Epic Phail

Zaczęty przez Prokrastynator, Kwiecień 06, 2011, 08:00:08 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Prokrastynator

Cytat: Ulquiora w Luty 06, 2012, 07:53:20 PM
Zgłaszać trollowanie do moderatora trzeba. 55% tylko brakuje do zablokowania konta Prokrastynator'owi

LentroN

Wyjaśnione przez Acid'a.

drezyna

A co Gnat ma niby zrobić z tymi reckami? Tak jest w Freyi i zapewne tak zostanie, życie.

A-grade`owe armory/weapony/jewelery będą dostępne od H5 w Luxury za adenę. We Freyi doszły nowe high lvl sety, żadne A-grade`y w Luxury. [mowa o offie EU]

Co takiego na exie nie działa? Uwielbiam jak ktoś pisze jak to dużo nie działa ale nie potrafi niczego konkretnego wymienić.
Paliaka 73? No straszne, za to działają chyba wszystkie nowe lokacje z GE, Freyi i tak dalej a i owa Paliaka będzie w najbliższym czasie działać.
Zawsze się wtedy zastanawiam, że jak na exie tyle nie działa to co do jasnej cholery jest na tej całej masie lol serwerów? O.O

Acid

Na Ru offie na Freyi nie było żadnych armorów A grade za krysze w luxie.

thorm1989

Cytat: drezyna w Kwiecień 10, 2011, 07:24:23 PM
A co Gnat ma niby zrobić z tymi reckami? Tak jest w Freyi i zapewne tak zostanie, życie.

A-grade`owe armory/weapony/jewelery będą dostępne od H5 w Luxury za adenę. We Freyi doszły nowe high lvl sety, żadne A-grade`y w Luxury. [mowa o offie EU]

Co takiego na exie nie działa? Uwielbiam jak ktoś pisze jak to dużo nie działa ale nie potrafi niczego konkretnego wymienić.
Paliaka 73? No straszne, za to działają chyba wszystkie nowe lokacje z GE, Freyi i tak dalej a i owa Paliaka będzie w najbliższym czasie działać.
Zawsze się wtedy zastanawiam, że jak na exie tyle nie działa to co do jasnej cholery jest na tej całej masie lol serwerów? O.O

ex to tez loserver
.i.

Polopiryn

Omg i znów się zaczyna. Zrozumcie ludzie, że extreme to najlepszy polski serwer do L2. Jest to L2J i jest to oczywiste, ale Gnat pilnuje cały czas wszystkiego. Może nie jest to RPG ani serwery ruskie, które mają pliki OFF nie wiadomo skąd. Mamy 2 polskie serwery, które stoją na dobrym poziomie Cerberus i Ex, DC i L2J, ale kurczę ludzie. To nie jest NA/EU/RU OFF gdzie wszystko działa idealnie. To jest Priv, więc jak komuś serwer nie pasuję niech wypier**** se na ruskiego grać z cyrylicą lub na innego dziadowskiego L2J made in Pseudo Poland Developers..........
Jak się wszyscy wpisują to ja też, nie chce być inny :(

Core:

Nobopiryn - 64 ES ;)

LentroN

Cytat: thorm1989 w Kwiecień 10, 2011, 08:35:42 PM
ex to tez loserver
Przerośnięci ludzie,którzy zachowują się jak rozwydrzone dzieciaki na forum jak i w grze dając się "porwać" zwyczajowi robienia się na "pro" przed durne teksty,którzy w rozmowach także między sobą w kłótniach,lub opiniach serwerów i innych klanów nie zauważają tego że to zwykła hipokryzja.
Głupie prowokacje, i ten tok myślenia "Jestem za dobry na lol serwer,a te klany".
Gdzie Wy ludzie nabraliście takich nawyków?Czas na odwyk,bo naprawdę w główkach coś chyba jest nie poprawnie ułożone.
Ludzie grają gdzie chcą i mają w dupie za przeproszeniem opinię takich osób bo po pierwsze jest to opinia ludzi którzy nie wiem jak to nazwać ale może przerośnięte ego będzie dobrym określeniem,bo mają świra na punkcie robienia siebie kogoś lepszego w pikselach.
Nawet Wasze gadki pokazują,że pózniej całujecie się po swoich niezdecydowanych tyłkach,ale to co chcą inni i czy grają z lol klanami czy lol graczami zostawcie tym,którzy grają w to dla przyjemności bo chyba o to chodzi o nic więcej.
Robicie na forum się na jakichś mentorów,totalny idiotyzm i te Wasze teksty:
"Ej Polaczku"
"Lol klan"
"Lol Serwer"

Czas dojrzeć,ale nie zaglądajcie w majtki bo obrośnięte jaja nie mają nic wspólnego z dojrzewaniem psychicznym a pózniej wróccie grać,tylko wtedy Wy zastąpicie miejsca graczy normalnych takich ze zmienionym podejściem do gry,ale patrząc na przyszłość,póki to nastąpi to rolę się odwróca,ludzie grający dla zabawy odejdą a Wy wskoczycie na nasze miejsca i może zwrócicie uwagę dla bojkotujących osób,którymi teraz Wy jesteście-aczkolwiek takie wrażenie sprawiacie.

