Core (EU) - Screeny, PvP, Flame, Spam

Zaczęty przez Mc6, Grudzień 04, 2011, 03:54:28 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

JennaJ

Cytat: xRelapse w Styczeń 27, 2012, 01:36:11 PM
Czyli grasz w grę MMO, po to aby udowodnić komuś/pokazać, że jest się lepszym?  hahaha

Czekaj,czekaj....bo Dyma czasem wlasne tak pisze,ze nie bardzo mozna go zrozumiec.Jemu chodzi o to,ze chce pokazac,ze jest lepszy w L2 od kogos,a nie ,ze ogolnie jest lepszy.Tak to sobie wydedukowalem :)
server:Core
class: Doombringer
nick: KarlKox

Delios

GRAM W L2 ŻEBY PRZEGRYWAĆ Z INNYMI GRACZAMI
/not
Archeage <3

asdf1movie

Delios

Archeage <3

zakrecona

Cytat: Itherus w Styczeń 27, 2012, 01:21:07 PM
Cytat: zakrecona w Styczeń 27, 2012, 01:05:48 PM
qrde pomozcie mi z certami z suba.cos sie zmienilo teraz z nimi?bo jestem w talking u tego goscia od certow i widze ze nie ma on takich certow jak kiedys.ma zupelnie inne.zrobilam se i nie wiem co wziąć z tych nowych teraz

no nicka na forum masz adekwatnego do sytuacji w ktorej sie znalazłaś. Wszystkie certy sie zmieniły w god sa jednakowe dla wszystkich klas wiecej o tym znajdziesz :

http://wiki.terragamers.net/index.php?title=Skill_Changes
spadaj wiesniaku :D dzieki za linka :)

Dyma

Czyli grasz w grę MMO, po to aby udowodnić komuś/pokazać, że jest się lepszym?  hahaha
jeśli gra się w grę, w której oprócz npc, mobów są inni gracze i można z nimi się zmierzyć, chociażby pvp to oczywiste jest,ze pojawia się rywalizacja, chęć bycia lepszym od kogoś. A jak wielu słusznie zauważyło najlepszym aspektem l2 jest pvp...

rozumiem, że Ty masz inny powód do gry w l2, co nie oznacza, że jedyny słuszny
Cytat: Arimas w Styczeń 08, 2012, 02:06:06 AM
Update:
W Amber party, jego członkowie pytają się alariona czy mogą dostać passy na shogala zamiast zapytać shogala  :D

Redbox

ja lubie kupować spirit ore w grocery na wage. To mnie jara w l2

http://www.sadistic.pl/efekty-specjalne-vt231195.htm
Uploaded with ImageShack.us

Cytat: gierojjj w Grudzień 15, 2012, 07:37:50 PM
jestem debilem i kompie sie z karpiami ale to nic tato mnie bije i mama

Russe

xrelapse hate us moron :D
Jak cię czytam to od razu się uśmiecham. Taki free hejter to skarb <głaszcze>
Miło, że jestem poza domem a jakiś mudzin mnie koksa  :P
A może by wrócić na oficjal :)

EsTeCzteryRkA

Cytat: AtosPortosiAmiras w Grudzień 15, 2012, 09:50:50 PM

4. w przypadku gdy strona przeciwna wygrywa flejm war, (czyli po prostu napisze prawde - czy pocisnie aralionowi od grubasow, derfo od slabiakow, amirasowi od lamuskow, stwierdzi ze core jest dead i online to 200) aralion bierze w rece katarynke i kreci korbka tak dlugo, az wyskoczy z niej zdalnie sterowana małpka (ruesse) i wlepi wrogowi jedynej i slusznej ideologi %

xRelapse

@Russe

Mówi to śmieszny kurczak, który latał z gangiem Eclipse czy jakoś tak na WS :D
Russe odpuść sobie.
I proszę o % dla tego chłopca, "moron" to określenie obrazliwe :)
Cytat: Russe w Styczeń 27, 2012, 02:14:12 PM
:D

Bezcenny jest fakt, jak Amber pt płacze od niepamiętnych dni na forum co także kwalifikuje się jako "hejt", bo tamci to a tamto to, a jak ktoś nie popiera ich zdania to przysłowiowy kot jest odwrócony ogonem.

