Core (EU) - Screeny, PvP, Flame, Spam

Zaczęty przez Mc6, Grudzień 04, 2011, 03:54:28 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Gildus

<fap fap> :D
Wszystkiego najlepszego w 2012!
Lancer: Gildus Cardi81 - retired
VH:  Cardi -> Aeore Healer - retired
Innova EU off: bored :P
Cardi 4evah

TTerrorPropaganda

Cytat: montezuma w Grudzień 31, 2011, 03:56:17 PM
Cytat: Alarion w Grudzień 31, 2011, 01:28:10 PM
Cytat: RazielIII w Grudzień 31, 2011, 01:02:57 PM
To sprawdz te kilkadziesiąt frapsów :)

Razielku, ten serwer zweryfikuje tych "pro wanna be" napinaczy z privow, jak OOWW, OOC, itd. Dajmy jeszcze chwilę, aż sięzaczną regularne PvP w Harnak, SoA i zobaczymy po frapsach ile  ci ownatorzy z dexbonda znaczą : D

@Horken
Ktoś pisał, że Lancer to 4 liga PvP, więc jesteśmy naszym CP poza konkurencją : (

lancer to 3 linga pvp, a raczej kiepski serwer pve z niewielka domieszka pve. Jak by nie patrzeć Core reprezentuje poziom lancera czyli idealnie dla ciebie. Większość graczy na Core to ci co grali na ru off ale nagle zaczął im przeszkadzać rosyjski mimo ze przez ostatnie 2 lata "nie mieli z tym problemu" i trochę ludzi z piratów. Mamy także niewielki odsetek ludzi z ncsoft serwerów którzy dawno temu zrobili quit. niestety ich jest za mało żeby utrzymać pvp na dobrym poziomie.

Core =  Lancer.

No tu masz racje przy waszych skryptach wiadomego programu,pvp zwykłych ludzi może wyglądać ślamazarne, chaotyczne i takie jakieś ,prawdziwe :D?

Vraghor

retired

asdf1movie

o kamil nic nie mowiles ze prowadzisz vloga?!

Polopiryn

Jak by był lineage to bym mu brawo bił :D
Jak się wszyscy wpisują to ja też, nie chce być inny :(

Core:

Nobopiryn - 64 ES ;)

Mc6

Alarion

lancer to 3 linga pvp,

Nie dosyć, że Linga, to już 3! Czujemy się wyróżniemy!

a raczej kiepski serwer pve z niewielka domieszka pve.

a wasz to kiepski serwer pvp z niewielką domieszką pvp o_O

Jak by nie patrzeć Core reprezentuje poziom lancera czyli idealnie dla ciebie. Większość graczy na Core to ci co grali na ru off ale nagle zaczął im przeszkadzać rosyjski mimo ze przez ostatnie 2 lata "nie mieli z tym problemu" i trochę ludzi z piratów. Mamy także niewielki odsetek ludzi z ncsoft serwerów którzy dawno temu zrobili quit. niestety ich jest za mało żeby utrzymać pvp na dobrym poziomie.

Core =  Lancer.

a teraz wracaj zojka konfigurować Z rangera. Mikołaj na gwiazdkę podesłał jakieś nowe może?
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

Dzondzy

Cytat: Alarion w Grudzień 31, 2011, 07:09:28 PM
a teraz wracaj zojka konfigurować Z rangera. Mikołaj na gwiazdkę podesłał jakieś nowe może?

Mikołaj może i nie. Ale Martel od kąd przeszedł do X'ów z SH, dodał jakieś dwie strony nowiusieńkich, nieśmiganych skrypcików na nowy rok, "oby nam się" dobrze grało hahahaha.

btw

montezuma

ja nie potrzebuje nic nowego, mam spam potek i przypomnienie o noble i więcej mi do szczęścia nie trzeba :))

Cytat: Dzondzy w Grudzień 31, 2011, 07:18:44 PM

Mikołaj może i nie. Ale Martel od kąd przeszedł do X'ów z SH, dodał jakieś dwie strony nowiusieńkich, nieśmiganych skrypcików na nowy rok, "oby nam się" dobrze grało hahahaha.

z tego zachwytu miscablos wywalił 1 dd ze swojego party aby tylko martel był u niego w party.
Naia - oficjalny server
DominionWind- Healer 99/Enchanter 90/Blade Dancer 5x - aktywny
Cytat: xRelapse w Styczeń 10, 2012, 10:26:06 PM
Jestem ciekawy czy to Montezuma pisze te wszystkie posty tu, czy jakiś skrypt znalazł.
Ah, te chłopaki z NA są tak zautomatyzowani.
Cytat: Dyma w Styczeń 07, 2012, 05:06:19 PM
Zanim zacząłem grać z Alarionem to miałem do czynienia z kilkoma Cp,ludźmi i mogę powiedzieć, że ta jego "teoria" jest dla 90% graczy nieosiągalna bo po prostu są zbyt słąbymi graczami. 

milan9

Cytat: Dzondzy w Grudzień 31, 2011, 07:18:44 PM

btw

a przez 2 strony miales na mysli 2 skrypty na auto ss po zgonie i force attack. :-)

Dzondzy

Cytat: milan9 w Grudzień 31, 2011, 07:42:47 PM
a przez 2 strony miales na mysli 2 skrypty na auto ss po zgonie i force attack. :-)

A masz dostęp na greenfire do działu Mitsa ?:) Chyba nie bardzo :D

Cytat: Martelx
by the way, some of the things I will post in here are not 100% my creation and the owner of some of the tech I post doesn't like the stuff shared, if any of this arrives on zR boards or if it ever gets back to him I will stop posting in here.

