Core (EU) - Screeny, PvP, Flame, Spam

Zaczęty przez Mc6, Grudzień 04, 2011, 03:54:28 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Polopiryn

Cytat: Ulquiora w Styczeń 18, 2012, 03:42:52 PM
Dlaczego czarnuch summoner jego nie ma żadnego aoe skilla z magii :< A nie przylatuje pony i całą grupkę mobów ściąga na skill'a >.> A tak to jeszcze 4 lvl'e muszę się męczyć ehh

Ja tylko 24, ale co to jest^^ Jeszcze tylko broń zainwestuje i do 68 trza się dojeb** i na aniołki^^

//Guys, a ta runa leci nawet jak jesteś off czy tylko on?
Jak się wszyscy wpisują to ja też, nie chce być inny :(

Core:

Nobopiryn - 64 ES ;)

CzornyDlugi

nawet jeśli się wylogujesz czas na runie leci, to zwykły shadow item
Core : Dlugi, Feoh Wizzard - lv 89

Polopiryn

Cytat: CzornyDlugi w Styczeń 18, 2012, 03:49:06 PM
nawet jeśli się wylogujesz czas na runie leci, to zwykły shadow item

Dzia, to widzę że znowu w weekend 18>6 a co by runy nie marnotrawić.

A teraz idziem spać!
Jak się wszyscy wpisują to ja też, nie chce być inny :(

Core:

Nobopiryn - 64 ES ;)

kamiil

ilu factorow sie zrobiło po dojsciu do OOC :shock:

arimas czego tak malo ludzi w HB ??

Arimas

Cytat: CzornyDlugi w Styczeń 18, 2012, 03:43:03 PM
Cytat: Arimas w Styczeń 18, 2012, 03:19:27 PM
A teraz STFU i wracaj do swojej jamy

A teraz porównajmy to z otrzymanym i zadanym dmg w pvp, ilość deadów i otrzymujemy zabijanie solo ludzi w full cp lub hunting po low lokacjach w pt 90 ++ COOL
Ok, to jak nauczysz się liczyć i obejrzysz frapsa, to możemy pogadać.

Btw. arQQ pyta się czy chcecie 7v7

@kamiil: bo tak! tajne plany itp.

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

kamiil

Dyma

Cytat: Dzondzy w Styczeń 18, 2012, 02:32:31 PM
@ Arimas, woot.

Zauważyłem to jakieś 2 tyg temu, Life bez zR nie wychodzi z miasta...
hmmm chłopaki powinni iść na korepetycje do zojki w konfigurowaniu tego syfu bo jak z lepszym lvl sprzętem i na zR nie dali nam rady to źle o nich świadczy

@długi
to że arimas ma mało otrzymanego dmg i gleb może także oznaczać że ma dobrego tanka w pt,ale nie musi...

@polaczki
dostaliscie za darmo runy i ciągle źle, wieczne narzekanie macie we krwi czy co...
Cytat: Arimas w Styczeń 08, 2012, 02:06:06 AM
Update:
W Amber party, jego członkowie pytają się alariona czy mogą dostać passy na shogala zamiast zapytać shogala  :D

CzornyDlugi

Cytat: Dyma w Styczeń 18, 2012, 03:54:12 PM
hmmm chłopaki powinni iść na korepetycje do zojki w konfigurowaniu tego syfu bo jak z lepszym lvl sprzętem i na zR nie dali nam rady to źle o nich świadczy

@długi
to że arimas ma mało otrzymanego dmg i gleb może także oznaczać że ma dobrego tanka w pt,ale nie musi...

@polaczki
dostaliscie za darmo runy i ciągle źle, wieczne narzekanie macie we krwi czy co...
Raczej o tym że enemy złych healerów maja ;> (pewnie wiesz ocb mi chodzi)

@ Spoko już niedługo dobijemy 90 zobaczymy się w orbis na 100, a jeśli wam się nie chce czekać to soa zapraszamy, bo udajecie kozaczków po wyfarmie, a do 90 byliście lolami na 30 sec...sad

JennaJ

Cytat: Arimas w Styczeń 18, 2012, 03:52:07 PM

A teraz porównajmy to z otrzymanym i zadanym dmg w pvp, ilość deadów i otrzymujemy zabijanie solo ludzi w full cp lub hunting po low lokacjach w pt 90 ++ COOL

:D :D :D Co po niektorzy traktuja ta gre nad wyraz powaznie.Zawsze mnie zastanawialo co L2 ma w sobie,ze ludzie sie tak na siebie hejtuja :D
"Bo tak!" odpowiedz godna panny :D Ach....tajne plany,zapomnialem :D lol :D
Prawdziwy z ciebie Foch Wizzard ;)
server:Core
class: Doombringer
nick: KarlKox

KaRom

@polaczki

Nie wieczne narzekanie tylko rozkmina - dlaczego nie 4x5h tylko 2x10h :D po 2gie narzekać trza, bo trza 10h grać żeby w pełni wykorzystać rune :( QQ aaaaaaaaaaa -_-' innova dała na 10h -_-' mogła dać na 5h -_-' OMG! QQ  :beksa:

ach... teraz czuję się "POLACZKIEM"
Buszek Swintuszek`

arQQ

http://www.youtube.com/watch?v=NpfSGuEf5gY

Tyle w temacie zabijania soloerow w full cp, sry my nie jestesmy z bmf.
PS: powiedz ludziom ze swojego klanu zeby nie palili double pr'a jak nas widza, to moze tez sie znajda w TV

