Core (EU) - Screeny, PvP, Flame, Spam

Zaczęty przez Mc6, Grudzień 04, 2011, 03:54:28 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

CzornyDlugi

Kolejny co czytać nie umie sad, ile wy dzieci macie lat ? Przedszkole ? W sumie by się zgadzało te kucyki, sporo wolnego czasu. KK.
Powiem to samo co ty arQQ fraps/screen or gtfo od aresa, co do suna to go spytaj ile razy na swampa przychodził do mnie na 1 vs 1 o ile się nie wstydzi powie ci.
Core : Dlugi, Feoh Wizzard - lv 89

kamiil

Cytat: Alarion w Styczeń 18, 2012, 06:13:58 PM
Kamil, zanim wyjadę, 1 pytanie do ciebie:

Ile grasz ty, ale ile Queem? Bo coś mi się wydaje, że Queem 70% czasu a ty resztę. Popraw mnie, jeżeli się mylę : D

za tydzien obrona wiec prawie nie gram, grudzien ja gralem 80% queem reszte, potem oni mieli 10dni wolnego w rosji wiec on grał caly czas prawie

Rickert

Never regret anything because at one time it was exactly what you wanted

xXxFelekxXx

Cytat: Rickert w Styczeń 18, 2012, 06:25:04 PM
Fajny fraps, lf soundtrack(j/kj/k)
http://www.youtube.com/watch?v=-hNpyVG25HY&feature=related

Lawl , nie gram tu obecnie ale po tym frapsie widać że długi plecie głupoty 3 po 3 xD .

2003-2011 - HellGuards Clan Leader ;)

CzornyDlugi

Cytat: xXxFelekxXx w Styczeń 18, 2012, 06:39:22 PM
Lawl , nie gram tu obecnie ale po tym frapsie widać że długi plecie głupoty 3 po 3 xD .

To była jedyna taka przegrana bo dorwali nas bez 2 healerów na 87 i nukiem z innego cp który nie assystował nas xD Generalnie fraps sie zaczyna 3-50 sekund po gdzie przez chwile oni byli na wyjechaniu. Okrutnie wiem ale z nimi i tak mamy 5 do 2 ogółem, 

kamiil

alarion co tam za dramy w tym 00c, chyba bedziemy mieli nowego healera  :)

xXxFelekxXx

Cytat: CzornyDlugi w Styczeń 18, 2012, 06:47:06 PM
Cytat: xXxFelekxXx w Styczeń 18, 2012, 06:39:22 PM

To była jedyna taka przegrana bo dorwali nas bez 2 healerów na 87 i nukiem z innego cp który nie assystował nas xD Generalnie fraps sie zaczyna 3-50 sekund po gdzie przez chwile oni byli na wyjechaniu. Okrutnie wiem ale z nimi i tak mamy 5 do 2 ogółem,

Mhm nie wiem kogo macie dokładnie w cp więc nie powiem że nie , ale skoro macie 5:2 to czemu nigdzie nie widziałem frapsa jak z nimi wygrywacie ? :P

2003-2011 - HellGuards Clan Leader ;)

CzornyDlugi

Cytat: xXxFelekxXx w Styczeń 18, 2012, 06:51:23 PM
Mhm nie wiem kogo macie dokładnie w cp więc nie powiem że nie , ale skoro macie 5:2 to czemu nigdzie nie widziałem frapsa jak z nimi wygrywacie ? :P

Głownie ares kreci frapsy bo ma najlepsza maszynę, a on jak już robi frapsa to 30 minut w przyśpieszeniu :D

alite

Cytat: kamiil w Styczeń 18, 2012, 06:48:23 PM

alarion co tam za dramy w tym 00c, chyba bedziemy mieli nowego healera  :)
rejecta ooc? :d

