Core (EU) - Screeny, PvP, Flame, Spam

Zaczęty przez Mc6, Grudzień 04, 2011, 03:54:28 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

widmo25

Cytat: Doti w Sierpień 24, 2013, 12:40:13 AM
Z dupy wzięty to ty jesteś koleżko. Grasz 20h na dobę w tym czasie żenująco spamujesz tematy na tym forum które nie dotyczą serwera na którym grasz więc gówno o tym wiesz.
Czym się różnimy?
Tym, że ja traktuję l2 jako zabawę i poświęcam jej ze 2h dziennie. Nie jestem nolifem i emoquiterem, nie płaczę, nie udzielam dennych rad. Mam swoje życie i hobby. Lubię kobiety, alkohol i szybkie motocykle. Nie przesiaduję przy kompie żeby komuś wpierdolić bo jak chcę sobie podnieść adrenalinę to mogę to zrobić w realu.
Podsumowując... przestań kmiocie wszystkich nawracać na jedynie słuszną wiarę. Lepiej będzie jak sobie znajdziesz dziewczynę albo chłopaka... w twoim wypadku pewnie wszystko jedno... zamiast się kompromitować.

a kto normalny gra 20h O_O?

Qra

Tak tylko w ramach przypomnienia. Blackbird jak jeszcze grał na łuczniku miał taki EQ że wszyscy sikali na jego widok. Da się ? Da się ! Problem w tym że BB w tym mos musiał siedzieć gdzie na NCS robi to bot. Przeskok pomiędzy oszustem a normalnym graczem był by tam jeszcze większy.
Cytat: Shanique;134896If you talking about me... i'm in BS from that time when we left OOC because one stupid guy didn't liked polish words in clan chat and kicked Qra from clan... after that, BS history just begun.
BS - prawdziwa historia.

kinus

Z dupy wzięty to ty jesteś koleżko. Grasz 20h na dobę w tym czasie żenująco spamujesz tematy na tym forum które nie dotyczą serwera na którym grasz więc gówno o tym wiesz.
Czym się różnimy?
Tym, że ja traktuję l2 jako zabawę i poświęcam jej ze 2h dziennie. Nie jestem nolifem i emoquiterem, nie płaczę, nie udzielam dennych rad. Mam swoje życie i hobby. Lubię kobiety, alkohol i szybkie motocykle. Nie przesiaduję przy kompie żeby komuś wpierdolić bo jak chcę sobie podnieść adrenalinę to mogę to zrobić w realu.
Podsumowując... przestań kmiocie wszystkich nawracać na jedynie słuszną wiarę. Lepiej będzie jak sobie znajdziesz dziewczynę albo chłopaka... w twoim wypadku pewnie wszystko jedno... zamiast się kompromitować.
Hehe,dobre

Wysłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 4

//
echo '16i[q]sa[ln0=aln100%Pln100/snlbx]sbA0D4D465452snlbxq'|dc

PepsiQQ

Panowie i Panie, popcorn się robi ale bez lamerskich tekstów kto ile gra, przecież dobrze wszyscy wiemy z czym to się je, a już na pewno jak się robi HERO na jakimkolwiek serwerze.

Trochę jak dzieci w szkole, które płaczą że dostają 2je a Ania i Ziutek mają 5tki bo się dłużej uczą ... LoL Noobs 4 evah

ihateelfs

Czym się różnimy?
obsrałem się z beki
TehLover EE 80 / TH 77; Teon: RedSky [BANNED]
Ardhin SD 83 / Saggi 77 / Destro 75; Teon: SilentHorrors [RETIRED]
NoBuffsForU EE 85 / SWS 77 / Tank 4x; Naia: GreenFire [BANNED]
TehLover Yul Saggi / Sigel Shillien Templar; Core EU: BlackAngels [RETIRED]

PepsiQQ

Cytat: ihateelfs w Sierpień 24, 2013, 12:03:43 PM
Czym się różnimy?

