Temple Knight [TK]

Zaczęty przez Ryltar, Grudzień 10, 2005, 12:33:26 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

echoes

co to za rycerz co sie kryje :P

Ryltar

Cytatwez juz tym pedalskim elfem bo zaczne to odnosic do siebie

To do elfa chyba ze w RL jestes nim...

Cytatwygral bo mial wyzszy lev Razz (78 na 74) Very Happy

A pamietasz jak sie bilem...

Cytatbtw on mial dark legiona a ja damaszka

Chcialem uzyc mojego damacha na +10 :D

Cytatco to za rycerz co sie kryje

Inteligenty co atakuje z zaskoczenia :D

~Armagedon~

przegrać z tk walcząc sk... raaany cóż to by było za upokorzenie... pedalskie elfy nie maja szans przeciw seksualnie rozwiniętym dark elfom !! :D
aha ponoć tk w interlude dostaje nowego cuba co rzuca arrest lub coś w tym stylu... czy to prawda ?! (takiego cuba to bym nawet da nie dał -.-" ciekawe czy w c7 sk będzie miał 4 cuby...)

Ryltar

Tak rzuca Arrest i Hate.

sliP

Dziś miałem kolejne zwycięskie pvp z SK na równym lvl,tym razem pojedynek trwał równe 17min...sposób na SK jest prosty: entnagle <hit,krytyk,hit> arrest <hit,krytyk,hit> (i tak 150x) :P jednak broń z focusem i kubik leczący to jest to :D pod koniec rywal sobie darował te uciekanie i regenerowanie many i poszedł na męską wymianę ciosów :P (bo inaczej pojedynek trwałby 2h)

pozdrawiam wszystkich TK-ów 8)

Ryltar

lol to on nie ma Arrest -_-...ja rozwalilem TK w h2h ^^(czesc echoes :>).

sliP

no to dużo wytrzymał skoro miał gorszy sprzęt i mniejszy level :rotfl:

Ryltar

Damach z SA jest lepszy niz czysty DLE.Bizuteria to w sumie bez roznicy bo on mial sefla na m.def to mielismy podobny a co do lvl to ja mam w setem -5 con ^^ a on mial DC :>

sliP

To co to za tank z -5con :D nie no żartuje,dużo zależy od gracza...skoro grasz od c1 SK tzn że jesteś już obeznany w temacie :P w wakacje zrobie sobie SK i porównam co lepsze (dla mnie) :P

Cytat: Ryltar w Maj 16, 2007, 08:35:01 PM
Cytatwez juz tym pedalskim elfem bo zaczne to odnosic do siebie
To do elfa chyba ze w RL jestes nim...

wszyscy jesteśmy elfami,miłujmy się :rotfl:

echoes

haaaalo ryl primo voto tys nukowal a nie h2h bo jakbys poszedl na h2h to bys dostal po dupie ;D (-5 con sie klania ;) ) pamietam zes smigal po arence i drainowales,dotowales etc a ja ci entagle nie moglem wsadzic...po 2-gie damach z sa ok,wle wiesz jakie mialem sa?nie focus tylko crit dam,wiec zadna rewelacja :) po 3-cie nie wiem czemu ale na epi cubici mis ie czesciej odpalaja na epi niz na abbys :P ty miales chyba MJ?wiesz MJ>DC w pvp i to ostro :)
to tak tytulem wyjasnienia,do tego pojedynek trwal dlugo i z tego co pamietam to dosc mocno naruszylem ci hp :)

Ryltar

Cytathaaaalo ryl primo voto tys nukowal a nie h2h

Sorry zapomnialem na poczatku rzucilem DH i FS...potem odpalilem GS i SF i poszedlem w zwarcie od czasu do czasu rzucajac pb ihex i stinga.I nie gadaj ze walczylem inaczej bo tak walcze w tym setupie a skoro nukowalem to czemu poszedlem do klopa sie odlac?

Cytatwle wiesz jakie mialem sa?nie focus tylko crit dam,wiec zadna rewelacja

To co mocniejsze krytyki i pamietaj ze walka byla na scrollach ^^

Cytatpo 3-cie nie wiem czemu ale na epi cubici mis ie czesciej odpalaja na epi niz na abbys

Tlumacz sie...

Cytatty miales chyba MJ?wiesz MJ>DC w pvp i to ostro

Ta zwlaszcza ze na SK DC jest dobry bo nie moze ci LS wsadzic...

