Temple Knight [TK]

Zaczęty przez Ryltar, Grudzień 10, 2005, 12:33:26 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Ryltar

To sopbie dowal w DEXa a nie dupe trujesz :D

Marc1n

HATE ME MOAR!

echoes

pogadac se chcialem,samotny sie czuje  :elf_1_2: : )~

Ryltar

*glaszcze po glowce* no juz...

echoes

*tuli sie do ryltarowej piersi*  :drool:
offtop mode off :D

sliP

Wczoraj kumpel dał mi się pobawić dualami Damaszkami+8 i Tallum Setem...
myślę że to byłby sposób na solo exp :D :D 900 p.atk i 1200 p.def :P

Profesor

lol lepszy zenchantowny DLE... wiadomo że jak zdejmiesz dama i założysz dama*dama +8 to bedziesz miał większy atak o.O Ameryki nie odkryłes, jednak imo dual dla TK to porażka, z mieczem tego samego grade'u masz wyższy dps...

sliP

echoes

ty widze jaja sobie robisz kolego ;) wez bron tego samego grade to zobaczysz ze sie mylisz :)

sliP

Biłem i DLE i tymi Dualami i przyjemniej się biło dualkami :D :D czuło się tą potęgę :D

Dev

ehe, potege i brak bloku tarcza ...
Throne and Liberty - Dagger/Longbow lvl 55 - Judgement Server
Lineage 2 Project Wolf - Varkas lvl 83
Lineage 2 Essence (L2 Reborn) - Divine Templar lvl 91
Lineage 2 Reborn Origins x1 - Adventurer lvl 77

Ryltar

To idz powalcz z lucznikiem albo daggerem to poczujesz ta potege...

Profesor

TK z Dama*Dama - dps = 113.7
TK z DLE - dps = 128.5
TK z Dama*Dama +8 - dps = 146.4
TK z DLE + 8 - dps = 152.8

testowane w l2calc na "test monster", na "test target" wyniki byłyby nieco sfałszowane bo duale same sobie zakładają SA powyżej +3 i dostaje się wtedy bonus do pvp +5% :P, a że mowa była o expie... poza tym TK bez tarczy to jeden wielki LOL... tarcza to siła TK...

echoes

dokladnie,jak nie masz mastery na dana bron to nie ma co wydziwiac ;)

Ryltar

Wyjatek luk a duale maja Sa od +4 chyba ze od +3 sa duale A.

Profesor

Ryltar czytaj uważnie :P POWYŻEJ +3, czyli +3 nie daje. Dopiero +4.

sliP

po pierwsze nie wbije DLE +8, po drugie nie mam DLE, po trzecie co mnie interesuje inna broń, skoro mówie o dualach damaszkach...??lol...?? :o zrobie sobie FB i będzie > damaszki, logiczne... :o
serio siła TK to tarcza??wow...nie wiedziałem, od 4 miesięcy gram TK na serwie x4, dochodzę do 3 profki i nigdy nie wiedziałem o tym że trzeba z tarczą chodzić :oops: o matko,a ja z fistami biegałem...teraz już rozumiem, to przez to tak wolno się expiło solo...bo nie miałem mastery do fistów...ahaaaaaaaaaa....ide się pociąć...

seryjnie,mam nie bić w pvp dualami??serio??może mi jeszcze powiesz że mam się zbuffować i ssy wziąć i przeciwnika znaleźć??a w ogóle mam takie coś: summon cubic, ale mi to nie działa bo pisze że czegoś tam nie mam...poradzicie mi co zrobić??normalnie nie wiem co teraz...

Marc1n

Cytatzakładają SA powyżej +3 i dostaje się wtedy bonus do pvp +5%
Yyyy :?:
HATE ME MOAR!

Ryltar

Cytatserio siła TK to tarcza??wow...nie wiedziałem, od 4 miesięcy gram TK na serwie x4, dochodzę do 3 profki i nigdy nie wiedziałem o tym że trzeba z tarczą chodzić

Załóż reroll set albo przywołaj reroll cubica...

Dev

Throne and Liberty - Dagger/Longbow lvl 55 - Judgement Server
Lineage 2 Project Wolf - Varkas lvl 83
Lineage 2 Essence (L2 Reborn) - Divine Templar lvl 91
Lineage 2 Reborn Origins x1 - Adventurer lvl 77

Profesor

Cytat: Marc1n w Czerwiec 30, 2007, 08:20:19 PM
Cytatzakładają SA powyżej +3 i dostaje się wtedy bonus do pvp +5%
Yyyy :?:

no przynajmniej tak mi się wydaje, że SA w AG i Sg dodaje 5% dmg w pvp, a co zmieniło się coś? A dual po zenchantowaniu do +4 wkłada sobie też sA nie? :P

@slip rofl @ J00 juz zacznijmy od tego że o TK mówiłem w sensie expienia, poza tym skoro nie wbijesz DLE+8 to nie wiem po kiego czorta się podniecasz dualami +8 LOL

Marc1n

Cytatno przynajmniej tak mi się wydaje, że SA w AG i Sg dodaje 5% dmg w pvp
Nie wiem co to za skróty niesamowite, te AG i SG, ale wiem jedno. Bonus do PvP mają tylko bronie Hero i tam wynosi on własnie 5%.
HATE ME MOAR!

Truskawka

Cytat: Marc1n w Lipiec 01, 2007, 12:56:31 PM
Cytatno przynajmniej tak mi się wydaje, że SA w AG i Sg dodaje 5% dmg w pvp
Nie wiem co to za skróty niesamowite, te AG i SG, ale wiem jedno. Bonus do PvP mają tylko bronie Hero i tam wynosi on własnie 5%.
Oj to malutko wiesz... wszystkie bronie A i S grade mają bonus do pvp

Ryltar