Core (EU) - Screeny, PvP, Flame, Spam

Zaczęty przez Mc6, Grudzień 04, 2011, 03:54:28 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

misiek22pl

tylko ciekawe dlaczego po siege a nie przed ?

Redbox

bo mamy znajomych gmów i potrzeba bylo nam hero aby wygrac seige

http://www.sadistic.pl/efekty-specjalne-vt231195.htm
Uploaded with ImageShack.us

Cytat: gierojjj w Grudzień 15, 2012, 07:37:50 PM
jestem debilem i kompie sie z karpiami ale to nic tato mnie bije i mama

misiek22pl

Neural

Bo troy z triggerem zapłacili najwięcej :). A co do siega to tak udało się.
S.h.O.c.k  Team
Neural Siegel Knight 99

Alarion

Lempartus dał w łapę GM-om i powiedział, że jak sprawę spie** to na nich swoją żonę naśle (a groźniejsza zaprawdę powiadam wam jest niż antoniusz i Valdek razem wzięci) i wyjaśni temat.

Anyway, myślę, że fajny fraps z siege wyjdzie lada moment od Amethysta, bo akcje były przezabawne przy rushach RG + BA.
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

ihateelfs

TehLover EE 80 / TH 77; Teon: RedSky [BANNED]
Ardhin SD 83 / Saggi 77 / Destro 75; Teon: SilentHorrors [RETIRED]
NoBuffsForU EE 85 / SWS 77 / Tank 4x; Naia: GreenFire [BANNED]
TehLover Yul Saggi / Sigel Shillien Templar; Core EU: BlackAngels [RETIRED]

sobek

Cytat: Alarion w Grudzień 02, 2013, 04:17:08 PM
Lempartus dał w łapę GM-om i powiedział, że jak sprawę spie** to na nich swoją żonę naśle (a groźniejsza zaprawdę powiadam wam jest niż antoniusz i Valdek razem wzięci) i wyjaśni temat.

Anyway, myślę, że fajny fraps z siege wyjdzie lada moment od Amethysta, bo akcje były przezabawne przy rushach RG + BA.

czekam na frapsa... u nas na Lilith tylko płacz Tazia, że zamku nie ma :D

bula

Cytat: sobek w Grudzień 03, 2013, 12:28:27 PM

kurcze, a ja myslalem ze tylko placz euphorii ze jedno party fz zniszczylo im mrowke, ewentualnie ciagly placz bmf ze party tazmana cale sie swieci ;/

Dzondzy

Euphoria nie zna tipsów i tricków na mrówke! HEUAHSUEAEA

sobek

Cytat: bula w Grudzień 03, 2013, 01:41:47 PM

kurcze, a ja myslalem ze tylko placz euphorii ze jedno party fz zniszczylo im mrowke, ewentualnie ciagly placz bmf ze party tazmana cale sie swieci ;/

to temat CORE więc tylko krótko na temat.
1. FZ brak zamku
2. FZ pvp 7 na 7 używa 7x hero skilli.
3. FZ na HV ogłasza że Gainak zamknięty a nie może wejść na gainak in war.
4. FZ nadal brak 11 lev klanu.
5. FZ połowa CP Tazia BAN na forum Lilith.
6. FZ od Livindora nie ubiło żadnego epica.

Jak dla mnie ogar poziom Taziu.

GL PEACE

bula

Cytat: sobek w Grudzień 03, 2013, 03:21:33 PM

1. FZ brak zamku

GL PEACE
juz pare razy pisalem ci na forum lilith, ze twoj sposob poslugiwania sie jezykiem ojczystym jest godny pozalowania
Cytat
po czym zaczynasz pisac o lilith

btw, Tazman ma na tym forum swoje konto i jestem w 100% pewny ze nie jest to moje konto

a, jeszcze jedno, czy dobrze rozumiem ze smiejesz sie z nich ze sa gorsi w pve, a mimo to maja 7/7 hero i niszcza kazde party BEZ posiadania tych epikow, ktorymi tak bardzo sie szczycisz? (kolejny dobry zarzut - polowa CP ma bana na forum, to pewnie dlatego ze sa boterami, oh wait ... inna sprawa ze na forum 4game dostaje sie warny za nazwanie kogos durniem albo palantem )

