Core (EU) - Screeny, PvP, Flame, Spam

Zaczęty przez Mc6, Grudzień 04, 2011, 03:54:28 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Doti

Cytat: Alarion w Listopad 22, 2013, 10:31:37 PM
zmyślaj sobie historyjki dalej.
Anal to, że ty sobie zmyślasz bo na agenturę grubasa nie stać...
Ciency są więc wiem kogo ubijam... I lata mi to...
NIGDY nie pisałem petycji bo sam na NC miałem kilka trainow ale dla pro BS zrobimy wyjatek.

Alarion

pieprzysz jak potłuczony chłopaczku : )
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

Arimas

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

Mel

Przecież po całej kampanii analiona jaki on to jest przeciw botom nie może się do tego przyznać :) nawet jeśli wszyscy dobrze o tym wiedzą ;) Analion anty-bot poza faktem ze już go za boty banowali na poprzednich serwerach, śmiech na sali :D
Core - 9xMS hero
BlackAngels

Alarion

poza tym, że nigdy tego nei ukrywałem, że na NCsoft botowałem, a już od czasów Lancera nigdy nie sięgnąłem po żadne programy i nei zamierzam, bez względu jak dużo propgadany będzie pie** taki jednoręki albo jakiś random doti ; p

Cat Drama Maker

Doti

analion grubasie... nie unoś się tak klocku bo zapewne byłeś pro boterem tylko nikt o tym nie słyszał :)
Popytaj Neutrala jak się botowało czy swojego kumpla konfidenta Kardzia :) Przynajmniej nie będziesz się kompromitował.
Ja tylko czekam na kolejnego emo quta w twoim wykonaniu. Są tak piękne ciołku :)

Alarion

ja się nie unoszę, szczekaj sobie dalej, ja nie muszę botować by mieć fun, jakbym chciał to nadal robić, to zostałbym na Ncwest. : )

Cat Drama Maker

Arimas

Doti, ty masz jakieś kompleksy? serio każdy post zaczyna się lub kończy na wrzutach na alariona..
Dafuq O.o

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

JamesDoakes

Cytat: Arimas w Listopad 24, 2013, 01:37:49 AM
Doti, ty masz jakieś kompleksy? serio każdy post zaczyna się lub kończy na wrzutach na alariona..
trzeba mieć kompleksy, żeby mieć o kimś negatywne zdanie?

Cytat: Arimas w Listopad 24, 2013, 01:37:49 AM
Dafuq O.o
Ari: Negatywne zdanie.. hah, dobre.
W każdym poście? to już ból dupy MSZ.

Qra

Chłopaki dostają baty zawsze i wszędzie i teraz starają się znaleźć jakieś wytłumaczenie.

Zdradzę wam więc sekret dlaczego Alarion jest taki OP !!!!!!!

Gra non stop od prawie 2 lat !!  Kiedy KE było na topie to Alaariona można było spotkać w zamku o 4 rano bo nasze CP wlazło na instę zamkową o północy. Gilotyna za swoich czasów dawała niezłego expa i sporo kasy. Ile to razy późno w nocy spotykałem tam Amberów. Zresztą kiedy miałem urlop to widziałem ich co 4h. Jeżeli ktoś kiedykolwiek poświęci tyle czasu na grę i tak przyłoży się do tej gry jak Alarion i Amber CP to i o was będą pisać że jesteście boterami itp itd.
Cytat: Shanique;134896If you talking about me... i'm in BS from that time when we left OOC because one stupid guy didn't liked polish words in clan chat and kicked Qra from clan... after that, BS history just begun.
BS - prawdziwa historia.

Alarion

Szkoda, że moja postać była na tych gilotynach głównie boxowana, ale exp nie śmierdzi, szczególnie jak ci inni CP memberzy wbijają lvl xDD

Tak btw, 99 lvl to żadne osiągnięcie obecnie, a w sumie gilotyna się głównie do tego sprowadzała swego czasu...

