Core (EU) - Screeny, PvP, Flame, Spam

Zaczęty przez Mc6, Grudzień 04, 2011, 03:54:28 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

PepsiQQ

Cytat: Redbox w Grudzień 23, 2013, 06:06:48 PM
Cytat: PepsiQQ w Grudzień 23, 2013, 05:25:09 PM
kupiłem 3 musi starczyć xD najwyżej się jeszcze 1 dokupi xD

Cytat: Redbox w Grudzień 23, 2013, 05:02:13 PM
Cytat: PepsiQQ w Grudzień 23, 2013, 04:48:07 PM
Pytanie mam :

Ile trzeba by adeny zakupic zeby YULA 99 ubrac (na tyle, zeby CP go przygarnelo/dalo sie grac) na 99+

500kk? 1kkk? 2kkk (mowa o minimum czyli pewnie jakas bizuteria, set/bron z attri lekkim/pelnym)?

Pytam bo sie wlasnie nad zakupem czystej postaci zastanawiam xD
set jakis taki o 5kkk, jewelerki epickie (nie mowie tu o antkach) 10kkk, bron z 10kkk + dye i inne pierdolki i ze 35kkk trzeba miec

Nie znam cen w L2 więc nie będę się z tobą kłócił,  ale w zasadzie to pierdzielisz pan bzdury bo w takim razie nikt by ubranych postaci za 400 usd nie sprzedawał, a przy pana cenach koszt ubrania postaci to jakieś 140zł (1kkk) x 35 = to min. 6000 pln, czyli min 6.8k za 99/99/80/80+gear.

opowiada pan bzdury. EOT

Nie muszę mieć full epica na starcie, żeby polaczków poownować xD i tak czuję (jak po aukcjach pacze) że w 8kkk się zamknę i to nie od razu tyle muszę wydać.
pytasz o equip czy immortale? i jezeli myslisz ze bizu serapha ci starczy to ok, bedziesz walil w healerów po3k albo nawet 6 jak walniesz krita ze swojego apo bowa +2 z 1 sa.
jakby kazdy sprzedawal za tyle ile wsadzil to wiesz.
Ok BRON amarnti 1 sa +4 to koło 4kkk drugie sa to koszt 6kkk, Chyba ze bierzesz oe 95 albo tez wydasz 5-7kkk.
Bizu, akurat na archera to musisz miec dobrą z racji ze twoj m def ssie,
Octa ring zwykły 3kkk echance 3,5kkk
Baium enchance tez kolo 3kkk mrówka podobnie, nec-1,8-2kkk earingi to koszt podobny.
Armor 99 nie blesed jakies atri 3kkk,
Dye nawet an dexa to koszt 4-5 kkk czpka to kolejne 700kk. Podlicz sobie sam.

A jak dalej myslisz ze twoj pro lucznik z lol bizu i w secie bez rezista bedzie ok to pozdro 600, mesok juz jest lepszy

Na razie bron, set, zwykla biża a epiki się za miesiąc skupi, dzięki za wycenę.

Neural

Redziu na tych ringach byś nie zarobił na każdym odejmnij jakieś 1kkk :) co do broni to wiesz troy na swoja wydał pewnie z 60kkk :D co dop tego co się sprzedaje to nie są tak mocno wyfarmione postacie gdy się od nas sprzedawał iss bez seta blessed poszedł za 3k+ pln :) wiec wiesz a jakieś lolki z apo bronią mogą mieć ten 99 teraz każdy go ma. Prawda jest taka albo masz w ciul kasy i ją wydasz albo grasz jak my od dłuższego czasu i wszystko przychodzi z czasem :)
S.h.O.c.k  Team
Neural Siegel Knight 99

PepsiQQ

Ja wybrałem drogę posrednią, kupiłem postać i łącznie teraz 8kkk i resztę będę zbierał/mnożył na rynku na okazjach.

A troy to Troy jeszcze za Teona BEWSY do Draco skupował i ma rację, nie ma co farmić.
Aczkolwiek ja i on to dwie różne belki finansowe.

pokit

było sobie zagrać czymś co nie potrzebuje takiego wkładu finansowego np issem albo tankiem :P

PepsiQQ

a po co siedziec przed gra zeby kogos buffowac albo zbierac nas siebie ciosy jak mozna zabijac

kazdy

chce

zabijac

nawet healer xD

Arimas

Cytat: PepsiQQ w Grudzień 24, 2013, 01:06:51 AM
a po co siedziec przed gra zeby kogos buffowac albo zbierac nas siebie ciosy jak mozna zabijac

kazdy

chce

zabijac

nawet healer xD
Alarion, TurnON i 10 innych lubi ten post

:D

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

Shanique

Polaczek mówi o zabijaniu polaczków... epic.

Papsi... zacząłeś już zabijać tych polaczków z Novą?

hahaha

gilmer

Bedzie jakis event na swieta cos z vitem ktos cos wie?:)

Redbox

Cytat: Shanique w Grudzień 24, 2013, 07:52:24 AM
Polaczek mówi o zabijaniu polaczków... epic.

Papsi... zacząłeś już zabijać tych polaczków z Novą?

hahaha
on na razie zabija w archaqqqq czy jakos tak

http://www.sadistic.pl/efekty-specjalne-vt231195.htm
Uploaded with ImageShack.us

Cytat: gierojjj w Grudzień 15, 2012, 07:37:50 PM
jestem debilem i kompie sie z karpiami ale to nic tato mnie bije i mama

Quentim

Stanowczo odradzam. Gra ArchQQ jest fajna i zniszczy cały świat. Zamiast wydawać pieniądze na postać czy pa w l2 lepiej juz kupować konserwy i suchary na premieręArchQQ.

