Core (EU) - Screeny, PvP, Flame, Spam

Zaczęty przez Mc6, Grudzień 04, 2011, 03:54:28 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Horken

Core - Wynn 99 - sprzedany
R.I.P. Ciapu

Deric

obecnie pa ~35zl  a adena po ponad 1,5zl za 1kk chyba... ostatnio widziałem kogoś kto się ogłaszał ze za 35kk sprzedaje

AyGo

Cytat: pokit w Styczeń 27, 2012, 05:51:34 PM
Jedni zarabiaja średnia krajowa albo i poniżej średniej i muszą liczyć każdą złotówkę, inni nie przejmują się jak w sobotnie popoludnie przegrają 500 pln na automatach bo akurat przechodzili obok, ja rozumiem że niektorych to boli, ale nic nie jest za darmo, wiekszosc ciezko pracowala na to zeby to 60 pln na pa doslownie niczego nie zmienialo w ich zyciu.

Tak tylk o Ci ktorzy to rozumieja to sami na siebie zarabiaja, a tu placza dzieci z gimnazjum ktorym mama nie daje na gre a "chcom grac z PA bo majom wiencej expa QQ", bo raczej ludzie dorosli nie pierdoliliby od rzeczy jak gowniarze...
AyGo

TTerrorPropaganda

Cytat: Vascius w Styczeń 27, 2012, 05:31:46 PM
Cytat: TTerrorPropaganda w Styczeń 27, 2012, 04:36:26 PM
Cytat: Vascius w Styczeń 27, 2012, 04:27:32 PM
No ale trzeba dobić ten lvl najpierw żeby tyle zarabiać. W ogóle jak kupisz PA za zł to co? Już nie będziesz miał na kino itp.?

Kolejny idiota który chce sobie usprawiedliwić wydane złotówki na PA(albo ten co kupił postać errora za chyba 6k zł, by jeszcze na niej zarobić hahahah, ta zarobił :D). Chcesz to kupuj nie bronie ci, po prostu jestem zaradny... Bo po co mam wydawać kasę na coś na co nie muszę, a i tak to mam?

Usprawiedliwiać się? Stary ty jesteś jakimś -_-' niedorozwojem, uważasz każdego kto wydaje zł na grę za idiote.

Człowieku nie ja wyjechałem z tym PA a ty i Analion. Po głębszym zastanowieniu się zaczynasz szukać usprawiedliwienia na wydawanie kasy na pa bądź nie. Mnie to zwisa czy płacisz czy nie, myślę ze po prostu ci co płacą złotówkami, bo to oni się właśnie bulwersują, bardziej faktem ze ktoś potrafi w inny sposób kupić PA. Ty w tym momencie bronisz siebie, jednocześnie krzywo patrząc na mnie ze daje rade nie płacąc złotówkami zdobyć PA. Jednym słowem mam w dupie czy kupujesz tak czy srak, ale bardziej cie denerwuje. Fakt ze obaj mamy PA z ta różnicą ze ja zostaje z 50 zł w kieszeni a ty nie, tu cie boli i stąd ten płacz 

kamiil

alarion dlaczego bmf nei robi reloga tylko walcza z tobą  ?? skoro ty masz najw pkt  :shock:

Delios

Bo to nie jest feed tylko ludzie walczą?  :shock:
Archeage <3

tytusDeZoo

Cytat: Delios w Styczeń 27, 2012, 06:54:07 PM
Bo to nie jest feed tylko ludzie walczą?  :shock:

Bo to nie ludzie , to wilcy  :D
Veve 99/97 Feoh Wizard Core server
Tytus 92 Feoh Wizard Lancer server
Ais / Yans / Atomek / Kylal / VeveLaBoo Nightmare DN server

