Temple Knight [TK]

Zaczęty przez Ryltar, Grudzień 10, 2005, 12:33:26 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Ryltar

Cytatsam se zrob reroll na da

Sam wiesz ze Elfy opieraja sie na DEX i rzeczach z tym zwiazane :P Lepiej juz do takich zabaw wziąć DLE z health ^^

Cytatchodzi mi o pvp,3,8k hp to ja se moge wiesz co zrobic jak ja mam stac jak ciec i zgarniac agro

A o czym ja mowie :P? I tak tylko to robisz :D

Cytatroznie sie...niebieska tarczka przy nicku w pt (laski na to leca)

Ta chyba takie co dopiero graja w L2...

Cytatoraz wisdom,fortitude i health

Wisom i Helth to jest N/C jakos nigdy nie zauwazylem roznicy jak to mam...

Cytat(no i Guard Stance +1 cost a dzis SF +1 power)

Widze ze poszedles za rada ^^?

MonT

Zawsze health brałem tylko wtedy kiedy broń nie miała focusa lub haste.

echoes

pamietam ze majac damaszka z focusem calkiem milo mi sie solowalo,no ale ja nie bede solowal na 76+,nawet na ratach 4x to tragedia (a na nizszych jeszcze gorzej :D)...sam juz nie wiem...z jednej strony roznica ok 1,6k hp na blessach na korzysc health a z drugiej 86 critical rate na korzysc focusa...aaaa szkoda ze dostalem tego forgottena,wszystko byloby jasne :P

Ryltar

Zawsze SA stawiam tak dla tanka:

1)Focus
2)Health
3)Haste(szczegolnie dla cubicarzy :P)

Wiec ja bym bral FB z Focus i poskladal sobie DLE z Healthem.

echoes

hmm wbilem sobie dye +2dex+2con-4str,mam dc heavy seta (nooo dzis kupuje lapki :P) zle dye wsadzilem?jak dla mnie sa ok,ale czekam na guru wszelakich :P

Ryltar

Wiesz co ci powiem ^^? +4 CON +4 DEX -8 STR +4 WIT -4 INT ^^ Powod? I tak jestes tankiem w pvp a elfy maja korzystac z DEXa ^^

Dex i Shield Block>HP "Bialy Bracie" :D

PS:Odzywaj sie na GG czasem...

bula

Marc1n

Nom, zgodze się z Rylem, tylko, że zamiast +4WIT, dałbym, hmm, albo jescze 1den do DEX, albo 1 do CON. I tak nawet na -9STR pojedziesz kogo masz pojechać, czyli DD, a nic nie zrobisz, żeby móc pojechać nukera np :)
HATE ME MOAR!

echoes

yhyyy musze sie zgodzic..tylko w morde 1,5kk aa zmarnowalem na te dye :D no nic,trza sie subka w kata wybrac :d
odezwe sie czarny bracie :D

Ryltar

CytatNom, zgodze się z Rylem, tylko, że zamiast +4WIT, dałbym, hmm, albo jescze 1den do DEX, albo 1 do CON. I tak nawet na -9STR pojedziesz kogo masz pojechać, czyli DD, a nic nie zrobisz, żeby móc pojechać nukera np

Na Warriora szkoda czasu,arrest i niech go magowie/lucznicy zjada,innych tankow to tez szkoda czasu,mag to mnie pojedzie a daggera i archera wymecze z MP.Ale +WIT jest po to zeby szybciej rzucac heal i te inne rzeczy.Tank od C5 nie ma zdobywac fragow tylko brac na sobiebie wiec stosuje sie pve buildy ^^

Dodajac do Dexa wzrosnie ci speed i blok tarcza(co jest cholernie wazne u Elfow),Accuary(przyda sie na daggerow i archerow),atk.speed(cubic sie rozrusza) i evasion(nie wiem po co ale moze cos sie uniknie ^^).

echoes

evasion jest fajne :D swego czasu Golkonda nie trafil mnie 2 razy pod rzad :P

Marc1n

Ty Ryltar, ale dla selfheala i entagle nie warto dawać do WIT. Sam grasz przecież SK i mówisz, że do WIT mu nie warto dodawać, a ma nieporównywalnie więcej debuffów. Cast Arresta zależy chyba od atk. speed, bo to fizyczny skill. IMHO WIT dla jasnych elfów jest bezużyteczny.
HATE ME MOAR!

