Core (EU) - Screeny, PvP, Flame, Spam

Zaczęty przez Mc6, Grudzień 04, 2011, 03:54:28 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Alarion

nie wiem ile gra, wiem, że core miał paść, a jakoś nie padł i ma się nieźle...
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

pulozaur

Alarion

podpowiem ci, jeżeli czekasz na doomcia, to go na tym forum nie ujrzysz raczej : D

Cat Drama Maker

driki

Cytat: Alarion w Sierpień 19, 2013, 12:13:49 PM
nie wiem, ale pmaietam jak chodzil dexlude i rpg i core mial zdechnac wtedy, tak samo jak z tera, diablo 3, gw 2, aion free to play i inne : x
We wszystko co wymieniłeś oprócz dexluda(nie orientuje się) gra wiecej osób niż na core;p

Alarion

zdziwilbyym sie bardzo, gdyby na core gralo wiecej osob niz na wszystkich serwerach aiona lub tery. poza tym liczby liczbom nie rowne, bo wszystko zalezy jak co dziala, np. na gw nie ma znaczenia czy na serwerze gra 1k, 2k czy 4k, bo i tak wszystko instacje, a World vs world vs world to max iles graczy z 1 serwera na 1 sektorze (nie pamietam liczb, dawno kumpel mi tlumaczyl)

Cat Drama Maker

Qra

Zapomniałeś tylko wspomnieć że od czasu powstania Core rpg postawił już 3 servery i wszystkie 3 razem mają taki online jak Core.
Cytat: Shanique;134896If you talking about me... i'm in BS from that time when we left OOC because one stupid guy didn't liked polish words in clan chat and kicked Qra from clan... after that, BS history just begun.
BS - prawdziwa historia.

suranel

Cytat: Qra w Sierpień 20, 2013, 11:05:18 AM
Zapomniałeś tylko wspomnieć że od czasu powstania Core rpg postawił już 3 servery i wszystkie 3 razem mają taki online jak Core.
chyba cie w rosji liczyc uczyli

Qra

W pierwszych 10 top clanach z RPG x7 (ten najlepszy) średni online w tej chwili wynosi 10 osób. Im dalej tym mniejszy online średnio jedna osoba na klan. Z 200 pierwszych klanów uzbierasz max 1000 osób. Powiedz mi więc proszę gdzie te pozostałe 4000 ? To chyba trade boty a raczej ich nie można liczyć jako ludzi grających.
Cytat: Shanique;134896If you talking about me... i'm in BS from that time when we left OOC because one stupid guy didn't liked polish words in clan chat and kicked Qra from clan... after that, BS history just begun.
BS - prawdziwa historia.

Alarion

Cytat: suranel w Sierpień 20, 2013, 12:00:41 PM
Cytat: Qra w Sierpień 20, 2013, 11:05:18 AM
chyba cie w rosji liczyc uczyli

gra tam jeszcze polak jakis, czy tylko ruskie + boty i tradeboty? bo to jakby porownywac naia gdzie ponad polowa olnine to boty do Core.

Cat Drama Maker

fithlaf

Graja Polacy, nawet jest top 7 klan Polski  :D ludzi nie jest tak malo, ale to juz nie to samo co byla przy starcie :)

Bonasky

A na każdym siege jest co robić więc taki to ten nasz serwer jest dead ;p
Aeore Cardinal 99 i maleje :<

Banana Power!

driki

Cytat: Alarion w Sierpień 20, 2013, 11:04:11 AM
zdziwilbyym sie bardzo, gdyby na core gralo wiecej osob niz na wszystkich serwerach aiona lub tery. poza tym liczby liczbom nie rowne, bo wszystko zalezy jak co dziala, np. na gw nie ma znaczenia czy na serwerze gra 1k, 2k czy 4k, bo i tak wszystko instacje, a World vs world vs world to max iles graczy z 1 serwera na 1 sektorze (nie pamietam liczb, dawno kumpel mi tlumaczyl)
Oczywiście chodziło mi o pojedyncze servery z tych gier, zdziwiłbyś się ale ciągle gra sporo ludzi i znacznie więcej niż w l2.

Negnal

A ja mam takie zastanawiające pytanie dlaczego Tyrr warrior który był hero 11 razy wybrał tyranta? Myślałem że takie osoby bez zastanowienia się wybrały by duelista ze względu na 2 dodatkowe dpsy chyba że toggle atak speed i bison cry (nie wiem czy to jest opłacalne i sie stakuje z innymi cry'ami) u tyranta. Chciałbym się też dowiedzieć jaka klasa z tyrrów najlepiej sobie radzi na oly bo domyślam się że większość z was gra tu na oly i na pewno trafiło na kilku tyrrów róznej podklasy.\
Aktualnie gram na Lilith gdzie u nas nie ma jeszcze lindvior a chciałbym wiedzieć jaka podklasa u tyrra najlepiej działa na oly.
Przepraszam jeżeli napisałem to pytanie w złym temacie.

