Core (EU) - Screeny, PvP, Flame, Spam

Zaczęty przez Mc6, Grudzień 04, 2011, 03:54:28 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Qra

Cytat: likas w Sierpień 27, 2013, 03:02:14 PM
a w moim mniemaniu jest upokarzające, że klan który nosi miano "wygrywającego" serwer z przewagą hero boi się pójść w dark castle...

kilka postów temu postawiłem pytanie odnośnie szpiegów, proszę o wypowiedź, bo jakoś ciągle jesteś ekspertem ds. honoru z tego co widzę :).

A w moim mniemaniu bezsensownie jest marnować sobie 2h czasu dla kilku KK adenki którą uzbieramy z dark castle.... można ten czas wykorzystać znacznie lepiej np pospać. I tak mamy już sporo eventów więc jeden dodatkowy jeszcze bardziej zmęczy ludzi. Zresztą klan który stracił zamek na rzecz box klanu nie ma prawa głosu.

Czy ty naprawdę myślisz ze upilnowanie 2 zamków było takie trudne ? Było nam do tego potrzeba 1kk szpiegów i wszyscy oni dostali po 1dkp w naszym klanie. Dzięki temu i tak mają większe szanse na ant queena niż Wy :P
Cytat: Shanique;134896If you talking about me... i'm in BS from that time when we left OOC because one stupid guy didn't liked polish words in clan chat and kicked Qra from clan... after that, BS history just begun.
BS - prawdziwa historia.

Dickert

Takie ogary a już mówią, że na tauti gram.

1. Na Tauti były zmiany w systemie craftingu, dlatego specjalnie napisałem od tauti fix, a nie że gram na Tauti
2. Na pl offie Lindvior jeszcze długo nie wejdzie jak nawet deweloper nie zaczął się zajmować naszymi plikami
3. Owszem chce skrafcić, klaty TW hvy, bo one jako jedyne mają jeszcze wystarczającą wartość aby się w to bawić.

likas

@Qra
Super argumentacja, tak jakby w dark castle najważniejsza była adena :), nie próbuj wykręcać kota ogonem i nie pisz głupot o pospaniu o godzinie 18. Tak się przecież BSy szczycą szybkością zabijania smoków/aq/orfenów, biedactwa się męczycie? Pamiętasz kiedy HI/OOC przechodziło z dark zamku na light?

btw:
To nie jest odpowiedź na pytanie postawione odnośnie szpiegowania :). Wątek pt. "szpieg i siege" już skomentowałem i zgodziłem się z Alarionem, że kamerki w zupełności wystarczą. Dla Ciebie specjalnie jeszcze raz wskażę:

CytatPragę o komentarz ze strony komisji H.U.J. (Honor, Ujma, Jakość) w wiadomym składzie, czy honorowe jest trzymanie szpiegów w innym klanie?

Chociaż po głębszym zastanowieniu 'U' powinno być jako Upokorzenie, lepiej pasuje do Twoich postów.
Swoją drogą, osoby które u nas miały takie straszne ciśnienie na AQ już wyszły/ewentualnie dostały kicka.

Bonasky

Trzeba kupić ziarno bo ktoś strasznie gwiazdorzy.
Aeore Cardinal 99 i maleje :<

Banana Power!

Qra

Cytat: likas w Sierpień 27, 2013, 06:45:29 PM
Swoją drogą, osoby które u nas miały takie straszne ciśnienie na AQ już wyszły/ewentualnie dostały kicka.