Cytatdo tego pojedynek trwal dlugo i z tego co pamietam to dosc mocno naruszylem ci hp

Dlugo wiem ze trwal a co do HP to ja mam 3k a zostawiles mi 900 ^^

echoes

chcesz zebym ci przyznal ze jestem kiepski a ty boski? :) no to ok przyznaje ci to ;)

Dev

echoes chcesz pvp z moim sws ? :D
Throne and Liberty - Dagger/Longbow lvl 55 - Judgement Server
Lineage 2 Project Wolf - Varkas lvl 83
Lineage 2 Essence (L2 Reborn) - Divine Templar lvl 91
Lineage 2 Reborn Origins x1 - Adventurer lvl 77

echoes

to niepredko :D na epi zaczyna sie przerabianie w c5 :D bede mogl uzywac agro na innych graczach,w przyslosci dojdzie arrest i tribunal/judgment wiec sie bede bawil tam :P

Dev

ty nie dostaniesz judge tylko trybunal :P judge to dark magic ...

echoes

dalem przeciez / miedzy judge i tribunal :P
zapraszam na epi :D

Ryltar

Judg>Trib

Cytatchcesz zebym ci przyznal ze jestem kiepski a ty boski?

Nie chce zebys przyznal ze moj sk ci skopal pedalska dupe...a ten twoj pvp z 2 tk to jest lol i tyle xD

sliP

W czym lepiej wygląda TK, DC czy NM??Bo już nie moge patrzeć na mojego TK w tym pedalskim Doomie...wyglądam jak jakiś paź :shock:

echoes

DC...ale i tak najlepiej w Imperialu :D
www.lineage2.com library,armor sets,oblookaj sobie :P bo o gustach sie nie dyskutuje (chociaz dark elf w draconicu wyglada jak spiderman :D )

sliP

TK we wszystkim wygląda dupiato :D najlepiej w Tallumie :P

Ryltar

Cytat: sliP w Maj 27, 2007, 12:37:56 AM
W czym lepiej wygląda TK, DC czy NM??Bo już nie moge patrzeć na mojego TK w tym pedalskim Doomie...wyglądam jak jakiś paź :shock:

W Reroll set...a jak ma nad glowa reroll cubic to jest Pr0

CytatDC...ale i tak najlepiej w Imperialu

Ta jak z kosmodyskiem...kazdy Elf wyglada zrabanie w tym IC...Dla DE to pomalowany tecza Compo...GF NCSoft...

CytatTK we wszystkim wygląda dupiato Very Happy najlepiej w Tallumie Razz

DC FTW.

Marc1n

HATE ME MOAR!

Fugas

echoes jestes frajer i tyle nie znasz sie to nie pisz rozpierdalaja mnie tacy frajerzy to ze udalo ci sie kiedys wygrac z jakims idiotą tk to nie znaczy ze potrafisz grac każda postać jest dobra a wszystko zależy od tego kto stoi za sterami widzialem jak koles tk z bishopem na full buffie oczywiscie rozjebal caly klan na fg dzialo się to na serwie virtue jak ktoś był w sinHegemony to zapytajcie sie kumpli jak to fajnie przyjsc zergiem o dostac wpierdol Pozdro all:)) itak mnie wkońcu zbanuja

echoes

:shock:
nie jestem pewien czy cie dobrze zrozumialem (nie odniose sie do frajera,za stary jestem na wyzywanie sie) zasadnicze pytanie:
czy chodzilo ci o to ze wygralem z jakims idiota grajacym tk
czy chodzilo ci o to ze z kims tam wygralem grajac tk i ten ktos jest idiota...
jesli o to drugie,to stwierdzenie ze ktos musi byc idiota azeby przegrac z tk jest zenujaco glupie,juz taki jeden saggitarius z draconiciem sie o tym przekonal
a jesli o to 1-sze...eeee....widziales moj podpis? :D ja geniuszu GRAM tk :D
nigdy nie stwierdzilem ze jestem mastah w pvp,raz wygram,raz przegram a itak pvp (mam na mysli mass albo cs) w wykonaniu tk sprowadza sie do hate'owania i zgarniania dammage na klate...
nie znam sie?a ty sie znasz?skad wiesz czy potrafie grac?a grales ze mna/przeciwko mnie?w ogóle nie wiem do czego pijesz bo ostatnio gadalismy o tym jak wyglada tk w dc/nm i innych setach
i pokarz mi gdzie chociaz raz napisalem ze "wymiatam" moim tk w pvp?i ze z kims napewno wygram?bo nie przypominam sobie ;) prosze o odpowiedz tu albo na pm,albowiem jestem osoba dorosla i cenie sobie jesli ktos kto czyni mi jakies zarzuty podparl swe tezy jakas argumentacja ;)
ps:i pisz uzywajac polskiej skladni  :|

Dev

cii echoes ty gy grasz elfem i wiesz co dalej xD