Wiem,że to na marne,bo zaraz pojawi się post "wall of text",ale czy nie zapytaliście nigdy Waszych kolegów z realnego świata,z podwórka,czy Wasze zachowanie na forum i w grze,wypowiedzi ich nie śmieszą? Bo mnie i innych bardzo,trzeba Wam program w TV załatwić Wy nasze pikselowe gwiazdy.

To tak ogólnikowo,pozdrawiam wszystkich jakże zaje..tych graczy tych pikseli,którzy odeszli lub nawet nie zawitali i niestety nie spuszczą łomotu takich szaraczkom jakimi jesteśmy my zwykli gracze.Dzięki także,że czuliście taką potrzebę aby wnieść tą informację na forum.

Apocalyptik

CytatLudzie grają gdzie chcą i mają w dupie za przeproszeniem opinię takich osób bo po pierwsze jest to opinia ludzi którzy nie wiem jak to nazwać ale może przerośnięte ego będzie dobrym określeniem,bo mają świra na punkcie robienia siebie kogoś lepszego w pikselach.

Jeszcze jakby to były osoby, które mogły by mieć powód do przerośniętego ego :D

Imo na forum przydałaby się opcja ignorowania postów niektórych typów, nie chodzi mi konkretne o ten dział, ale tak ogólnie. Zajebiście by było ^.^

We ride together, we die together.

maxtorek

Cytat: Polopiryn w Kwiecień 10, 2011, 08:51:51 PM
Omg i znów się zaczyna. Zrozumcie ludzie, że extreme to najlepszy polski serwer do L2. Jest to L2J i jest to oczywiste, ale Gnat pilnuje cały czas wszystkiego. Może nie jest to RPG ani serwery ruskie, które mają pliki OFF nie wiadomo skąd. Mamy 2 polskie serwery, które stoją na dobrym poziomie Cerberus i Ex, DC i L2J, ale kurczę ludzie. To nie jest NA/EU/RU OFF gdzie wszystko działa idealnie. To jest Priv, więc jak komuś serwer nie pasuję niech wypier**** se na ruskiego grać z cyrylicą lub na innego dziadowskiego L2J made in Pseudo Poland Developers..........

Dlatego stad spierdalam. W oczekiwaniu na normalny serwer typu rpg. Dlla osob, ktore chca sobie popykac for fun typowo low skillowo, serwer moze byc. Dla ambitniejszego gracza, bardziej ogarnietego niestety to jest za malo. Kij nawet z tymi bugami bo oprocz tego ze czasami wyladowalem na wierzcholku jakiejs gory i ze moj box bijac moby w cata nagle byl na powierzchni to nic takiego wielkiego sie w oczy nie rzucalo.

Paskudny

Cytat: maxtorek w Kwiecień 10, 2011, 09:05:50 PM

Dlatego stad -_-'. W oczekiwaniu na normalny serwer typu rpg. Dlla osob, ktore chca sobie popykac for fun typowo low skillowo, serwer moze byc. Dla ambitniejszego gracza, bardziej ogarnietego niestety to jest za malo. Kij nawet z tymi bugami bo oprocz tego ze czasami wyladowalem na wierzcholku jakiejs gory i ze moj box bijac moby w cata nagle byl na powierzchni to nic takiego wielkiego sie w oczy nie rzucalo.
Jak jesteś takim high skillowcem to dawaj na offa  hahaha

maxtorek

Cytat: Apocalyptik w Kwiecień 10, 2011, 09:00:27 PM
CytatLudzie grają gdzie chcą i mają w dupie za przeproszeniem opinię takich osób bo po pierwsze jest to opinia ludzi którzy nie wiem jak to nazwać ale może przerośnięte ego będzie dobrym określeniem,bo mają świra na punkcie robienia siebie kogoś lepszego w pikselach.

