Core (EU) - Screeny, PvP, Flame, Spam

Zaczęty przez Mc6, Grudzień 04, 2011, 03:54:28 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

kamiil

lampsralus wytlumacz mi dlaczego widze 10-11 wartagow zamiast 19 :o podpowiem ci 12 petow + 7 playerow

aaaa dopiero zauwazylem tą podjarke na chacie  hahaha hahaha hahaha

ORBIS OFICIALNIE LOCKDOWN  !! !! !!

lempartus

Lider party  Luciferion
Troszczymy się o wszystkich
www.outcasters.info

Cytat: NotTheFakeTazman w Wrzesień 23, 2012, 08:14:20 PM
Masz racje pala mi stoi jak mysle o antku i baiumie .

kamiil

strach sie bac teraz , nawet wam cp nie ruszyli  :(

Arimas

Lemp, pozdrów sleeperza i gavina(czy na czym tam gra hax) od funreal  :)

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

lempartus

ja nawet się już pogubiłem na czym ktory z nich gra. Co chwilę tam coś zmieniali ostatnio

z tego co na frapsie widzialem to najmocniej to enchantera i tanka bili

P.S
Smacznego

Lider party  Luciferion
www.outcasters.info

tytusDeZoo

Veve 99/97 Feoh Wizard Core server
Tytus 92 Feoh Wizard Lancer server
Ais / Yans / Atomek / Kylal / VeveLaBoo Nightmare DN server

NotTheFakeTazman

Cytat: lempartus w Luty 17, 2012, 12:42:27 AM
na dobranoc

Uploaded with ImageShack.us

a tak wyglądali 1 min 20 sec później

Uploaded with ImageShack.us

Faktycznie ciezko jest zgankowac boxed pt ktore jest w orbis troche czasu i po pr jest black screen na granicy crasha (skad ooc to moze wiedziec nigdy nie byli w orbis wiecej niz 10min) a gdy to party wezmie activ dd (NP MNIE :P) i ladnie pyta o 7vs7 widzi "no thx" :D a tak ogolnie to widze chlopaki po tym pvp chyba poszli sobie sklepac... w sumie ciezko sie dziwic w 99% allmightyOOCclCP klika "to villige" bez slowa :/

bonus pic: http://i44.tinypic.com/viinuh.jpg moze na dniach zobaczysz jak big boys klepia wasze top cp nie uzywajac ani jednego bssr :)

Arimas

Hm, z nami zawsze chętnie robili 7v7(pt scream'a) mimo, że przegrywali  :P

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

HellSign

Cytat: Arimas w Luty 17, 2012, 03:55:15 AM

słabo, słabo byś ten 76 na ostatniej subce dobił a nie;p
RPG CLUB x3 Empire
HellSingus "Pieczątka Diabła" - Destroyer wanna be - Motivated & Nolife 1week mode ON

Arimas

Cytat: HellSign w Luty 17, 2012, 04:58:17 AM

Oh noes, to teraz posiadanie sub = +100 do PvP skillz?  :D

HellSign

Cytat: Arimas w Luty 17, 2012, 05:08:21 AM
Cytat: HellSign w Luty 17, 2012, 04:58:17 AM

Oh noes, to teraz posiadanie sub = +100 do PvP skillz?  :D

Z tego co Alarion na hero pisal to go ziomek zabil jak byl na subie i spalil pra:D
RPG CLUB x3 Empire
HellSingus "Pieczątka Diabła" - Destroyer wanna be - Motivated & Nolife 1week mode ON

lempartus

Tazman
1:Party Screema ma lvl 90-93 ( jedna osoba ma 93lvl) party Kardiego 95+
2. Rozumiem że jak HI przegrywa to zawsze dlatego że macie same boxy, lagi, crashe itd, prawie jakbym słyszał  Tuska co od 5 lat zwala winę na Kaczyńskiego. Fajna wymówka
3. Jesteś jakiś dziwny, widzę że twoje ego jest znacznie większe niż Alariona pisz częściej a jestem pewien że szybko znajdziesz fanów i Michał będzie mógł odsapnąć od ciągłej nagonki

Najpierw płaczesz że OOC nie chodzi wogołe do Orbis, póżniej się chwalisz że nigdy OOC nie wygrywa pvp z HI, to teraz znalazłeś kolejne hasło że nie siedzimy w Orbis dłuzej niż 10 min.
Mamy ci nagrać frapsa trwającego dłużej niż 10 minut jako dowód że tak nie jest ?

PS
Zapytałeś się już kogoś oto naliczanie CRP wczasie Siega czy dalej twierdzisz głupoty że tylko CRP macie za zabijanie na siege zone?

