Rickert // Elles - FirePoint - X50 Interlude

Zaczęty przez Rickert, Styczeń 02, 2011, 04:52:44 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Kelly^_^

Cytat: Fat4lity w Styczeń 05, 2011, 10:32:30 PM
Cytat: Kelly^_^ w Styczeń 05, 2011, 09:59:31 PM
/confirmed
ale to byly czasy 'ran kluty" ja mowie o Marze z celesa
w ramach kompromisu marr na desce ladnei ciska

Tak, z Celesa. Marr_5 to nazwa filmiku gdzie gra na daggerze. Na desce go nie widziałem, ale to tylko kwestia czasu.
Mam nadzieje, że niebawem znajde jakiegoś ciekawego low IL a wtedy sam pokaże skilla, bo 'urlop' mnie nudzi :)

marr 5 to czasy nanaki @th

wszystkie jakie posiadam<
DOTA 2 > DOTA 1
Cytat: Naito
Niestety żyję i mam się dobrze :P
:/

dont kaminzi

bula

Cytat: cukier w Styczeń 05, 2011, 06:48:54 PM
+1 i dziekuje za poparcie !

Cytat: bula w Styczeń 05, 2011, 06:20:19 PM
Cytat: cukier w Styczeń 05, 2011, 11:16:30 AM
ale przepraszam a co ma p def do tego ?poza tym od bodajze graci bluff zapisany jest jako stun ,a str warunkuje succ rate stunow stad wlasnie +str
"bodajze", ba! nawet na pewno w l2 nigdy czegos takiego nie bylo

btw, bluff od zawsze(c4) byl stunem

Rickert

up komp po formacie, jakieś linki do działających frapsów mara? I najlepiej w jeden topick to. :D Wiem, że gdzieś były już podawane nie raz, ale nie mogę znaleźć.
Never regret anything because at one time it was exactly what you wanted

kazuPwNz

Aerith - saggi 78
Nanaki - gh 78
Celes - swm 79
rpg club x5 - gh 85
rpg club x15 - mm 85

the end

Naito

Cytat: Fat4lity w Styczeń 05, 2011, 05:56:36 PM

CP sniffer, spamer, clicker itp itd. Nie używacie go? Wasza sprawa. Jeden woli macro, drugi ma na plecach 546536 bishów a trzeci woli ciskać enemy niż wynajmować murzyna, który mu będzie potki odpalał. Interlude ma to do siebie, że delay cp potka średnio wynosi 250ms, czyli 4 na sekundę co niekiedy czyni nas immortal. Nie ważne jak, ważne że się owni a inni płaczą, że nie pokozaczą.

Rickert nie jest bogiem daggerów, true, ale gra lepiej niż wcześniej a postępy się liczą.

Dla mnie każdy jeden, kto tego używa i w dodatku z tego powodu gra na Interlude jest zwykłym łosiem i nie ogarnia gry. Aha i od razu uprzedzę, że ja nie jestem każdy, więc jeśli wiem, że coś takiego stosują wszyscy w tej grze po prostu w nią nie gram. Tak w skrócie to tyle. Pozdrawiam i miłego podniecania się fragami zdobytymi dzięki programowi a nie umiejętnością.
Zapraszam na serwer Team Speak 3 - Dead Echo - Community of Gamers - Adres: deadecho.pl

W Lineage 2 gram na serwerze: EU Core | Nick: Naito | Clan: BlackSwans

Fat4lity

Cytat: Naito w Styczeń 06, 2011, 09:23:05 AM
Dla mnie każdy jeden, kto tego używa i w dodatku z tego powodu gra na Interlude jest zwykłym łosiem i nie ogarnia gry. Aha i od razu uprzedzę, że ja nie jestem każdy, więc jeśli wiem, że coś takiego stosują wszyscy w tej grze po prostu w nią nie gram. Tak w skrócie to tyle. Pozdrawiam i miłego podniecania się fragami zdobytymi dzięki programowi a nie umiejętnością.