Delios

Archeage <3

Horken

Bardziej płaczą ci którzy chcieli by mieć party takiego pokroju ale nie mają.
Core - Wynn 99 - sprzedany
R.I.P. Ciapu

Russe

Cytat: xRelapse w Styczeń 27, 2012, 02:23:48 PM
@Russe

Mówi to śmieszny kurczak, który latał z gangiem Eclipse czy jakoś tak na WS :D
Russe odpuść sobie.
I proszę o % dla tego chłopca, "moron" to określenie obrazliwe :)
Cytat: Russe w Styczeń 27, 2012, 02:14:12 PM

Bezcenny jest fakt, jak Amber pt płacze od niepamiętnych dni na forum co także kwalifikuje się jako "hejt", bo tamci to a tamto to, a jak ktoś nie popiera ich zdania to przysłowiowy kot jest odwrócony ogonem.
Haha, nawet znasz mój poprzedni serwer :D
To takie piękne gdy free hejter zadaje sobie trud by prześledzić historię danej postaci i tym solidniej ją nienawidzić.
Ad rem
Ciekawe czy wystartuje dziś CB oly. Ja się na pewno zapiszę, kto chce się sprawdzić w walce ??
A może by wrócić na oficjal :)

papay

Cytat: Redbox w Styczeń 27, 2012, 02:12:17 PM
ja lubie kupować spirit ore w grocery na wage. To mnie jara w l2
to masz kiszkę bo spirit ore nic nie waży... idź poszukaj innego zajęcia na podjaranie :)

Rickert

Ey, czy ogolnie w gry online nie gra sie po to, by pokazac ze jest sie lepszym od kogos? Uhh to sie nazywa rywalizacja. :(
Never regret anything because at one time it was exactly what you wanted

kamiil

CytatCiekawe czy wystartuje dziś CB oly. Ja się na pewno zapiszę, kto chce się sprawdzić w walce

nie

hero wanna be dostali banany  hahaha

Delios

Cytat: kamiil w Styczeń 27, 2012, 02:41:49 PM
CytatCiekawe czy wystartuje dziś CB oly. Ja się na pewno zapiszę, kto chce się sprawdzić w walce

nie

hero wanna be dostali banany  hahaha
ITS TIME FOR NEW HERO!
STAND UP FOR COMPETITION!
Archeage <3

kamiil

wielka zagadka kto zostanie warrior  i archer HERO, czy ktorys z sideów przeciagnie moc na swoją strone  !! !!

alite

Cytat: kamiil w Styczeń 27, 2012, 02:47:01 PM
wielka zagadka kto zostanie warrior  i archer HERO, czy ktorys z sideów przeciagnie moc na swoją strone  !! !!
z tego co wiem zaden archer nie ma walk zrobionych wszystkich :D

kamiil

niemozliwe  !! !! awakendemon napewno zmobilizowal swoj zerg na feeda   !!

chyba ze czekali na CB  !!

alite CB archer chyba sie odbedzie, widziałęm macie pelno łuków

alite

Cytat: kamiil w Styczeń 27, 2012, 02:53:36 PM
niemozliwe  !! !! awakendemon napewno zmobilizowal swoj zerg na feeda   !!

chyba ze czekali na CB  !!

alite CB archer chyba sie odbedzie, widziałęm macie pelno łuków
no tak zbanowanych :D szcerze malo prawdopodobne zeby archer cb odpalilo sie, a jak sie nie odpali to nie bedzie hiroł łuka :D

asdf1movie

archer cb sie nie odpali? hahahhahaha
lukow na serwie jest tak samo duzo albo jeszcze wiecej jak magusów  :P nie wierze zeby nie znalazlo sie troche na CB

kamiil

a ilu masz healerow noble i jakos cb nie bylo  :o

alite

Cytat: asdf1movie w Styczeń 27, 2012, 03:00:25 PM
archer cb sie nie odpali? hahahhahaha
lukow na serwie jest tak samo duzo albo jeszcze wiecej jak magusów  :P nie wierze zeby nie znalazlo sie troche na CB
no zobaczymy :D jak ruszy to Kingsize imo w yjebie wszystko co sie rusza na tej olly :D

xRelapse

Cytat: Russe w Styczeń 27, 2012, 02:37:03 PM

Haha, nawet znasz mój poprzedni serwer :D
To takie piękne gdy free hejter zadaje sobie trud by prześledzić historię danej postaci
To fajnie błądzisz, ja tam grałem, ale nie dziwie ci się, jak przeleżałeś cały serwer w siege zone po fame z Eclipsowym klanem :D I to chyba na tyle z twoja stycznością z pvp tam, nie licząc pewnie wojen z klanami na miarę Orła Białego.

Co do Amber CP, nikt nie mówi, że nie są dobrzy, bo są, tu nie o to się rozchodzi i każdy kto czyta troszkę to forum zauważył to samo.
Pompowanie wacków na forum panowie w każdym możliwym aspekcie.
Motto "Punkt widzenia zależy od punktu siedzenia" jak widać się przyjął, co zauważyło już kilka osób.

Tyle w tym temacie, którego nie warto przedłużać, bo nie ma dla kogo.