Core (EU) - Screeny, PvP, Flame, Spam

Zaczęty przez Mc6, Grudzień 04, 2011, 03:54:28 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

ihateelfs

TehLover EE 80 / TH 77; Teon: RedSky [BANNED]
Ardhin SD 83 / Saggi 77 / Destro 75; Teon: SilentHorrors [RETIRED]
NoBuffsForU EE 85 / SWS 77 / Tank 4x; Naia: GreenFire [BANNED]
TehLover Yul Saggi / Sigel Shillien Templar; Core EU: BlackAngels [RETIRED]

sobek

Cytat: NotTheFakeTazman w Grudzień 03, 2013, 05:35:12 PM
Cytat: sobek w Grudzień 03, 2013, 04:54:27 PM
Cytat: NotTheFakeTazman w Grudzień 03, 2013, 04:04:05 PM
Cytat: sobek w Grudzień 03, 2013, 03:21:33 PM
Cytat: bula w Grudzień 03, 2013, 01:41:47 PM
Cytat: sobek w Grudzień 03, 2013, 12:28:27 PM
Cytat: Alarion w Grudzień 02, 2013, 04:17:08 PM
Lempartus dał w łapę GM-om i powiedział, że jak sprawę spie** to na nich swoją żonę naśle (a groźniejsza zaprawdę powiadam wam jest niż antoniusz i Valdek razem wzięci) i wyjaśni temat.

Anyway, myślę, że fajny fraps z siege wyjdzie lada moment od Amethysta, bo akcje były przezabawne przy rushach RG + BA.

czekam na frapsa... u nas na Lilith tylko płacz Tazia, że zamku nie ma :D
kurcze, a ja myslalem ze tylko placz euphorii ze jedno party fz zniszczylo im mrowke, ewentualnie ciagly placz bmf ze party tazmana cale sie swieci ;/

to temat CORE więc tylko krótko na temat.
1. FZ brak zamku
2. FZ pvp 7 na 7 używa 7x hero skilli.
3. FZ na HV ogłasza że Gainak zamknięty a nie może wejść na gainak in war.
4. FZ nadal brak 11 lev klanu.
5. FZ połowa CP Tazia BAN na forum Lilith.
6. FZ od Livindora nie ubiło żadnego epica.

Jak dla mnie ogar poziom Taziu.

GL PEACE

1. Gratulacje 2h zabawy na 2tygodnie.
2. https://www.youtube.com/watch?v=WV4PhRQY4l4 , leci upload z wczorajszych 4 rund 7vs10 gdzie zrobiliście w sumie JEDNEGO fraga.
3. Pewnie dlatego mamy pvp itemy na ponad 100 pvp stonów a wy nawet butów nie macie :D
4. ?
5. what? :D 0/7 banów na forum anyway
6. A mamy ich więcej niż lider party sajdu, gz

Jak tam nastroje po 4h mrówce 90 vs 7? Z tego co widzę mrówa dalej up.

Taziu w odróżnieniu do lol przedmówcy Ty bynajmniej dajesz coś pod dyskusje.
1. Dziękuje żaden klan od 2 miesięcy nie może zdobyć ADEN, żaden nie ma jaj aby się zapisać więc szukamy sobie rozrywki w tym tygodniu za emo rage na HV postanawialiśmy pokazać jacy to Wy jesteście Pr0.
2. Zakładam że to z wczoraj, osobiście zaskoczyliście mnie swoim uporem, gratki dla Was za rezultat. Od początku kroniki walczymy z BMF o AQ potem szanowaliśmy swój czas (kto wygrał miał AQ). Wy pokazaliście że lubicie poświęcać 4h aby ktoś nie miał.
Rożnica pomiędzy Euphoria a FZ jest taka że u nas średnio gra się co 2 dzień po 3 godziny a u Was po 10 godzin. Wasz sukces to po naszym zwycięskim PVP+first hit z BMF poszliśmy na alty a Wy zalogowaliście 2x PK i broniliście go w party Hero. Jest się czymś chwalić? Kwestia gustu.
3. Gratki dla Was ja tam wole zaoszczędzić około 100 godzin w miesiącu na rzecz życia prywatnego zalogować się na 2h co 2 tygodnie, obronić ADEN , zabrać Wam zamek i spowodować na tyle Waszych Hero że na HV ma traumę i nic nie piszą bo łzy przysłoniły im monitor....
4. Macie 11 lev klanu? Nie? noob !
5. Tego sprawdzić nie mogę ale myślę że następnym razem zanim coś napiszesz to pomyślisz... bo lekki strach jak na HV.
6. Nie liczyłem nie wiem, bo po co.