NotTheFakeTazman

1. FZ brak zamku

GL PEACE

1. Gratulacje 2h zabawy na 2tygodnie.
2. https://www.youtube.com/watch?v=WV4PhRQY4l4 , leci upload z wczorajszych 4 rund 7vs10 gdzie zrobiliście w sumie JEDNEGO fraga.
3. Pewnie dlatego mamy pvp itemy na ponad 100 pvp stonów a wy nawet butów nie macie :D
4. ?
5. what? :D 0/7 banów na forum anyway
6. A mamy ich więcej niż lider party sajdu, gz

Jak tam nastroje po 4h mrówce 90 vs 7? Z tego co widzę mrówa dalej up.

JamesDoakes

@3xUp przepiękny ból dupy clownie, od razu widać, że elen cp :D

2. ostanie pvp 7vs7 mielimy z aresami, z wami to zawsze 7vs 2pt+ co wam i tak duże nie daje ^^
3. jako jedyne pt na serwerze mamy seta pvp, euforia będzie taki miała za 2 lata, bmf za 3

wczorajszy dzień podsumował poziom liltha, skoro 7 osób doprowadziło "sajd z zamkiem i 11lvl" do emo quita

sobek

Cytat: bula w Grudzień 03, 2013, 03:44:02 PM

1. FZ brak zamku

GL PEACE
juz pare razy pisalem ci na forum lilith, ze twoj sposob poslugiwania sie jezykiem ojczystym jest godny pozalowania
Cytat
po czym zaczynasz pisac o lilith

btw, Tazman ma na tym forum swoje konto i jestem w 100% pewny ze nie jest to moje konto

a, jeszcze jedno, czy dobrze rozumiem ze smiejesz sie z nich ze sa gorsi w pve, a mimo to maja 7/7 hero i niszcza kazde party BEZ posiadania tych epikow, ktorymi tak bardzo sie szczycisz? (kolejny dobry zarzut - polowa CP ma bana na forum, to pewnie dlatego ze sa boterami, oh wait ... inna sprawa ze na forum 4game dostaje sie warny za nazwanie kogos durniem albo palantem )

hahahahah nr 1. Tazio funboy.

1. Krótko na temat twojego posta a nie na temat Flame CORE. (sorka użytkownicy servera CORE za chwilową małą drame o Lilith) - Ty tego nie zrozumiesz jak jak widać co forum to inny nick, niestety niezależnie jaki nick i tak fail.
2. Nie wiem po co piszesz że Tazman ma swoje konto na tym forum.... no chyba że "pomyślałeś" że ja uważam że Ty to Tazman.... (fail x2)
3. Czy dobrze rozumiesz ... odpowiedź już za pewnie znasz .. nie... nie dobrze rozumujesz. Ja się nie śmieje że są gorsi w pve... Zresztą co ma pvp do siege, zamków, epiców, oly to chyba Ty tylko wiesz ....  (fail x3)
4. Boty - hmn to akurat mnie tak nie denerwuje bo to winna Administracji że na to pozwala. Mi przeszkadza syf L2 tower jeśli chodzi o skrypty np. kiedy gracz używa BSOE, w milisekundę focus na niego, albo bieganie za mną na HIDE. Jednak po party Tazia na CORE było widać że jak sobie nie radzą to posila się oprogramowaniem ,botem, skryptami ... a jak to nie pomaga to QQ (bo kronika fail). (fail x4)

Zaczynasz mi kogoś przypominać ...

sobek

Cytat: NotTheFakeTazman w Grudzień 03, 2013, 04:04:05 PM

1. FZ brak zamku

GL PEACE

2. https://www.youtube.com/watch?v=WV4PhRQY4l4 , leci upload z wczorajszych 4 rund 7vs10 gdzie zrobiliście w sumie JEDNEGO fraga.
3. Pewnie dlatego mamy pvp itemy na ponad 100 pvp stonów a wy nawet butów nie macie :D
4. ?

