Core (EU) - Screeny, PvP, Flame, Spam

Zaczęty przez Mc6, Grudzień 04, 2011, 03:54:28 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Senti

Rickert

Never regret anything because at one time it was exactly what you wanted

Farengar

"...Come to Dragonsreach to discuss the ongoing hostilities, like the rest of the great warriors?..."

netheril

Klotnie na forach internetowych sa jak zawody w zakladzie psychiatrycznym... Czy wygrasz czy przegrasz to i tak jestes pojebany...

kaganpwnz

ale olly na tym godzie jest beznadziejna... Z resztą, cała ta kronika to już nie to samo l2  : /

Itherus

Na Lancer grałem 2 lata ale tam nigdy nikt nie robil takich śmiesznych ustawek jak tutaj :D mówiąc prosto tam zazwyczaj hero była osoba która na to pracowała nie jednokrotnie ciężko. Ludzie robili po 1k pkt a juz napewno nie brały sie one z feeda. Znam wielu bardzo dobrych graczy ktorzy nigdy hero nie byli ale jak to powiadają glow to +10 do lansu :)

Cytat: kaganpwnz w Styczeń 26, 2012, 09:03:07 AM
ale olly na tym godzie jest beznadziejna... Z resztą, cała ta kronika to już nie to samo l2  : /

nie bede tego komentował....

Dyma

Cytat: Itherus w Styczeń 26, 2012, 09:04:40 AM
mówiąc prosto tam zazwyczaj hero była osoba która na to pracowała nie jednokrotnie ciężko. Ludzie robili po 1k pkt a juz napewno nie brały sie one z feeda. Znam wielu bardzo dobrych graczy ktorzy nigdy hero nie byli ale jak to powiadają glow to +10 do lansu :)

no ale zazwyczaj bo prosty przykład ajtautupa i lendera, na h5 ten tyrek co był po zadirze hero...
Cytat: Arimas w Styczeń 08, 2012, 02:06:06 AM
Update:
W Amber party, jego członkowie pytają się alariona czy mogą dostać passy na shogala zamiast zapytać shogala  :D

Acid

Itherus

Mscici3l

bo na hero trzeba zapierniczac, a nie jakies feedy :P
Lineage 2 official server Luna
Msciciel - Ghost Hunter 83/75/75/73- BANNED
Lineage 2 official server Lancer ru:
Msciciel - Sword Muse 82/75/75/68 - SOLD
NomoreQQ - Soul Hound 82/75/75/75 - SOLD
ErrOrCrC - Grand Khavatari 85/80/75/75 - SOLD - 6x Hero

xRelapse

Mówiłem, że EU gracze ("community") to porażka, o czym się mieliście przekonać w swoim czasie, i słowo "official" nic tutaj nie zmieni.
Już widać zarysy sypania się tych klanów, ale co ja tam wiem.

Z kwiatka na kwiatek, jeden dzień XX CP w klanie, na drugi 2x mniej, nikt nie wie co go czeka w tych "super" klanach, a prowadzący klan nie wiedzą czego się spodziewać od CP/osób będacych w klanie.

Nawet 2 miesiące od startu nie minęły  hahaha

JamesDoakes

Cytat: xRelapse w Styczeń 26, 2012, 12:42:31 PM
Mówiłem, że EU gracze ("community") to porażka, o czym się mieliście przekonać w swoim czasie, i słowo "official" nic tutaj nie zmieni.
Już widać zarysy sypania się tych klanów, ale co ja tam wiem.
niczego tutaj nie odkryłeś. W tydzień po stracie było już widać że 3/4 klanów na core to gwiazdy pokroju sutriusa czy polaczków z bmfów/vv. Co do klanów,  jak się jakiś rozsypie dużo to nie zmieni, ludzie porozchodzą się po innych.

Horken

Core - Wynn 99 - sprzedany
R.I.P. Ciapu

Insektor

Cytat: Dyma w Styczeń 26, 2012, 09:39:48 AM
Cytat: Itherus w Styczeń 26, 2012, 09:04:40 AM
mówiąc prosto tam zazwyczaj hero była osoba która na to pracowała nie jednokrotnie ciężko. Ludzie robili po 1k pkt a juz napewno nie brały sie one z feeda. Znam wielu bardzo dobrych graczy ktorzy nigdy hero nie byli ale jak to powiadają glow to +10 do lansu :)

no ale zazwyczaj bo prosty przykład ajtautupa i lendera, na h5 ten tyrek co był po zadirze hero...

Na miejscu AJITAUPa bym się obraził :)
Piszę poprawnie po rusku.

bula

a nie mozecie pisac po prostu altair(a)? i po problemie ;p

axeman

spamujaco-odbiegajace pytanie od tematu.znacie moze niejakiego Sanceza enczantera? pilne  i straszne potrzebne  moze jest u WAS w jakims klanie lub cp  :P

Arimas

Cytat: netheril w Styczeń 26, 2012, 08:54:05 AM
Cytat: HellSign w Styczeń 26, 2012, 02:18:22 AM
who cares
ty napewno nie bo latasz po klanach jak -_-'  :oops:
Jakbyś miał prawo pouczać kogoś w tej sprawie  :D

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

Alarion

Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

montezuma

My znamy ten bug od polowy grudnia i jakoś nikt nie robi dramy, pewnie dlatego ze nikomu nie che się zabijać Spezion nonstop, kiepski drop. Istina>> Spezion pod względem dropu i exp.
Naia - oficjalny server
DominionWind- Healer 99/Enchanter 90/Blade Dancer 5x - aktywny
Cytat: xRelapse w Styczeń 10, 2012, 10:26:06 PM
Jestem ciekawy czy to Montezuma pisze te wszystkie posty tu, czy jakiś skrypt znalazł.
Ah, te chłopaki z NA są tak zautomatyzowani.
Cytat: Dyma w Styczeń 07, 2012, 05:06:19 PM
Zanim zacząłem grać z Alarionem to miałem do czynienia z kilkoma Cp,ludźmi i mogę powiedzieć, że ta jego "teoria" jest dla 90% graczy nieosiągalna bo po prostu są zbyt słąbymi graczami. 

Alarion

ohh patrz, a ja nawet od lancera!

oj Arimas ty kłamczuszku...

No to "brb celebrating 7 days" : D

http://www.youtube.com/watch?v=i2spZ-NDfS4

//Acid -- Scalak.
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

HellSign

RPG CLUB x3 Empire
HellSingus "Pieczątka Diabła" - Destroyer wanna be - Motivated & Nolife 1week mode ON

Delios

nieźle się siege zapowiadają po banhammerze

Russian lead grp and second grp banned 7d
OOC lead grp and second grp banned 7d
HB lead and second grp banned 7d
Archeage <3

alite

Cytat: Delios w Styczeń 26, 2012, 05:17:19 PM
nieźle się siege zapowiadają po banhammerze

Russian lead grp and second grp banned 7d
OOC lead grp and second grp banned 7d
HB lead and second grp banned 7d
nie no najbardziej mnie wkurwia to ze zrobilismy 2 razy tego spezioona tym sposobem, a ruscy 120 i mamy taka samą kare no ale jebać sesje zalicze przynajmniej :d

Delios

Archeage <3

alite

gdyby dali tego anouncementa  kilka dni pozniej to caly server mogli by zbanować :D