Arimas

Cytat: JennaJ w Styczeń 18, 2012, 03:59:36 PM
Cytat: Arimas w Styczeń 18, 2012, 03:52:07 PM

:D :D :D Co po niektorzy traktuja ta gre nad wyraz powaznie.Zawsze mnie zastanawialo co L2 ma w sobie,ze ludzie sie tak na siebie hejtuja :D
"Bo tak!" odpowiedz godna panny :D Ach....tajne plany,zapomnialem :D lol :D
Prawdziwy z ciebie Foch Wizzard ;)
Wtf O.O

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

pokit

Cytat: CzornyDlugi w Styczeń 18, 2012, 03:59:10 PM
Cytat: Dyma w Styczeń 18, 2012, 03:54:12 PM

@długi

@polaczki
Raczej o tym że enemy złych healerów maja ;> (pewnie wiesz ocb mi chodzi)

@ Spoko już niedługo dobijemy 90 zobaczymy się w orbis na 100, a jeśli wam się nie chce czekać to soa zapraszamy, bo udajecie kozaczków po wyfarmie, a do 90 byliście lolami na 30 sec...sad

nie pamietam zebysmy od was kiedykolwiek dostali, nawet jak na 1 healera gralismy, ale ok.

JennaJ

Cytat: Arimas w Styczeń 18, 2012, 04:02:33 PM

Wtf O.O

Nic,tak mi sie smiac zachcialo.Koles sie Ciebie zapytal,a Ty mu odpowiedziales jak sfochowana baba-proste :D,wiec po co ten Twoj "wtf"?
server:Core
class: Doombringer
nick: KarlKox

xRelapse

Ktoś tu na siłę się czegoś doszukuję.

@Dyma

Ty chyba jesteś bez kitu głupszy niż ustawia przewiduję, idz szlochać i rozpaczać nad grą innych tanków  :beksa:
Stary koń, ale duchem dalej dziecko.
Jak to nazwałeś innych "polaczkami", co już jest jest tak oklepane, monotonne i durne, lepiej być takim, niż osobą rozpaczająca nad każdym zle użytym pikselem u innego gracza pisząc o tym opowiadania.
Chociaż mam nadzieję, że nie masz tak codziennie i tylko czasami Ci "palma" na forum odbija.

A co do Innovy mnie zaskoczyli, spodziewałem się o wiele mniej, a jako rekompensatę dali sporo.

CzornyDlugi

dziwne ale sfrapsowane jest, czekam na więcej akcji z wami to będzie dla was cała trylogia 85, 90, 95 skrócona do jednego frapsa kkthx

Sm0ke

przed chwila tyr warrior z glada gryzl glebe, a wszyscy mowicie ze tyr warrior z glada OP OP LOL WTF

CzornyDlugi

Cytat: Sm0ke w Styczeń 18, 2012, 04:09:18 PM
przed chwila tyr warrior z glada gryzl glebe, a wszyscy mowicie ze tyr warrior z glada OP OP LOL WTF
Nic nie jest dobre jeśli się nie umie grac, no chyba że wyprzedasz wszystkich z farmą -> odsyłam do TOP HB PT

pokit

Cytat: CzornyDlugi w Styczeń 18, 2012, 04:06:48 PM
dziwne ale sfrapsowane jest, czekam na więcej akcji z wami to będzie dla was cała trylogia 85, 90, 95 skrócona do jednego frapsa kkthx

to pokaz frapsa.

CzornyDlugi

Cytat: pokit w Styczeń 18, 2012, 04:11:32 PM
to pokaz frapsa.

Śpieszy ci się gdzieś? 5 minut przerwy w farmie macie ? Już napisałem kiedy dam, ty na razie lepiej dobijaj 95 szybko bo z waszym skille i brakiem użycia shotów na pvp nie wróżę niczego dobrego :/ .

kamiil

Abruzzi

poku na frapsa bym nie liczył bo BeMyPet to raczej do 95 nie dotrwa
born different.

arQQ

Cytat: CzornyDlugi w Styczeń 18, 2012, 04:11:06 PM
Cytat: Sm0ke w Styczeń 18, 2012, 04:09:18 PM
Nic nie jest dobre jeśli się nie umie grac, no chyba że wyprzedasz wszystkich z farmą -> odsyłam do TOP HB PT

Mam poprosic turnona zeby uploadnol frapsa z soa portu/cokrakonow jak sie rozplywacie w 10-15sec albo palicie double pra? Mielismy wtedy 86/87 lvls wiec bedziesz musial nowa wymowke wymyslic.

CzornyDlugi

To co kampiliscie spawna z 3-4 pt i wybijaliście wszystkich pojedynczo :O? funny fraps szkoda że jak my przyszliśmy w 5 to złożyliście się swoim lol klanem w 30 sekund :/
I to nie tylko ja z tego forum potwierdzę .

Dyma

Polaczki
rownie dobrze mogli nie dac wcale tych run
jest taka prosta zasada której rodzice uczą od małego że jak się coś dostaje od kogoś to nie należy "rozkminiac" tylko się grzecznie dziekuje

A co do samego określenia polaczki to wiadomo że osoba której to nie dotyczy nawet nie zwróci na to uwagi
Cytat: Arimas w Styczeń 08, 2012, 02:06:06 AM
Update:
W Amber party, jego członkowie pytają się alariona czy mogą dostać passy na shogala zamiast zapytać shogala  :D