Core (EU) - Screeny, PvP, Flame, Spam

Zaczęty przez Mc6, Grudzień 04, 2011, 03:54:28 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Alarion

Cytat: kornes w Styczeń 16, 2014, 06:39:00 PM
Cytat: Alarion w Styczeń 16, 2014, 05:42:24 PM
wujka scrypta martela odbanowali na NCwest i powiedział, że przejście na Core nei wypali (chyba się zorientowali boty, że w 4 choćby nawet nie wiem jak bardzo oscryptowane party nie wygrają vs +500 ludzi z 2 main side'ów). No i dobrze, niech botujące ścierwo sobie zostanie tam na chronosie : )
kolege z cp też na tsie nazywasz ścierwem ?

możesz sobie zmyślać te bajeczki, ja już mu napisałem by podałszczegóły jakieś, to się kolega ogonem odwrócił i posty pokasował. Także ktoś tu szukał taniej sensancji tylko : )
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

ihateelfs

Cytat: tort w Styczeń 16, 2014, 05:59:13 AM
Cytat: ihateelfs w Styczeń 16, 2014, 02:42:17 AM

BTW zwolenników palenia zapraszam do podróży w kosmos : )))))))))

smiec murzyn akcentuje na sile zeby bylo sick cunt england  i sylaby  przeciaga jakby lapal kutasa do ryja
wypierdalac z tym syfem

propsy dla alariona mozecie co najwyzej stac nad kiblem nad ktorym on sra
Muszę Cię rozczarować ale jest to typowy dialekt z east london i tam tak to wygląda więc nikt tu na siłę nic nie próbuje :)
TehLover EE 80 / TH 77; Teon: RedSky [BANNED]
Ardhin SD 83 / Saggi 77 / Destro 75; Teon: SilentHorrors [RETIRED]
NoBuffsForU EE 85 / SWS 77 / Tank 4x; Naia: GreenFire [BANNED]
TehLover Yul Saggi / Sigel Shillien Templar; Core EU: BlackAngels [RETIRED]

Dzondzy

Cytat: Doti w Styczeń 16, 2014, 01:51:10 PM
...  Może wreszcie spotkasz jakiegoś miłego chłopaka bo na dziewczynę z takim wyglądem to raczej nie masz szans. No chyba, że w twoim Pierdziszewie jeszcze jakiś PGR się ostał to za alpagę udostępnią ci jakąś laskę  :D

Akurat ma taką dziewczyne że nie jeden stąd by walił konia pod jej fotki, ale co Ja tam wiem, w końcu też jestem internetowy.

Shanique

Cytat: Dzondzy w Styczeń 17, 2014, 07:59:14 AM
Cytat: Doti w Styczeń 16, 2014, 01:51:10 PM
...  Może wreszcie spotkasz jakiegoś miłego chłopaka bo na dziewczynę z takim wyglądem to raczej nie masz szans. No chyba, że w twoim Pierdziszewie jeszcze jakiś PGR się ostał to za alpagę udostępnią ci jakąś laskę  :D

Akurat ma taką dziewczyne że nie jeden stąd by walił konia pod jej fotki, ale co Ja tam wiem, w końcu też jestem internetowy.

confirmed!

chociaż jeszcze nie widziałam jej fotki :<
Alarion, wyślij cos ;)

Alarion

: )

pozwólmy randomom z forum szczekać sobie dalej, bo i tak ** wiedzą )))

Cat Drama Maker

ihateelfs

ej Alarion będę twoim szpiegiem, no weź poka focie jej
TehLover EE 80 / TH 77; Teon: RedSky [BANNED]
Ardhin SD 83 / Saggi 77 / Destro 75; Teon: SilentHorrors [RETIRED]
NoBuffsForU EE 85 / SWS 77 / Tank 4x; Naia: GreenFire [BANNED]
TehLover Yul Saggi / Sigel Shillien Templar; Core EU: BlackAngels [RETIRED]

Doti

Akurat ma taką dziewczyne że nie jeden stąd by walił konia pod jej fotki, ale co Ja tam wiem, w końcu też jestem internetowy
A ta Twoja dziewczyna nie ma brata? Jak ma to może byś go z Analionem spiknął. Parówa siedzi całymi dniami przed kompem to nawet chłopaka nie umie wyrwać.

darkmelody

Cytat: Doti w Styczeń 17, 2014, 03:08:50 PM
Akurat ma taką dziewczyne że nie jeden stąd by walił konia pod jej fotki, ale co Ja tam wiem, w końcu też jestem internetowy
A ta Twoja dziewczyna nie ma brata? Jak ma to może byś go z Analionem spiknął. Parówa siedzi całymi dniami przed kompem to nawet chłopaka nie umie wyrwać.
Ale jaki ma związek twój emo rage z serwerem core?

