Epic Phail

Zaczęty przez Prokrastynator, Kwiecień 06, 2011, 08:00:08 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

alite

Cytat: bula w Kwiecień 12, 2011, 09:10:20 AM
Cytat: Duo w Kwiecień 11, 2011, 11:55:50 PM
Cytat: bula w Kwiecień 11, 2011, 11:02:00 PM
Cytat: Duo w Kwiecień 11, 2011, 08:38:37 PM

@archon ty zato zaczales sie fapowac, jak bys pierwszy raz gral postacia z agro i wkoncu odkryl do czego sluzy. Mamo mamo bo oni mnie lecza, bo im sciagam target moim agro, taki jestem dobry  :o (post napisany w twoim stylu  :D )
tylko ze agro do tego nie sluzy bo nie powinno tak dzialac

Niestety na l2jotach zawsze tak dzialalo.
ano niestety ;f

CytatTransformacje zostawił, gdyż jak ludzię się pod farmią to na nic ona się zda co najwyżej do expa.
mowimy o anakimie czy czyms innym?
pisal o tych summonach z doty..., naprawde nie wpływają na gameplaj jak sobie pp koksa z takim petem chyba czegoś tu nie rozumiem...

ArchonQQ

Summon z doty na buffie ma 2k p.atacku, co prawda szybkością nie grzeszy, ale jak ma się ich 9 to wybiją moba na gc szybciej niż 3-4 DD, mają self heala etc., także czy ja wiem, czy są słabe..

Polopiryn

Cytat: alite w Kwiecień 12, 2011, 10:32:26 AM
Cytat: bula w Kwiecień 12, 2011, 09:10:20 AM
Cytat: Duo w Kwiecień 11, 2011, 11:55:50 PM
Cytat: bula w Kwiecień 11, 2011, 11:02:00 PM
Cytat: Duo w Kwiecień 11, 2011, 08:38:37 PM

@archon ty zato zaczales sie fapowac, jak bys pierwszy raz gral postacia z agro i wkoncu odkryl do czego sluzy. Mamo mamo bo oni mnie lecza, bo im sciagam target moim agro, taki jestem dobry  :o (post napisany w twoim stylu  :D )
tylko ze agro do tego nie sluzy bo nie powinno tak dzialac

Niestety na l2jotach zawsze tak dzialalo.
ano niestety ;f

CytatTransformacje zostawił, gdyż jak ludzię się pod farmią to na nic ona się zda co najwyżej do expa.
mowimy o anakimie czy czyms innym?
pisal o tych summonach z doty..., naprawde nie wpływają na gameplaj jak sobie pp koksa z takim petem chyba czegoś tu nie rozumiem...

No to faktycznie nie rozumiesz
CytatBo ludzie biegają w C/B gradach i może 1/4 do 3 biega w commonach A-grade? Full seta, a ni jednego jeszcze nie widziałem. Sprawa 2 to fakt iż ludzię mają w większości bizke C-grade, mimo ze common A-grade na SV można dropnąc nie jest to 5 minut roboty. Talizmany dobrze, że usunał jak dawały +3 do all statów. Zwłaszcza takiemu bishopowi lub ee jak wyciągał 1,2k castinga. Lub Deska, która ma o 500 p.atk więcej ? I to nie jest, że Gnacik usuwa coś jak zaczyna się flejm on wszystko spokojnie looka i sprawdza czy all jest w porządku i czy można zostawić. Transformacje zostawił, gdyż jak ludzię się pod farmią to na nic ona się zda co najwyżej do expa.

Widzisz gdzieś wzmiankę o summonie? Bo ja tylko o transformacji.
Jak się wszyscy wpisują to ja też, nie chce być inny :(

Core:

Nobopiryn - 64 ES ;)

bula

no to jak ktos pisze ze anakim bedzie pozniej nieprzydatny to moze i ma racje, ale tylko jezeli ta sama osoba bedzie miala ~300 holy resist i vorpal jewele, bo w przeciwnym razie anakim miazdzy wszystko

ArchonQQ

Cytat: Paskudny w Kwiecień 12, 2011, 06:29:25 AM
Cytat: Duo w Kwiecień 12, 2011, 04:17:22 AM

Uploaded with ImageShack.us

gz baraka, mam nadzieje ze innym razem nie bedziecie musieli odwolywac wara  :) i postaracie sie powalczyc
Ludzie boją się BMF ? :shock:

Boją się? odwołali Duo wara nie tylko Wam, po prostu zero honoru, no ale czego można się spodziewać (zacytujmy) jednym z najstarszych polskich ogar klanów oO. Nie lubię BMF, ale pokazują kulturę w pvp, pomijam walkę z różnicą lvla i eq, bo to po prostu kwestia samej gry, grasz to i farmisz i tyle, potem i tak to się wyrówna, ale bluzganie po pvp i odwołanie wara na 3 minuty tylko po to, żeby 3 myszki zrobiły q.. może i jakaś taktyka, ale najniższych lotów.

x3nomorph

new future.