ahahha na koniec jak kiedyś Kaczor ... pokazałeś swoje oblicz które jest pomiędzy absurdem a s-f. 90 osob? HAHAHAHAHAHAH,

OK jesteś zwycięzcą.  :beksa:

1. Fajnie że te miesiące upokorzeń dzień w dzień odbiliście sobie zabierając 30 osobowemu klanowi zamek :D A wiesz co jest najlepsze? Nam ten zamek nie jest kompletnie potrzebny. Ale było śmiesznie jak biegaliście po miastach a my się dziwiliśmy bo 90% waszego klanu widzieliśmy pierwszy raz w życiu.

2. Pewnie twoje party które przyszło bronić to były zwidy i to nie was rozjeżdżaliśmy jak walcem. Jest to bardzo przykre że klan złożony z takich osób jak eu/bmf jest sidem, na normalnych serwerach nigdy ale to przenigdy nikt by was nie nazwał saidem, l2 to nie jest gra dla osób co grają "2h co 2dni" co udowadniamy wam każdego dnia.

3. Uwierz, przez najbliższe kilka miesięcy nikt na serwerze nie jest w stanie doprowadzić nas do najmniejszego zdenerwowania a co dopiero łez.

4. Silny ten wasz 11 lvl klanu, szkoda że tylko w przewadze 3:1

5. Napisałem to co myślał każdy czytając twoje posty na forum 4game, jesteś durniem.

6. No tak się szczycisz tym że przez pół roku spamowaliście "rekrutacja 90+" naściągaliście tego trashu do klanu, zrobiliście low lvl sorki i farmicie mrówkę - gratuluje. Mam nadzieje że jak już będziecie pływali w tych mrówkach to zrobicie jedno party z tego całego gówna i ustoicie więcej niż minute.

Oj biedaki jak wejdzie ten update co wchodzi 11 grudnia na ncsoft to znowu będziecie musieli zmienić timezone albo zawiązać sojusz z drugim saidem na serwerze żeby zabić jakieś mobki.

HAHAHAH Taziu mój bajkopisarzu i hipokryto małe wypunktowano specjalnie dla Ciebie.

1.-  Miesiące upokorzeń? - Co gdzie kiedy kogo? To Wy kogoś upokorzyliście? Ups przepraszam chyba przegapiłem ten moment ... może dlatego że od zawsze albo byliście zbanowani, albo bez hero skilli w mieście bo strach na zewnątrz... albo magiczne PR range 2000. 
- Nie potrzebny Wam zamek? - buhahah skoro nie potrzebny to po co go zdobywaliście? Po co go broniliście? Dlaczego był taki płacz i emo rage od tamtej pory?
- i epickie te 90% co nie widziałeś, nieznaczące, nie godne grać z Wami pr0 ogarami .. zabrało Wam zamek ... w stosunk +500 na pvp. TOTAL EPIC FAIL TAZIU 2013.
2. Tak Wy udowadniacie siłe przegrywając co się da z kim co nie powinień być sidem .. Róźnimy sie tym że my to prawie niedzielni gracze i wiemy kim jesteśmy a Wy pr0 nie ogary epic fail 2013 z każdym ...
3. HV pokazuje ....
4. Ale chwalisz się czy płaczesz?
5. ahhaha brak argumentów merytorycznych? Wiesz kto wyzywa innych? Człowiek słaby -hahahah
6. Już wiem Ty naprawdę myślisz że coś wiesz? 80+ było wczoraj .. ja się czymś szczycę... gogoo nie zatrzymuję Cię jedziesz zwycięzco.

sobek

Cytat: bula w Grudzień 03, 2013, 05:50:56 PM
CytatJednak podobny jestes na Kard

doczytalem do tego momentu, nie mam zamiaru wysilac sie zeby zrozumiec twoje posty pisane pseudo-polskim jezykiem

uff taktyczny odwrót bo totalnej kompromitacji.

