piszesz. Fail gołym okiem to jest widoczny ale tego Twojego serwerka.

Jumanji

Cytat: ONYX2 w Grudzień 28, 2010, 02:35:15 PM
Plotki po ludziach i FORUM chodzą, że coś ciekawego planujecie? To prawda?
Cytat: Hoshi w Grudzień 28, 2010, 03:19:57 PM
Jumanji dawaj info :P
Cytat: Duralex w Grudzień 28, 2010, 02:38:00 PM
Coś ciekawego ? nowy server?

Słuchajcie, nie chcę zapeszać. Na tym forum od jakiegoś czasu toczą się rozmowy skierowane do administratorów serwerów, o czym pewnie wiecie, a jeżeli nie to wystarczy dokładnie śledzić posty. Jest przeznaczony odpowiedni temat w innym dziale ( nie w dziale L2AssassiN). Tak więc nie bedę tu poruszał tego wątku, a nawet bym nie chciał.  Powiem tak, gdy zostanie przekroczona masa krytyczna i każdy szczegół zostanie poukładany i dopracowany, a zainteresowane osoby wyrażą zgodę to zostanie ogłoszona informacja na tym forum.

W tej chwili być może huczy na FORUM pomiędzy graczami, ale nie oczkujecie, że coś się zmieni w najbliższych dniach. Budowanie czegoś od podstaw wymaga cieżkiej pracy i dni. W dużej części to, co mamy w planach i zamierzamy zrealizować nie dotyczy serwera L2AssassiN (nie dotyczy także powstania nowego serwera - to odpowiedż na Twoje pytanie Duralex).  Wydaje się, że pomysł będzie miał raczej pozytywny wpływ na wiele spraw związanych z grą LineAge II.

Dodam tylko, że spotkałem się z wieloma pozytywnymi opiniami jak i nieznaczną krytyką (zrozumiałe)

Nie chce, aby ta sprawa dotyczyła tego tematu i zapewniem z całą pewnością , że nie dotyczy servera L2AssassiN, który na razie jest i bedzie.

Cytat: AsoQ w Grudzień 28, 2010, 03:30:53 PM
Next fail się szykuje ?

Tak więc masz też odpowiedź AsoQ (nie będzie nowego serwera na razie, a bynajmnij nie bedzie to nowa edycja L2AssassiN) i proszę nie zaśmiecaj tego topiku.

Plany są ambitne, ale co z tego wyjdzie to się okaże.
Szlachetny człowiek wymaga od siebie, prostak od innych. Największym powodem do chwały nie jest to, że nigdy nie upadamy, ale to, że potrafimy się po upadku podnieść.   FORUM: http://teamspeakserver.pl/forum

Fat4lity

Cytat: AsoQ w Grudzień 28, 2010, 09:15:11 PM
Czyli jednak fail.

I weź tu tłumacz kretynowi... -.- NIE!!! SERWER NADAL STOI, WIĘC FAILA NIE BĘDZIE!!! POJĄŁEŚ?

AsoQ

Cytat: Fat4lity w Grudzień 28, 2010, 09:17:50 PM
I weź tu tłumacz kretynowi... -.- NIE!!! SERWER NADAL STOI, WIĘC FAILA NIE BĘDZIE!!! POJĄŁEŚ?

Z takimi dziećmi na ADHD mode:on upadnie on jeszcze szybciej.

ONYX2

Nie ten a ten twój serwer AsoQ napewno upadnie, a ty razem z nim się pogrążysz.

Ci ludzie, którzy prowadzą L2AssassiN napewano mają i będą mieli wiele do powiedzenia i zaoferowania nawet gdy serwer nie będzie istniał. Nie masz pojęcia o czym mówisz. O ile wiem nie ma tu żadnego dziecka, ale nię będę się w dyskusję z Tobą wdawał.

Przytoczę tylko czyjść cytat,  bo szkoda mi na Ciebie słów:

"Nie walcz z głupcem... ... najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu... ... a później pokona doświadczeniem."
L2 Official Franz/Naia: Necro/Soultaker 76
L2 Official Franz/Naia: Spoil 70

TO JEST CZAD: http://www.lineage2.com/gd/
NEW ENGINE.

Lineage® II: Goddess of Destruction™, the largest ever content update to the immersive fantasy MMORPG of elite PvP combat, maximizes your fun. Fight in stylish and lively battles with new powerful classes and skills. Take your character to new heights with 14 more levels. Play time to achieve endgame level speeds up dramatically. New group features like the party match system and revamped group sizes and character.

perfecT

Cytat: AsoQ w Grudzień 29, 2010, 03:55:55 PM
Cytat: Fat4lity w Grudzień 28, 2010, 09:17:50 PM

Z takimi dziećmi na ADHD mode:on upadnie on jeszcze szybciej.