Prov

Nie wazne jak wazne ze sa noblesy QQ
"Nie rezygnuj nigdy z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie."
Prov - Feoh -  SixthSense™

ArchonQQ

Prov przeczytaj jeszcze raz to co napisałeś i teraz się zastanów nad sensem swojego wywodu.
Uciekając od zagrożenia z podkulonym ogonem to wstyd, a z resztą większość tego serwera gra dla pikseli , więc zachowanie jak kundelek im odpowiada, byleby mieć coś w grze. Inni zdobędą to później , nie ma znaczenia, z tym że takimi zagraniami kreujecie o sobie opinię.
Nawet jeśli gówno owiniesz w pazłotko to i tak będzie gównem.

nobody1

ten ex coraz dziwniejszy sie robi, to ja nie wiem do czego teraz maja sluzyc bsoe?  hahaha

Paskudny

Trochę fail z tymi bsoe i z tym, że niby trzeba trzymać ctrl żeby bić ludzi bez flag, skoro od tego są makra ; D

kazuPwNz

Cytat: ArchonQQ w Kwiecień 12, 2011, 12:45:46 PM
Prov przeczytaj jeszcze raz to co napisałeś i teraz się zastanów nad sensem swojego wywodu.
Uciekając od zagrożenia z podkulonym ogonem to wstyd, a z resztą większość tego serwera gra dla pikseli , więc zachowanie jak kundelek im odpowiada, byleby mieć coś w grze. Inni zdobędą to później , nie ma znaczenia, z tym że takimi zagraniami kreujecie o sobie opinię.
Nawet jeśli -_-' owiniesz w pazłotko to i tak będzie -_-'.
Aerith - saggi 78
Nanaki - gh 78
Celes - swm 79
rpg club x5 - gh 85
rpg club x15 - mm 85

the end

Duo

Jeszcze niedawno to samo pt plakalo o ninja style ooc, widac ucza sie chlopacy od lepszych  hahaha

kazuPwNz

to samo ? nikt z rpg nie gra w tym pt lolku :D ale widzę, że jednak mad jesteście QuitQuit
Aerith - saggi 78
Nanaki - gh 78
Celes - swm 79
rpg club x5 - gh 85
rpg club x15 - mm 85

the end

Duo

No niestety ty juz quita nie mozesz zrobic  :D

mały_głód

Cytat: Paskudny w Kwiecień 12, 2011, 01:03:48 PM
Trochę fail z tymi bsoe i z tym, że niby trzeba trzymać ctrl żeby bić ludzi bez flag, skoro od tego są makra ; D

Przecież makro z forceattack działa, więc jakie jest przesłanie twojego postu?  :shock:  Chcesz, możesz mieć makro - nie chcesz, używaj CTRL.

ArchonQQ

Duo

No walnal quita w 2 dzien bo za ciezko

HellSign

Kozak w necie, .... w świecie

Z tym soe na pk to jeden wielki lol. Co do soe itd. - To co jak party ma skilla "pra" i go odpali to jest śmieszne pt itd.?
Tylko debil się niczego nie boi. Różnica jest taka, że jedni stawiają czoła inni nie. Skoro zdobyli 9 nobli oznacza, że nie sfailowali nie wiem w jakim klanie grasz, ale takie

enemy tactics to zostaw dla siebie, później Ty będziesz leżeć na spocie.
No, ale po "QQ" w nazwie wnioskuje, że po

zajęciu nickname'a aresa na cerberusa po czym cały klan zaczął robić sobie nicki z QQ jesteś z BMF.

