Hawkeye [HE]

Zaczęty przez Ryltar, Grudzień 10, 2005, 12:28:19 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

RycezSzilen12PL

czesc ludzi pomija b grade armory w koncu 52-61 to kwestia kilku/kilkunastu dni nawet na offie a pvp na takich lvl praktycznie nie istnieje i liczy sie jak jaszybsze dobicie high lvla
rpg 5x
7x bd sws th sb destr aw wl se bish

bobooon

Czesc

1)Oplaca sie zrobic dla HE dye +4str -4 dex ??
2)Skad oprocz questu na bp mozna wziąć recki na mj light seta??(nie liczac wszelkiego rodzaju npc dla donatorow)

pzdr

Madith

ad.1 Zrobic mozesz ale imo sie nie oplaca...PR z siebie chcesz zrobic ?? Lepiej odjac 4con bo i tak bedziesz mial najwiecej hp/cp a dex'a szkoda imo
ad.2 wydaje mi sie, ze w IL jest spoil na recki ale nie jestem pewny na 100% (sprawdz na www.lineage.pmfun.com)
Arrissa, Franz
ADV80+/WC75+ nobless //retired

Kherith, Lancer
GH84+/DA75/WL75/BD62+  //retired

Madith, Core
Yul 85+                                  //retired

Diablo 3 Clan League

comeback

CytatCzesc

1)Oplaca sie zrobic dla HE dye +4str -4 dex ??
2)Skad oprocz questu na bp mozna wziąć recki na mj light seta??(nie liczac wszelkiego rodzaju npc dla donatorow)

pzdr

1.nie
2.drop/spoil od c5
Swarm Member

Luna- 6x HE

bobooon

thx
4) znacie jakiś konkretny drop calc do c5??

5)gdzie najlepiej expic 60-70 samemu, a gdzie na fullbuffie w pt typu wc,pp,bd,sws,he,he,he,he

Z góry thx
pzdr

bylyforumowicz

5)WOA, IT, varka- pt
FOD/obok goddard/BS samemu 

Hermit

Stary Hermit farme miał. A czas sobie upływał i upływał.
=

bobooon

Może mi to ktos rozkodować :
WOA IT varka FOD BS

Z góry THX

Fargath

Woa- Wall of Argos
IT-Imperial Tomb
Fod- Forest of the dead
bs- blazing swamps
varka- varka silenos outpost

myha

Hermit:te jakże cudowne miejsce zostawimy dla ciebie naszego forumowego mastha
Auto Giełda:
http://mmoto.eu

Stanisław Lem
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."

Luki99

Ja mam takie pytanie. Gdzie moge expic SAgi 76 na buffach od pp i dance, solo i najlepiej jakies cata. CZy np w Martyns gdzies w glebi jest jakies dobre miejsce?? SAints, DO, FP odpada. A i chodzi mi o server c4 XD

bula

CytatSAgi 76 na buffach od pp i dance, solo
ale to sie wyklucza :>

DIO

Cytat: bula w Marzec 22, 2008, 01:03:30 PM
CytatSAgi 76 na buffach od pp i dance, solo
ale to sie wyklucza :>

npc buferzy z dancami songami 1h lub wiecej i sie nie wyklucza :D solo w fog mozesz latac :p

Luki99

pp i bd na bocie, to niby jak to sie wyklucza??

bula

Cytat: Luki99 w Marzec 22, 2008, 09:23:41 PM
pp i bd na bocie, to niby jak to sie wyklucza??
taa ...

myha

moze tak że dance trwaja dwie minuty
Auto Giełda:
http://mmoto.eu

Stanisław Lem
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."

PeBe

skoro na bocie, i np. bd daje co 2 minuty invite, tanczy i robi /leave to why not?

bula

Cytat: PeBe w Marzec 24, 2008, 10:22:19 AM
skoro na bocie, i np. bd daje co 2 minuty invite, tanczy i robi /leave to why not?
wlasnie dlatego

PeBe

Cytat: bula w Marzec 24, 2008, 12:01:16 PM
wlasnie dlatego
0.o bot nie umie tego robić or waht? Z tego co pamietam były tam jakieś skrypty czy coś ...

bula

Cytat: PeBe w Marzec 24, 2008, 03:13:04 PM
Cytat: bula w Marzec 24, 2008, 12:01:16 PM
wlasnie dlatego
0.o bot nie umie tego robić or waht? Z tego co pamietam były tam jakieś skrypty czy coś ...
nie ... bot umie to robic ... ale chodzi o to ze nie rozpatrujemy mozliwosci kiedy biega za toba bot i co chwile dajesz mu party zeby dal ci dance bo na wiekszosci serwerow za cos takiego jest ban ...

Luki99

ale nie na wszystkich:< no trudno widze ze pomocy nie bedzie:P

Helioks

Cytat: Luki99 w Marzec 22, 2008, 12:30:15 PM
Ja mam takie pytanie. Gdzie moge expic SAgi 76 na buffach od pp i dance, solo i najlepiej jakies cata. CZy np w Martyns gdzies w glebi jest jakies dobre miejsce?? SAints, DO, FP odpada. A i chodzi mi o server c4 XD
z takimi buffami możesz chodzić solo do dark omen cata O.o + jeszcze snipe i niezle ladujesz :P ale nie badz taki predki badz ostrozny i nie bierz cala sale na siebie :P

Kostek(...)

Jaki jest najlepszy build dla he? a grade ofc.
1) pod pvp
2) pod exp

RycezSzilen12PL

tallum light(super bonusy na pvp i pve mp reg++ bleed resist)+carnage bow+manna up sa(wiecej skilli w pvp/mozna dluzej expic)...chociaz light sa tez niezle owni - wiecej ss/strzal/potkow
do tego koniecznie dye -str +con (LUCZNIK ZABIJA CRYTEM A NIE REGULAREM) ew mozna tez dodac -str+dex. uzywamy stun shot->double shot->bijey az do reuse skilli->stun->double mozna tez dodac power shot.
rpg 5x
7x bd sws th sb destr aw wl se bish

Szewa

Cytat: RycezSzilen12PL w Marzec 29, 2008, 10:56:40 AM
tallum light(super bonusy na pvp i pve mp reg++ bleed resist)+carnage bow+manna up sa(wiecej skilli w pvp/mozna dluzej expic)...chociaz light sa tez niezle owni - wiecej ss/strzal/potkow
do tego koniecznie dye -str +con (LUCZNIK ZABIJA CRYTEM A NIE REGULAREM) ew mozna tez dodac -str+dex. uzywamy stun shot->double shot->bijey az do reuse skilli->stun->double mozna tez dodac power shot.

grałes kiedys w ogóle HE?

Armor:
Tylko Majestic light set + SB+qr
Dye: +4dex-4con +4str-4con

He bazuje na krytykach, a moc krytykow zalezy od str ;/