Dyma

Cytat: JennaJ w Styczeń 18, 2012, 06:15:05 PM
Cytat: Dyma w Styczeń 18, 2012, 06:03:51 PM
Jak już wiele rczy pisałem jestem na tablecie tak tak w l2 grałem ostatnio jakieś 10 dni temu i cytowanie różnych fragmentów zajęłoby mi z 2h
nie cala wypowiedz tyczyla się Twojego postaci (znalazlem shiftj uż) no ale liczylem na inteligencje z Twojej strony
ale weźmy chociaż tekst że lepiej wyjść na piwo czy złapać dziewczynę za kolano po pierwsze nie temat l2 po drugie takbsformulowane zdanie i napisane po jakimś tam flamie może znaczyć tylko jesteś życiową -_-' a tutaj należy się cofnąć do mojego ppoprzedniego posta
Teraz formula moich zdan Ci sie nie podoba?GZ!!Mozesz sobie tu szczekac jak chichuachua* i czuć sie bezkarnym jak chichuachua*,ale powiedz mi to w twarz,to o tej zyciowej p i z d z i e (bo o to chyba Ci chodzilo).Jeśli nie to stul pyszczek,ok? Tez spodziewalem sie wiecej po Tobie,ale okazuje sie,ze łatka NeoKid pasuje do Ciebie jak ulał.Kłapanie dziobem na forum,ech.....
Co do trzymania za kolano,chlopcze, to kompletnie nie zrozumiales.Generalnie,w skrocie chodzilo mi o czasowe ochloniecie od gry,wyjscie gdzies,a nie pisanie o dziewczynach,samochodach i kolanach TUTAJ! (prosciej juz wytlumaczyc sie nie da)

*-to taki maly piesek,co duzo szczeka,a gdy tupniesz noga pierwszy sie chowa pod lodowka.W razie czego jakbys nie wiedzial i po Wikipedii buszowal.

Zatkalo mnie serio
ją pisze spokojnie że błędnie myślisz że moja krytyka się odnosi głównie do Ciebie a Ty jak jakiś dresiarz na mnie naskakujesza
nigdzie nie napisałem że mi się formuła zdań nie podoba tylko w jaki sposób ja to odebrałem
nie chodziło mi o piz de tylko cio te i nie odnosiło się to do Ciebie ,sam przed chwilą mowiles o czytaniu że zrozumieniem więc przeczytaj jeszcze raz mój poprzedni post a nie zachowuj się jak jakiś tepy dresik co tylko szuka zaczepki bo wysilek intelektualny boli bardziej niż dostać w ryj
Cytat: Arimas w Styczeń 08, 2012, 02:06:06 AM
Update:
W Amber party, jego członkowie pytają się alariona czy mogą dostać passy na shogala zamiast zapytać shogala  :D

JennaJ

Napisalem zdanie o kolanach,a Ty sie odniosles do tego wlasnie zdania o zyciowej cioci jak sie okazalo ( 10% mu za to :-P [to do admina]),wiec chyba tyczylo sie mnie.Wiedze na temat czytania ze zrozumieniem pojalem chyba w wiekszym stopniu niz Ty,jak widac.
Wiesz, obruszylem sie,bo nic nie wiesz,a mowisz o zyciowych łamagach.Poprostu,przyjedz pod moj dom-zapraszam-zobacz,ocen,zasiegnij opinii ludzi,ktorzy mnie znaja i wtedy powiedz mi w twarz-"Tak,jestes zyciowa ciocia" i "ze nic w zyciu Ci sie nie udalo,wiec grasz w L2".
No, ale nie bedziemy o tym tu pisac,bo jak raczyles nadmienic we wczesniejszych postach,nie od tego jest to forum.
EOT!
server:Core
class: Doombringer
nick: KarlKox

Dyma

Cytat: JennaJ w Styczeń 18, 2012, 07:24:58 PM
Napisalem zdanie o kolanach,a Ty sie odniosles do tego wlasnie zdania o zyciowej cioci jak sie okazalo ( 10% mu za to :-P [to do admina]),wiec chyba tyczylo sie mnie.Wiedze na temat czytania ze zrozumieniem pojalem chyba w wiekszym stopniu niz Ty,jak widac.
Wiesz, obruszylem sie,bo nic nie wiesz,a mowisz o zyciowych łamagach.Poprostu,przyjedz pod moj dom-zapraszam-zobacz,ocen,zasiegnij opinii ludzi,ktorzy mnie znaja i wtedy powiedz mi w twarz-"Tak,jestes zyciowa ciocia" i "ze nic w zyciu Ci sie nie udalo,wiec grasz w L2".
No, ale nie bedziemy o tym tu pisac,bo jak raczyles nadmienic we wczesniejszych postach,nie od tego jest to forum.
EOT!
a ja po raz drugi pisze że nie zrozumiales lub udajesz że nie zrozumiales moja posta
całkowicie źle odczytales tamto zdanie
Cytat: Arimas w Styczeń 08, 2012, 02:06:06 AM
Update:
W Amber party, jego członkowie pytają się alariona czy mogą dostać passy na shogala zamiast zapytać shogala  :D