To jakiś ziutek z L2 PL CORE over 9000 BMF NO 1 itd.?
obsrałem się z beki

kamiil

alarion plakal o p2w kiedy w HI mielismy wiecej bresow  :o

Redbox

Cytat: kamiil w Sierpień 24, 2013, 12:16:06 PM
wszystkie odemnie, wszystkie za $ i euro. Tyle pieniędzy tyle wygrac, byc faktorem

http://www.sadistic.pl/efekty-specjalne-vt231195.htm
Uploaded with ImageShack.us

Cytat: gierojjj w Grudzień 15, 2012, 07:37:50 PM
jestem debilem i kompie sie z karpiami ale to nic tato mnie bije i mama

fossil

Donate jest ok, bo można sprzedać adenkę/ kupić Pa xd

Alarion

Cytat: PepsiQQ w Sierpień 24, 2013, 12:02:56 PM
Panowie i Panie, popcorn się robi ale bez lamerskich tekstów kto ile gra, przecież dobrze wszyscy wiemy z czym to się je, a już na pewno jak się robi HERO na jakimkolwiek serwerze.

Właśnie to był mój główny powód, żeby triggera przekonać by poszedł na EE, bo mógłbym go rozwalić, mimo że koleś wydał kilkanaście tysięcy euro na sprzęt, z drobną pomocą klanu wykorzystując fakt, że jest na oly handless, tylko po co campić oly cały weekend, jak obecnie jestem (jak i kilku innych hero jak Sepsa, Amethyst, Orbinka) w sytuacji, że równie dobrze możemy zacząć robić oly dopiero na CB, a i tak będziemy mieć hero, a taki trigger musi się spinać z princeską sindeyką każdy weekend. i to jest win :)

co mają b rezy do p2win? Nigdy nie płakałem o pay2win w HI, bo były to drobne przypadki niewiele znaczące (dobry donate to raptem Troy, Trigger i Bugaimer), tylko o Z ranger ruskich, z których kamilek jest do dziś dumny, że z queemem mógł im waflować i cieszyć się, że beznadziejne party wygrywało tylko dzięki botom na PvE i Z rangerowi na PvP, więc masz rację kamilek, możesz być z siebie dumny )))
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

pulozaur

Cytat: Alarion w Sierpień 24, 2013, 03:33:43 PM
Cytat: PepsiQQ w Sierpień 24, 2013, 12:02:56 PM

Właśnie to był mój główny powód, żeby triggera przekonać by poszedł na EE, bo mógłbym go rozwalić, mimo że koleś wydał kilkanaście tysięcy euro na sprzęt, z drobną pomocą klanu wykorzystując fakt, że jest na oly handless, tylko po co campić oly cały weekend, jak obecnie jestem (jak i kilku innych hero jak Sepsa, Amethyst, Orbinka) w sytuacji, że równie dobrze możemy zacząć robić oly dopiero na CB, a i tak będziemy mieć hero, a taki trigger musi się spinać z princeską sindeyką każdy weekend. i to jest win :)

co mają b rezy do p2win? Nigdy nie płakałem o pay2win w HI, bo były to drobne przypadki niewiele znaczące (dobry donate to raptem Troy, Trigger i Bugaimer), tylko o Z ranger ruskich, z których kamilek jest do dziś dumny, że z queemem mógł im waflować i cieszyć się, że beznadziejne party wygrywało tylko dzięki botom na PvE i Z rangerowi na PvP, więc masz rację kamilek, możesz być z siebie dumny )))

Core Dead server R.I.P.

Alarion ma bota na toi

Bonasky

Ale wy to jednak macie nasrane w tych głowach :DD
Aeore Cardinal 99 i maleje :<

Banana Power!

