Core (EU) - Screeny, PvP, Flame, Spam

Zaczęty przez Mc6, Grudzień 04, 2011, 03:54:28 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

SanchoPansa

IMIĘ KTÓREGO LEPIEJ NIE WYMAWIAĆ (Alarion) ma bana na komorę od mamy za duże rachunki :)

Shen

Pewnie znowu przed kompem się upił.  :)

Alarion

bo z telefonu można przeczytać, ale mało wygodnie się piszę, a dziś już net wrócił. Simple as that.

Fajnie się to wszystko czyta, jak jedna osoba napisze "Alario xxxx " i leci 5 stron, a ja nawet słowem nie muszę się odezwać. Dawajcie chłopaki dalej, może kiedyś dostrzeżecie też inne tematy do flame'u (Jak np. Pięczątka Diabała próbował z party Dywanów, ale coś ucichło... ; p )

Fajnie też, że wklejacie screeny, to ja też coś wkleję zatem (chociaż na frapsie też jest)

to było pvp bez mobów, bez hero skilli (zobaczcie re use skilli). W 7 vs 7 jak mamy full grupę bez boxów, albo ustawkę, nie używam hero skilli, więc stfu plox haters : )

w skrócie:

1) pvp zjebaliśmy strasznie
2) pvp w sumie moby wygrały i to, że Tazmany rezneli healera pod koneic, a on rzucił mas reza, podczas gdy nasz healer wstał za wcześnie (bez re use mass reza) i nei zdążył go rzucić. ok anyway, przegraliśmy
3) bez mobów, normalne warunki wygraliśmy.

Dziś zrobimy pewnie jeszcze PvP i rozstrzygniemy.

A co do lvli, no cóż, chłopaki mają lepsze (nasze lvle  Rolans 93, Delios 92, Tytus 93, Russe 93, Shogal 93, dyma 92) a chłopaki mająwiększość 94-95 i nawet kilka setów r95. To nie jest przewaga?

Z mojej strony GF i fajnie, że będzie się z kim bić. Nie będzie nudno przynajmneij w orbisie dopóki zerg BMF + OOC nie zawita do orbisu.

@Kamil
Kamilku, przestań wreszcie się kompromitować, bo jak zwykle masz duuużo do powiedzenia, ale na pvp was nei widać praktycznie od początku serwera. A jak już mieliście 7 vs 7, albo ktoś wam proponował, to albo skłądu nie mieliście, albo dostawaliście łomot.

Wracaj zatem do PvE koło ruskich, może was obronią.

/drama moar : D

PS> Tak QQsheniku, wracaj płakać do LoL'a i do sprzedawania adeny, bo tylko na tyle cię stać. : ) 
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

maxverr

Cytat: Dyma w Luty 20, 2012, 11:06:06 AM
Cytat: Lebambel w Luty 20, 2012, 10:41:32 AM
jedno pytanie czmu w pt alariona widze tylko 2 osoby ktore maja flagi?xD

bo zdjęcie to zostało zrobione po tym jak nas moby wybiły, a chłopaki potem się podnieśli(przyszedł 2gi chanter) i zabili nam ostatniego bisha, który wstał na salvie a nie miał gotowego mass reza(1 fail), a wcześniej mój fail, że nie zauważyłem brak nobla i jak mnie moby zabiły było pozamiatane, ogólnie to moby wygrały.
1 pvp tazmany nas zlały i nie ma żadnej dyskusji, 2gie pvp moby wygrały, 3cie pvp to my im spuściliśmy łomot. I tutaj moje rozczarowanei co do Tazmanów(nie samego tazmana bo go to nie dotyczy jako jedynego, ale grupy) bo po 1wszym pvp co niektórzy póścili teksty, z których wynikało, że "pewnej poprzeczki nie przeskoczycie" itp, a po przegranej(jednak mieli przewagę lvl i sprzętową) tylko tazman napisał "gf". Nie mówię, że od razu każdy musi pisac gf, ale po wcześniejszych tekstach by wypadało, a w dodatku screeny na forum świadczą, że niektórzy chyba nie potrafią przegrywać. Wy macie screeny, my mamy frapsa na którym widać, że to zwyciestwo przyszło nam naprawdę dosyć łatwo.
Oba pt nalezą do ścisłej czołówki serwera(ja bym powiedział, że top3, do którego na pewno nei zaliczam summonerów) i są to polskie pt więc według mnie powinny zyć dobrze ze soba, a to, że są w różnych klanach to dobrze dla obu stron bo żadna nei zardewieje jak to miało miejsce ostatnimy czasy.