Doti

Myślicie, że jak będziecie pisali w naszym dziale to Ruscy dołączą Lilith do Core? Nie sądzę. Po porostu jak przestaniecie przynosić zysk to was wyłączą.  :D
Sobek - czego się spodziewałeś idąc na serwer lolpolaczkowy? Przecież było wiadomo, że tam polecą wszystkie emo które nie umiały sobie poradzić na żadnym serwerze międzynarodowym. Trzeba było wrócić do swojego summonera na Core. Tu ogólnie też jest lipa - mały online i nieudolność Innovy ale przynajmniej gracze na troszkę wyższym poziomie intelektualno emocjonalnym.

NotTheFakeTazman

Cytat: Doti w Grudzień 03, 2013, 06:48:02 PM
Myślicie, że jak będziecie pisali w naszym dziale to Ruscy dołączą Lilith do Core? Nie sądzę. Po porostu jak przestaniecie przynosić zysk to was wyłączą.  :D
Sobek - czego się spodziewałeś idąc na serwer lolpolaczkowy? Przecież było wiadomo, że tam polecą wszystkie emo które nie umiały sobie poradzić na żadnym serwerze międzynarodowym. Trzeba było wrócić do swojego summonera na Core. Tu ogólnie też jest lipa - mały online i nieudolność Innovy ale przynajmniej gracze na troszkę wyższym poziomie intelektualno emocjonalnym.

https://4gameforum.com/pl/showthread.php?p=32774#post32774

Poziom sobka :D A poziom jego party wyżej na yt 1min 30sec.

Dzondzy

Sobek :

This -  2. https://www.youtube.com/watch?v=WV4PhRQY4l4
This -
Cytatlvl klanu, epiki i gainak to pve, dlatego twoj post wyglada za nasmiewanie sie z ich pve podczas gdy sami jestescie 100 lat za nimi
This - Beka z blokady AQ w 7 osób przez 4 godziny. Niepojętne jest dla mnie, jak to jest możliwe w klanie który jest 'sajdem', tak dać się wyrolowąć.

Nie mam nic do dodania, ale to troche smutne że taki poziom na Polaczkowie.

PepsiQQ

Widzę taki poziom enemy, że chłopaki prawie jak Deliany się bawią :D

Arimas

Cytat: Dzondzy w Grudzień 03, 2013, 07:43:11 PM
Sobek :

This -
Cytatlvl klanu, epiki i gainak to pve, dlatego twoj post wyglada za nasmiewanie sie z ich pve podczas gdy sami jestescie 100 lat za nimi
This - Beka z blokady AQ w 7 osób przez 4 godziny. Niepojętne jest dla mnie, jak to jest możliwe w klanie który jest 'sajdem', tak dać się wyrolowąć.

Uh z AQ coś zmienili w god? czy nadal lv 40 rb

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

sobek

Spodziewałem się dokładnie tego co jest, ja wybrałem życie prywatne od L2, więc ja nie narzekam.

Teraz jako niedzielny gracz nie raz udowadniam pr0 graczom że jednak nie są tacy pr0.

Lilith myślę, że przetrwa dużo osób pogrywa na levelach 90+ i oni myślę że jeszcze nie raz zdotują aby przyspieszyć EQ.

Na CORE summoner pokazał mi że co jak co ale wynnem grac nie będe. Yula miałem, sprzedałem z 600zł na początku CORE ale nie żałuje. Póki co mam fajne CP na Lilith, jak pierdyknie to pomyśle.

Jednakże doszły mnie informację, że coś serwer nie tryka u Was, NPC crash...ale to pewnie chwilowe.

sobek

Cytat: NotTheFakeTazman w Grudzień 03, 2013, 07:19:34 PM

https://4gameforum.com/pl/showthread.php?p=32774#post32774

Poziom sobka :D A poziom jego party wyżej na yt 1min 30sec.

Mówisz o tym pvp co twierdzisz, że nie używacie hero skili na PVP 7v7 a na filmiku widać że to kłamstwo?

sobek

Sobek :

This -

Niestety smutne zgadzam się, jednak ta AQ oraz ORFEN  po stronie Euphori... a Taziu nadal musi płacić aby mieć.

