Core (EU) - Screeny, PvP, Flame, Spam

Zaczęty przez Mc6, Grudzień 04, 2011, 03:54:28 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Sesto

gz ooc  pekowac ludzi na 2 profie w fogu tylko dlatego ze sie im powiedzialo ze byle parowy  robia z nich  dywan

i te teksty  ludzi 92+ blagajace o spota bezcenne

powiedzcie mi  questa na nobla   wszystkie party moge robic  jak wbije 75 na subce czy musze wczesniej poszczegolne ?
barakiel to jest teraz  quest monster czy   dostane raid cursa na za wysokim lvu ?
mooonstoneshardy sa jeszcze wymagane czy  pominięto ten fragment w tej kronice?

kamiil

CytatLudzie z party Kardiego sa tak beznadziejni na oly ze musieli zrekrutowac all top pt zeby zalatwic sobie feeda i nie miec rywali
smiech na sali jak widze lepszego healera albo summonera ktory im pkt oddaje zeby tylko nie dostac kicka z tego lol klanu
ich przewaga lvli juz nie jest tak wielka wiec musieli cos z tym zrobic i dobrze im to wyszlo brak konkretnych rywali poza HI

zapomniales o najwazniejszej sprawie, ruscy zgarniaja hero tylko dlatego ze ich cp moze farmic oly z calego klanu

od amberow jest tylko alarion, od tazmanow kto farmi? ten summoner moze, od nas tez tylko queem jest w stanie,
nei mowiac o arimasa i siliosa party gdzie nikt nie moz wyjsc na oly

ale plakac o hero to kazdy pierwszy :D ktore cp wystawi wiecej farmerow to zgarnie herosow

Alarion

Cytat: Biz0n w Luty 18, 2012, 01:30:22 AM
Alarion to mi juz nawet na pm nie odpowiada :(
wiec spytam tu :)
Amber pt zawsze( niby) stawialo skilla ponad sprzet/lvl i nie stronilo od pvp- co w takim razie robicie w HI?- wstep do orbisu jest ponad Wasze zalozenia? ( chyba juz nie wierzycie w bajke o sidzie z 4-5 pt?)

Kaczor, nie widzialem od Ciebie zadnej pm-ki (chociaz swoja droga spam mam straszny, wiec moze przypadkiem przeoczylem...?).

Widzisz wszystko zalezy co nazywasz sidem. Jezeli zerg na siege i trzymanie aden jest definicja side'u, ok nie jestesmy sidem.

Dla mnie jednak to lockowanie topowych lokacji i pvp z zakresu 7 vs 7 (gdzie % jest tu duzo bardziej na nasza korzysc). Wiem, ze ruskie to cioty na pvp. Kamil swoim tekstem (przynajmniej szczerym) dal nam do zrozumienia czego mozemy sie spodziewac. Pozyjemy zobaczymy, szczegolnie ze zblizamy sie do lvla ruskich, na 90 mogli sobie warunki dyktowac, ale i tak bolesnie sie przekonali, ze moje cp latwo nie odpuszcza.

Co do feedu oly:
Nie feeduje tych ruskow i nie bede ich feedowal. Jezeli te nieogary nie umieja mnie pokonac mimo 2 lvli przewagi (i r95 sprzetu) na oly, to jest cos nie tak. Moge sie podlozyc seilosowi (chociaz patrzac jak gra wzgledem innych archerow, to nie zasluguje na to) albo tazmanowi (on sobie radzi akurat niezle, ale ogolnie wiadomo, ze healer >> mag), ale nie im, szczegolnie ze mam 94, malo resista, brak sprzetu r95.

Sproot niech sie na oly ogarnie, bo gra przecietnie i co najwazniejsze, nie wyciaga wnioskow z bledow. Taki KaoZi (enchanter z pp) na Lancerze tez mial 2-3 lvle przewagi nademna, ale pprzynajmniej po tym jak dostal 5-6 w dupe, nauczyl sie jak wygrywac z healerem na oly. Ja hero nie bede mial, ale nei znaczy, ze bede sie takiemu nieogarowi podkladal.

