Paladyn [Pal]

Zaczęty przez Ryltar, Grudzień 10, 2005, 12:27:18 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Kwadrat

duza, kosmiczne zwiekszenie mocy sacrifice, mozliwosc robienia stuna na time, czy chociazby mozliwosc wbicia kryta z tribunala (przydatne na daggerow)

Rickert

Cytat: Kwadrat w Luty 11, 2011, 05:39:20 PM
duza, kosmiczne zwiekszenie mocy sacrifice, mozliwosc robienia stuna na time, czy chociazby mozliwosc wbicia kryta z tribunala (przydatne na daggerow)
A, ok. ;<
Never regret anything because at one time it was exactly what you wanted

ARCYK

Tak pytam o te różnice bo zamierzam zagrać na theonline x3. Do Dexa jakoś nie mam przekonania, nie tyle do serwa co do kroniki bo jakoś do Freyi nie mam przekonania. A na Asyluma nie chce mi się tak długo czekać i poza tym nie wiadomo co z tego będzie. To wszystkie różnice czy jeszcze coś zmieniono? :D

Kwadrat

nie pamietam, ale to sa raczej wszystkie najwazniejsze imo

Yoker

A czy to czasem nie bylo juz w GF?
Inna sprawa, ze osobiscie wole recycle - bardziej przydatne na oly. Kazdy hit to mozliwosc wybudzenia ze stuna a wiec raczej nie przetrzymamy enemy przez te 9sek. Time w sumie lepszy na mass - stunujemy i lecimy kogos innego stunowac :P

Dexter69

Stun na time to jedyna możliwość wygrania z hero psem i jedna z możliwości vs inne palki. Nie mówiąc o tym jak się sieka enemy pt, kiedy większość stoi na 20 sek stunie. Active refresh zamiast recykle ench.

Kwadrat

Cytat: Yoker w Luty 13, 2011, 12:09:43 PM
A czy to czasem nie bylo juz w GF?
chyba ge, chociaz na 100% nie jestem pewien
Cytat: Yoker w Luty 13, 2011, 12:09:43 PM
Inna sprawa, ze osobiscie wole recycle - bardziej przydatne na oly. Kazdy hit to mozliwosc wybudzenia ze stuna a wiec raczej nie przetrzymamy enemy przez te 9sek. Time w sumie lepszy na mass - stunujemy i lecimy kogos innego stunowac :P
co kto lubi, ja wole time, bo stun i tak ma maly reuse ;> a przy time +30 mozna spokojnie zrobic resummon fenixa

mały_głód

Stun +30 Time, który vs dobry przeciwnik będzie trwać...10-14 sekund maksymalnie, o ile wejdzie?Resist Shock, Vesper Robe, Antharas, Zaken i już z 20sekund robi się mniej niż 10 lub ~10.Stunowanie innego HK/PK to troszkę lipa wg mnie, ale kto co lubi (albo kto gdzie gra).

BTW jak to ma być użyteczne na olimpiadzie przeciwko wyfarmionemu summonerowi?Przecież okładając summonera na TP, wybudzasz jego summona...

ARCYK

Co do tego stuna na time to może jednak wprowadzili to już w GF? Bo patrząc tutaj http://www.lineage2.com/news/graciaepilogue_06.html
tego skilla nie ma w tamtej tabelce :>

Cival

Cytat: ARCYK w Luty 12, 2011, 11:31:20 AM

Tak pytam o te różnice bo zamierzam zagrać na theonline x3. Do Dexa jakoś nie mam przekonania, nie tyle do serwa co do kroniki bo jakoś do Freyi nie mam przekonania. A na Asyluma nie chce mi się tak długo czekać i poza tym nie wiadomo co z tego będzie. To wszystkie różnice czy jeszcze coś zmieniono? :D
Arcyk cycu znowu grasz :S Paladyn? spoko Freya to najgorsza koreańska kronika jaką widziałem ale nie jest źle :D
ale tanki nie są złe dodali kilka fajnych skillów ;] właściwie to dwa combat aura i jakiś pasywny zapomniałem jak sie nazywał.

...::Praetoriae Cohortes::...

ARCYK

Cytat: Cival w Luty 17, 2011, 11:38:19 AM
Cytat: ARCYK w Luty 12, 2011, 11:31:20 AM

Arcyk cycu znowu grasz :S Paladyn? spoko Freya to najgorsza koreańska kronika jaką widziałem ale nie jest źle :D
ale tanki nie są złe dodali kilka fajnych skillów ;] właściwie to dwa combat aura i jakiś pasywny zapomniałem jak sie nazywał.

Haha ja gram cały czas, a Ty? Pisałem do Ciebie na gg ale nie odpisałeś to nie wiem ;p. Zawsze grałem dd a teraz chciałem zagrać tankiem stąd tyle pytam :D. Btw ta Freya od biedy jakoś tam ujdzie ale to co się dzieje w H5 to imo trochę żałowe ;x

Sebal

Paladyn na 44-45 gdzie expi najlepiej?
Sebal- Life ...