/end

Cytat: Duo w Kwiecień 12, 2011, 01:50:38 PM

Nie jestem żadnym defenderem, ale prawdopodobnie i tak ma 3x większego skilla w grze od Ciebie, gra w lepszych klanach. Ja się pogodziłem, że te pliki są naprawdę średniej jakości, nie każdy musi.
RPG CLUB x3 Empire
HellSingus "Pieczątka Diabła" - Destroyer wanna be - Motivated & Nolife 1week mode ON

kazuPwNz

Maja QQ i słusznie bo to odnosi się do ich płaczu  :)
Aerith - saggi 78
Nanaki - gh 78
Celes - swm 79
rpg club x5 - gh 85
rpg club x15 - mm 85

the end

Duo

Cytat: HellSign w Kwiecień 12, 2011, 01:51:28 PM

Z tym soe na pk to jeden wielki lol. Co do soe itd. - To co jak party ma skilla "pra" i go odpali to jest śmieszne pt itd.?
Tylko debil się niczego nie boi. Różnica jest taka, że jedni stawiają czoła inni nie. Skoro zdobyli 9 nobli oznacza, że nie sfailowali nie wiem w jakim klanie grasz, ale takie

zajęciu nickname'a aresa na cerberusa po czym cały klan zaczął robić sobie nicki z QQ jesteś z BMF.

/end

Nie jestem żadnym defenderem, ale prawdopodobnie i tak ma 3x większego skilla w grze od Ciebie, gra w lepszych klanach. Ja się pogodziłem, że te pliki są naprawdę średniej jakości, nie każdy musi.

Pokolenie wrozek ?

HellSign

Cytat: Duo w Kwiecień 12, 2011, 01:54:54 PM

/end

Pokolenie wrozek ?

Ja jestem uczniem, ty jesteś dla mnie pixelem.

//// są już jakieś ciekawe frapsy ?
RPG CLUB x3 Empire
HellSingus "Pieczątka Diabła" - Destroyer wanna be - Motivated & Nolife 1week mode ON

ArchonQQ

CytatSkoro zdobyli 9 nobli oznacza, że nie sfailowali nie wiem w jakim klanie grasz, ale takie

Bodajże nie 9, a 3 to raz. Dwa - nie zrobiłem Archon ponieważ było zajęte? ale oczywiście masz swoje rozumowanie oO
"Cały klan" to czemu np. Danny nie ma QQ? nick to tylko nick, ale jak widać oceniasz po nich ludzi, gl.
No i kup sobie okularki, bo niedowidzisz, istnieje takie coś jak sygnaturka, która mówi wszystko, ale wolisz dostrzegać tylko to co Ci wygodne.

Btw. QQ i xaxaxa to pisali zagraniczni gracze już kilka lat temu, no ale skoro Twoja wiedza ogranicza się do tego co Ares zrobił to gf

HellSign

Cytat: ArchonQQ w Kwiecień 12, 2011, 01:59:20 PM
CytatSkoro zdobyli 9 nobli oznacza, że nie sfailowali nie wiem w jakim klanie grasz, ale takie

Bodajże nie 9, a 3 to raz. Dwa - nie zrobiłem Archon ponieważ było zajęte? ale oczywiście masz swoje rozumowanie oO
"Cały klan" to czemu np. Danny nie ma QQ? nick to tylko nick, ale jak widać oceniasz po nich ludzi, gl.
No i kup sobie okularki, bo niedowidzisz, istnieje takie coś jak sygnaturka, która mówi wszystko, ale wolisz dostrzegać tylko to co Ci wygodne.

masz racje kampi bo to klan PvE. Nie mam problemu ze wzrokiem, dzięki za troskę. Po "grze" nie da się ocenić ludzi, także nieistotne czy oceniam ich po nicku z gry, poziomu jaki reprezentują w pvp itd.

z mojej strony tyle na dzisiaj bo się bezsensowny flame zrobił, a i tak to przeczyszczą(prędzej czy później).
RPG CLUB x3 Empire

Duo

Cytat: HellSign w Kwiecień 12, 2011, 01:58:25 PM
Cytat: Duo w Kwiecień 12, 2011, 01:54:54 PM

/end

Pokolenie wrozek ?

Ja jestem uczniem, ty jesteś dla mnie pixelem.

//// są już jakieś ciekawe frapsy ?

wtf :D sasiad jest pediatra a babcia pielegniarka

ChillenSaint

cel uświęca środki, a honor i te inne wyniosłe argumenty które staracie sie tu przywołać są zupełnie nie adekwatne do sytuacji rotfl. Sytuacja wymagała jednej rzeczy - ubić baraka last hitem - i nie ważne jak. Pomijam w sumie, że mogliśmy tam z tagiem wbić, bo zanim sie zorientowaliście że wbiegamy, zdążyliśmy go ubić i to my mieliśmy last hita ;D
L II status - retired
- 85/79/79/78 EE - l2ex - retired
- 85/80/79/75 Titan - l2ex - retired
- 80/80/78 BD/Bish/SH - Abyss x7 - retired
- 79/80/79 Sorc/WL/TH - Abyss x7 - retired