Deric

Cytat: Bonasky w Sierpień 24, 2013, 04:30:44 PM
Ale wy to jednak macie nasrane w tych głowach :DD
uświadamiaj ich dalej bo nie zrozumieli na pewno

Dzondzy

Dostałem dzisiaj KE od Alariona za darmo  :oops:

ihateelfs

TehLover EE 80 / TH 77; Teon: RedSky [BANNED]
Ardhin SD 83 / Saggi 77 / Destro 75; Teon: SilentHorrors [RETIRED]
NoBuffsForU EE 85 / SWS 77 / Tank 4x; Naia: GreenFire [BANNED]
TehLover Yul Saggi / Sigel Shillien Templar; Core EU: BlackAngels [RETIRED]

Bonasky

Aeore Cardinal 99 i maleje :<

Banana Power!

Arimas

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

fossil

Cytat: Dzondzy w Sierpień 25, 2013, 10:46:25 PM
Dostałem dzisiaj KE od Alariona za darmo  :oops:
Zawsze się tak zaczyna.. miłe słówka.. ke za darmo..
a potem to trzeba zapierniczać na Alariona, ke oddawać, żeby zrobił to hero bez godnego przeciwnika;//

Qra

Tak tylko dla przypominania wczoraj był CS. Nikt nie ma nic do powiedzenia?
Cytat: Shanique;134896If you talking about me... i'm in BS from that time when we left OOC because one stupid guy didn't liked polish words in clan chat and kicked Qra from clan... after that, BS history just begun.
BS - prawdziwa historia.

Redbox

Cytat: Qra w Sierpień 26, 2013, 11:13:52 AM
Tak tylko dla przypominania wczoraj był CS. Nikt nie ma nic do powiedzenia?
co sie działo bo mnie nie ma

http://www.sadistic.pl/efekty-specjalne-vt231195.htm
Uploaded with ImageShack.us

Cytat: gierojjj w Grudzień 15, 2012, 07:37:50 PM
jestem debilem i kompie sie z karpiami ale to nic tato mnie bije i mama

misiek440

w sumie to nic nowego, czyli to co zwykle bieganie po wszystkich zamkach...więc nie ma co komentować

Alarion

w skrócie wczorajszy dzień:

1) RG przegrało baiuma

2) Na oly to już z grubsza formalności, bo w większości klas się rozstrzygło, choć w neiktórych sytuacjach jeszcze piątek może być zabawny

3) Złe {Amber} CP zmusiło Unexta do wyjścia do klanu, bo śmialiśmy zwrócić się do CL'a o interwencje, gdy jego ułomny archer zaczął nas bić, więc było trochę bekowo, szczególnie jak unext rzekł: "Wolę grać z Gruzzdiggerem, Kingsizem i innymi party niż z {Amber} CP" 
Dla formalności trzeba jedynie dodać, że Gruzzdigger był powodem wyjścia unexta z OOC, a jeszcze pare dni jechał po nim jak po burej suce na HV, ale hipokryzja na tym serwerze jest bardzo silnie rozwinięta, więc po akcji z prince4ką sinde4ką już mnie mało jest w stanie zaskoczyć : D

4) na siege działo się wiele w różnych zamkach, nasz mały CC i mały CC Sepsy skakał to do giran, to do oren,  shutgard,  dion, Rune i goddard. Wkurwiony Elronia na koniec PM-ował mnie "Jebać waszych szpiegów w naszym klanie" . Otóż drodzy RG, pragnę wam przypomnieć, że i bez szpiegów (których akurat nie było wczoraj) wasz plan był aż nazbyt czytelny. Waszym celem było rune i było to pewne. Prawdziwie nas byście zaskoczyli, gdybyście szybko na początku przejęli jakieś heine czy coś i tam teortytycznie mieli niezłe szanse obrony, tu było jak w banku, że w waszym głównym CC nie dało się stargetować Elroni, to było pewne, że gna już z 3-4 CP do rune wstając od flagi na moście. Naprawdę nie trzeba być geniuszem zbrodni, by roszyfrować ten misterny plan.

Efekt taki, że RG nie ma zamku, Shadows ma kolejny raz Rune, Czech Horde przejęło giran od enclavy (tym razem na tych pajaców przyszedł też czas ; p ), klan Nemesysa stracił Gludio, a The Horde przejęło Heine.

