Flame topic o god/f2p/EUvsRU itp

Zaczęty przez haran, Listopad 21, 2011, 08:19:44 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

mrow

Zagrałem dziś w bete SW:TOR i sam nie wiem co teraz robić. Na co czekać. Jeśli serwery wystartują przed premierą SW:TOR to to zagram, ale nie wiem czy zostane na długo. Grał ktoś w bete? jakie odczucia? 100% wierność L2 i czekacie na serwery?
Pwrót do gry - 02-12-2011r

kamiil

hehe ale was interesują moje klany :D  :bump: , ide sie uchlac z kumplami, bede potem  :D

Ulquiora

Kamiil tak spostrzegam twoją przyszłą grę w l2:
http://www.youtube.com/watch?v=bYqwc8_SMIE

Same gówniane filmiki mi przychodzą do głowy, jak czytam te twoje posty

soldek

Mrow i jak tam swtor? Mam zaproszenie do testów ale jeszcze nie sciągnąłem^^
@Kamil - Ożesz kurf... dobrze wiedzieć ze idziesz spożywać napoje alkoholowe (lol), wypij nasze zdrowie z ziomami ! Tylko nie ownij po drodz za bardzo xd (nie wytrzymałem już, ide sie uchlać też haha xD)

mrow

Będzię OT.

Co do SW:TOR to powiem Ci jestem miło zaskoczony grafiką, stylem walki, światem(zwiedziłem tylko skrawek) wszystko fajnie, super, ekstra ! Jest jeden poważny minus, wręcz minus, który może przekreślić SW:TOR całkowicie. Po prostu nie wiem czy jest end gejm. Zresztą nie ma się co spodziewać tego na beta testach. Z doświadczenia zdobytego z Aoc, Aiona, Rifta wiem, że w tych nowych grach ciężko z dobrym/jakimkolwiek endgejmem. Dlatego z jednej strony łał SW:TOR, a z drugiej jeśli pomyśleć to L2 daje mi to co najważniejsze czyli endgejm. Dlatego wacham się w co grać. Podstawka 200zł w SW:TOR, więc to drugi minus. No ale czekam na opinie innych.

Thombstone

Cytat: mrow w Listopad 25, 2011, 08:37:42 PM
Będzię OT.

Co do SW:TOR to powiem Ci jestem miło zaskoczony grafiką, stylem walki, światem(zwiedziłem tylko skrawek) wszystko fajnie, super, ekstra ! Jest jeden poważny minus, wręcz minus, który może przekreślić SW:TOR całkowicie. Po prostu nie wiem czy jest end gejm. Zresztą nie ma się co spodziewać tego na beta testach. Z doświadczenia zdobytego z Aoc, Aiona, Rifta wiem, że w tych nowych grach ciężko z dobrym/jakimkolwiek endgejmem. Dlatego z jednej strony łał SW:TOR, a z drugiej jeśli pomyśleć to L2 daje mi to co najważniejsze czyli endgejm. Dlatego wacham się w co grać. Podstawka 200zł w SW:TOR, więc to drugi minus. No ale czekam na opinie innych.

to forum o l2 a nie jakis sw tor idz na offtopa a nie spamuj tutaj

mrow

To flame topic. Każda moja wiadomość odnosi się do L2 więc o co Ci chodzi?

Arimas

Cytat: Thombstone w Listopad 25, 2011, 08:47:51 PM
Cytat: mrow w Listopad 25, 2011, 08:37:42 PM
Będzię OT.

to forum o l2 a nie jakis sw tor idz na offtopa a nie spamuj tutaj
W lancer'owskim flame topicu, wycieli spam o skyrimie so...

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

olprax

Cytat: mrow w Listopad 25, 2011, 08:09:10 PM
Zagrałem dziś w bete SW:TOR i sam nie wiem co teraz robić. Na co czekać. Jeśli serwery wystartują przed premierą SW:TOR to to zagram, ale nie wiem czy zostane na długo. Grał ktoś w bete? jakie odczucia? 100% wierność L2 i czekacie na serwery?
nigdzie nie znajdziesz takiego open pvp jak l2,więc inne gry ssą ;)

RedHarvester

Cytat: olprax w Listopad 25, 2011, 09:55:22 PM
nigdzie nie znajdziesz takiego bezmuzgiego, nudnego, bezsensownego pve jak l2, więc prawie każde mmo > l2 pod tym względem :beksa:
cashed out