Lider party  Luciferion
www.outcasters.info

Solar

Cytat: lempartus w Luty 17, 2012, 08:03:24 AM
Tazman
1:Party Screema ma lvl 90-93 ( jedna osoba ma 93lvl) party Kardiego 95+
2. Rozumiem że jak HI przegrywa to zawsze dlatego że macie same boxy, lagi, crashe itd, prawie jakbym słyszał  Tuska co od 5 lat zwala winę na Kaczyńskiego. Fajna wymówka
3. Jesteś jakiś dziwny, widzę że twoje ego jest znacznie większe niż Alariona pisz częściej a jestem pewien że szybko znajdziesz fanów i Michał będzie mógł odsapnąć od ciągłej nagonki

Najpierw płaczesz że OOC nie chodzi wogołe do Orbis, póżniej się chwalisz że nigdy OOC nie wygrywa pvp z HI, to teraz znalazłeś kolejne hasło że nie siedzimy w Orbis dłuzej niż 10 min.
Mamy ci nagrać frapsa trwającego dłużej niż 10 minut jako dowód że tak nie jest ?

PS
Zapytałeś się już kogoś oto naliczanie CRP wczasie Siega czy dalej twierdzisz głupoty że tylko CRP macie za zabijanie na siege zone?
lemp olej go XD Niech sobie pisze co chce nie zabieraj dzieciom ich wyobraźni !!

Luna
Tyrteos: 80 lvl SM|75 lvl WC |DA 55 - Banned
Franz
Decimos: 82lvl PS|75 lvl WC |DA 70 -Śpi
Lancer
Decimos: 7x lvl PS

http://przypierdolek.mybrute.com/
Cytat: 120130 link=topic=27483.msg306926#msg306926

skrzydlaty

Cytat: asdf1movie w Luty 16, 2012, 06:37:14 PM
za elementarna znajomosc ekonomii i zasad sprzedazy korzystajac z auction managera, dziennie moge zarobic okolo 80kk a ty ponad 10kk nie mozesz wyjsc :D?

takie rzeczy tylko w Erze
Jestem obserwowany
Big brat czuwa

Dyma

lemp zapodaj frapsa jak w godz 19-23 koksacie w orbis w podwojnych salkach po prawo lub lewo
Cytat: Arimas w Styczeń 08, 2012, 02:06:06 AM
Update:
W Amber party, jego członkowie pytają się alariona czy mogą dostać passy na shogala zamiast zapytać shogala  :D

tytusDeZoo

Akarut z tym aspektem wypowiedzi Dymy musze sie zgodzic PR w orbisie = doczyt dlugosci wprost proporcjonalnej do ostatniego relgoa lub dc. Cos jak w soa tylko 100 razy gorzej. Na tym spocie na ktorym sa te screeny jest duza szansa ze duza czesc party ogladala sobie bialy ekran (tz black screen :) )

lempartus

Dyma: na naszych lvl-ach to exp leci nam lepiej w trochę innych miejscach. Co do tego pvp widziałem fraps i tam jakoś nikt nie stoi w miejscu więc wasze sugestie to sam oceni) są błędne ( jak Scream zmontuje cały fraps napewno go wkleję to każdy sam oceni)

A doczyty, crashe są na każdej piętrowej lokacji. Jak zabijaliście ludzi na soa po PR jakoś to wam nie przeszkadzało, jak ktoś od was ginie to już na siłę próbujecie znależć wytłumaczenie dla kompletnego braku umiejętności grania ze strony party summonerów.

Możecie na siłę pisać co tam chcecie ale prawda jest jedna - kolesie oprócz onlinu nic sobą nie reprezentują. Zero jakiegokolwiek pomysłu na grę co było aż nadto widoczne na ostatnim siegu
Lider party  Luciferion
www.outcasters.info

asdf1movie

chociaz nie lubie lempa to sie zgadzam z jego ostatnim zdaniem ;p
ruskie jedynie co tutaj trzymaja, to poziom online

tytusDeZoo

Tak jak napisalem SOA to przy tym jest super plynnie dzialajaca lokacja :) i nie pisze tego zeby tlumaczyc summonerow bo slabo graja to fakt - tylko jakiekolwiek pvp na tym spocie mija sie z celem ..

greesha

Lempartus woli wjeżdżać w party świeżo obudzonych na SOA :)
Nienawidziele beda nienawidziec!

kamiil

CytatA doczyty, crashe są na każdej piętrowej lokacji. Jak zabijaliście ludzi na soa po PR jakoś to wam nie przeszkadzało, jak ktoś od was ginie to już na siłę próbujecie znależć wytłumaczenie dla kompletnego braku umiejętności grania ze strony party summonerów.

poexpcie sobie ze 2 godziny w orbis a potem dajcie PR, u mnie na 8/10 prob jest client crash

Itherus

to robcie relogi tak jak to robia inne party...

tytusDeZoo

Problem w tym ze nawet przy relogach co 30 minut moze byc slabo po PR.
Ale malo istotne zaczniecie tam expic to sie sami przekonacie

LinC

orbis gorsze niz soa ?? lol ja odnosze odwrotne wrazenie
po PR mam max 3s doczytu z moim drewnianym kompem