Taziu w odróżnieniu do lol przedmówcy Ty bynajmniej dajesz coś pod dyskusje.
1. Dziękuje żaden klan od 2 miesięcy nie może zdobyć ADEN, żaden nie ma jaj aby się zapisać więc szukamy sobie rozrywki w tym tygodniu za emo rage na HV postanawialiśmy pokazać jacy to Wy jesteście Pr0.
2. Zakładam że to z wczoraj, osobiście zaskoczyliście mnie swoim uporem, gratki dla Was za rezultat. Od początku kroniki walczymy z BMF o AQ potem szanowaliśmy swój czas (kto wygrał miał AQ). Wy pokazaliście że lubicie poświęcać 4h aby ktoś nie miał.
Rożnica pomiędzy Euphoria a FZ jest taka że u nas średnio gra się co 2 dzień po 3 godziny a u Was po 10 godzin. Wasz sukces to po naszym zwycięskim PVP+first hit z BMF poszliśmy na alty a Wy zalogowaliście 2x PK i broniliście go w party Hero. Jest się czymś chwalić? Kwestia gustu.
3. Gratki dla Was ja tam wole zaoszczędzić około 100 godzin w miesiącu na rzecz życia prywatnego zalogować się na 2h co 2 tygodnie, obronić ADEN , zabrać Wam zamek i spowodować na tyle Waszych Hero że na HV ma traumę i nic nie piszą bo łzy przysłoniły im monitor....
4. Macie 11 lev klanu? Nie? noob !
5. Tego sprawdzić nie mogę ale myślę że następnym razem zanim coś napiszesz to pomyślisz... bo lekki strach jak na HV.
6. Nie liczyłem nie wiem, bo po co.

ahahha na koniec jak kiedyś Kaczor ... pokazałeś swoje oblicz które jest pomiędzy absurdem a s-f. 90 osob? HAHAHAHAHAHAH,

OK jesteś zwycięzcą.  :beksa:

sobek

Cytat: kornes w Grudzień 03, 2013, 04:23:18 PM
@3xUp przepiękny ból dupy clownie, od razu widać, że elen cp :D

2. ostanie pvp 7vs7 mielimy z aresami, z wami to zawsze 7vs 2pt+ co wam i tak duże nie daje ^^
3. jako jedyne pt na serwerze mamy seta pvp, euforia będzie taki miała za 2 lata, bmf za 3

wczorajszy dzień podsumował poziom liltha, skoro 7 osób doprowadziło "sajd z zamkiem i 11lvl" do emo quita

...hmn kto tu może być takim nie ogarem ... czyżby ta sama osoba co została przez mnie zmiażdżona na forum Lilith? Czyli kolejny random co ma inny nick w grze niż na forum ... demonic?

Elen CP ... - prawdziwa z Was drużyna "Jestem zwycięzcą".  Rozumiem, że boty coś ostanio nie chodzą, boisz się BANA i nie logujesz sie.. ale aby po raz kolejny taki się pomylić.. żal.pl

Ostatnio mieliśmy PVP z Wami 7v7, przegrane przez nas, ale wy 7x hero siklle my nie , a to lamerka....

Poziom servera .. no niestety.

Shanique

ok ok wprawdzie temat Core umarł śmiercią tragiczną, ale może jednak zechcecie posprzeczać się na swoim placu? :> nie żeby mi to przeszkadzało jakoś bardzo, ale może wkurzyć modów tego działu (choć oni są tak samo żywi jak i ten temat był zanim Lilitowcy wpadli) :P

sobek

OK, Masz rację, ale beke mam po po prostu, Taziu wrzuca filmik z PVP 7 na 7 aby pokazać że oni nie używają hero skilli na na filmiku widać że maja już te nowy talizmany, elixiry i używają hero skilli.

EPIC FAIL TAZIU AGAIN.