Jeszcze jakby to były osoby, które mogły by mieć powód do przerośniętego ego :D

Imo na forum przydałaby się opcja ignorowania postów niektórych typów, nie chodzi mi konkretne o ten dział, ale tak ogólnie. -_-'ście by było ^.^
Kierujac sie logika, dobry gracz nie bedziecie ze slabymi graczami, zgadza sie( nie czerpie przyjemnosc łojąc plebs) dla mniej kumatych.Skoro ktos mowi , ze jest niski poziom pvp to nie dlatego bo chce byc fajny tylko dlatego ze to sprawdzil grajac tam. Przerosniete ego nie ma nic do tego poprostu to jest szczera prawda. Znajdzie sie moze z jedne ogarniete party na serwie nic poza tym. Grajac tam 3 dni wbilem 74 80pvp/40pk glownie na hellguards, bmf i inne tego typu lolki bijac sie glownie 1vs3 1vs4 czasem wiecej.

Tak offtopic troche.
Mialo niebyc itemow wspomagajacych gre. No niestety jak widze typow co 2-3 dni expia suby na vosie to mnie smiech ogarnia. W sumie serwer na matolach, ktorzy donatują te vitale troche zarobi. Smaczego jajca.

maxtorek

Cytat: Paskudny w Kwiecień 10, 2011, 09:12:39 PM

Dlatego stad -_-'. W oczekiwaniu na normalny serwer typu rpg. Dlla osob, ktore chca sobie popykac for fun typowo low skillowo, serwer moze byc. Dla ambitniejszego gracza, bardziej ogarnietego niestety to jest za malo. Kij nawet z tymi bugami bo oprocz tego ze czasami wyladowalem na wierzcholku jakiejs gory i ze moj box bijac moby w cata nagle byl na powierzchni to nic takiego wielkiego sie w oczy nie rzucalo.

NIe bawi mnie expienie postaci kilka miesiecy,kilkanascie godzin dziennie tylko po to, zeby zdobyc jakis przecietny sprzet/lvl. Zazygalbym sie po pierwszym tygodniu.

maxtorek

Spoko paskudny

NIe bawi mnie expienie postaci kilka miesiecy,kilkanascie godzin dziennie tylko po to, zeby zdobyc jakis przecietny sprzet/lvl. Zazygalbym sie po pierwszym tygodniu, gdzie 3/4 serwera biega w s84

Vearth

ale wy szybko piszecie te posty :D

Kamal

Cytat: maxtorek w Kwiecień 10, 2011, 09:19:13 PM
Cytat: Paskudny w Kwiecień 10, 2011, 09:12:39 PM

NIe bawi mnie expienie postaci kilka miesiecy,kilkanascie godzin dziennie tylko po to, zeby zdobyc jakis przecietny sprzet/lvl. Zazygalbym sie po pierwszym tygodniu.

Synek, ale fandzolisz

maxtorek

l2 bez dramy to nie l2

Paskudny

Cytat: maxtorek w Kwiecień 10, 2011, 09:19:50 PM
Spoko paskudny

NIe bawi mnie expienie postaci kilka miesiecy,kilkanascie godzin dziennie tylko po to, zeby zdobyc jakis przecietny sprzet/lvl. Zazygalbym sie po pierwszym tygodniu, gdzie 3/4 serwera biega w s84
To idź pograć na high rateach, skoro Ci się nie chce expić

Acid

Cytat: drezyna w Kwiecień 10, 2011, 06:57:26 PM
~2400 graczy jak już, pusto to ty masz we łbie, może czas najwyższy wyjść z wioski startowej? W końcu serwer stoi już tydzień..
Rynek jak na tygodniowy serwer jest duży, więc znowu pierd*lisz od rzeczy.. Ogólnie jesteś typowym 'polaczkowym' noobem i idiotą. (zalatuje delikatnie fanboy`em Asyluma)

Przygarnął kocioł garnkowi, a sam smoli...

Zbastuj trochę, bo określenia które wypisujesz na innych graczy najbardziej niestety pasują do Ciebie samego.  :(

Cytat: LentroN w Kwiecień 10, 2011, 08:54:28 PM
Cytat: thorm1989 w Kwiecień 10, 2011, 08:35:42 PM
ex to tez loserver
Przerośnięci ludzie,którzy zachowują się jak rozwydrzone dzieciaki na forum jak i w grze dając się "porwać" zwyczajowi robienia się na "pro" przed durne teksty,którzy w rozmowach także między sobą w kłótniach,lub opiniach serwerów i innych klanów nie zauważają tego że to zwykła hipokryzja.
Głupie prowokacje, i ten tok myślenia "Jestem za dobry na lol serwer,a te klany".
Gdzie Wy ludzie nabraliście takich nawyków?Czas na odwyk,bo naprawdę w główkach coś chyba jest nie poprawnie ułożone.
Ludzie grają gdzie chcą i mają w dupie za przeproszeniem opinię takich osób bo po pierwsze jest to opinia ludzi którzy nie wiem jak to nazwać ale może przerośnięte ego będzie dobrym określeniem,bo mają świra na punkcie robienia siebie kogoś lepszego w pikselach.
Nawet Wasze gadki pokazują,że pózniej całujecie się po swoich niezdecydowanych tyłkach,ale to co chcą inni i czy grają z lol klanami czy lol graczami zostawcie tym,którzy grają w to dla przyjemności bo chyba o to chodzi o nic więcej.
Robicie na forum się na jakichś mentorów,totalny idiotyzm i te Wasze teksty:
"Ej Polaczku"
"Lol klan"
"Lol Serwer"

