Core (EU) - Screeny, PvP, Flame, Spam

Zaczęty przez Mc6, Grudzień 04, 2011, 03:54:28 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

misiek440

Cytatmało kto chce dołączyć od tak z siebie do przegrywającego side'a

oj nie zgodziłbym się,ale problem jest że tego side'u nie ma obecnie prawie że w ogóle

Cytattak na dobrą sprawę to z bsami, chyba nikt wtedy
"nie trzymał"

niektórzy mają na to swoją własną teorie, co było największą przyczyną takiego stanu rzeczy  :P

Shanique

Cytat: likas w Sierpień 26, 2013, 02:34:10 PM
... Pytanie, patrząc na obecną tendencję (maksymalne rozproszenie drugiego sajdu), to jak zabraknie enemy, to co się stanie z BS'ami, zobaczymy pewnie za kilka miesięcy, bo można sobie gdybać i gdybać ;) .
Na to Ci mogę odpowiedzieć. Jeśli dalej będzie tak jak jest i nic się nie zmieni to BS wykończą wewnętrzne wojny ;)

Alarion

CytatWiesz, zabawne jest to, że to ludzie którzy grają w RG i też nie mogę skumać co ich kręci w donoszeniu na własny klan, ale nawet sam nie wiem kto jest tą osobą, bo jest to ścisły sekret Troya i Lempartusa.

Jeżeli bawią się w donoszenie bo ich to kręci to mają nierówno pod sufitem, ale skoro wyszczególniony pan jest w to zamieszany, to ja bym się wcale nie zdziwił jak jakieś "gifty" przepływały z rączki do rączki ;).

Nie wydaje mi się, by troy płacił komuś za informacje, bo to nie w jego stylu. Zwróc uwagę, ze z całego swojego pt on był zawsze lubiany, bo nie zachowywał się jak reszta zjebów ze swojego EGO CP (no w sumie Thorka jeszcze bym dorzucił) i ma wielu znajomych w różnych klanach. Ale zgadzam się, ze typek w RG ma trochę nierówno pod sufitem ; p

Cytat
zawsze wracanie na podium składa się z 2 czynników:
1) wzmacnianie własnych szeregów
2) osłabianie / czekanie na osłebienie szeregów przeciwnika.

z reguły bez 2) nie ma 1), bo działa efekt śnieżnej kuli i mało kto chce dołączyć od tak z siebie do przegrywającego side'a, czego świetnym przykładem była nasza sytuacja rok temu vs HI + RG + OB, a potem vs OOC + RG + OB.

dokładnie, w sumie to teraz każdy może sobie historię układać, ale ówczesne bsy były w podobnej dupie jak obecne rg, odbywały się przecież przepychanki o zamek z OB, zerg był dosyć pokaźnych rozmiarów, tak na dobrą sprawę to z bsami, chyba nikt wtedy
"nie trzymał". Potem stopniowo oocki zaczęły się wykruszać. Gwoździem do trumny był ewidentnie quit Gavina. Pytanie, patrząc na obecną tendencję (maksymalne rozproszenie drugiego sajdu), to jak zabraknie enemy, to co się stanie z BS'ami, zobaczymy pewnie za kilka miesięcy, bo można sobie gdybać i gdybać ;).

Gdybyś pisał to w okresie update'u Tauti albo poprzednich updateów, to bym się zgodził w 100%, ale od Glory days, a szczególnie livindora sytuacja się odrobinę zmieniła. Jak sądzsz, jak długo ludzie i factors-wannabe będą zadowoleni z faktu, że są odcięci od wszelkiej maści epików? Miesiąc? 2? maksymalnei i zacznie ich kurwica trafiać, że to wszystko ci niedobrzy HB zgarniają.

poza tym, ile było party 98/99 na serwerze rok temu? Ano mniej więcej 1/5 albo i mniej tego co teraz. Spójrz na liczbę naszych enemy:
Enclava
The Horde
Gruzzdiger random CP
Fake heart breakers (tam ludzie ostro lvlują i jak widać, kaln się rozwija)
RG
Klan nemesysa
wszyscy EX-OOC niezaklasifikowani do tych kategorii.

Liczbowo to przewyższa nas przynajmniej dwukrotnie, kwestia tylko ukierunkować hate w naszym kierunku, zamiast żreć się czasem o duperele (choć robienie sojuszu z gruzzdiggerem to coś, czego ja bym nie umiał przełknąć, tak samo jak z jednoekim bandytą) między sobą.

A co mieliśmy my rok temu? 5-7 CP u nas w klanie, jakieś +20 po waszym side, a reszta serwera miała takie żałosne lvle jak na nasze potrzeby, że szkoda było o tym w ogóle gadać...

Zresztą wyobrażasz sobie online na smoka na Core rok temu? (abstrahując od lvli potrzebnych na ubicie go). Teraz serwer ma sporo lepszy online miesiąc do miesiąca niż analogicznie rok temu, dużo osób wróciło do gry, lub zaczyna od nowa (głównie ci znużeni NCsh1tem).
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

Redbox

http://www.sadistic.pl/efekty-specjalne-vt231195.htm
Uploaded with ImageShack.us

Cytat: gierojjj w Grudzień 15, 2012, 07:37:50 PM
jestem debilem i kompie sie z karpiami ale to nic tato mnie bije i mama

Bonasky

Co do tego szpiegowania... skoro jesteście tak uber pro zerg/skilled/etc./itd. to po chuj z tego korzystacie. Dziękuję :>
Aeore Cardinal 99 i maleje :<

Banana Power!

misiek440

Bo informacja to jedna najcenniejszych rzeczy aby szybko działać na tylu frontach. Ostatnio to nawet nie wiem który zamek atakujemy a który bronimy bo co chwile jest przemieszczenie i zmiana decyzji :P
Ciężko to czasami ogarnąć jak nagle klan jest na 3-4 frontach na raz

Bonasky

Przecież jesteście tacy super, że bez tego też powinniście dawać radę :O

Banana Power!