5) Nyweris płakał pod koniec oly CB issów, że straci hero przez feeda. No cóż, tak to jest, jak się gra w party gruzzdiggera, którego nienawidzi cały serwer i nawet jak się będzie farmiło adenę na merchanta jako beztagowy random przez miesiące i kupowało wszystko co jest cenne na rynku i tak to nic nie da, bo liczy się jeszcze organizacja w klanie, a każdy ma wyjebane na randoma Gruza i jego lol CP : D

W skrócie: Another Victory of HB )))

Teraz czekamy na stworzenie tego mitycznego second (third?) side'a przez Nemesysa, który ma podobno już 90+ osób zadeklarowanych do gry pod jego tagiem po wakajcach. Zobaczymy na ile to prawda, a na ile plotki rozdmuchane do wyolbrzymionych rozmiarów.

Swoją drogą chciałbym zobaczyć te wszystkie śmieci z Core jak kingsize, gruzzdigger, grające z normalnymi osobami z ludzmi z Hordy i sporo ex OOC i ex RG + inni.  Clan chat musiałby tam wyglądać super : D

Cat Drama Maker

likas

4) akurat po siege'u każdy przyznał, że żadna filozofia mieć kamerki porozstawiane po miastach i widzieć kto gdzie idzie. Co nie zmienia faktu, że odnośniech tych szpiegów to - "jebać". Naszym celem nie było rune, tylko jakiś zamek. Za wcześnie przejąć nie warto - bo zerg by się rzucił, za późno - no cóż, nie jest łatwo screstować znowu ;).

5) Odnośnie hipokryzji, jak w Tauti został wyfeedowany (chyba) iEru czy Grave - nie pamiętam, to potem gdzie się dało to tylko słychać było płacz BS'ów, że to feedowany hero, nie liczy się, nie ma prawa używać %, ale jak widać wszystko się zmienia, lekka zmiana nastawienia i feed&avod4ki to już nie jest feed tylko - "organizacja w klanie".

PS.
CytatOtóż drodzy RG, pragnę wam przypomnieć, że i bez szpiegów (których akurat nie było wczoraj)
Pragę o komentarz ze strony komisji H.U.J. (Honor, Ujma, Jakość) w wiadomym składzie, czy honorowe jest trzymanie szpiegów w innym klanie?

Co do Nemesysa, to jakoś nie widzę go w roli CL'a (zresztą ponownie), bo z reguły taki "spontaniczny" sajd albo musi zacząć z pierdolnięciem albo zbieraninka szybko się rozleci. Widać to na przykładzie RG, gdzie zdecydowana większość OOC się już wykruszyła, co zresztą było zapowiadane przed mergem i nic dziwnego, skoro OOcki ciągle mówiły o RG jako "your clan" ;). Nawet jak zrobią ten sajd, to co po 90+ osobach? Smok - niet, mrufka - raczej niet, orfen - może, baium - może. Przyjdzie nowa kronika, to : baium - niet, lilith - niet, anakim - niet. Oczywiście przy założeniu, że BSy przetrwają ;).

Alarion

Cytat: likas w Sierpień 26, 2013, 01:01:00 PM

4) akurat po siege'u każdy przyznał, że żadna filozofia mieć kamerki porozstawiane po miastach i widzieć kto gdzie idzie. Co nie zmienia faktu, że odnośniech tych szpiegów to - "jebać". Naszym celem nie było rune, tylko jakiś zamek. Za wcześnie przejąć nie warto - bo zerg by się rzucił, za późno - no cóż, nie jest łatwo screstować znowu ;).

kamerki były i działały dobrze i to taktyka stara jak świat, szczególnie, że crestować może tylko 1 osoba w klanie.
5) Odnośnie hipokryzji, jak w Tauti został wyfeedowany (chyba) iEru czy Grave - nie pamiętam, to potem gdzie się dało to tylko słychać było płacz BS'ów, że to feedowany hero, nie liczy się, nie ma prawa używać %, ale jak widać wszystko się zmienia, lekka zmiana nastawienia i feed&avod4ki to już nie jest feed tylko - "organizacja w klanie".