JamesDoakes

jakieś 4 minuty wcześniej wyjechaliście w 2pt z 4rb, w te same 2pt wybiegaliście z miasta dlatego ze 3 osoby uzyly zerków, inna sprawa, że 2gie pt uciekło zanim się zdązyli zflagować :D

nie wiem co chcesz udowodnić na forum, ale wmawianiem sobie, że nie jesteście gównem nic nie poprawisz, niestety

bula

Cytat: sobek w Grudzień 03, 2013, 04:39:32 PM

1. Krótko na temat twojego posta a nie na temat Flame CORE. (sorka użytkownicy servera CORE za chwilową małą drame o Lilith) - Ty tego nie zrozumiesz jak jak widać co forum to inny nick, niestety niezależnie jaki nick i tak fail.
2. Nie wiem po co piszesz że Tazman ma swoje konto na tym forum.... no chyba że "pomyślałeś" że ja uważam że Ty to Tazman.... (fail x2)
3. Czy dobrze rozumiesz ... odpowiedź już za pewnie znasz .. nie... nie dobrze rozumujesz. Ja się nie śmieje że są gorsi w pve... Zresztą co ma pvp do siege, zamków, epiców, oly to chyba Ty tylko wiesz ....  (fail x3)
4. Boty - hmn to akurat mnie tak nie denerwuje bo to winna Administracji że na to pozwala. Mi przeszkadza syf L2 tower jeśli chodzi o skrypty np. kiedy gracz używa BSOE, w milisekundę focus na niego, albo bieganie za mną na HIDE. Jednak po party Tazia na CORE było widać że jak sobie nie radzą to posila się oprogramowaniem ,botem, skryptami ... a jak to nie pomaga to QQ (bo kronika fail). (fail x4)

widze ze angielski na takim samym poziomie jak polski, nie funboy, a fanboy i nie, nie jestem fanboyem tazmana, jestem w stosunku do niego neutralny, tak samo jak do tej pory bylem odnosnie euforii, ale patrzac na twoje posty i wiedzac ze jestes w tym klanie, po prostu nie da sie nie flejmowac;

wypominasz mi nick na tym forum, pomimo ze konto tutaj mam 5 lat dluzej niz ty, a na lilith mam konto z takim samym nickiem jak mialem ingame, pozostawie to bez dalszego komentarza;

oczywiscie ze zdawalo mi sie ze myslisz ze ja = tazman, a to wszystko dlatego ze jak juz nieskonczona ilosc razy wspominalem, twoja znajomosc jezyka polskiego wola o pomste do nieba (hint: cytujesz mnie, a w zakonczeniu posta zwracasz sie do tazmana);

lvl klanu, epiki i gainak to pve, dlatego twoj post wyglada za nasmiewanie sie z ich pve podczas gdy sami jestescie 100 lat za nimi;

po raz kolejny, czego chciales dowiesc wspominaniem domniemanych banow na forum? brak jakiegokolwiek sensu skoro w kolejnych postach piszesz ze nie wiesz, bo nie sprawdzales

btw, ludzie grajac w ta gre po X lat, z roznymi ludzmi, czesto uzywali roznich nickow, nie dlatego ze sie wstydzili, tylko dlatego ze w danym momencie inny nick wydawal sie ciekawszy lub mniej nudny, a ty sie w kazdym poscie prujesz ze kogos nie znasz, ale to chyba raczej twoja wina, skoro inni moga wiedziec to ty tez masz taka mozliwosc;

niech ktos to przeniesie do dzialu lilith, pls

CytatUwaga - podczas pisania wysłano 2 odpowiedzi, może chcesz przejrzeć swoją wiadomość?
dang ;s
CytatUwaga - podczas pisania wysłano nową odpowiedź, może chcesz przejrzeć swoją wiadomość?
...

@Shani
Arimasu bedzie mial co robic :v

Shanique

NotTheFakeTazman

Cytat: sobek w Grudzień 03, 2013, 04:54:27 PM
Cytat: NotTheFakeTazman w Grudzień 03, 2013, 04:04:05 PM

1. FZ brak zamku

GL PEACE

4. ?