Mc6

Cytat: RedHarvester w Listopad 25, 2011, 10:19:41 PM
nigdzie nie znajdziesz takiego bezmuzgiego, nudnego, bezsensownego pve jak l2, więc prawie każde mmo > l2 pod tym względem :beksa:
jak masz na serwerze 1k online to moze i tak, jesli masz 3k+ i troche warow to pve w l2 przebija inne mmo

Mavi

Cytat: Mc6 w Listopad 25, 2011, 10:30:19 PM
jak masz na serwerze 1k online to moze i tak, jesli masz 3k+ i troche warow to pve w l2 przebija inne mmo

jak masz zapchany każdy spot to masz pvp żeby mieć pve :D

Mc6

Cytat: Mavi w Listopad 25, 2011, 10:31:55 PM
Cytat: Mc6 w Listopad 25, 2011, 10:30:19 PM

jak masz zapchany każdy spot to masz pvp żeby mieć pve :D
i to jest wlasnie piekne ;p

Ulquiora

No na starcie przez pierwszy miesiąc będziecie płakać z tego powodu ;p

mrow

Tak, tego w innych mmo mi brakuje. Tej walki o spot, tego, że moge wyjść i ubić każdego. Obojętnie czy to moja rasa, czy obca. L2 ma bardzo dobre open pvp, które to napędza samą gre jak i flejm na forach :D

Ktoś gra aktualnie na serwerach NCWest?

Mavi

Cytat: Ulquiora w Listopad 25, 2011, 10:43:22 PM
No na starcie przez pierwszy miesiąc będziecie płakać z tego powodu ;p
a tam od razu płakać :D

Shen

Cytat: montezuma w Listopad 25, 2011, 08:06:03 PM
Cytat: FokuSs w Listopad 25, 2011, 06:37:55 PM
Po oglądaniu oly na serwerze Naia nie widzę żadnej różnicy w skillu graczy...  :oops:

gz oglądania olimpiady kiedy 90% graczy w listopadzie nie bierze udziału i każdy chce zrobić 15walk i mieć pokój. Listopadowa walka o hero została wyłączona wiec i nie spotkasz farmerow na olimpiadzie, nikt nie używa talizmanów i nie obchodzi go punktacja.
To się pozmieniało na oli widzę, teraz skilla trzeba mieć, wcześniej to hero zostawał ten kto był w większym ally w którym mu się ludzie podkładali.

Alarion

Feed jest był i będzie, so who cares. Ale samym feedem w H5 przy zbalansowanym serwerze nie pojedziesz w przypadku większości klas na hero.
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

Vascius

Cytat: Ulquiora w Listopad 25, 2011, 08:14:48 PM

Same -_-' filmiki mi przychodzą do głowy, jak czytam te twoje posty

Skąd znasz takie zajebiaszcze filmiki miszczu?

Arimas

Cytat: Vascius w Listopad 26, 2011, 02:10:08 AM
Cytat: Ulquiora w Listopad 25, 2011, 08:14:48 PM

Same -_-' filmiki mi przychodzą do głowy, jak czytam te twoje posty

Skąd znasz takie -_-' filmiki miszczu?
Good point xD

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

Ulquiora

Cytat: Vascius w Listopad 26, 2011, 02:10:08 AM
Skąd znasz takie -_-' filmiki miszczu?
Cytat: Arimas w Listopad 26, 2011, 02:33:24 AM
Good point xD
Natrafiłem na ten filmik oglądając jakiś inny głupi filmik.... nie no -_-' chyba nie myślicie... OMG  :beksa:

skrzydlaty

Kamil co sie dzieje? Natchnienia Ci braklo? Osłabłeś coś, nie daj sie, walcz ja LEF. Wiele osób Ci kibicuje, nawet tych co otwracie liżą dupska Twoim adwersarzom.
Jestem obserwowany
Big brat czuwa

Alarion

Cytat: skrzydlaty w Listopad 26, 2011, 07:02:22 AM
Kamil co sie dzieje? Natchnienia Ci braklo? Osłabłeś coś, nie daj sie, walcz ja LEF. Wiele osób Ci kibicuje, nawet tych co otwracie liżą dupska Twoim adwersarzom.

+1

Całe forum ma z ciebie dobrą bekę, pisz dalej
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

kamiil

całe, mysle ze tylko osoby z ru off ktore wchodza ci w tyłek

alarionek + 1, alarionek oh i ah  hahaha  hahaha