Poprostu długo nie wstawali dlatego im flagi zeszły.
Nie, to była pierwsza walka bez mobów.  Ewentualnie kilka, jak się rzuca mass agro to tak potem jest. Druga walka była gdy wlecieliście po tym jak nasz tank skończył ZBIERAĆ traina, która również wygraliśmy, również mam screena.  I były dwa kolejne pvp, na pierwszym u was jeden mial problem z kompem bo dc dostał w srodku a na drugim wy wygraliście gdy mówilismy enchanterowi żeby ressowal to mówił że u niego wszyscy żyją ;D 3:1
@ ale przynajmniej bedzie się z kim bić, gf
CPU: AMD Athlon II X4 640 3,0GHz  GPU: ASUS EAH6850 DirectCU  SSD: OCZ AGILITY 3 60GB
MOBO: MSI 770-G45 HDD: Samsung F3 HD502HJ  RAM:Kingston 2x2GB 1333MHz CL9 PSU: OCZ StealthXStream2 600W
Microsoft SideWinder X4 :: Razer DeathAdder :: Philips SHP2000

SanchoPansa

@ Alarion
"Dziś zrobimy pewnie jeszcze PvP i rozstrzygniemy. "

co rozstrzygniecie ? :P
kiedy frapsy ? :afro:

xRelapse

Cytat: iEska;67710I'm sorry, information I posted here is false. New server will be Germa-localized also.

Ale oni mają wyobraznię, nowy serwer jak ich drugi międzynarodowy ma 800 online w godzinach wieczornych?  hahaha

Nie wspominając, że nie jest to najliczniejsze grono graczy L2.

kamiil

CytatA co do lvli, no cóż, chłopaki mają lepsze (nasze lvle  Rolans 93, Delios 92, Tytus 93, Russe 93, Shogal 93, dyma 92) a chłopaki mająwiększość 94-95 i nawet kilka setów r95. To nie jest przewaga?

hahaha zmiencie nazwe na EXCUSE TEAM  hahaha

pokit

Cytat: Alarion w Luty 20, 2012, 12:20:07 PM
A co do lvli, no cóż, chłopaki mają lepsze (nasze lvle  Rolans 93, Delios 92, Tytus 93, Russe 93, Shogal 93, dyma 92) a chłopaki mająwiększość 94-95 i nawet kilka setów r95. To nie jest przewaga?

Serio 95 dobiliscie? 3 dni temu jak sprawdzałem były 92-93 max :)

xRelapse

Team Fortess 2 fajna gra czy nie?
Bo mi się pobiera na STEAM :D

Kim na początku dobrze grać i jakiś fajny serwer znacie?

Shen

Była fajna, do czasu aż stała się darmowa.

Alarion

Kamilku, może zamiast komentować PvP innych, zacznij na nie chodzić chociaż? Bo Na razie master of excuses to jest twoje party, wiecznie nie mające składu albo inne rzeczy. poza PvE twoje party nie pokazało zupełnie nic.

co do tego "3:1"  tu jest fraps z tego pvp co nam tytusa wywaliło (z dźwiękiem z TS) jeżeli to było normalne PvP, ok niech będzie, wygraliście : ) ja sobie pozwoliłem tego nawet nie liczyć jako PvP...

link do frapsa (22 MB) : http://speedy.sh/hrktm/dc.wmv

PS w tym natłoku uciekła mi jedna fajna wypowiedź:

Cytat: RazielIII w Luty 19, 2012, 11:18:16 PM
Alarion dzwonił rezz i mowi ze klepia Twoje party 7v7 bez deada i z trainem na plecach, potwierdzasz?

Naprawdę był to tak ekscytujący news, że musiał do ciebie dzwonić po 23:00? Chłopaki naprawdę, nie macie się czym podniecać  hahaha

Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

Senti

kamiil

CytatKamilku, może zamiast komentować PvP innych, zacznij na nie chodzić chociaż? Bo Na razie master of excuses to jest twoje party, wiecznie nie mające składu albo inne rzeczy. poza PvE twoje party nie pokazało zupełnie nic.

pisałem ci juz 100 razy ze nasz main DD jest w delegacji i jedziemy na boxie caly czas ,ale do ciebie to nie dociera  :shock:

xRelapse

Cytat: Senti w Luty 20, 2012, 12:59:45 PM
Alarion proszę daj mi tego kompa :O Ta grafa jest boska :P
Wez przestań, te nowe lokacje są tak oczoj3bn3  i efekty skilli, w GOG i tak dalej po prostu oczy się męczą szybciej niż się wydaję, od ten przesranej przesadności i różnorodności słodkich kolorków można sfiksować :D