Taziu w odróżnieniu do lol przedmówcy Ty bynajmniej dajesz coś pod dyskusje.
1. Dziękuje żaden klan od 2 miesięcy nie może zdobyć ADEN, żaden nie ma jaj aby się zapisać więc szukamy sobie rozrywki w tym tygodniu za emo rage na HV postanawialiśmy pokazać jacy to Wy jesteście Pr0.
2. Zakładam że to z wczoraj, osobiście zaskoczyliście mnie swoim uporem, gratki dla Was za rezultat. Od początku kroniki walczymy z BMF o AQ potem szanowaliśmy swój czas (kto wygrał miał AQ). Wy pokazaliście że lubicie poświęcać 4h aby ktoś nie miał.
Rożnica pomiędzy Euphoria a FZ jest taka że u nas średnio gra się co 2 dzień po 3 godziny a u Was po 10 godzin. Wasz sukces to po naszym zwycięskim PVP+first hit z BMF poszliśmy na alty a Wy zalogowaliście 2x PK i broniliście go w party Hero. Jest się czymś chwalić? Kwestia gustu.
3. Gratki dla Was ja tam wole zaoszczędzić około 100 godzin w miesiącu na rzecz życia prywatnego zalogować się na 2h co 2 tygodnie, obronić ADEN , zabrać Wam zamek i spowodować na tyle Waszych Hero że na HV ma traumę i nic nie piszą bo łzy przysłoniły im monitor....
4. Macie 11 lev klanu? Nie? noob !
5. Tego sprawdzić nie mogę ale myślę że następnym razem zanim coś napiszesz to pomyślisz... bo lekki strach jak na HV.
6. Nie liczyłem nie wiem, bo po co.

ahahha na koniec jak kiedyś Kaczor ... pokazałeś swoje oblicz które jest pomiędzy absurdem a s-f. 90 osob? HAHAHAHAHAHAH,

OK jesteś zwycięzcą.  :beksa:

1. Fajnie że te miesiące upokorzeń dzień w dzień odbiliście sobie zabierając 30 osobowemu klanowi zamek :D A wiesz co jest najlepsze? Nam ten zamek nie jest kompletnie potrzebny. Ale było śmiesznie jak biegaliście po miastach a my się dziwiliśmy bo 90% waszego klanu widzieliśmy pierwszy raz w życiu.

2. Pewnie twoje party które przyszło bronić to były zwidy i to nie was rozjeżdżaliśmy jak walcem. Jest to bardzo przykre że klan złożony z takich osób jak eu/bmf jest sidem, na normalnych serwerach nigdy ale to przenigdy nikt by was nie nazwał saidem, l2 to nie jest gra dla osób co grają "2h co 2dni" co udowadniamy wam każdego dnia.

3. Uwierz, przez najbliższe kilka miesięcy nikt na serwerze nie jest w stanie doprowadzić nas do najmniejszego zdenerwowania a co dopiero łez.

4. Silny ten wasz 11 lvl klanu, szkoda że tylko w przewadze 3:1

5. Napisałem to co myślał każdy czytając twoje posty na forum 4game, jesteś durniem.

6. No tak się szczycisz tym że przez pół roku spamowaliście "rekrutacja 90+" naściągaliście tego trashu do klanu, zrobiliście low lvl sorki i farmicie mrówkę - gratuluje. Mam nadzieje że jak już będziecie pływali w tych mrówkach to zrobicie jedno party z tego całego gówna i ustoicie więcej niż minute.

Oj biedaki jak wejdzie ten update co wchodzi 11 grudnia na ncsoft to znowu będziecie musieli zmienić timezone albo zawiązać sojusz z drugim saidem na serwerze żeby zabić jakieś mobki.

NotTheFakeTazman

Cytat: sobek w Grudzień 03, 2013, 05:12:22 PM
OK, Masz rację, ale beke mam po po prostu, Taziu wrzuca filmik z PVP 7 na 7 aby pokazać że oni nie używają hero skilli na na filmiku widać że maja już te nowy talizmany, elixiry i używają hero skilli.