Poptrzymy jak sie dalej sytuacja rozwinie ; p

Kamil, prawda taka, ze oni straciliby conajmniej 3 hero (tanka, bo jaden gra lepiej, ale ma 84 / healera (topless gra umiarkowanie dobrze, ale ma 96) / enchantera. Co dosummonerow, to hero nalzy sie queemowi, bo na oly gra najlepiej, ale jest chyba w podobnej sytuacji co ja. Ja ten miesiac pasuje, ale w nasttepnym sie pobije, a Queem?
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

blackeagle

Arimas

Cytat: blackeagle w Luty 18, 2012, 08:44:51 PM
czy 3156 to dobry score w nursery ?
Dobry tylko się totalnie nie opłaca od kiedy immortal set chodzi po 10kk? ;D
Lepiej skupić się samym expie

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

Dyma

Cytat: Arimas w Luty 18, 2012, 09:00:08 PM
jeśli ma 85-86 to exp ma ładny, szczególnie przy takim wyniku
Cytat: Arimas w Styczeń 08, 2012, 02:06:06 AM
Update:
W Amber party, jego członkowie pytają się alariona czy mogą dostać passy na shogala zamiast zapytać shogala  :D

xkurakx

Cytat: Arimas w Luty 18, 2012, 09:12:58 AM
g4ce: nie wiem kim jesteś ale twoja logika rozwala
Po co być w BMF/OOC i być zergiem?
Po co być hmm w VaeVictis/dragonesnegros i być mięsem armatnim
Po co być w Oldboyz/BloodyBiscuits i użerać się z polakami?

I dla twojej wiadomości to ruskie bardziej robią to co my chcemy a nie my to co oni chcą  8)
Najlepiej być w LR i pierdolić system :D

Arimas

Cytat: xkurakx w Luty 18, 2012, 09:27:29 PM
Cytat: Arimas w Luty 18, 2012, 09:12:58 AM
g4ce: nie wiem kim jesteś ale twoja logika rozwala
Po co być w BMF/OOC i być zergiem?
Po co być hmm w VaeVictis/dragonesnegros i być mięsem armatnim
Po co być w Oldboyz/BloodyBiscuits i użerać się z polakami?

I dla twojej wiadomości to ruskie bardziej robią to co my chcemy a nie my to co oni chcą  8)
Najlepiej być w LR i -_-'ć system :D
+1

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

blackeagle

Cytat: Dyma w Luty 18, 2012, 09:22:29 PM
Cytat: Arimas w Luty 18, 2012, 09:00:08 PM
jeśli ma 85-86 to exp ma ładny, szczególnie przy takim wyniku
85 mam, exp calkiem dobry nawet bez PA ; D

Kamyl89

dagerniczkiem to zrobiles?bo widzialem dwrfa dagera z tym nickiem

Arimas

Cezary93

Cytat: skrzydlatyJak wykupisz Premium Life u Pana Boga to zwiększy Ci dobe do 30h.
:D :D :D :D

blackeagle

Cytat: Kamyl89 w Luty 18, 2012, 09:59:57 PM
dagerniczkiem to zrobiles?bo widzialem dwrfa dagera z tym nickiem

ja mam wynna
dorf to -_-' wie kto

Redbox

http://www.sadistic.pl/efekty-specjalne-vt231195.htm
Uploaded with ImageShack.us

Cytat: gierojjj w Grudzień 15, 2012, 07:37:50 PM
jestem debilem i kompie sie z karpiami ale to nic tato mnie bije i mama

Senti

Omg to nie żadna nowość że co chwile ktoś zmienia z nich klan xD Nie wiem co to poruszać i czym się chwalić :P