Nie no ku r w a on mnie rozbraja

//Wulgaryzmy - 5%

Hesser

Ja  proponuje przy resejstracji robić krótki test IQ, jak np. opowiadanie pisane, żeby dostać konto na Allseronie. Odpadnie pewnie 90% ludzi korzystających z tego forum, ale za to będzie to trochę wyższy poziom ;)

L4mp4rd

Z tym sposobem Hess serwer może i miałby swój klimat bez dzieci ale online będzie siegał 50.... niestety takie sa fakty
Myśle, że Jumanji zrobi coś z czego każdy porządny gracz będzie zadowolony...
Pozdrawiam

Hesser

Teraz mówiłem o forum tym tutaj, żeby tacy ludzie jak AsoQ sie nie wypowiadali :D

Co do serwera - drugi raz to nie przejdzie, Allseronu nic nie jest w stanie powtórzyć ;)

ONYX2

Jumanji taka sugestia zobacz nie ma w tej chwili dobrego serwera na kronice Gracia Epilogue w Polsce. To byłby strzał w 10-kę w tej chwili. Wydaje się, że jesteście chyba w tej chwili jednym z serwerów, który ma tą kroniką w miarę dobrze zrobioną. A nie wszyscy chcą grac na FREY, tak jak ja. Widzę, ze poprawiliście wiele rzeczy. Wiem, że pracujecie cały czas nad serwerem i z każdym dniem ten serwer staje się coraz lepszy. Dlaczego go nie odpalić na nowo? Wiem, ze nie chcesz stawiać serwera L2AssassiN od nowa, że względów jak to określiłeś w rozmowie, że szanujesz graczy i ich czas poświęcony w grze. Chłopie udowodniłeś już, że serwer nie padnie jak inne serwery z dnia na dzień, udowodniłeś też że nie jesteś wielbłądem itd. Pomyśl teraz o rozwoju serwera. Myślę, że wiele osób by wróciło na ten serwer, przy nowej odsłonie i reklamie.
Jedno mogę Ci powiedzieć, żawsze gdy idzie z Tobą porozmawiać na TS-ie czy w L2 to czuje się entuzjazm, doświadczenie, a dodatkowo traktujesz każdego człowieka poważnie i umiesz go wysłuchać.  Uważam, że to niespotykane w gronie wielu admnistratorów. Umiesz zjednać sobie ludzi.

Oby z nowym rokiem poszło WAM łatwiej tego Wam życzę. 

HAPPY NEW YEAR 2011
L2 Official Franz/Naia: Necro/Soultaker 76
L2 Official Franz/Naia: Spoil 70

TO JEST CZAD: http://www.lineage2.com/gd/
NEW ENGINE.

Lineage® II: Goddess of Destruction™, the largest ever content update to the immersive fantasy MMORPG of elite PvP combat, maximizes your fun. Fight in stylish and lively battles with new powerful classes and skills. Take your character to new heights with 14 more levels. Play time to achieve endgame level speeds up dramatically. New group features like the party match system and revamped group sizes and character.

Hoshi

Wtb wipe + reklama i start np w polowie stycznia :)

Brianoc

Tez bym chcial znowu tu pograc ale admin raczej nie zdecyduej sie na wipe, thaliony by plakaly o swoje dyna sety :P
a.k.a Szakalaka

Bot coder!

Hesser

Do tego wipe to nawet ja mogę swoją łapkę przyłożyć, bo jak tak dalej pójdzie, to za miesiąc już nikogo nie będzie - tylko 10 sklepików ustawionych w giran i tyle..

Duralex

Cytat: Brianoc w Grudzień 31, 2010, 07:23:36 PM
Tez bym chcial znowu tu pograc ale admin raczej nie zdecyduej sie na wipe, thaliony by plakaly o swoje dyna sety :P
Online: 25
Thaliony by nie płakały o swoje dynasty sety bo nie grają

Brianoc

Jak pisal hoshi i poprzednik. Naprawde zastanow sie nad startem na nowo. Twoj serwer stoi dluzej niz polowa razem wzietych serwow z tego forum.

Nie ma teraz zadnych serwerow , jest zainteresowanie. poza tym wydaje mi sie ze Twoi gracze popra vipe, jesli mialo by to rozruszac serwer. Cala polska twierdzi ze macie SUPER pliki a waszym jedynym problemem jest online. Jesli zdecydowal bys sie na ponowny start moj klan napewno by zawital :)

[brat szaki]
a.k.a Szakalaka

Bot coder!

Linthar

Jakby jeszcze podkręcił trochę raty na 10-15 to jeszcze więcej by się zleciało

Fat4lity

Dołączam się do większości tutaj. Podobało mi się podejście Admina do graczy. Fajnie, że team się przerzedził bo tyranów nikt nie lubi i mimo to ogarnęliście wszystko. Co więcej Admin nie ma nastu lat a serwer już trochę stoi. Jeśli więc powstanie na nowo to stanę za serwerem :)

Hesser

Ktoś kiedyś prosił mnie, żebym poprosił adminów o ankietę na temat wipe.
Tak więc, sam na forum assasina zrobiłem taką ankietę i o ile ktoś tam zajrzy, to mam nadzieję, że zagłosuje : )

Tracić tak dobre pliki i takich świetnych adminów na 5-10 ludzi którzy zostali na serwerze (o ile jeszcze tam są? :>) na prawdę nie ma sensu :<

NoFckingWay

Ja Ciebie prosiłem,ale wszyscy twardo staliście za tym zeby nie wipe'owac ,bo online wzrośnie !
Dobrze,ze w końcu to zrobiłes  :oops:

Hesser

NoFckingWay - wzrósł, ale widocznie nie wystarczajaco wysoko, bo potem się posypało ;)

Brianoc

Moze dajmy wypowiedziaec sie administracji :P
a.k.a Szakalaka

Bot coder!

Hesser

Ankieta jest tylko sprawdzeniem ile ludzi by tego chciało, wiadomo, że to zależy od Administracji ;)

http://forum.l2assassin.com.pl/topics4/pl-szukamy-gm-ts-moderator-forum-moderator-vt712.htm#4002

L2assasin otwiera nabór do Teamu, co oznacza, że chyba coś zaczyna się znowu dziać - i bardzo dobrze ; )