obydwaj byli i ogólnie masz racji trochę Likas, ale warto też zwrócić uwagę na sytuację, że grave był bardzo feedniętym archerem, który sam mimo zajebistego sprzętu był bardzo podrzędnym archerem na oly i ile mnie pamięć nie myli w stosunku do tych randomów, to nyweris jest z jego party i to on od kilku dni płacze o feeda issów, mając gruzzdigea jako lidera : DDD

PS.
CytatOtóż drodzy RG, pragnę wam przypomnieć, że i bez szpiegów (których akurat nie było wczoraj)
Pragę o komentarz ze strony komisji H.U.J. (Honor, Ujma, Jakość) w wiadomym składzie, czy honorowe jest trzymanie szpiegów w innym klanie?

Wiesz, zabawne jest to, że to ludzie którzy grają w RG i też nie mogę skumać co ich kręci w donoszeniu na własny klan, ale nawet sam nie wiem kto jest tą osobą, bo jest to ścisły sekret Troya i Lempartusa.

Co do Nemesysa, to jakoś nie widzę go w roli CL'a (zresztą ponownie), bo z reguły taki "spontaniczny" sajd albo musi zacząć z pierdolnięciem albo zbieraninka szybko się rozleci. Widać to na przykładzie RG, gdzie zdecydowana większość OOC się już wykruszyła, co zresztą było zapowiadane przed mergem i nic dziwnego, skoro OOcki ciągle mówiły o RG jako "your clan" ;). Nawet jak zrobią ten sajd, to co po 90+ osobach? Smok - niet, mrufka - raczej niet, orfen - może, baium - może. Przyjdzie nowa kronika, to : baium - niet, lilith - niet, anakim - niet. Oczywiście przy założeniu, że BSy przetrwają ;).

zawsze wracanie na podium składa się z 2 czynników:
1) wzmacnianie własnych szeregów
2) osłabianie / czekanie na osłebienie szeregów przeciwnika.

z reguły bez 2) nie ma 1), bo działa efekt śnieżnej kuli i mało kto chce dołączyć od tak z siebie do przegrywającego side'a, czego świetnym przykładem była nasza sytuacja rok temu vs HI + RG + OB, a potem vs OOC + RG + OB.

Cat Drama Maker

likas

CytatWiesz, zabawne jest to, że to ludzie którzy grają w RG i też nie mogę skumać co ich kręci w donoszeniu na własny klan, ale nawet sam nie wiem kto jest tą osobą, bo jest to ścisły sekret Troya i Lempartusa.

Jeżeli bawią się w donoszenie bo ich to kręci to mają nierówno pod sufitem, ale skoro wyszczególniony pan jest w to zamieszany, to ja bym się wcale nie zdziwił jak jakieś "gifty" przepływały z rączki do rączki ;).
Cytat
zawsze wracanie na podium składa się z 2 czynników:
1) wzmacnianie własnych szeregów
2) osłabianie / czekanie na osłebienie szeregów przeciwnika.

z reguły bez 2) nie ma 1), bo działa efekt śnieżnej kuli i mało kto chce dołączyć od tak z siebie do przegrywającego side'a, czego świetnym przykładem była nasza sytuacja rok temu vs HI + RG + OB, a potem vs OOC + RG + OB.

dokładnie, w sumie to teraz każdy może sobie historię układać, ale ówczesne bsy były w podobnej dupie jak obecne rg, odbywały się przecież przepychanki o zamek z OB, zerg był dosyć pokaźnych rozmiarów, tak na dobrą sprawę to z bsami, chyba nikt wtedy
"nie trzymał". Potem stopniowo oocki zaczęły się wykruszać. Gwoździem do trumny był ewidentnie quit Gavina. Pytanie, patrząc na obecną tendencję (maksymalne rozproszenie drugiego sajdu), to jak zabraknie enemy, to co się stanie z BS'ami, zobaczymy pewnie za kilka miesięcy, bo można sobie gdybać i gdybać ;).