Epic Phail

Zaczęty przez Prokrastynator, Kwiecień 06, 2011, 08:00:08 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Kelly^_^

DOTA 2 > DOTA 1
Cytat: Naito
Niestety żyję i mam się dobrze :P
:/

dont kaminzi

vegnu

Server fajny, tylko szkoda, ze albo sa pt tak slabe, ze nie musze rzucac heala podczas pvp, albo sa tak chujowe, ze rzucaja pt recalla, jak tylko nas widza.

rcu2xp

Shadowsi z abyss x7 wbili na serva :D

nobody1

to normalne ze clicker nie dziala? bo crash dostaje qq

kochamziolo

dobrze ze juz wiekszosc koni pojdzie sie jebac, bo szlo dostac chu.. do glowy
Cos dla fanow L2 Obczaj a nie pozalujesz    http://13k.pl/-/sugestia.php

<-_->

Polopiryn

Cytat: kochamziolo w Kwiecień 09, 2011, 02:37:50 AM
dobrze ze juz wiekszosc koni pojdzie sie -_-', bo szlo dostac chu.. do glowy

Na expie niech se koń biega, ale nie w mieście bo to była parodia. ;/
Jak się wszyscy wpisują to ja też, nie chce być inny :(

Core:

Nobopiryn - 64 ES ;)

kochamziolo

Cytat: Polopiryn w Kwiecień 09, 2011, 09:13:00 AM
Cytat: kochamziolo w Kwiecień 09, 2011, 02:37:50 AM
dobrze ze juz wiekszosc koni pojdzie sie -_-', bo szlo dostac chu.. do glowy

Na expie niech se koń biega, ale nie w mieście bo to była parodia. ;/

Dokladnie to mialem na mysli :D

<-_->

Alarion

To jak panowie, za ile pierwsze quity z serwera będą lecieć? 2-3 miechy i już będziecie nowego hax0r priva szukać? : >

/drama lama on
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

vegnu

Juz pierwszy lolclan quitnal.

kochamziolo

Cytat: vegnu w Kwiecień 09, 2011, 11:05:05 AM
Ktory zdarzyl zaczac i juz quitnar?Widocznie jakis lol bo nawet nie zauważyłem

<-_->

Rickert

Cytat: kochamziolo w Kwiecień 09, 2011, 11:13:24 AM
Cytat: vegnu w Kwiecień 09, 2011, 11:05:05 AM
Ktory zdarzyl zaczac i juz quitnar?Widocznie jakis lol bo nawet nie zauważyłem
Nie wiem jaki ale wiem że szybko quitnął, na pewno nie mogłeś tego zauwarzyć. ;o

edit: rzal, mojego posta samo forum poprawia a tego wyrzej nie raczy? :(
Never regret anything because at one time it was exactly what you wanted

Duo

sixsense czy jakos tak sie wabili, klam skladal sie chyba z 3 party rickerta, gustda i conamiego, ktory to mial niby gnoic bmfow, a okazal sie failem roku przez swoja napinke na forum. Pt gustda chyba gra bo widzialem go wczoraj pod crestem AR.

Uploaded with ImageShack.us

thunderZ

Cytat: Duo w Kwiecień 09, 2011, 11:53:24 AM
sixsense czy jakos tak sie wabili, klam skladal sie chyba z 3 party rickerta, gustda i conamiego, ktory to mial niby gnoic bmfow, a okazal sie failem roku przez swoja napinke na forum. Pt gustda chyba gra bo widzialem go wczoraj pod crestem AR.
moje pt gra i was gnoi więc mission complet :) a klan był pajacu tylko, żeby mass res działał.
Kto ma grochy niech da grochy, grochy kurwa bęc. Niech sypią się grochy, grochy kurwa bęc

muchosQQ

Cytat: RazielIII w Kwiecień 08, 2011, 09:14:03 PM
a no byli, ale to trzeba sobie ostro nagrabic ;p

Cytat09-03-2010, 14:37:20    masowe rozdawanie + i -/ spam    +45
08-03-2010, 21:51:35    Nieuzasadnione przyznawanie raputacji    0
08-03-2010, 21:14:07    Nieuzasadnione przyznawanie Reputacji: 5%    +5

:?

Acid

Klan AR? Jak pełna nazwa?

Lunar

agresja rodzinna chyba,jakis lol klan xd

vegnu

Cytat: thunderZ w Kwiecień 09, 2011, 12:43:45 PM
moje pt gra i was gnoi więc mission complet :) a klan był pajacu tylko, żeby mass res działał.