Cat Drama Maker

John100

Dead Server any way:P :o
S h O c K Team
Yull Trickster 99/ Othell 98/ DC 80 / TH 80

Alarion

u nas jest bardzo podobny. Na przestrzeni ostatniego pół roku na serwer dołączyło / wróciło bardzo wielu graczy.

Cat Drama Maker

suranel

Cytat: Alarion w Listopad 24, 2013, 03:45:12 PM
u nas jest bardzo podobny. Na przestrzeni ostatniego pół roku na serwer dołączyło / wróciło bardzo wielu graczy.
licznik online na twoim serwerze nie przekroczyl 2k od ponad pol roku:D
loguje sie co tydzien podczas oli/siege zeby sprawdzic i porownac online z lilith.

John100

Core?? :P chyba jak dodasz online z 2 niedziel zamkowych:P zalogój się na nawet Lancera gdzie jest 2k tam na paran przewija sie wiecej pvp niż tu na całym servie :P
Podobnie  core do cadamusa:P btw AJITAUP proud member of Swords:P
S h O c K Team
Yull Trickster 99/ Othell 98/ DC 80 / TH 80

misiek22pl

Cytat: Alarion w Listopad 23, 2013, 01:06:42 PM
pieprzysz jak poj*** : )
tak tylko dlaczego bs tak nagle zaczęło się interesować gainakiem teraz ? czyżby dla odwrócenia uwagi od botów  ?

Redbox

http://www.sadistic.pl/efekty-specjalne-vt231195.htm
Uploaded with ImageShack.us

Cytat: gierojjj w Grudzień 15, 2012, 07:37:50 PM
jestem debilem i kompie sie z karpiami ale to nic tato mnie bije i mama

Arimas

Cytat: John100 w Listopad 24, 2013, 04:14:51 PM
Core?? :P chyba jak dodasz online z 2 niedziel zamkowych:P zalogój się na nawet Lancera gdzie jest 2k tam na paran przewija sie wiecej pvp niż tu na całym servie :P
Podobnie  core do cadamusa:P btw AJITAUP proud member of Swords:P
Altair? swords? whaaaaaaaaaat :DDDDDDDDD

Quentim

Cytat: PepsiQQ w Listopad 25, 2013, 04:48:47 AM
Hej a tutaj takie serio pytanie z mojej strony, ile Wy jeszcze L2 dajecie :D? Bo jako zacięty beta tester ArcheAge'a powiem Wam, że  nie ma co liczyć na PvP na poziomie L2 a nawet zbliżonym w tej grze xD

L2 przeżyło juz najazd fapowiczów z Conana, Aiona, Terry, SW online i chuj wie czego jeszcze. Może w europie nie ma rzeszy graczy, ale jak na staruszka trzyma sie całkiem nieźle. Cieżko w innych tytułach znaleźć tak dużo ciekawych klas i systemu PvP. Mam nadzieje ze kiedys wyjdzie cos, co przyciagnie mnie bardziej niz l2, ale znajac zycie na ta twoja gre bedzie halo przez 2 miesiace a potem wszystko rozejdzie sie po kosciach.

A zeby nie bylo oftopu: analion jest gruby i nie rucha.

Cytat: Alarion w Marzec 07, 2013, 08:44:01 AM
na razie chodzi by poinformować dużą ilość osób, szczególnie, że tym razem uczestnictwo za darmo, więc jak pisałem, nawet forumowi prosi mogą się popisać swoim skillem w "nabijaniu" : )

PepsiQQ

Ile kosztuje obecnie clean 99/95+/80/80 ?

Arimas

Użytkownikowi Clovery się nie podobało więc offtopic wylądował w koszu.

Pozdrawiam

haran

Cytat: Naito w Grudzień 12, 2016, 05:06:56 PM
Drobne przepychanki słowne czy lekko prowokujące słowa są jak najbardziej wskazane

PepsiQQ

Bonasky

Hmmm, nie wiedziałem, że tutaj jest jakiś topic, że posty znikają za off-topic :D
Aeore Cardinal 99 i maleje :<

Banana Power!

Shanique

tak, na Core też nie dało się odebrać hero, naprawili zaraz po siege ^-^