Kamyl89

Czemu tak szczycicie się blokada aq w hero pt skoro tam było 4pt ludzi a nie 90.dawno na siege nie było takiej aktywności.a na siege rune
9v5 pt gdzie te 5pt ma więcej hero 565 do 40 status.

JamesDoakes

Cytat: sobek w Grudzień 04, 2013, 12:16:09 AM
Mówisz o tym pvp co twierdzisz, że nie używacie hero skili na PVP 7v7 a na filmiku widać że to kłamstwo?

Cytat: kornes w Grudzień 03, 2013, 05:18:26 PM
jakieś 4 minuty wcześniej wyjechaliście w 2pt z 4rb, w te same 2pt wybiegaliście z miasta dlatego ze 3 osoby uzyly zerków, inna sprawa, że 2gie pt uciekło zanim się zdązyli zflagować :D

Cytat: kornes w Grudzień 03, 2013, 05:18:26 PM
nie wiem co chcesz udowodnić na forum, ale wmawianiem sobie, że nie jesteście gównem nic nie poprawisz, niestety
jak masz jeszcze jakieś złudzenia, możemy zrobić następne 7vs7 bez hero skilli/potek,
EOT.

jakiś mod mógłby to przenieść do lilita ew. w offtop

Shanique

Cytat: sobek w Grudzień 04, 2013, 12:13:27 AM

Spodziewałem się dokładnie tego co jest, ja wybrałem życie prywatne od L2, więc ja nie narzekam.

Teraz jako niedzielny gracz nie raz udowadniam pr0 graczom że jednak nie są tacy pr0.

Lilith myślę, że przetrwa dużo osób pogrywa na levelach 90+ i oni myślę że jeszcze nie raz zdotują aby przyspieszyć EQ.

Na CORE summoner pokazał mi że co jak co ale wynnem grac nie będe. Yula miałem, sprzedałem z 600zł na początku CORE ale nie żałuje. Póki co mam fajne CP na Lilith, jak pierdyknie to pomyśle.

Jednakże doszły mnie informację, że coś serwer nie tryka u Was, NPC crash...ale to pewnie chwilowe.

Wczoraj myś-lę, że potwierdziliśmy naszą teorię, na 99% to wina naszych wilków, którymi bijemy orfena. Ostatnio biliśmy bez i crasha nie było, wczoraj biliśmy z wilkami i bum... nps server down ^^

sobek

Może i przez wilki ale jakoś nie chce mi się wierzyć że w korei, serwerach RU nie korzystają z petów i jakoś im to działa.

Może to jednak dobra wiadomość i będziecie mieli jakieś cacko serwer... czego CORE życzę

Isharus

Sobek :

This -

Loled. A co w tym trudnego? Trochę ignorancja przez Ciebie przemawia. A może przez przejście na Core od razu stałeś się top play0rem? Więcej się po Tobie spodziewałęm..
Lancer - Damoon GK 85/75/75/75 sold
VH - Damoon ES 80/65 emo quit
Core - Damon  SD sold
Lilith - Damon Hierophant 99/95/80/80

Dzondzy

Topka to Ja byłem zawsze, bez ironicznego zera : D

Chodzi o to Damon, że byliśmy wielokrotnie w sytuacji gdzie większa liczba niż 7 osób chciała nam przeszkodzić w AQ (Nie mówie tutaj o 1st hicie bo to bywa różnie). Ale o sytuacji gdzie te 7 osób blokuje AQ przez 4 godziny. Dla mnie niepojętne.Ty się spodziewałeś więcej po mnie, a Ja po klanie w którym byłem, i był uważany za Topowy side serwera.

Isharus

Rozumiem, jesteście lepsi bo macie więcej ludzi.
Core - Damon  SD sold

sobek

Cytat: Dzondzy w Grudzień 04, 2013, 12:37:49 PM

Chodzi o to Damon, że byliśmy wielokrotnie w sytuacji gdzie większa liczba niż 7 osób chciała nam przeszkodzić w AQ (Nie mówie tutaj o 1st hicie bo to bywa różnie). Ale o sytuacji gdzie te 7 osób blokuje AQ przez 4 godziny. Dla mnie niepojętne.Ty się spodziewałeś więcej po mnie, a Ja po klanie w którym byłem, i był uważany za Topowy side serwera.