Alarion

Cytat: kamiil w Styczeń 27, 2012, 06:46:32 PM
alarion dlaczego bmf nei robi reloga tylko walcza z tobą  ?? skoro ty masz najw pkt  :shock:

nienawidzę feedu.
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

kamiil

Redbox

ja takze nie nawidze FEDu. Chociaz ostatnio worwadzili nizsze stopy % co skutowac bedzie umacnianiem zlotego w dluzszej koniunktorze. Fajnie ze przedluzoenoe je do 2016 roku. hm 1

http://www.sadistic.pl/efekty-specjalne-vt231195.htm
Uploaded with ImageShack.us

Cytat: gierojjj w Grudzień 15, 2012, 07:37:50 PM
jestem debilem i kompie sie z karpiami ale to nic tato mnie bije i mama

bula

Cytat: Redbox w Styczeń 27, 2012, 11:01:12 PM
ja takze nie nawidze FEDu. Chociaz ostatnio worwadzili nizsze stopy % co skutowac bedzie umacnianiem zlotego w dluzszej koniunktorze. Fajnie ze przedluzoenoe je do 2016 roku. hm 1
skoro juz czepiamy sie literowek

koniunkturze (:

Alarion

Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

Arimas

Cytat: Redbox w Styczeń 27, 2012, 11:01:12 PM
Trololo

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

Vascius

Arimas

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

zakrecona

a do 2-h magic blunt na acu to red r? :) or ?

pardi

@PSN: pardinek
pogram: bc2, bf3, mw, mw2, mw3, bo, bo2, moh, moh wf,  fifa11 pogram !

Vascius

Cytat: Arimas w Styczeń 28, 2012, 12:33:34 AM
Cytat: Vascius w Styczeń 27, 2012, 11:54:29 PM
Żal mi dupe ściska :(.
why

Bo nie jestem tak zaradny życiowo jak terror ktoś tam i wydałem złotówki na PA T_T, chlip chlip.

Arimas

Cytat: Vascius w Styczeń 28, 2012, 01:48:56 AM
Cytat: Arimas w Styczeń 28, 2012, 12:33:34 AM
Cytat: Vascius w Styczeń 27, 2012, 11:54:29 PM
Żal mi dupe ściska :(.
why

Bo nie jestem tak zaradny życiowo jak terror ktoś tam i wydałem złotówki na PA T_T, chlip chlip.
No to /wrists
:D

Vascius

Co jest grane do huja?! Dawać nową porcję dramy bjaczysz.

TTerrorPropaganda

Cytat: Vascius w Styczeń 28, 2012, 10:31:39 AM
Co jest grane do -_-'?! Dawać nową porcję dramy bjaczysz.

Upokorzyłeś się już wystarczająco.... Przebaczam ci....

zakrecona

Cytat: pardi w Styczeń 28, 2012, 01:03:20 AM
Cytat: zakrecona w Styczeń 28, 2012, 12:51:01 AM

http://l2wiki.com/Apocalypse_Retributer
no ale tam pisze tylko ze trzeba wlozyc soul crystal.a to juz wiem.ale nie wiem czy czerwony, zielony a moze .... fioletowy  :P

JamesDoakes

Cytat: zakrecona w Styczeń 28, 2012, 10:47:59 AM

no ale tam pisze tylko ze trzeba wlozyc soul crystal.a to juz wiem.ale nie wiem czy czerwony, zielony a moze .... fioletowy  :P
żal mi cie, blondyno.

zakrecona

Cytat: kornes w Styczeń 28, 2012, 10:51:30 AM
Cytat: zakrecona w Styczeń 28, 2012, 10:47:59 AM

żal mi cie, blondyno.
q,wa jacy wy jestescie powazni wszyscy nawet zazartowac nie mozna :P jak nie hetjtuje to wrog od razu . popatrz jaki ladny mrozik, idz do dziewczyny ;) nie martw sie zrozumialam kolory :D

xRelapse

No raczej nie potrafisz rozróżniać:

Jak wół jest podana nazwa SA i pogrubiona/"pokolorowana" kolorem krysza wymagającego tego SA.

Acumen    <Soul Crystal Enhancement>

Increases Casting Spd. by 15%. Inflicts additional damage during PvP. P. Atk., M. Critical Damage, and Casting Spd. increase when enchanted to +4.

W Twoim (tym) przypadku to raczej ciężko doszukiwać się sarkazmu.