Ja używam macro, jednak ze względu na delay Interlude ludzie i tak mi pisali, że używam spamerów. I co mam robić? Kłócić się z nimi?

kazuPwNz

spamer to zło a każdy kto go używa jest zły
Aerith - saggi 78
Nanaki - gh 78
Celes - swm 79
rpg club x5 - gh 85
rpg club x15 - mm 85

the end

Kelly^_^

twoje zdanei sie nie liczy

rickert tu masz wszystkie dodatkowe od usera Apocalyptik

Cytathttp://www.megaupload.com/?d=BFYIQZ9L  - InTranceWeTrust - pov Yavin

http://www.megaupload.com/?d=IEQE227W - Adrenaline Monday, pov Marr TH/HE.

http://www.megaupload.com/?d=4QMXHCIN - NanazilBranaki, pov Yavin, Shaav, ZX(WC tez zabija jakby kto pytal :P), duzo destro.

http://www.megaupload.com/?d=OKQXEL14 - Paczka Marr1, Marlolth, Marr1 pierwszy filmik z pov TH z Nanaki.

http://www.megaupload.com/?d=IYH6715S - Trainy z ludzi na HE pod Iposem.

http://www.megaupload.com/?d=SUE9ZQ9A - Shawy's movie, pov Shawy SPS/BD/WRL - tez fajnie sie oglada.
DOTA 2 > DOTA 1

dont kaminzi

bula

Cytat: Fat4lity w Styczeń 05, 2011, 05:56:36 PM

CP sniffer, spamer, clicker itp itd. Nie używacie go? Wasza sprawa. Jeden woli macro, drugi ma na plecach 546536 bishów a trzeci woli ciskać enemy niż wynajmować murzyna, który mu będzie potki odpalał. Interlude ma to do siebie, że delay cp potka średnio wynosi 250ms, czyli 4 na sekundę co niekiedy czyni nas immortal. Nie ważne jak, ważne że się owni a inni płaczą, że nie pokozaczą.

Rickert nie jest bogiem daggerów, true, ale gra lepiej niż wcześniej a postępy się liczą.

wszystko okej, ale dlaczego myslisz ze rickert z tego powodu gra na Iinterlude serwerze? taki reuse cp potek zostal wprowdzony w c5 i afaik do obecnej kroniki nic nie bylo w nim zmieniane

Kelly^_^

DOTA 2 > DOTA 1

dont kaminzi

Apocalyptik

CP bot czy tam inne radary itp. są lamerskie jak dla mnie i tego nie używam, ale też nie oceniam innych, jak chcą to ich sprawa, ja się tylko mogę ponabijać z takich frapsów 30% gracz 70% bot. Ściągnąłem kiedyś CP bota, żeby zobaczyć różnicę, jest spora, w ogóle nie trzeba o tym myśleć. Z radarami i innymi gównami nie mam do czynienia, bo nie gram na EU/NA offie i nigdy nie będę, bo to się mija z celem imo. Rickert tu dosyć dobrze grał, jakby wywalił tego bota i wstawił CP na F-y, to pewnie na to samo, albo podobnie by wyszło.

Btw. Tych frapsów Marra mam dosyć dużo, jak wrócę do domu w sobotę, to może znajdę jakieś linki o ile jeszcze istnieją.

We ride together, we die together.

Fat4lity

Cytat: Apocalyptik w Styczeń 06, 2011, 12:28:40 PM
CP bot czy tam inne radary itp. są lamerskie jak dla mnie i tego nie używam, ale też nie oceniam innych, jak chcą to ich sprawa

Mi to nie przeszkadza, bo czy mają bota, czy radar i tak padną. Mnie macro HP i CP styka, ale żeby tak klikać jak Marr, to trzeba się z klawką w ręku urodzić :)

kazuPwNz

Aerith - saggi 78
Nanaki - gh 78
Celes - swm 79
rpg club x5 - gh 85
rpg club x15 - mm 85

the end

RazielIII

BRAZIL LUCKY SLEEP ON VALAKAS NECKLACE!!!
Why should I take life so seriously? I just wanna do what I like to do being far from reality. This is my own world, I just wanna hear the music.
http://www.youtube.com/watch?v=lVvG_dy94LM NEW ONE!
http://www.youtube.com/watch?v=U81wZ2khvFs

L2@retired

WS - Rankar x5 DC 84
RPG - CLUB x15 SWM 85 / DC 85
RPG - CLUB x5 SD 84
DEX - Wrath x9 SD 85  
Reloaded x15 SD 83
eXistence x4 SD 78
Azarath x15 SD 78
Nanaki x15 SD  77
Celes x7 SD 77

Fat4lity

Rickert

Sry, a jeżeli powiem, że używam nostromo to też naito nie mam skilla? So sad.  hahaha

d/l frapz marra.
Never regret anything because at one time it was exactly what you wanted