Mscici3l

w penisach sa free buffy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Lineage 2 official server Luna
Msciciel - Ghost Hunter 83/75/75/73- BANNED
Lineage 2 official server Lancer ru:
Msciciel - Sword Muse 82/75/75/68 - SOLD
NomoreQQ - Soul Hound 82/75/75/75 - SOLD
ErrOrCrC - Grand Khavatari 85/80/75/75 - SOLD - 6x Hero

EsTeCzteryRkA

Cytat: AtosPortosiAmiras w Grudzień 15, 2012, 09:50:50 PM

4. w przypadku gdy strona przeciwna wygrywa flejm war, (czyli po prostu napisze prawde - czy pocisnie aralionowi od grubasow, derfo od slabiakow, amirasowi od lamuskow, stwierdzi ze core jest dead i online to 200) aralion bierze w rece katarynke i kreci korbka tak dlugo, az wyskoczy z niej zdalnie sterowana małpka (ruesse) i wlepi wrogowi jedynej i slusznej ideologi %

blackeagle

Insektor

trajany to najlepsza rzecz jaką wymyślili w GOD :D
Piszę poprawnie po rusku.

He4DSh0t

Cytat: Cezary93 w Luty 18, 2012, 10:22:32 PM

:D

Niech zaproszą jeszcze kilka znajomych cp i zrobią swój klan, wtedy będzie chyba najciekawiej :P
sQam sQuad Old Member - Core
7Sins Old Member - Lilith

HellSign

Cytat: He4DSh0t w Luty 18, 2012, 11:55:21 PM

Niech zaproszą jeszcze kilka znajomych cp i zrobią swój klan, wtedy będzie chyba najciekawiej :P

Jak im OOC nie odpowiadało, sumonerzy też .. to zostaje zrobic własny klan, a Alarion i tak cały dzien gra to czas ma na lidowanie:P
RPG CLUB x3 Empire
HellSingus "Pieczątka Diabła" - Destroyer wanna be - Motivated & Nolife 1week mode ON

Cezary93

Cytat: HellSign w Luty 18, 2012, 11:57:51 PM
Cytat: He4DSh0t w Luty 18, 2012, 11:55:21 PM

Jak im OOC nie odpowiadało, sumonerzy też .. to zostaje zrobic własny klan, a Alarion i tak cały dzien gra to czas ma na lidowanie:P
Też dobre.
Cytat: skrzydlatyJak wykupisz Premium Life u Pana Boga to zwiększy Ci dobe do 30h.
:D :D :D :D

Redbox

http://www.sadistic.pl/efekty-specjalne-vt231195.htm
Uploaded with ImageShack.us

Cytat: gierojjj w Grudzień 15, 2012, 07:37:50 PM
jestem debilem i kompie sie z karpiami ale to nic tato mnie bije i mama

netheril

Cytat: Arimas w Luty 18, 2012, 01:53:18 AM
Amber pt zawsze( niby) stawialo skilla ponad sprzet/lvl i nie stronilo od pvp- co w takim razie robicie w HI?- wstep do orbisu jest ponad Wasze zalozenia? ( chyba juz nie wierzycie w bajke o sidzie z 4-5 pt?)
Mef mi nie odpisuje na PM ;( dlaczego wy siedzicie w OOC?  :D
nawet mnie nie pmowales ^_^;
Klotnie na forach internetowych sa jak zawody w zakladzie psychiatrycznym... Czy wygrasz czy przegrasz to i tak jestes pojebany...

Arimas

Cytat: netheril w Luty 19, 2012, 12:09:14 AM
Cytat: Arimas w Luty 18, 2012, 01:53:18 AM
Mef mi nie odpisuje na PM ;( dlaczego wy siedzicie w OOC?  :D
nawet mnie nie pmowales ^_^;
Pisałem do ciebie to nie odpowiadałeś :( a nie ma komu ponarzekać na alariona :D