Dyma

Cytat: kamiil w Luty 20, 2012, 01:14:10 PM
CytatKamilku, może zamiast komentować PvP innych, zacznij na nie chodzić chociaż? Bo Na razie master of excuses to jest twoje party, wiecznie nie mające składu albo inne rzeczy. poza PvE twoje party nie pokazało zupełnie nic.

pisałem ci juz 100 razy ze nasz main DD jest w delegacji i jedziemy na boxie caly czas ,ale do ciebie to nie dociera  :shock:

a więc kolejny excuses ;p
w takim wypadku kamil siedzi się cicho, a nie komentuje
Cytat: Arimas w Styczeń 08, 2012, 02:06:06 AM
Update:
W Amber party, jego członkowie pytają się alariona czy mogą dostać passy na shogala zamiast zapytać shogala  :D

Ulquiora

Nic nadzwyczajnego.. idzie jeszcze więcej wyciągnąć  :?

Russe

Cytat: xRelapse w Luty 20, 2012, 01:15:28 PM
Wez przestań, te nowe lokacje są tak oczoj3bn3  i efekty skilli, w GOG i tak dalej po prostu oczy się męczą szybciej niż się wydaję, od ten przesranej przesadności i różnorodności słodkich kolorków można sfiksować :D
True, sam choć mógłbym dać maxa to mam je ustawione na min. Oczy trzeba oszczędzić.
A może by wrócić na oficjal :)

kamiil

Cytat: Dyma w Luty 20, 2012, 01:33:11 PM
Cytat: kamiil w Luty 20, 2012, 01:14:10 PM

a więc kolejny excuses ;p
w takim wypadku kamil siedzi się cicho, a nie komentuje

mozemy zrobic na dniach 6v6, bez waszego dd

Ulquiora

Cytat: Russe w Luty 20, 2012, 01:48:08 PM
Cytat: xRelapse w Luty 20, 2012, 01:15:28 PM
True, sam choć mógłbym dać maxa to mam je ustawione na min. Oczy trzeba oszczędzić.
+1
Ale np. w Aion'ie na max detalach nie bolały mnie oczy jak tutaj przy max detalach..  :?

Neural

Ja u siebie mam alt + p zawsze wole mieć płyną gre :D w miare niż pokaz slajdów z jakimś wypasionymi efektami chyba że screena to moge na chwile zrobić max ale na krótko bo inaczej komp mi wybuchnie btw. Alarion nie wiem czy pisałeś gdzieś poradnik jak grać helerm na godzie jak tak to linka pls, trzeba się edukować :D
S.h.O.c.k  Team
Neural Siegel Knight 99

Mscici3l

Lineage 2 official server Luna
Msciciel - Ghost Hunter 83/75/75/73- BANNED
Lineage 2 official server Lancer ru:
Msciciel - Sword Muse 82/75/75/68 - SOLD
NomoreQQ - Soul Hound 82/75/75/75 - SOLD
ErrOrCrC - Grand Khavatari 85/80/75/75 - SOLD - 6x Hero

asdf1movie

jest tu opcja wylaczenia tekstur? w h5 pameitam ze bylo, i w momentach siege, tw przydawało sie znakomicie

Neural

S.h.O.c.k  Team
Neural Siegel Knight 99

xRelapse

Cytat: asdf1movie w Luty 20, 2012, 02:01:55 PM
jest tu opcja wylaczenia tekstur? w h5 pameitam ze bylo, i w momentach siege, tw przydawało sie znakomicie
Nie ma bo jak napisali w GOD, "klient zostaje automatycznie zoptymalizowany" i to po prostu jest usunięte.

KaRom

A to tak wygląda GoD na wyższych ustawieniach? Piękna gra, aż chce się grać... Nie to co na moim kompie alt+p = i tak ściny co przyczynia się do pozostawienia postaci i zaczęcia grać jak zakupie kompa nowego, bo tortura nie przyjemność z gry :( (papierowy komp) :( baby cry T_T  :beksa:

Btw. Mogę się z kimś zmierzyć 5on5 w CS 1.6 ale tylko pełne składy, bez typów na delegacjach PM ME jak ktoś chętny :)
Buszek Swintuszek`