Core (EU) - Screeny, PvP, Flame, Spam

Zaczęty przez Mc6, Grudzień 04, 2011, 03:54:28 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

sobek

Cytat: DzuDzak w Grudzień 30, 2013, 06:06:08 PM
http://allegro.pl/feoh-95-wyn85-postacierb-innova-eu-core-i3830981815.html

ile to warte 50zł?

myślę że koło 3zł, na CORE aby być przeciętnym to nie tylko 99/95/80/80 to trzeba miec SET minimum R95+4/130+ broń r95+4+2SA

a tego nie wykarmisz na tej zjebanej kronice więc licz sie z wydatkiem około 600zł (talizman/biżka/ench itp)

BTW nieważne gdzie pójdziesz zacznij teraz i farm nasionka ... może będziesz miał farta i zarobisz $ (na lilith sporo, na CORE nie wiem)

Alarion

pierdolenie, że nei wyfarmisz. Jakoś inni dają radę, choć faktycznie trwa to nieco dłużej niż update temu. Przynajmniej nie masz bound, tylko od razu full itemy.
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

ihateelfs

Cytat: Alarion w Grudzień 30, 2013, 08:34:52 PM
Cytat: ihateelfs w Grudzień 30, 2013, 04:48:51 PM
Tak zawsze było w L2, teraz np. jest tak z feohami bo wystarczy wyfarmić go w chuj i jednym lub dwoma shotami ściągać nawet tanka :P

akurat bardzo zły przykład podałeś, bo tank zawsze się wykręcał od nuka szybko w L2. Teraz jest to jeszcze spotęgowane tym, że tanki noszą zakeny, frintezy i inne gówna by im debuffy siadały, a wtedy nawet ja ich hitam po 20k healerem (ty Lover dostałeś raz ode mnie chyba za 26k ; p )
Przy małych pvp zgadzam się, na mass pvp nawet nie zdążysz się wykręcić :)

BTW SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU, ALKO I DRAGI DZISIAJ BEZ OGRANICZEŃ XD
TehLover EE 80 / TH 77; Teon: RedSky [BANNED]
Ardhin SD 83 / Saggi 77 / Destro 75; Teon: SilentHorrors [RETIRED]
NoBuffsForU EE 85 / SWS 77 / Tank 4x; Naia: GreenFire [BANNED]
TehLover Yul Saggi / Sigel Shillien Templar; Core EU: BlackAngels [RETIRED]

Arimas

z początku GoD to było fajnie xD
lv 90 feoh i tanki na cryt z vorta :D

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

pulozaur

szczesliwego nowego roku skurwysyny z dead servera core

darkmelody

Cytat: pulozaur w Styczeń 01, 2014, 01:16:05 AM
szczesliwego nowego roku skurwysyny z dead servera core
Wzajemnie, życzę sobie i wam aby bydło z Lilith nie zostało przyłączone do Core

Alik2225

Cytat504 Gateway Time-out
nginx

Też macie z tym problem podczas logowania -.- ??

EsTeCzteryRkA

Cytat: AtosPortosiAmiras w Grudzień 15, 2012, 09:50:50 PM

4. w przypadku gdy strona przeciwna wygrywa flejm war, (czyli po prostu napisze prawde - czy pocisnie aralionowi od grubasow, derfo od slabiakow, amirasowi od lamuskow, stwierdzi ze core jest dead i online to 200) aralion bierze w rece katarynke i kreci korbka tak dlugo, az wyskoczy z niej zdalnie sterowana małpka (ruesse) i wlepi wrogowi jedynej i slusznej ideologi %

Roxis

Warto sprobowac, server ostatnio troche ozyl - bez problemu znajdziesz/zlozysz pt nie wspominajac o tym ze jest duzy wybor klanow pl czy inter ;d

I nie warto kupowac adeny/postaci - bardzo szybko sie expi i ofc dziala bot :p

L2 EU Vinuz !
Lineage 2 official server Luna
Vinuz/Sqn: Adventurer 82lvl
Piti: Soul Breaker 76lvl
L2RU
Sqnik: Rouge 86 / 75 WL / 75 WC / 75 DA  @ Lancer

Bonasky

Dla przykładu wbiłem 90->95 w 4 dni mając tylko PA i potki urodzinowe na vit. Nie było to wielkie siedzenie przy komputerku, ale ~3/4 godziny dziennie. Party znaleźć można bez problemu, więc śmiało można zaczynać :)
Aeore Cardinal 99 i maleje :<

Banana Power!

darkmelody

Cytat: Bonasky w Styczeń 06, 2014, 06:59:55 PM
Dla przykładu wbiłem 90->95 w 4 dni mając tylko PA i potki urodzinowe na vit. Nie było to wielkie siedzenie przy komputerku, ale ~3/4 godziny dziennie. Party znaleźć można bez problemu, więc śmiało można zaczynać :)
A potem się obudziłeś

Alarion

po co miałby kłamać?