Czas dojrzeć,ale nie zaglądajcie w majtki bo obrośnięte jaja nie mają nic wspólnego z dojrzewaniem psychicznym a pózniej wróccie grać,tylko wtedy Wy zastąpicie miejsca graczy normalnych takich ze zmienionym podejściem do gry,ale patrząc na przyszłość,póki to nastąpi to rolę się odwróca,ludzie grający dla zabawy odejdą a Wy wskoczycie na nasze miejsca i może zwrócicie uwagę dla bojkotujących osób,którymi teraz Wy jesteście-aczkolwiek takie wrażenie sprawiacie.

Wiem,że to na marne,bo zaraz pojawi się post "wall of text",ale czy nie zapytaliście nigdy Waszych kolegów z realnego świata,z podwórka,czy Wasze zachowanie na forum i w grze,wypowiedzi ich nie śmieszą? Bo mnie i innych bardzo,trzeba Wam program w TV załatwić Wy nasze pikselowe gwiazdy.

To tak ogólnikowo,pozdrawiam wszystkich jakże zaje..tych graczy tych pikseli,którzy odeszli lub nawet nie zawitali i niestety nie spuszczą łomotu takich szaraczkom jakimi jesteśmy my zwykli gracze.Dzięki także,że czuliście taką potrzebę aby wnieść tą informację na forum.

Dobrze napisane. :) Pytanie tylko czy Twoje słowa chociaż w małym stopniu dotrą do tych najbardziej pr0 (internetowych warriorów)  :)

drezyna

Cytat: Acid w Kwiecień 10, 2011, 09:29:40 PM
Cytat: drezyna w Kwiecień 10, 2011, 06:57:26 PM
~2400 graczy jak już, pusto to ty masz we łbie, może czas najwyższy wyjść z wioski startowej? W końcu serwer stoi już tydzień..
Rynek jak na tygodniowy serwer jest duży, więc znowu pierd*lisz od rzeczy.. Ogólnie jesteś typowym 'polaczkowym' noobem i idiotą. (zalatuje delikatnie fanboy`em Asyluma)

Przygarnął kocioł garnkowi, a sam smoli...

Zbastuj trochę, bo określenia które wypisujesz na innych graczy najbardziej niestety pasują do Ciebie samego.  :(

Gdyż? Może jakiś argument? Czy tylko tak szczekasz?

Acid

Wystarczy przeczytać twoje forumowe spiny, które są chyba najlepszym argumentem.  :)

drezyna

Moje forumowe spiny? Proszę Cię, pokaż mi chociażby jedną moją spinę na tym forum.

Odpowiadam tylko na kretyńskie posty, czy to tutaj czy w temacie Asyluma, to wszystko.

kazuPwNz

bmfy pr nawet na l2j....
Aerith - saggi 78
Nanaki - gh 78
Celes - swm 79
rpg club x5 - gh 85
rpg club x15 - mm 85

the end

HellSign

Cytat: Acid w Kwiecień 10, 2011, 09:41:20 PM
Wystarczy przeczytać twoje forumowe spiny, które są chyba najlepszym argumentem.  :)

lol nie lol server, Lancer jest główne PvE serwer a problemy z graczami z CP jeszcze bardziej komplikują tam grę. Znalezienie grupy osób/posiadanie owej, która wiesz że nie quitnie przez pół roku+(farma itd.) jest niemożliwe.
RPG CLUB x3 Empire
HellSingus "Pieczątka Diabła" - Destroyer wanna be - Motivated & Nolife 1week mode ON

kazuPwNz

tyś grał chociaż raz na low ratach dłużej niż miesiąc, że mówisz o lancerze pve serv ?
Aerith - saggi 78
Nanaki - gh 78
Celes - swm 79
rpg club x5 - gh 85
rpg club x15 - mm 85

the end

maxtorek

Cytat: Paskudny w Kwiecień 10, 2011, 09:25:44 PM
Cytat: maxtorek w Kwiecień 10, 2011, 09:19:50 PM
Spoko paskudny

To idź pograć na high rateach, skoro Ci się nie chce expić
Zablysnales panie paskudny. Normalnie nie cisnij mnie tak bo sie zamkne w sobie i bedzie przykro