Temple Knight [TK]

Zaczęty przez Ryltar, Grudzień 10, 2005, 12:33:26 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Ryltar

CytatTK i tak nie ma na co MP wydawać, na Guard Stance w NM też ma 100% shield defense rate...no i NM ładnie wygląda

Czyli skoro ma 100% bloku i wiekszy p.def to dostaje maly dmg tak? To po co mu RD? Bonus bedzie kijowy bo ile to odbije? 0-3 dmg?

Cytatchyba musze tak zrobic

Nie "chyba" tylko rusz dupe i wlaz...

CytatNie pamietam tego O.0

Ta a to do mnie mowia na wstepie jak sie zaloguje "Ryltar co dzisiaj piles?"(ja k**** tyle nie pije...).Wtedy co dostalismy Songi,buffy i dance od tych polakow.Warrior,fury,fire i dmg po 1200 w magow :D

bula

1200?? to ile ty Str masz?:D ja po 900 z crita walilem :D acha juz wiem :D ty zerka miales ^^

Ryltar

Zerk+dance+buffy na krytyk w tym PoF :P ja mam +3 str i +2 z MJ ^^

A wracajac do tematu to jak wejdziesz to zobaczysz ^^

Marc1n

Takim tokiem rozumowania Ryltar, to trzeba dawać się zdebuffować, żeby Ci robili więcej DMG...tak tak, Reflect DMG build na TK, to mnie zabiłeś...
HATE ME MOAR!

Ryltar

Malo osob to wie ale...jezeli mamy odpalony GS+DC+Blessed Shield to nasz blok wynosi 100%.Ale ile osob wie ze modyfikatory i bonusy powyzej tej 100 licza sie do perfekcyjnego bloku?

echoes

hyhy ok to bede teraz kombinowal jakby tu grac na 2 serwerach na 1 kompie ^^

Marc1n

Bez DC też możesz mięc na GS 100% Shield block, mało tego...to, że miałbyś w DC np. 118% już nie wpłynie na Excellenta w ogóle...więc po co :?: Tak, jest to jako takie wyjście ten set...  Bo jest tańszy. U mnie kosztuje 60% tego co NM. W dodatku teraz jak podciągne do C5 to wszystko, to jednak Hold Ressist się przyda i to bardzo....
HATE ME MOAR!

Ryltar

Cytat118% już nie wpłynie na Excellenta w ogóle...

Excellent to nie jest "na fart" tylko ma wplyw blok tarcza.Jezeli masz go wyzszy to ci ten modyfikator tam podskoczy o te 3%(zawsze cos).Zreszta po co my tu sramy w bambus skoro echoes wejdzie na abyss x300 i sobie sam zobaczy co jest lepsze :P

echoes

no jestem juz na abbys jestem ^^ stryk mnie poratowal b gratami :D kiedy moge ci skopac dupsko? :P btw jestem w waszym klanie :D

Marc1n

Tak Ryltar, ale ponad możliwe 100%, rezerwa w postaci nic nie pomoże. Ogranicznie to ogranicznie ;)
Jak chce może u mnie porównać :P Troche to mu potrwa...
HATE ME MOAR!

Ryltar

Im wyzszy blok tarcza tym wyzsza szansa na excellent.Wiem bo ostatnio lalem sie z Duelistami i jak odpalilem Gs i SF to moglem miec po 4 excellenty pod rzad.

Cytatno jestem juz na abbys jestem ^^ stryk mnie poratowal b gratami Very Happy kiedy moge ci skopac dupsko? Razz btw jestem w waszym klanie

Dzisiaj bede bo wczoraj chlalem ;P
Musze Deva podszkolic jak sie zabija summonerow ^^

bula

ta jasne sprobuj summonera na oli zabic shillien templarem...

najwiecej udalo mi sie zjechac Spectral Masterowi hp do 1/3
Arcana Lord rozwala mnie jak chce,
a elemental Mastera nie doganiam z dexem 39...

Marc1n

A Ty mnie nie rozumiesz Ryltar... więc powiem inaczej. Jak w NM mam 100% defense shield rate i w DC też, to w którym bede miał większa szansę na Excellent :?:
HATE ME MOAR!

Ryltar

DC bo daje bonus do Bloku,mimo ze masz niby 100% to i tak szansa na excellent jest wieksza.Sprawdzalem to na blessed shield i GS wlaczonym w Doomie.

Marc1n

No to jak widać...bugi ;) Zasada podobna jak z Criticalem. Na Bloody Orchid na full buffie masz 500 i na DSie też, chodź DS ma mocniejszego Focusa. Czyli tak jakby ma duzo ponad normę, jednak critical będzie 500 w obydwu, na papierze i realny.
Max to max, a pozaramkowa rezerwa nic nie da...przynajmniej nie dawać powinna. A sprawdzanie jakto bywa z nim, zależy od szczęscia. Dlatego niesamowite wyniki działania Luster, albo wchodzenia Stunów czasami są.
HATE ME MOAR!

sliP

TK to najlepsza profesja jaką mogłem wybrać,zakochałem się w tej postaci :P w 3 mieszki szybko dobiłem do 65lvl i powiem że w pvp wcale taki autystyczny nie jestem - doom set+black ore+sls focus i wczoraj jeden SK na 67levelu padł jak miałem 600hp :P szkoda że nie ma choć jednego dobrego skilla do ataku(ale byłoby chyba zbyt pięknie).Właśnie składam Damaszka i nie wiem co bardziej się opłaca, wrzucić do niego haste czy focus :roll:

Marc1n

Jak Ci sie Focus sprawdzał, to bierz Focusa. TK nie ma takiej ogromnej zależności wchodzenia Cubiców od Atk. Speed jaka jest u SK. Bo u SK 3 Cubici wchodzą na tej zasadzie, a u TK tylko jeden. Dlatego IMHO Focus rox ;)
HATE ME MOAR!

echoes

agree
do tego tk krytuje bardzo czesto i nie ma problemow z trafianiem,ja nawet teraz,majac dle z health czesto krytuje :)
nastepny kochajacy TK co to sie dzieje :D
powodzenia ;)

~Armagedon~

jeżeli sk przegrywa z tk to czas zmienic server....

Ryltar

No wiesz jak ja walczylem z echoesem to poszedlem sie odlac :D Bo wiedzialem ze walka bedzie trwala dlugo.

BTW Echoes mam twoja walke TK vs TK...obcielem ja z 7 minut do niecalych 4 minut :D ale zajmuje 350 mb O.o

sliP

Cytat: ~Armagedon~ w Maj 16, 2007, 03:42:54 PM
jeżeli sk przegrywa z tk to czas zmienic server....

Przecież pvp samo się nie gra,wszystko zależy od gracza,zresztą wejdzie ci krytyk częściej niż normalnie ,cubic też częsciej poleczy i po zawodach 8)

Cytat: Ryltar w Maj 16, 2007, 04:22:11 PM
No wiesz jak ja walczylem z echoesem to poszedlem sie odlac :D

i który wygrał?? :P

Ryltar

Cytati który wygrał??

Hmm...Ryltar ktory gra SK od C1 czy Pedalski elf? Wiadomo ze ja!!!

echoes

wez juz tym pedalskim elfem bo zaczne to odnosic do siebie :|
wygral bo mial wyzszy lev :P (78 na 74) :D
zdarza mi sie na epi wygrywac z sk :) kwestia wlasnie tych krytykow i cubicow :)
btw on mial dark legiona a ja damaszka :D

sliP

Lepiej wyglądać jak pedał, niż biegać jak dzwonnik z notre dame :D

Marc1n

HATE ME MOAR!