Polopiryn

3 som i brak acu omfg, ostatnia próba  :noob: :noob:

Core:

Nobopiryn - 64 ES ;)

blacktyger

montezuma aka zojka

Kojarzę Cię jeszcze z mmorpger (~2005) i muszę przyznać, że sprawiasz wrażenie największego życiowego faila jakiego udało mi się spotkać w społeczności l2. Musisz dorabiać sobie e-penisa każdym postem, zawsze hejtując wszystko co nie jest zgodne z Twoją opinią. Dyskredytujesz wszystkich, którzy poświęcili tej grze tyle co Ty ale w inny sposób. Każda osoba zajmująca odmienne stanowisko niż Twoje jest w błędzie. Spalasz się w blokach przy tej grze i oddajesz w nią całego siebie (prawdopodobnie bez wzajemności stąd ta gorycz i wszechobecny hejting). Wmawiasz wszystkim, że jeśli nie grają na offie to nie grają wcale, nie przyjmujesz do wiadomości, że gracz innych serwerów też są dobrzy - tylko wykształceni w innych realiach. To tak samo jak porównywać graczy CS i Quake i stwierdzić, że któraś grupa jest lepsza - wtf?

Nie mam nic do ludzi którzy wiedzą i robią swoje - ale jeśli zaczynają to uważać za misję i nawracać wszystkich w koło to najzwyczajniej w świecie stają się hejterami. Żyj i daj żyć innym - albo nerdowska wersja - graj i daj grać innym. Odmienne zdanie można skomentować - po to istnieją fora między innymi albo przynajmniej na tej płaszczyźnie budzą najwięcej emocji - ale za każdym razem uznawanie go za gorsze zakrawa na paranoje i problemy emocjonalne - u Ciebie lvl high niestety.

Oczywiście znajdziesz jakąś odpowiedź na ten post (bez wysiłku nazwiesz mnie noname'm) ale pomyśl, czy warto - czy to coś zmienia w Twoim życiu i czy masz  z tego jakąś konkretną korzyść - tak na nowy rok.
Innova Core [EU]: Sigiel Knight - TommyVercetti - Off

kamiil

aha zrangery najlepsze bylo jak na rpg wrzucili patcha i russ nie wiedzieli co robic na pvp

polopiryn po co ci accumen men :D ja biegam w immortal heavy a do tego bow (przewaznie na transformacji), accumen jest ci do nieczego nie potrzebny, to nie c5 ;)

happy new year  :)

Polopiryn

No wiem, ale acu fajne :D. Nie, a tak realy kończę robić ostatnią postać bo kasy na enchantera buffki nie ma  :shock:

Core:

Nobopiryn - 64 ES ;)

Quibre

Dobra Szczęśliwego nowego roku no-lify.
-_-'ć widzew i koniki.

Delios

Cytat: blacktyger w Grudzień 31, 2011, 09:01:07 PM
montezuma aka zojka

Kojarzę Cię jeszcze z mmorpger (~2005) i muszę przyznać, że sprawiasz wrażenie największego życiowego faila jakiego udało mi się spotkać w społeczności l2. Musisz dorabiać sobie e-penisa każdym postem, zawsze hejtując wszystko co nie jest zgodne z Twoją opinią. Dyskredytujesz wszystkich, którzy poświęcili tej grze tyle co Ty ale w inny sposób. Każda osoba zajmująca odmienne stanowisko niż Twoje jest w błędzie. Spalasz się w blokach przy tej grze i oddajesz w nią całego siebie (prawdopodobnie bez wzajemności stąd ta gorycz i wszechobecny hejting). Wmawiasz wszystkim, że jeśli nie grają na offie to nie grają wcale, nie przyjmujesz do wiadomości, że gracz innych serwerów też są dobrzy - tylko wykształceni w innych realiach. To tak samo jak porównywać graczy CS i Quake i stwierdzić, że któraś grupa jest lepsza - wtf?

Nie mam nic do ludzi którzy wiedzą i robią swoje - ale jeśli zaczynają to uważać za misję i nawracać wszystkich w koło to najzwyczajniej w świecie stają się hejterami. Żyj i daj żyć innym - albo nerdowska wersja - graj i daj grać innym. Odmienne zdanie można skomentować - po to istnieją fora między innymi albo przynajmniej na tej płaszczyźnie budzą najwięcej emocji - ale za każdym razem uznawanie go za gorsze zakrawa na paranoje i problemy emocjonalne - u Ciebie lvl high niestety.

Oczywiście znajdziesz jakąś odpowiedź na ten post (bez wysiłku nazwiesz mnie noname'm) ale pomyśl, czy warto - czy to coś zmienia w Twoim życiu i czy masz  z tego jakąś konkretną korzyść - tak na nowy rok.

SEAL OF APPROVAL - SEAL OF EXCELLENCE

Archeage <3

Sarin.

ArchonQQ

cos mialme napisac, ale nie pamietam co, SZCeczliwego NOWego ROku ;)

Mc6

Cytat: ArchonQQ w Styczeń 01, 2012, 01:20:27 AM
cos mialme napisac, ale nie pamietam co, SZCeczliwego NOWego ROku ;)
tAk wiemy, jetses piany  :P

maxtorek

Cytat: kamiil w Grudzień 31, 2011, 09:16:31 PM
aha zrangery najlepsze bylo jak na rpg wrzucili patcha i russ nie wiedzieli co robic na pvp

polopiryn po co ci accumen men :D ja biegam w immortal heavy a do tego bow (przewaznie na transformacji), accumen jest ci do nieczego nie potrzebny, to nie c5 ;)

to  jestes jak legendarny wieslaw

happy new year  :)

NightBird

Lineage SINCE 2005 !

Classic club - Dion x3
NightBird -  [lvl.x]

Bubacz

---
ShiningWill - Me haz shield!