Cytat: Alarion w Marzec 07, 2013, 08:44:01 AM
na razie chodzi by poinformować dużą ilość osób, szczególnie, że tym razem uczestnictwo za darmo, więc jak pisałem, nawet forumowi prosi mogą się popisać swoim skillem w "nabijaniu" : )

DzuDzak

Z elfa Yula ... na co się najlepiej przebudzić? :) postać stara, apo bow+300+focus (jeszcze sprzed dodatku)

troy napisał, że jak ulał na Trickstera, nie dość że najsilniejszy to z elfa będzie miał jeszcze +++ do dexa?

bula

a masz zostawione rapid fire i ten selfbuff do atk speed ? jezeli tak to przebudzaj sie w elfa

i trickster wcale nie jest "najsilniejszy", GS ma identyczny +% do dmg, tylko nie w pvp, a ogolnym powerze skilli

DzuDzak

mam zostawione i przebudzilem sie w trickstera, ale moge zmienic to 2x (wiec poczekam na wiecej info i ewentualnie zmienie sie na elfa) - kamyczki (mam miesiac)

dodatkowo wziąłem - (dobry czy zły wybór?):

1)celke
2)nie mozna mnie stargetowac przez 5 sekund

Jakie certy z sub?
(Opłaca się na duala zrobić summonera? w sumie do 95 to ma  TW seta, att+bowa+300W+Focus)

Alarion

http://www.youtube.com/watch?v=yqxNQ5W63zU

trochę dagger robi wymiot, ciekawe ile nobków co nie ogarnia tej klasy jak np. mad dog sixsense rzuci się teraz rerol na daggera bo im się będzie wydawało, że będą wstanie grać tak samo )))
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

DzuDzak

Alarion

Cat Drama Maker

Qra

Skill tego daggera nie powala na kolana. Shadowstep, seria stabów bieganie do czasu aż shadowstep nie będzie gotowy. Kiedyś dagger sam musiał wpakować się człowiekowi na plecy co jakiegoś tam skilla wymagało a SS był raz na minute a nie co 5 sec.

Dmg wiadomo całkiem niezły ale to na plus. Wraca starszy lineage gdzie ludzie dało się 1 hitować na kryta.
Cytat: Shanique;134896If you talking about me... i'm in BS from that time when we left OOC because one stupid guy didn't liked polish words in clan chat and kicked Qra from clan... after that, BS history just begun.
BS - prawdziwa historia.

Alarion

naprawdę nie było żadnego skilla na PvP w tym, że brałeś kogoś na staba. Co innego dobra asysta u DD i współpraca całego, takie coś można było podziwiać.

Cat Drama Maker

Qra

Widząc ile ludzie pakowało facestaby bo nie umiało się ustawić można powiedzieć ze wymagało o jakiś umiejętności. Teraz cało najtrudniejszą część czyli idealne ustawienie się na plecach robi za ciebie odnawialny co 5 sec skill.
Cytat: Shanique;134896If you talking about me... i'm in BS from that time when we left OOC because one stupid guy didn't liked polish words in clan chat and kicked Qra from clan... after that, BS history just begun.
BS - prawdziwa historia.

Alarion

dlatego kapy po 50k nie powinny mieć miejsca.

Cat Drama Maker

ihateelfs

Tak zawsze było w L2, teraz np. jest tak z feohami bo wystarczy wyfarmić go w chuj i jednym lub dwoma shotami ściągać nawet tanka :P
TehLover EE 80 / TH 77; Teon: RedSky [BANNED]
Ardhin SD 83 / Saggi 77 / Destro 75; Teon: SilentHorrors [RETIRED]
NoBuffsForU EE 85 / SWS 77 / Tank 4x; Naia: GreenFire [BANNED]
TehLover Yul Saggi / Sigel Shillien Templar; Core EU: BlackAngels [RETIRED]

Alarion

Cytat: ihateelfs w Grudzień 30, 2013, 04:48:51 PM
Tak zawsze było w L2, teraz np. jest tak z feohami bo wystarczy wyfarmić go w chuj i jednym lub dwoma shotami ściągać nawet tanka :P

akurat bardzo zły przykład podałeś, bo tank zawsze się wykręcał od nuka szybko w L2. Teraz jest to jeszcze spotęgowane tym, że tanki noszą zakeny, frintezy i inne gówna by im debuffy siadały, a wtedy nawet ja ich hitam po 20k healerem (ty Lover dostałeś raz ode mnie chyba za 26k ; p ) 

Cat Drama Maker

ihateelfs

Cytat: DzuDzak w Grudzień 30, 2013, 06:06:08 PM
http://allegro.pl/feoh-95-wyn85-postacierb-innova-eu-core-i3830981815.html

ile to warte 50zł?
po 40-50 zł to ludzie sprzedają samego summonera 85 więc sam pomyśl ile to może być warto :) Jeśli nie więcej niż stówa z wszystkim co tam pisze to ja bym śmiało brał. Akurat zdążysz jeszcze przed nowym updatem pofarmić adenę w MOS swoją dual classą :)
TehLover EE 80 / TH 77; Teon: RedSky [BANNED]
Ardhin SD 83 / Saggi 77 / Destro 75; Teon: SilentHorrors [RETIRED]
NoBuffsForU EE 85 / SWS 77 / Tank 4x; Naia: GreenFire [BANNED]
TehLover Yul Saggi / Sigel Shillien Templar; Core EU: BlackAngels [RETIRED]