Shanique

ale po co przemęczać szare komórki, jak ktoś daje ci info na tacy... sam też byś korzystał...

Draghar

Jak tak czytam Wasze wall of texty to mam w głowie tylko jeden komentarz - większości z Was przydałaby się maść na ból dupy..

Deric

Alarion

Cat Drama Maker

ihateelfs

TehLover EE 80 / TH 77; Teon: RedSky [BANNED]
Ardhin SD 83 / Saggi 77 / Destro 75; Teon: SilentHorrors [RETIRED]
NoBuffsForU EE 85 / SWS 77 / Tank 4x; Naia: GreenFire [BANNED]
TehLover Yul Saggi / Sigel Shillien Templar; Core EU: BlackAngels [RETIRED]

Dickert

Ma ktoś jakąś stronę z receptami aktualnymi po fixach w Tauti odnośnie craftingu, które by się pokrywały z tymi z Glory Days. Wszystko co znajdę to albo z Lindviora albo sprzed Tauti.

Alarion

ale wiesz, że w livindorze system craftu został drastycznie zmodyfikowany i wszystkie stare matsy już nie współgrają ze sobą? Bo jeżeli mim oto szukasz, tzn. do jakiegoś priva rozumiem?

on topic: ja nie znam

Cat Drama Maker

Bonasky

Banana Power!

Dzondzy

Qra

Przewidywaliśmy kiedyś że RG chuj strzeli w najbliższym czasie no i długo nie trzeba było czekać. Tak nisko RG nigdy nie upadło. Zawsze mieli mocnego zerga i zamek a teraz ? Nie zapowiada się by w najbliższym czasie udało by się wam zdobyć coś więcej poza Dion czy Gludio. Elornia ma teraz naprawdę duży problem. Musi odbudować swój klan po tym jak Hax i reszta rozjebali go w 2 miesiące.
Cytat: Shanique;134896If you talking about me... i'm in BS from that time when we left OOC because one stupid guy didn't liked polish words in clan chat and kicked Qra from clan... after that, BS history just begun.
BS - prawdziwa historia.

Alarion

nie jestem pewny czy warto bo:

1) wy macie glory days a nie tauti
2) chyba jednak na tym polaczkowie powinien w koncu ten livindor wejsc, no nie? Bo w momencie wejscia livindora wszystkie stare recki i matsy beda mialy dopisek "Corroded" i bedzie można je co najwyżej do grocka sprzedać jedynie, więc o ile nie masz recki i wszystkiego gotowego by klikać, a chcesz się specjlanie zacząć w to bawić od początku, to chyba nie warto...

Cat Drama Maker

likas

Corroded matsy wymienia się u tego śmiesznego dorfa w giran. Recki i część zbroi/broni nie robią się corroded.

@Qra
Coś chyba za mało opłacacie tych swoich nadwornych donosicieli, bo Haxa to już ok 1,5 miecha nie ma.

Cezary93

Widzę nieźle się na tym Core bawicie :D Jaki online w godzinach szczytu/siege?
Cytat: skrzydlatyJak wykupisz Premium Life u Pana Boga to zwiększy Ci dobe do 30h.
:D :D :D :D

Qra

Cytat: likas w Sierpień 27, 2013, 12:35:04 PM
Corroded matsy wymienia się u tego śmiesznego dorfa w giran. Recki i część zbroi/broni nie robią się corroded.

@Qra
Coś chyba za mało opłacacie tych swoich nadwornych donosicieli, bo Haxa to już ok 1,5 miecha nie ma.

Oooo w takim razie udało im się doprowadzić klan do takiej nędzy i rozpaczy w 2 tygodnie. Nieźle !!!!

Tak naprawdę to RG przestało istnieć po pamiętnym Valakasie. Kto nowy chciałby iść do klanu który pozwala sobie na takie upokorzenie. Dlatego Enclava czy np Horda umacniają swoją pozycje na serwerze a RG już nie.
Cytat: Shanique;134896If you talking about me... i'm in BS from that time when we left OOC because one stupid guy didn't liked polish words in clan chat and kicked Qra from clan... after that, BS history just begun.
BS - prawdziwa historia.

Dzondzy

Cytat: Cezary93 w Sierpień 27, 2013, 02:30:39 PM
Widzę nieźle się na tym Core bawicie :D Jaki online w godzinach szczytu/siege?

W niedziele przed Siegem było 2.5k

likas

a w moim mniemaniu jest upokarzające, że klan który nosi miano "wygrywającego" serwer z przewagą hero boi się pójść w dark castle...

kilka postów temu postawiłem pytanie odnośnie szpiegów, proszę o wypowiedź, bo jakoś ciągle jesteś ekspertem ds. honoru z tego co widzę :).

Ripy

Kebab to nic przy tikoo, dostac ooc od gavina, rozwalic, zmergowac z ob i rg w jeden klan, rozwalic,  a nastepnie ulotnic sie do alt klanu, w ktorym jest 10osob  hahaha