Doti

Wybierając tyranta ma z automatu mniejszą konkurencję do hero. To samo dotyczy maestro. Nawet jeszcze bardziej bo maestro nie może wybrać inny tyrr.

Negnal

Cytat: Doti w Sierpień 21, 2013, 02:47:02 PM
Wybierając tyranta ma z automatu mniejszą konkurencję do hero. To samo dotyczy maestro. Nawet jeszcze bardziej bo maestro nie może wybrać inny tyrr.

czy czasem tyrr maaestro nie może zostać tylko krasnolud?
Gosc który miał 11 razy hero najwiecej razy ze wszystkich tyrrów (drugi ma 6 winów) brałby tyranta z obawy o strate hero ?  coś mi sie nie wydaje że tak jest..

Redbox

Cytat: Negnal w Sierpień 21, 2013, 03:28:41 PM
Cytat: Doti w Sierpień 21, 2013, 02:47:02 PM

czy czasem tyrr maaestro nie może zostać tylko krasnolud?
Gosc który miał 11 razy hero najwiecej razy ze wszystkich tyrrów (drugi ma 6 winów) brałby tyranta z obawy o strate hero ?  coś mi sie nie wydaje że tak jest..
brał tyranta bo gra raz na ruski rok. Nie ma cp, nie ma top sprzetu juz wiec wybór był prosty

http://www.sadistic.pl/efekty-specjalne-vt231195.htm
Uploaded with ImageShack.us

Cytat: gierojjj w Grudzień 15, 2012, 07:37:50 PM
jestem debilem i kompie sie z karpiami ale to nic tato mnie bije i mama

Alarion

tu się bardziej nakłada kwestia polityczna, koleś gra w najbardziej znienawidzonym CP obok CP kingsizea na serwerze, bo to co odjebało pt gruzzdiggera sprawia, że się jak randomy bez klanu i żaden poważny klan nie jest tym ścierwem zainteresowany. Nie miałby szans na gladiatora, który ma poważne wsparcie od nas z klanu, więc jako random mógł zrobić tylko to, żeby mieć bezpieczne hero.

Cat Drama Maker

Quentim

Biorąc tyranta koleś jest już na niego skazany czy będzie mógł się zmienić np w warlorda w razie gdyby mu się nie podobała ta postac?

Cytat: Alarion w Marzec 07, 2013, 08:44:01 AM
na razie chodzi by poinformować dużą ilość osób, szczególnie, że tym razem uczestnictwo za darmo, więc jak pisałem, nawet forumowi prosi mogą się popisać swoim skillem w "nabijaniu" : )

ihateelfs

TehLover EE 80 / TH 77; Teon: RedSky [BANNED]
Ardhin SD 83 / Saggi 77 / Destro 75; Teon: SilentHorrors [RETIRED]
NoBuffsForU EE 85 / SWS 77 / Tank 4x; Naia: GreenFire [BANNED]
TehLover Yul Saggi / Sigel Shillien Templar; Core EU: BlackAngels [RETIRED]

Alarion

o ile nie wprowadzą tak jak na NCsh1t tych esencji do l2 store, to raczej nie, ale wolałbym by ich nei było, bo na ncwest notorycznie ktoś zgarnia sobie darmowe hero, farmiąc wpierw na jakimś oly farmerze, a pod koniec miesiąca zmieniając na tą klasę, przy której ilość punktów pozwoli mu być hero, no ale pay2win musi być w końcu ; D

Cat Drama Maker

Quentim

a co mnie to obchodzi jak jest na weście? Nie możesz poprostu napisać jak jest na core zamiast znowu fapać i hejtowac nc soft?

Cytat: Alarion w Marzec 07, 2013, 08:44:01 AM
na razie chodzi by poinformować dużą ilość osób, szczególnie, że tym razem uczestnictwo za darmo, więc jak pisałem, nawet forumowi prosi mogą się popisać swoim skillem w "nabijaniu" : )

Alarion

Cat Drama Maker

Qra

Ciekawe kiedy olimpada na NCszrocie będzie polegała na licytacji. Wygrywa ten który zapłaci najwięcej.
BS - prawdziwa historia.

widmo25