No właśnie byłem wczoraj zdziwiony że logujemy tylko boxy na Orfena. Wszystkie osoby które chciały coś robić w klanie (itemki to bardzo dobra marchewka by kogoś zmotywować) dostały już kicka. To kto tam u was w klanie został ? Sami szpiedzy i klan lider ?
Cytat: Shanique;134896If you talking about me... i'm in BS from that time when we left OOC because one stupid guy didn't liked polish words in clan chat and kicked Qra from clan... after that, BS history just begun.
BS - prawdziwa historia.

likas

Qra

Dawniej jeszcze RG przychodziło boxami i starali się 1sthitować orfena czy ant queena. Wyjebaliście ich z klanu o czym nie wiedziałem więc zabicie orfena czy queena to tak naprawdę czysta formalność.
BS - prawdziwa historia.

likas

Cytatosoby które u nas miały takie straszne ciśnienie na AQ już wyszły/ewentualnie dostały kicka.

Zaskoczę Cię, ale większość osób nadal przychodzi na aq/orfen. Pogadaj z Troyem albo Lempartusem bo coś bardzo niedoinformowany jesteś i pewnie nawet nie rozumiesz, dlaczego tylko boxy musicie logować ;).

PepsiQQ

Panowie trochę offtop ale pytanko takie gra ktoś na 27" 1920x1080/1920x1200 ??? Muszę kupić monitor a nie wiem jak to wygląda, duże czy nie? (będzie stało tak z 30cent na biurku od klawy moze 40

Qra

Gram w takiej rozdziałce na 23 calach i jest spoko. Jeżeli tylko zmieścisz taki monitor na biurku to nie masz się czego obawiać.
BS - prawdziwa historia.

kamiil

hehee alarion mowi ze ktoś tam jest hipokrytą  hahaha

Alarion

sezon na truskawki się skończył, że wrociłeś kamilek? co tam za serwer czeka na twoje podboje i hero teraz? : )
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

Arimas

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

Dzondzy

serio, z makaronem albo shake'a truskawkowego : D

Qra

BS - prawdziwa historia.

kamiil

Cytat: Alarion w Sierpień 29, 2013, 01:08:28 AM
sezon na truskawki się skończył, że wrociłeś kamilek? co tam za serwer czeka na twoje podboje i hero teraz? : )

nie mam czasu na granie no i ekipa sie juz wykruszyła więc już nie poownimy, ale zostały wspomnienia jak zniszczyliśmy ten serwer w 5 osob   :)

Alarion

niestety, gówno zrobiliście, wielu gorszych healerów od ciebie nei widziałem, a twoim jedynym osiągnięciem było lizanie dupy ruskim, którzy jechali na rangerze i z botami do PvE i jeszcze się tym szczyciłeś, jakby było czym. : )

także idź poszukaj, może jakiś RPG wstaje nowy kolejny i może jakieś hero tam z queemem zrobicie, jak zawsze zresztą )))

Cat Drama Maker

kamiil

brak skilla nadrabialem lvlem i sprzetem huehue  8)

Bonasky

I tak byłeś słaby i tyle w tym temacie ;p

Banana Power!

Qra

Cytat: kamiil w Sierpień 29, 2013, 11:47:37 AM
brak skilla nadrabialem lvlem i sprzetem huehue  8)

Raczej programem i botem.
BS - prawdziwa historia.

Alarion

nie, on akurat nie, może wtedy cokolwiek by na pvp umiał zrobić jako healer...

Cat Drama Maker

Neural

Siege Giran
1 http://www.youtube.com/watch?v=BkWDS63HkqU
2 http://www.youtube.com/watch?v=GvThM-Wl0Hc

3 party vs klan w połowie drugiej części 6 party vs Ally z :). I od czasu do czasu Horda :)
W skrócie dawno tak się dobrze nie bawiłem na siegu :) punkty z coś około - 100 zrobiło się + 760 :)
S.h.O.c.k  Team
Neural Siegel Knight 99

Arimas

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

Bonasky

Ahh to ekscytujące bicie się z enclavą :P

Banana Power!

Qra

Cytat: Bonasky w Sierpień 29, 2013, 09:30:28 PM
Ahh to ekscytujące bicie się z enclavą :P

A ty to bijesz coś więcej poza mobami ?
BS - prawdziwa historia.