Dzondzy Tazmany przyszli z emo rage (strata zamku, gainak) przeszkadzać wtedy AQ miała 80%, założyliśmy że im się znudzi więc nestro odpalone i przez pierwsze 2h - 3 odcinki serialu zdążyłem oglądnąć.

U nas po 22 połowa ludzi szykuje się do wyjścia z gry. Więc z 40+ osób zostało nas 20.

Efekt, przyszliśmy następnego dnia, ubiliśmy a Taziu nadal musi kupować epica.

suranel

Cytat: sobek w Grudzień 04, 2013, 01:57:51 PM

Dzondzy Tazmany przyszli z emo rage (strata zamku, gainak) przeszkadzać wtedy AQ miała 80%, założyliśmy że im się znudzi więc nestro odpalone i przez pierwsze 2h - 3 odcinki serialu zdążyłem oglądnąć.

U nas po 22 połowa ludzi szykuje się do wyjścia z gry. Więc z 40+ osób zostało nas 20.

Ciesz się z tego epika. Jestem 100% pewny, że osoba, która u nas w party ma najmniej epików w tym momencie, to i tak więcej niż ty kiedykolwiek będziesz miał na sobie. Nie wspomne o wartosci twojej postaci, którą bez problemu mógłbys wymienić na któregokolwiek z moich boxów, wartość itemów pozostałaby taka sama. Ale ciesz się, że na serwerze z 1,5k online jako jedyny masz w klanie ludzi do zabicia qa:D

Isharus

Cytat: suranel w Grudzień 04, 2013, 02:02:15 PM

Ciesz się z tego epika. Jestem 100% pewny, że osoba, która u nas w party ma najmniej epików w tym momencie, to i tak więcej niż ty kiedykolwiek będziesz miał na sobie. Nie wspomne o wartosci twojej postaci, którą bez problemu mógłbys wymienić na któregokolwiek z moich boxów, wartość itemów pozostałaby taka sama. Ale ciesz się, że na serwerze z 1,5k online jako jedyny masz w klanie ludzi do zabicia qa:D

Nie ma to jak otwarcie cieszyć się z bycia botterem...
Core - Damon  SD sold

Alarion

aż się boję pytać w ile osób wasze 2 (?) sidey potrafią bić mrówkę lub orfena. No i oczywiście iel wam to zajmuje ^^
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

sobek

Cytat: suranel w Grudzień 04, 2013, 02:02:15 PM

Dziękuje, ciesze się, że nie zraziliśmy do siebie wszystkich jak Wy.GL

sobek

Cytat: Alarion w Grudzień 04, 2013, 02:13:08 PM
aż się boję pytać w ile osób wasze 2 (?) sidey potrafią bić mrówkę lub orfena. No i oczywiście iel wam to zajmuje ^^

Alarion - a różnie to bywa, zależnie czy ktoś przeszkadza czy też nie.

O ile dobrze pamiętam to 1-2h średnio ale były tez epickie 4h :D

Na początku biliśmy ORFEN w 20 osób i to jest masakra, ale ostatnio się poprawiło, ludzie zrozumieli, że prawdziwy FUN to epicki, darmowi sponsorzy z FZ co chcą kupić wszystko bo sami nie mają skilla aby to zrobić.

Generalnie nie jest źle, zobaczymy co dziś... ja spodziewam się kolejnego podejścia BMF, dobre PVP a potem Taziu który chce zobaczyć jak się epicki bije :D

Redbox

ale wytlumacz jedno, jestescie na AQ bijecie go  a taziu jakim cudem moze wam przeszkadzac? Nie mow ze byliscie na levelach 40 i macie wara z tazikiem?

http://www.sadistic.pl/efekty-specjalne-vt231195.htm
Uploaded with ImageShack.us

Cytat: gierojjj w Grudzień 15, 2012, 07:37:50 PM
jestem debilem i kompie sie z karpiami ale to nic tato mnie bije i mama