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

SHUT UP AND ENJOY THE MUSIC

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

DeepInside

tanor canyon, na vanguardzie do lvl 52 włącznie
League of Legends EUNE - do odwołania

L2 EU -> Core - iDeepPain = Sigel Knight 9x (retired)
L2 EU -> Core - DeepPain = Feoh Wizard 8x z SLH (alt) (retired)
L2 EU -> Core - GreenZone = Iss Enchanter 8x (slave box) (retired)

L2 RU -> Lancer - DeepPain = Sigel Knight 85/Destroyer 75/SWS 75/Phantom Summoner 5x (retired)
Aion -> Spatalos - Deep = Templar 45 (retired)
L2 NA -> Bartz - DeepPain = Grand Khavatari 78 (retired)

lukasz09091

Cytat: DeepInside w Luty 22, 2011, 07:24:31 AM
tanor canyon, na vanguardzie do lvl 52 włącznie
tylko o ile pamiętam to minus tego spotu to brak herbów i co najważniejsze regeneracji vita

ARCYK

Na 78 gdzie koksać palkiem solo? Sprzęt commony A (lol). CP mi się posypało i coś nie mogę znaleźć nowego więc pozostaje mi solo póki co. Próbuje w pagan ale jakoś średnio to idzie. Na co się banisha enchantuje, żeby lepiej lethal wchodził? Da się w ogóle tak? Serw L2ex. Z tego co widzę to w tym pagan EE owni :D.

Xaxunio

Enchant na cokolwiek zwiększa szansę na lethal bo rośnie lvl skilla. Ale najlepiej na to co zadaje dmg
Nudzi ci się?

Kliknij i pomóżA jak mi chcesz pomóc to tu kliknij http://amorion.pl/?p=2585
http://r14.bloodwars.interia.pl/r.php?r=83836
:P

Pomógł ci ktoś na forum? Podziękuj.
Albo będzie taki cuś:

Cytat: PuFF w Marzec 07, 2011, 09:45:23 AM
wypisałem certy do pve jak i pvp :) i kurfa + nie dostałem !
//No dobra, masz plus :P Pytającemu to się przyda. Apocalyptik
:dw_4_3:

DeepInside

Cytat: ARCYK w Kwiecień 24, 2011, 02:59:33 PM
Na 78 gdzie koksać palkiem solo? Sprzęt commony A (lol)
imo Silent Valley pod GC, 2h sword na vanguardzie + boost morale i AI na zmianę = exp jest imba jak na taki sprzęt :]
League of Legends EUNE - do odwołania

L2 EU -> Core - iDeepPain = Sigel Knight 9x (retired)
L2 EU -> Core - DeepPain = Feoh Wizard 8x z SLH (alt) (retired)
L2 EU -> Core - GreenZone = Iss Enchanter 8x (slave box) (retired)

L2 RU -> Lancer - DeepPain = Sigel Knight 85/Destroyer 75/SWS 75/Phantom Summoner 5x (retired)
Aion -> Spatalos - Deep = Templar 45 (retired)
L2 NA -> Bartz - DeepPain = Grand Khavatari 78 (retired)

Furanik

Witam
Czy skill Angelic Icon można użyć razem z Flame Icon?

PuFF

Cytat: Furanik w Maj 05, 2011, 12:57:56 PM
Witam
na officlaju nie

wodzu3000

Cytat: PuFF w Maj 05, 2011, 01:26:35 PM
Cytat: Furanik w Maj 05, 2011, 12:57:56 PM
Witam
na officlaju nie

A moim zdaniem można  :afro:

Alarion

z tego co wiem to można i Victoria mając młotek podjeżdża do enemy ze 250 speeda (nawet jak jej ww skasujesz ; p ) i uderza 1-2 i gleba, czyli prawie jak bonebreaker xD
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

Arimas

Cytat: Alarion w Maj 06, 2011, 08:33:28 AM
z tego co wiem to można i Victoria mając młotek podjeżdża do enemy ze 250 speeda (nawet jak jej ww skasujesz ; p ) i uderza 1-2 i gleba, czyli prawie jak bonebreaker xD
Masz paladyna w party to weź go zapytaj O.o

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

Alarion

dlatego piszę "Z tego co wiem" ; p

Cat Drama Maker

Lunar

Beż jaj ze FI z AI sie stackuje...boże przeciez wtedy zabicie takiego palladyna jest wręcz niemozliwe z tymi wszystkimi chain healami teraz przecież to wyciąga taki kosmiczny p def+m def+ np party ud ze to się kur... w pale nie mieści...niech jeszcze kur** palkowi dadza jakiś buff +50% p atak dzizas.

Alarion

lepszy od party nuków na transformacji nie będzie, bo wtedy i 20k m defa mu nie pomoże ; p

Ale na oly to miazga jakich mało...

Cat Drama Maker