Core (EU) - Screeny, PvP, Flame, Spam

Zaczęty przez Mc6, Grudzień 04, 2011, 03:54:28 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Tyumio

Naito się koxa na Tyrra z glada chyba.

/summon Naito

tommaso

EsTeCzteryRkA

Cytat: Joka1;53420mus1ek ma najbardziej noobski clan gimnazjalistow jaki udało mi sie spotkać do tej pory, nie mam nic do niego bo go nie znam ale słyszałem i widziałem pare akcji z PonyLoverem i innymi kretynami z tego clanu.

Dziekuje za uwage.

hahahahahahaa :D jestem slawny :D
Cytat: AtosPortosiAmiras w Grudzień 15, 2012, 09:50:50 PM

4. w przypadku gdy strona przeciwna wygrywa flejm war, (czyli po prostu napisze prawde - czy pocisnie aralionowi od grubasow, derfo od slabiakow, amirasowi od lamuskow, stwierdzi ze core jest dead i online to 200) aralion bierze w rece katarynke i kreci korbka tak dlugo, az wyskoczy z niej zdalnie sterowana małpka (ruesse) i wlepi wrogowi jedynej i slusznej ideologi %

Sarin.

ty juz miales byc zalatwiony. salvadore cos sie obija

EsTeCzteryRkA

Cytat: AtosPortosiAmiras w Grudzień 15, 2012, 09:50:50 PM

4. w przypadku gdy strona przeciwna wygrywa flejm war, (czyli po prostu napisze prawde - czy pocisnie aralionowi od grubasow, derfo od slabiakow, amirasowi od lamuskow, stwierdzi ze core jest dead i online to 200) aralion bierze w rece katarynke i kreci korbka tak dlugo, az wyskoczy z niej zdalnie sterowana małpka (ruesse) i wlepi wrogowi jedynej i slusznej ideologi %

Arimas

Cytat: EsTeCzteryRkA w Styczeń 18, 2012, 12:06:22 AM
Cytat: Joka1;53420mus1ek ma najbardziej noobski clan gimnazjalistow jaki udało mi sie spotkać do tej pory, nie mam nic do niego bo go nie znam ale słyszałem i widziałem pare akcji z PonyLoverem i innymi kretynami z tego clanu.

Dziekuje za uwage.

hahahahahahaa :D jestem slawny :D
Jak połowę PI wybiłem DoT'ami, żeby sobie spokojnie expić na queście to nikt tego nie doceniał  :beksa:

Kamiil & reszta: HB ma się dobrze  :) to tylko mała re-organizacja

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

Sm0ke

Jest tu w ogóle jakis Tyr warrior ;d ?

Arimas

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

orlok

CytatDuring today's maintenance ( 17th of January ) we have fixed the following issues:

- The bug with pets which buffed their masters notwithstanding their current buffs

- Aeore healer passive skills for light armor were deleted – you need to learn new ones. The Developers' team decided

to do so as this skill was bugged

Wreszcie nie "soon" i nie "nie da się" i nie "deweloper nie pozwala".
Nie wiem czy poprzednio święta tak spowolniły innovę ale obecnie zaczęli działać sprawnie i konkretnie.
Zobaczymy jak dalej.

Alarion

Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

Redbox

http://www.sadistic.pl/efekty-specjalne-vt231195.htm
Uploaded with ImageShack.us

Cytat: gierojjj w Grudzień 15, 2012, 07:37:50 PM
jestem debilem i kompie sie z karpiami ale to nic tato mnie bije i mama

Arimas

Alarion

Gut!

ahhh no i jest niejaki Wiesiek (tyr warrior z orka), który wpada na spota, my mu mówimy, że spot zajęty, a on "Morda!". Potem coś tam, żebyśmy nei fikali itd. po czym sobie całe ich pt poszło. : D

Cat Drama Maker

Arimas

Cytat: Alarion w Styczeń 18, 2012, 09:57:28 AM
Gut!

ahhh no i jest niejaki Wiesiek (tyr warrior z orka), który wpada na spota, my mu mówimy, że spot zajęty, a on "Morda!". Potem coś tam, żebyśmy nei fikali itd. po czym sobie całe ich pt poszło. : D
Farmiliśmy na nim pvp jak jest peacezone od tp na GoG  :D

Alarion

Pewnie hardy przeciwnik to był...? Z Wieśkiem rzartuf ni ma : )

Cat Drama Maker

Arimas

Cytat: Alarion w Styczeń 18, 2012, 10:03:08 AM
Pewnie hardy przeciwnik to był...? Z Wieśkiem rzartuf ni ma : )
Vort-crit za 29k

ninja edit: zmień podpis w sygnie nupie!

Alarion

Cat Drama Maker

xkurakx

Cytat: orlok w Styczeń 18, 2012, 07:50:08 AM
CytatDuring today's maintenance ( 17th of January ) we have fixed the following issues:

- The bug with pets which buffed their masters notwithstanding their current buffs

- Aeore healer passive skills for light armor were deleted – you need to learn new ones. The Developers' team decided

to do so as this skill was bugged

Wreszcie nie "soon" i nie "nie da się" i nie "deweloper nie pozwala".
Nie wiem czy poprzednio święta tak spowolniły innovę ale obecnie zaczęli działać sprawnie i konkretnie.
Zobaczymy jak dalej.
Jeszcze powinni kamalolom wyjebać to weapon mastery w ramach balansu. By sie arik ździwił :D

Wracać na ruski pedały bo mi niedługo gips ściągają a nie ma z kim grać.

Russe

Cytat: xkurakx w Styczeń 18, 2012, 11:20:42 AM
Jeszcze powinni kamalolom -_-'ć to weapon mastery w ramach balansu. By sie arik ździwił :D

Wracać na ruski pedały bo mi niedługo gips ściągają a nie ma z kim grać.
To jeszcze emp echo SH dla równości :)
A może by wrócić na oficjal :)

asdf1movie

wszystkie skile powinny byc auto-learn :D

marnow

Szczerze to ja też bym wolał żeby wszystkie skille były kasowane bo nigdy nie pamiętam o tych zasranych dance co 2 min :P
Core:
FigoFago - ISS 99/98/80/80
SmutnaJola - ISS 86 - buff box
EmmaDax - Othel 87/ Wyn 86
B52 - ISS 86 - prywatny buff box
PZL37 - AORE 86 - prywatny res

CzornyDlugi

Wy się tam z wieśka nie śmiejcie bo wpierdol dostaniecie ode mnie QQ. nie wszyscy ogarniają kronikę, a on jak by to ująć trzeba się przyzwyczaić i dogadać, a jest spoko :D

Co do farmienia funreal na razie to twoja lol party farmi tylko mobki jak robisz 6 pvp dziennie to gz.
Reszta w koncu dojdzie do tego co wy macie i znów będziecie od wszystkich wpierdol dostawać, care-farma-beary .
Core : Dlugi, Feoh Wizzard - lv 89

Rickert

Cytat: CzornyDlugi w Styczeń 18, 2012, 01:05:41 PM
Co do farmienia funreal na razie to twoja lol party farmi tylko mobki jak robisz 6 pvp dziennie to gz.
Reszta w koncu dojdzie do tego co wy macie i znów będziecie od wszystkich -_-' dostawać, care-farma-beary .
Nooo cos sie dzieje w koncu w tym temacie!
Never regret anything because at one time it was exactly what you wanted

progoth

gdzie szybko koksić łukiem 80+ najlepiej solo ? :)

olprax