HellSign

RPG CLUB x3 Empire
HellSingus "Pieczątka Diabła" - Destroyer wanna be - Motivated & Nolife 1week mode ON

JennaJ

Cytat: Dyma w Styczeń 18, 2012, 07:33:10 PM
Cytat: JennaJ w Styczeń 18, 2012, 07:24:58 PM
EOT!
a ja po raz drugi pisze że nie zrozumiales lub udajesz że nie zrozumiales moja posta
całkowicie źle odczytales tamto zdanie
Ech dobra,w/e byc moze nie zrozumialem Twojego posta,bo przecinkow nigdzie nie stawiasz. Nvm
server:Core
class: Doombringer
nick: KarlKox

EsTeCzteryRkA

Cytat: AtosPortosiAmiras w Grudzień 15, 2012, 09:50:50 PM

4. w przypadku gdy strona przeciwna wygrywa flejm war, (czyli po prostu napisze prawde - czy pocisnie aralionowi od grubasow, derfo od slabiakow, amirasowi od lamuskow, stwierdzi ze core jest dead i online to 200) aralion bierze w rece katarynke i kreci korbka tak dlugo, az wyskoczy z niej zdalnie sterowana małpka (ruesse) i wlepi wrogowi jedynej i slusznej ideologi %

kamiil

jakies bety jak dlugo amber party wytrzyma w 00C  :? ?? ??

Arimas

Cytat: CzornyDlugi w Styczeń 18, 2012, 01:05:41 PM
Co do farmienia funreal na razie to twoja lol party farmi tylko mobki jak robisz 6 pvp dziennie to gz.
Reszta w koncu dojdzie do tego co wy macie i znów będziecie od wszystkich -_-' dostawać, care-farma-beary .
Cytat: CzornyDlugi w Styczeń 18, 2012, 06:04:16 PM
Ojć ale czytać się dalej nie nauczyłeś. 7vs7 ? Zmiękła parówka ? LOL ja mogę nawet teraz tyle że reszta mojego pt nie ma jeszcze lvli pod was, a na jakim lvlu? od 85 - 89 waszego wbiłem na was z 50 pvp so sad ale jak przestaniesz farmić i trochę mózg ci ostygnie od ciągłego klikania f1<->f2 (trudne dla ciebie co?) . Dlaczego macie frapsy 3-4 pt HB na 1 pt innych ? Bo dostawaliście 7vs7, żałośni jesteście robiąc z siebie jeszcze hero na forum . Hero wy może i będziecie ale na allegro i eb. cya ig cp time.
OK.

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

Sm0ke

Mc6

Cytat: Rickert w Styczeń 18, 2012, 06:25:04 PM
Fajny fraps, lf soundtrack(j/kj/k)
http://www.youtube.com/watch?v=-hNpyVG25HY&feature=related
omg jak slaby musi byc ten serwer skoro jedno z lepszych cp tyle czasu bawi sie z bmf hahaha

Delios

Cytat: kamiil w Styczeń 18, 2012, 08:00:48 PM
jakies bety jak dlugo amber party wytrzyma w 00C  :? ?? ??
ledwo dołączyliśmy a już klan rozjebany
+1 ;d
Archeage <3

CzornyDlugi

Cytat: Delios w Styczeń 18, 2012, 08:06:35 PM
ledwo dołączyliśmy a już klan -_-'
+1 ;d

O co tam drame macie, już widzę że OOWW kickniete xD

kamiil

olprax

Arimas

Cytat: olprax w Styczeń 18, 2012, 08:23:18 PM
a mówicie że nie ma botów na core hahaahhaha rofl

http://www.youtube.com/watch?v=-hrlN7u-O8M&feature=related
Witamy w gronie przebudzonych, jesteś 12412 osobą wspominającą o tym frapsie

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.