No bo wiadomo, ze na 30lvlu kazdy ma mass ressa, trofl.

Acid

Cytat: Lunar w Kwiecień 09, 2011, 01:33:13 PM
agresja rodzinna chyba,jakis lol klan xd

Aaa oni kiedyś na EXI też zapowiadali się jako pr0 klan, niestety szybko odpadli, szybciej niż sam priv :P

Duo

Smutny jestes  :( Twoje party to niby kto ? Jakies randomy bez cresta, duzo sie takich kreci po spotach. Kolejne konto zalozyles buraku ? Jak zwykle duzo szczeka, a malo robi. Niestety okazales sie za slaby na sredniego l2jota, udowodniles tylko, ze nie warto sobie toba zaprzatac glowy, a ty jak i twoje party (lol) i ten smieszny klanik to zwykle faile ktore bez dobrego zaplecza chuja moga zrobic. Sam bylem ciekawy czy tym razem napiszesz, ze 9 osob bije caly klan. Niestety nie udalo sie co wlasnie teraz widac  :) 

PanListonosz

Jak z manorem na tym serwerze? Od której można kupować nasiona i o której sell.

raiderek

Cytat: PanListonosz w Kwiecień 09, 2011, 03:02:38 PM
Jak z manorem na tym serwerze? Od której można kupować nasiona i o której sell.

Jedynym customem manora jest mozliwosc wymiany jedynie setki owocow, co jest imo malo smiesznym zartem nie majacym nic wspolnego z dazeniem do retaila powstalym tylko po to by pomoc bandzie placzacych polaczkow. Reszta ustawien jest retailowa.
Wasting time since 2004
Ru off.

thunderZ

Cytat: Duo w Kwiecień 09, 2011, 02:40:33 PM

Smutny jestes  :( Twoje party to niby kto ? Jakies randomy bez cresta, duzo sie takich kreci po spotach. Kolejne konto zalozyles buraku ? Jak zwykle duzo szczeka, a malo robi. Niestety okazales sie za slaby na sredniego l2jota, udowodniles tylko, ze nie warto sobie toba zaprzatac glowy, a ty jak i twoje party (lol) i ten smieszny klanik to zwykle faile ktore bez dobrego zaplecza -_-' moga zrobic. Sam bylem ciekawy czy tym razem napiszesz, ze 9 osob bije caly klan. Niestety nie udalo sie co wlasnie teraz widac  :)
9 osób bije cały klan a bmfy to nadal nooby z l2j  QQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQ
btw. konzett coś tam nagrywa frapsy więc poczekamy i zobaczymy :D
Kto ma grochy niech da grochy, grochy kurwa bęc. Niech sypią się grochy, grochy kurwa bęc

Rake

@raiderek

I prawidłowo. Teraz nie płaczą bo każdy ma szansę wyciągnąć coś z manora. A uber hax elite players którzy myśleli że wrzucą sobie skrypt z manorem w bota i będzie cacy muszą się trochę bardziej wysilić. I o ile nie mają sieczki zamiast mózgu to też dadzą sobie radę.

Reasumując. Cry me a river. 
[

Duo

Cytat: thunderZ w Kwiecień 09, 2011, 03:44:57 PM
Cytat: Duo w Kwiecień 09, 2011, 02:40:33 PM

Smutny jestes  :( Twoje party to niby kto ? Jakies randomy bez cresta, duzo sie takich kreci po spotach. Kolejne konto zalozyles buraku ? Jak zwykle duzo szczeka, a malo robi. Niestety okazales sie za slaby na sredniego l2jota, udowodniles tylko, ze nie warto sobie toba zaprzatac glowy, a ty jak i twoje party (lol) i ten smieszny klanik to zwykle faile ktore bez dobrego zaplecza -_-' moga zrobic. Sam bylem ciekawy czy tym razem napiszesz, ze 9 osob bije caly klan. Niestety nie udalo sie co wlasnie teraz widac  :)
9 osób bije cały klan a bmfy to nadal nooby z l2j  QQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQ
btw. konzett coś tam nagrywa frapsy więc poczekamy i zobaczymy :D

Nie dosc ze debil to jeszcze fail :D Dajesz polaczku.

kazuPwNz

nie musisz się przedstawiać
Aerith - saggi 78
Nanaki - gh 78
Celes - swm 79
rpg club x5 - gh 85
rpg club x15 - mm 85

the end