Cat Drama Maker

xAvOx

witam, również chciałbym zagrać sobie na Core, ale myślałem nad Lilith albo Core.. chociaż bardziej chyba wolę angielską wersję gry.. ale pytanie.. czy jest w ogóle jakikolwiek sens zaczynać? bo trochę mi się nudzi a chętnie bym w coś pograł.

GG:  3218981

bula

Cytat: xAvOx w Styczeń 06, 2014, 08:24:42 PM
ale pytanie.. czy jest w ogóle jakikolwiek sens zaczynać?
ale co to jest za pytanie? czy jest sens ze wzgledu na to ze "wszyscy juz tacy wyfarmieni, wow, nigdy ich nie dogonie, takie ze mnie gowno, wow", czy o co chodzi?

jezeli o to ze "stary" serwer to oczywiscie ze jest sens, offy chocby nie wiem jak stare byly to nie sa privami, ze jak odejdzie jeden side to serwer umiera (side zazwyczaj uzbraja sie w nowe jednostki, albo po jakims czasie dominacji tego sajda ktory zostal powstaje kolejny)

Roxis

Cytat: darkmelody w Styczeń 06, 2014, 07:02:13 PM
A potem się obudziłeś

Jak najbardziej mozliwe ;p

L2 EU Vinuz !
Lineage 2 official server Luna
Vinuz/Sqn: Adventurer 82lvl
Piti: Soul Breaker 76lvl
L2RU
Sqnik: Rouge 86 / 75 WL / 75 WC / 75 DA  @ Lancer

Redbox

Cytat: darkmelody w Styczeń 06, 2014, 07:02:13 PM
A potem się obudziłeś
90 95 na perma vicie i pa. Toz to w jeden dzien mozna zrobic. Vit 300 % pa x2, wiec nie muszze mowic chyba jak to idzie.

http://www.sadistic.pl/efekty-specjalne-vt231195.htm
Uploaded with ImageShack.us

Cytat: gierojjj w Grudzień 15, 2012, 07:37:50 PM
jestem debilem i kompie sie z karpiami ale to nic tato mnie bije i mama

DzuDzak

bonusy z pa, vit itd. się przecież dodają nie stakują.

Gandam

a tych boostow mozna bylo uzywac chyba okreslona ilosc?
http://www.thetenebrae.pl

Aeore Healer 97 Lilith

Bonasky

To zróbcie sobie postać i sprawdźcie, że to naprawdę nie jest problem :)

Banana Power!

Redbox

Cytat: DzuDzak w Styczeń 06, 2014, 11:45:09 PM
bonusy z pa, vit itd. się przecież dodają nie stakują.
aha czyli jak amm pa to juz mi vit nic nei daje, hm nie wiedzialem. Sprawdz sam jak leci exp na vicie z pa a jak leci na vicie bez pa.

http://www.sadistic.pl/efekty-specjalne-vt231195.htm
Uploaded with ImageShack.us

Cytat: gierojjj w Grudzień 15, 2012, 07:37:50 PM
jestem debilem i kompie sie z karpiami ale to nic tato mnie bije i mama

EsTeCzteryRkA

Ja sam od 1wszgo lvlu do 90 expiłem od tego piątku gdzieś od 20, do dziś. bez nocek, nolife'a itp. Więc wbicie od 90 do 95 w 3 dni czy ile nie uważam za niemożliwe.
Cytat: AtosPortosiAmiras w Grudzień 15, 2012, 09:50:50 PM

4. w przypadku gdy strona przeciwna wygrywa flejm war, (czyli po prostu napisze prawde - czy pocisnie aralionowi od grubasow, derfo od slabiakow, amirasowi od lamuskow, stwierdzi ze core jest dead i online to 200) aralion bierze w rece katarynke i kreci korbka tak dlugo, az wyskoczy z niej zdalnie sterowana małpka (ruesse) i wlepi wrogowi jedynej i slusznej ideologi %

Alarion

Od takie tam z dead servidora. 230 luda u nas w CC, trochę mniejsza liczba u enemy (~~200) i na pvp wcześniej podobne liczby zanim się ludzie swtichowali na low lvle.

co tam doti randomku na Naii słychać? Pozwolili ci bocika ustawić na aligator island? xDDD

Cat Drama Maker

Dzondzy

Bonasky

fraps or never happened :D

Banana Power!

Arimas

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.