EPIC FAIL TAZIU AGAIN.

Potki i hero skille zostały użyte przy robieniu dywanu z waszych 2 party. Jeszcze obraź się o to że my mamy lepsze bronie a ty biegasz z łukiem których my używamy do farmienia tezzy na boxach.

sobek

Cytat: bula w Grudzień 03, 2013, 05:19:35 PM
Cytat: sobek w Grudzień 03, 2013, 04:39:32 PM

widze ze angielski na takim samym poziomie jak polski, nie funboy, a fanboy i nie, nie jestem fanboyem tazmana, jestem w stosunku do niego neutralny, tak samo jak do tej pory bylem odnosnie euforii, ale patrzac na twoje posty i wiedzac ze jestes w tym klanie, po prostu nie da sie nie flejmowac;

wypominasz mi nick na tym forum, pomimo ze konto tutaj mam 5 lat dluzej niz ty, a na lilith mam konto z takim samym nickiem jak mialem ingame, pozostawie to bez dalszego komentarza;

oczywiscie ze zdawalo mi sie ze myslisz ze ja = tazman, a to wszystko dlatego ze jak juz nieskonczona ilosc razy wspominalem, twoja znajomosc jezyka polskiego wola o pomste do nieba (hint: cytujesz mnie, a w zakonczeniu posta zwracasz sie do tazmana);

lvl klanu, epiki i gainak to pve, dlatego twoj post wyglada za nasmiewanie sie z ich pve podczas gdy sami jestescie 100 lat za nimi;

po raz kolejny, czego chciales dowiesc wspominaniem domniemanych banow na forum? brak jakiegokolwiek sensu skoro w kolejnych postach piszesz ze nie wiesz, bo nie sprawdzales

btw, ludzie grajac w ta gre po X lat, z roznymi ludzmi, czesto uzywali roznich nickow, nie dlatego ze sie wstydzili, tylko dlatego ze w danym momencie inny nick wydawal sie ciekawszy lub mniej nudny, a ty sie w kazdym poscie prujesz ze kogos nie znasz, ale to chyba raczej twoja wina, skoro inni moga wiedziec to ty tez masz taka mozliwosc;

niech ktos to przeniesie do dzialu lilith, pls

CytatUwaga - podczas pisania wysłano 2 odpowiedzi, może chcesz przejrzeć swoją wiadomość?
dang ;s
CytatUwaga - podczas pisania wysłano nową odpowiedź, może chcesz przejrzeć swoją wiadomość?
...

@Shani
Arimasu bedzie mial co robic :v

Jednak podobny jestes na Kard nic nie kumasz ale dziś dzień dla nie ogarów więc tłumacze...

11 lev klanu wymaga min. zdobycia i obronienia zamku takie pr0 klan co się szczyci co to nie oni .. nawet zamku nie mają ... ba zabrał im nie przeciwnik a ktoś kto się nie liczy. Dlatego większość inteligentnych ludzi ma beke z FZ bo "ogar" to mają w spamie na HV a w L2 na pvp to już nie... Przykre tyle farmić a nadal fail.

Teraz już rozumiesz że 11 level wymaga odrobimy umiejętności PVP?

Epici to PVE? od początku kroniki była wiele PVP  (Euphoria i BMF) i jak dla mnie FUN ... ale chwile ... wg Ciebie to PVE - kolejny fail.

BANY? - i tutaj inteligencji u Ciebie malutko, wiedziałem że zostali ukarani ale nie widziałem w jakim stopniu. Już dotarło jaki był sens tego co napisałem?  Nie? - omg to naprawdę mi przykro :D

Co do nicków to sprawa jest prosta masz inny nick wypowiadasz się w danym temacie gdzie grasz i uczestniczysz, to zrób sobie podpis a nie się wstydzisz kim jesteś.

bula

CytatJednak podobny jestes na Kard

doczytalem do tego momentu, nie mam zamiaru wysilac sie zeby zrozumiec twoje posty pisane pseudo-polskim jezykiem