Ryltar

Golkonda ma od zawsze problemy z celowaniem :D (kto to k***a jest?)

echoes

yyy taki rb :P duzy byk :P w toi :P na subke :P i bil mnie krytykami po 1,8k :D

Ryltar

CytatSam grasz przecież SK i mówisz, że do WIT mu nie warto dodawać,

No wlasnie gram SK nie TK a to roznica no nie :P?

Cytata ma nieporównywalnie więcej debuffów

TK? Az jeden?

CytatCast Arresta zależy chyba od atk. speed, bo to fizyczny skill

Yup

CytatIMHO WIT dla jasnych elfów jest bezużyteczny.

To po co sps sobie dodaja do WIT :P?

echoes

ja jednakowoz widze wyrazna roznice w szybkosci rzucania entagle,elemental heala czy poison/bleed cure,a to rzeczy sie jednak przydaja :)

Marc1n

Dla jasnych Elfów fighterów miałem na myśli...
CytatTK? Az jeden?
SK ma tylko jeden debuff więcej tak, hmm...
CytatNo wlasnie gram SK nie TK a to roznica no nie ?
Grasz SK i mówisz, że nie korzystasz z WIT, on ma mniej skilli, a nawet wiekszy bazowy WIT...
Zreszta, heh, co kto lubi.
HATE ME MOAR!

echoes

w zasadzie sk moze sobie wpakowac +4int i zalatwic np soma z acu :P i tak bedzie na plusie :D

Ryltar

CytatSK ma tylko jeden debuff więcej tak, hmm...

Jeden wiecej?:

SK:
-Hex
-PB
-WS
-(Curse)Poison
-Sting
-FS
-LS
-Arrest
-Judgment
ST:
-ToD
-Bash

TK:
-Entangle
-Arrest
-Tribunal
ET:
-Bash

Taaa ma o jeden debuff wiecej...

CytatGrasz SK i mówisz, że nie korzystasz z WIT, on ma mniej skilli

Z tym ze on ma leczenia a ja mam tez nuki?

Marc1n

Ryltar, czytaj, ja pisze:
CytatSam grasz przecież SK i mówisz, że do WIT mu nie warto dodawać, a ma nieporównywalnie więcej debuffów
Ty odpisujesz ni z gruszki ni z pietruszki...
CytatTK? Az jeden?
Nie wiem ocb, bo jest to ni do sensu, ja o SK, Ty o TK, stwerdziłem, że wypowiedź miała brzmieć "Od TK? Az jeden?(ironicznie)", więc odpisałem ironicznie:
CytatSK ma tylko jeden debuff więcej tak, hmm...
No i wyszedł głuchy telefon.
BTW, TK ma leczenie, ale co z tego :?: Jak leczysz się za tyle co wiecej bedzie ze spamu QHP, ten skill jest użyteczny tylko na oli, ew. PvE, żeby nie marnowac kasy, ale nie na PvP, zmiłujcie się... Już to widze, jak stoi PW i sobie Elemental Heala rzuca na PvP z innym sztyleciarzem i go zbawia +4WIT, aaa...
HATE ME MOAR!

Ryltar

Dostaniesz Stinga czy od Vipera i to wylecz ^^

Marc1n

Prawde mówiąc, nie pamiętam jaki jest cast tych Cure, ale napewno moża spróbować poleczyć się itemkami, typu np. antidote....
HATE ME MOAR!

Ryltar

Do effect 7 lecza a SK na 72 ma doty z effect 8.

Bled

Cytat: Ryltar w Czerwiec 21, 2007, 10:03:30 AM
Do effect 7 lecza a SK na 72 ma doty z effect 8.
skubaniec....

echoes

akurat bleed/poison cure castuja sie blyskawicznie :)~