bula

rozumiem ziomek ze dobra beke masz z plebsu, ale przynajmniej zwracalbys uwage na to co czytasz

Arimas

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

Roxis

Cytat: Arimas w Styczeń 17, 2014, 03:40:39 PM
Internet fight woohoo

Osoba postronna zawsze przypier** najwiekszej liczbie osob :D

L2 EU Vinuz !
Lineage 2 official server Luna
Vinuz/Sqn: Adventurer 82lvl
Piti: Soul Breaker 76lvl
L2RU
Sqnik: Rouge 86 / 75 WL / 75 WC / 75 DA  @ Lancer

Shanique

zacznij czytać ze zrozumieniem bro!

Doti

Coś Paróweczka zamilkła? Zawsze tak wszystko wiedział i pisał  tłuścioch w każdym temacie...
Może ma usta zajęte - weekend w końcu - może jakiś zabłąkany chłopak w końcu się trafi...

Arimas

Cytat: Doti w Styczeń 19, 2014, 01:26:19 AM
Coś Paróweczka zamilkła? Zawsze tak wszystko wiedział i pisał  tłuścioch w każdym temacie...
Może ma usta zajęte - weekend w końcu - może jakiś zabłąkany chłopak w końcu się trafi...
Ludzie piszą, że ma dziewczynę.
Ty się upierasz, że nie ma.

Logic.

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

Alarion

co ja mam się z randomkiem zakochanym w botach i programach przy wódeczce sprzeczać? xDD  Ludzie co mnie znają wiedzą, że to co tacy random haterzy piszą jest gówno prawda i mi to wystarczy, z takimi leszczykami nie ma sensu rozmawiać, idź lepiej pokombinuj sobie z botem i z rangerem i zapytaj się, czemu wujek robot martel nie wpadnie jednak na Core ))))

Cat Drama Maker

Arimas

Quentim

Nie smiejcie sie z Alariona. Wierzę ze połaczyła ich prawdziwa miłość i będą grać razem w Cp  :)

Cytat: Alarion w Marzec 07, 2013, 08:44:01 AM
na razie chodzi by poinformować dużą ilość osób, szczególnie, że tym razem uczestnictwo za darmo, więc jak pisałem, nawet forumowi prosi mogą się popisać swoim skillem w "nabijaniu" : )

Alarion

no cze qquentimek, co tam u ciebie, widzę znów się wychyliłeś )))

Cat Drama Maker

Arimas

Quentim

Cytat: Alarion w Marzec 07, 2013, 08:44:01 AM
na razie chodzi by poinformować dużą ilość osób, szczególnie, że tym razem uczestnictwo za darmo, więc jak pisałem, nawet forumowi prosi mogą się popisać swoim skillem w "nabijaniu" : )

ugh

Chętnie bym pograł, gdyby nie na moim i7, gt 645m, 16gb, klient korzystał bardziej z grafiki niż z procka. W L2 temp procka sięga do 70-80 stopni, w Aionie 40-50.

Tylko Aion jest zjebany, kilka razy podchodziłem do tej gry i nie mogłem się przekonać :P

Finaly retired, L2 is not fun anymore.

darkmelody

Jesteś pewny że masz uruchomione "GPU Animation" w opcjach?

Alarion

ahh ta drama o dzisiejszego antka... minęło kilka godzin, a już z 10 w topicu ;ppp

Dobrze, że jeszcze gdzieś się drama kręci, bo tutaj poza randomkiem dotim zakochanym w botach już nudą wieje...

Cat Drama Maker

Qra

Cytat: Shanique;134896If you talking about me... i'm in BS from that time when we left OOC because one stupid guy didn't liked polish words in clan chat and kicked Qra from clan... after that, BS history just begun.
BS - prawdziwa historia.

Solar

Tyle lat na tym forum a Alarion nadal wygrywa grę, jest pro, ma manie prześladowczą dotyczącą botów i najważniejsze nadal powiękrza sobie e-penisa na forum XD

Luna
Tyrteos: 80 lvl SM|75 lvl WC |DA 55 - Banned
Franz
Decimos: 82lvl PS|75 lvl WC |DA 70 -Śpi
Lancer
Decimos: 7x lvl PS

http://przypierdolek.mybrute.com/
Cytat: 120130 link=topic=27483.msg306926#msg306926