Core (EU) - Screeny, PvP, Flame, Spam

Zaczęty przez Mc6, Grudzień 04, 2011, 03:54:28 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Roxis

Green screen i ctrl +c , ctrl + v :P

L2 EU Vinuz !
Lineage 2 official server Luna
Vinuz/Sqn: Adventurer 82lvl
Piti: Soul Breaker 76lvl
L2RU
Sqnik: Rouge 86 / 75 WL / 75 WC / 75 DA  @ Lancer

Alarion

nie, to po prostu ja zalogowałem 200 boxów...
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

Doti

Parówka - podziwiam cię :)
Jesteś PRO
Jak dzisiejsza oly? Ja sobie odpuściłem ale trochę tego gówna było widać. Przyznam nie widziałem (może przypadek) nikogo z topowych klanów ale targeter się rozpowszechnia :)

Alarion

możesz sobie szczekać piesku co chcesz, ale takich leszczyków jak ty to się jedzie w pare sekund ))

Cat Drama Maker

Ryltar

Jakbym oglądał dzieciaki na osiedlu które grały w Tibie i okopują się o plate legsy ;D

pulozaur

Czy Server Core jeszcze istnieje bo slyszalem ze Dead Server ?

Frazier

Cytat: pulozaur w Styczeń 15, 2014, 05:59:17 PM
Core istnieje i ma sie całkiem dobrze, za to na Lilith open oly nie startuje :D

Alarion

Cytat: pulozaur w Styczeń 15, 2014, 05:59:17 PM

już ustaliliśmy, że server jest dead, a te 250 vs 250 na mass pvp loguję sam dla niepoznaki : )

pozdrów Doomcia

Cat Drama Maker

Alarion

Cat Drama Maker

Obsess

Ten system to naśmiewanie się z graczy, a nie pay2win.
1 Hero Coin wychodzi za 1$ czyli Autorytet Władcy kosztuje 200k $ - pay2win jak nic.
To już na Core można kupić taki pasek 200x taniej...

Alarion

Cat Drama Maker

Obsess

ihateelfs

Ja bym chyba umarł z beki jakbym po tylu latach teraz nagle grał już chuj ,że z polaczkami ale KLIENT POLSKI to rozpierdol musi robić totalny XD

BTW zwolenników palenia zapraszam do podróży w kosmos : )))))))))
TehLover EE 80 / TH 77; Teon: RedSky [BANNED]
Ardhin SD 83 / Saggi 77 / Destro 75; Teon: SilentHorrors [RETIRED]
NoBuffsForU EE 85 / SWS 77 / Tank 4x; Naia: GreenFire [BANNED]
TehLover Yul Saggi / Sigel Shillien Templar; Core EU: BlackAngels [RETIRED]

Revent

NcWest pada juz powoli coraz wiecej znajomych nickow widze na core z naia :)

tort

Cytat: ihateelfs w Styczeń 16, 2014, 02:42:17 AM

BTW zwolenników palenia zapraszam do podróży w kosmos : )))))))))

smiec murzyn akcentuje na sile zeby bylo sick cunt england  i sylaby  przeciaga jakby lapal kutasa do ryja
wypierdalac z tym syfem

propsy dla alariona mozecie co najwyzej stac nad kiblem nad ktorym on sra

Neural

2 tygodnie temu zresetowałem dual classe i z widzę co się dzieje na S3 wszystkie spoty zajebane co chwila na party matching są tworzone nowe albo szukają ludzi. Expiłem z ludźmi gdzie 3/4 party było z Naii i innch serwerwrów NC także 2 główne siły na serwerze to nie cały online na Core. Co do duala to tydzień i jeden dzień z 85 na 95 + około 300kk na runki i potki na vita exp głównie w sobote i w niedziele. Spokojnie do zrobienia w 3- 4 dni
S.h.O.c.k  Team
Neural Siegel Knight 99

Alarion

co ty Neural, przestań kłamać, bo przyjdzie randomek doti i poszczeka swoje wspaniałe historie xDD

Cat Drama Maker

Doti

Oj Parówka powoli się wyrabiasz gimbusie. W sumie nic dziwnego. Całe życie przed kompem.
Przetestuj wyjście na dwór. Nie bój się. Twoi koledzy z piaskownicy już też troszkę podrośli i może mają co innego do roboty niż lanie dzieciaka specjalnej troski. Może wreszcie spotkasz jakiegoś miłego chłopaka bo na dziewczynę z takim wyglądem to raczej nie masz szans. No chyba, że w twoim Pierdziszewie jeszcze jakiś PGR się ostał to za alpagę udostępnią ci jakąś laskę  :D

Alarion

i przyszedł piesek poszczekać swoje z dupy historyjki, jak na zawołanie : )

Cat Drama Maker

Xevz

jakby ktos mial jakiegos kompa ktorego chce sie pozbyc i chodzi na nim god to dajcie strykowi ) bo chce grac a nie moze ((

゙(゚、 。 7 THEY SEE ME ROLLIN
 l、゙ ~ヽ
 じしf_, )ノ
THEY HATIN'

Misf

A co z tym tematem na forum l2eu ze niby nova przechodzi na core ? graja czy tylko baje rozpowiadaja ?

Alarion

wujka scrypta martela odbanowali na NCwest i powiedział, że przejście na Core nei wypali (chyba się zorientowali boty, że w 4 choćby nawet nie wiem jak bardzo oscryptowane party nie wygrają vs +500 ludzi z 2 main side'ów). No i dobrze, niech botujące ścierwo sobie zostanie tam na chronosie : )

Cat Drama Maker

JamesDoakes

Cytat: Alarion w Styczeń 16, 2014, 05:42:24 PM
wujka scrypta martela odbanowali na NCwest i powiedział, że przejście na Core nei wypali (chyba się zorientowali boty, że w 4 choćby nawet nie wiem jak bardzo oscryptowane party nie wygrają vs +500 ludzi z 2 main side'ów). No i dobrze, niech botujące ścierwo sobie zostanie tam na chronosie : )
kolege z cp też na tsie nazywasz ścierwem ?

tort

Cytat: Doti w Styczeń 16, 2014, 01:51:10 PM
Oj Parówka powoli się wyrabiasz gimbusie. W sumie nic dziwnego. Całe życie przed kompem.
Przetestuj wyjście na dwór. Nie bój się. Twoi koledzy z piaskownicy już też troszkę podrośli i może mają co innego do roboty niż lanie dzieciaka specjalnej troski. Może wreszcie spotkasz jakiegoś miłego chłopaka bo na dziewczynę z takim wyglądem to raczej nie masz szans. No chyba, że w twoim Pierdziszewie jeszcze jakiś PGR się ostał to za alpagę udostępnią ci jakąś laskę  :D
do budy

tort

Cytat: Xevz w Styczeń 16, 2014, 05:25:41 PM
jakby ktos mial jakiegos kompa ktorego chce sie pozbyc i chodzi na nim god to dajcie strykowi ) bo chce grac a nie moze ((