Kelly^_^

Cytat: Apocalyptik w Styczeń 06, 2011, 12:28:40 PM
Tych frapsów Marra mam dosyć dużo, jak wrócę do domu w sobotę, to może znajdę jakieś linki o ile jeszcze istnieją.
byloby milo  8)

Cytat: RazielIII w Styczeń 06, 2011, 02:33:44 PM
BRAZIL LUCKY SLEEP ON VALAKAS NECKLACE!!!
ahh epicka akcja na varce
DOTA 2 > DOTA 1

dont kaminzi

MiilkyChocolate

A ma ktoś może linki do all frapsów Gustavsa? brakuje mi chyba parę jego frapsów do kolekcji i ciekaw jestem czy ma coś nowszego niż ElatedMind

Vizjerei - SH 79 [BFDE x12]
Viz - TH 79 Noble [BFDE x12]
Viz - GH 79 Noble [BFDJ x30]
Vizjerei - BD 79 [RPG x5]
DaVidS - BP 80 [RPG x5]
RewQ - TH 79 Noble [Kastien x15]
MilkChocolate - WR 79 [RPG x15]
Overpow - PR 80 Noble [FirePoint x50]
MilkChocolate - SPS 85 Noble [DarkOmen x22]
iFckYourMom - Bers 84 Noble [DarkOmen x22]
Vizjerei - PR 79 Noble [InfiniteL2]

Apocalyptik

Nie było raczej nic nowego, bo nie gra, poza tym to loldagger, to już lepiej poszukaj sobie kagana, Squeeza itp.

We ride together, we die together.

MiilkyChocolate

Kagan mi sie nie podoba. A do gustavsa potrzebuje pare frapsow za czasow c5 i IL bodajze chyba z 2/3 mi brakuje. O squeezie slyszalem ze ostro kara na oly. Masz moze jakies linki do niego? Najlepiej do all frapsow ^^

DaVidS - BP 80 [RPG x5]

Kommodus

http://files.mail.ru/9EAYRY
Squeez_June-oly_2009
235  MB  13:31 

http://files.mail.ru/DS66LF
Squeez_Olymp2_November_2009
17:41   323  MB

MiilkyChocolate

DaVidS - BP 80 [RPG x5]

Fat4lity

Cytat: MiilkyChocolate w Styczeń 09, 2011, 12:21:41 PM
Kagan mi sie nie podoba. A do gustavsa potrzebuje pare frapsow za czasow c5 i IL bodajze chyba z 2/3 mi brakuje. O squeezie slyszalem ze ostro kara na oly. Masz moze jakies linki do niego? Najlepiej do all frapsow ^^

Również mi się Kagan nie podoba. Gustavs (ElatedMind) już raczej nie gra. W A/S grade nie ma już zbytni kogo tłuc więc jego czas się skończył.
Squeez kilka miesięcy temu pisał o tym, że ma za słabego kompa na coraz nowsze kroniki. Z tego co mi wiadomo dawno go nie widzieli online. 

MiilkyChocolate

Cytat: Fat4lity w Styczeń 09, 2011, 01:08:21 PM

Również mi się Kagan nie podoba. Gustavs (ElatedMind) już raczej nie gra. W A/S grade nie ma już zbytni kogo tłuc więc jego czas się skończył.
Squeez kilka miesięcy temu pisał o tym, że ma za słabego kompa na coraz nowsze kroniki. Z tego co mi wiadomo dawno go nie widzieli online.

Wlasnie to bylo piekne, ze on tak naprawde biegal bez sprzetu a karal oll : >  Kagan jakis taki przesadzony i sfarmiony. Squeena sciagne w nocy ^^

DaVidS - BP 80 [RPG x5]

Fat4lity

Cytat: MiilkyChocolate w Styczeń 09, 2011, 01:30:46 PM
Cytat: Fat4lity w Styczeń 09, 2011, 01:08:21 PM

Wlasnie to bylo piekne, ze on tak naprawde biegal bez sprzetu a karal oll : >  Kagan jakis taki przesadzony i sfarmiony. Squeena sciagne w nocy ^^

Karał do czasu gdy ludzi skołowali sobie lepsze eq :D
To tu masz frapsa jak kagan z ziomkami pada poprzez part dvp: http://www.youtube.com/watch?v=tAq1UOeRv0E  :P Zabija go BD :P