Core (EU) - Screeny, PvP, Flame, Spam

Zaczęty przez Mc6, Grudzień 04, 2011, 03:54:28 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Redbox

hm ja mam 3gb ramu 2x 2,16 cpu i mi potrafi zaciac gre na amen w trakcie 7vs7.

http://www.sadistic.pl/efekty-specjalne-vt231195.htm
Uploaded with ImageShack.us

Cytat: gierojjj w Grudzień 15, 2012, 07:37:50 PM
jestem debilem i kompie sie z karpiami ale to nic tato mnie bije i mama

netheril

Cytat: kamiil w Luty 27, 2012, 04:13:26 PM
ale placz, ja przy moim 3 letnim laptopie 2giga ramu gt 8600  i 2mega neta moge normalnie grac, nawet na 4v4  to nie wiem jakie wy macie kompy ze wam gra muli :o
kazdy ustawia jak najwieksze detale i inne wodotryski a pozniej placz ze gra mu tnie  hahaha
Klotnie na forach internetowych sa jak zawody w zakladzie psychiatrycznym... Czy wygrasz czy przegrasz to i tak jestes pojebany...

Prokrastynator

Cytat: xRelapse w Luty 27, 2012, 04:13:06 PM
Kolejny przykład, że to Wy cześciej siejecie propagandę nie popartą żadnymi argumentami, tylko zwykłą paplaniną Alarionie
A co do balansu zawsze podkreślałem, że go w L2 nie było i nie będzie, ale huku o to, że będzie lepiej było co nie miara.

zawsze tak było, odnosnie privów jak i ncsoftu, najlepiej cały ten bullshit poprostu ignorować,
nie dziwię sie że gosc został wywalony z moderatorów za głupote
Cytat: Ulquiora w Luty 06, 2012, 07:53:20 PM
Zgłaszać trollowanie do moderatora trzeba. 55% tylko brakuje do zablokowania konta Prokrastynator'owi

xRelapse

Cytat: Prokrastynator w Luty 27, 2012, 04:22:33 PM
zawsze tak było, odnosnie privów jak i ncsoftu, najlepiej cały ten bullshit poprostu ignorować,
nie dziwię sie że gosc został wywalony z moderatorów za głupote

To tak w skrócie na jego temat:
Cytat: Alarion w Luty 27, 2012, 03:53:33 PM
Co do płaczu, to nie powiem kto tu od niepamiętnych lat płacze na pewne tematy, ktoś poruszy raz na ruski jeden i pierdzielisz bez sensu, Ty się pulpeciaku zastanów czasami zanim coś napiszesz, walnik kółko dookoła domu o ile dasz radę, jeśli nie to na początek polecam w pokoju.

Jakoś twoja teoria się nie sprawdziła, i ktoś tu mówił o sianiu propagandy, hipokryzja z waszej strony ;D

Koleś płacze od kilku lat na forum, ktoś chce poruszyć szerszą dyskusję to wylatuje z tekstami, który jest ostatnią osobą mająca "prawo" wg rozsądku tak napisać :D

Idę lamić w TF2 pierwszy i ostatni dzień z taką długością postów, wolne miejsce na dysku serwera zostawię na dalsze wypociny naszej forumowej paczki :D

kamiil

Cytat: netheril w Luty 27, 2012, 04:19:46 PM
Cytat: kamiil w Luty 27, 2012, 04:13:26 PM
ale placz, ja przy moim 3 letnim laptopie 2giga ramu gt 8600  i 2mega neta moge normalnie grac, nawet na 4v4  to nie wiem jakie wy macie kompy ze wam gra muli :o
kazdy ustawia jak najwieksze detale i inne wodotryski a pozniej placz ze gra mu tnie  hahaha

jasne ze gram na alt+p dotego nie uzywam dmg tekstu i innych pierdoł jak np bar hp czy czasami nicki ale to siege jedynie
powyłanczajcie wszysko a gra bedzie chodzila jak na c5 chyba ze lepsze kompy to sie mozna bawic  :)

Acid

Prawda jest taka, że największy fail z offów to przeżywa EU. Core heavy, a Aria? Graczy nie przybywa... Moim zdaniem EU off już niebawem skończy jak smutny priv serwer.

Dla porównania... RU ponad 10 serwerów ze statusem heavy w godzinach popołudniowych, NC na swoich też ma sporo graczy.

Niektórzy mogliby już pozdejmować klapki z oczu.

fossil

Niestety taka jest prawda;/ raptem jeden server gdzie gra dużo osób ( bo Aria to kompletny nie wypał ) przeciwko 5 serwerom NCsoftu, to trochę słabo... jeszcze jak będą chcieli otworzyć ten dedykowany serwer niemiecki, to dopiero zaliczą faila...

Kamilku, jeśli uważasz, że hp bary to zbędny bajer, to pozdro poćwicz...

tommaso

Cytat: lempartus w Luty 27, 2012, 12:44:15 PM
Jesli dobrze wyczytałem
Na Tauti nie ma już pk - można każdego i wszędzie zabić

http://boards.rochand.com/viewtopic.php?f=11&t=507&start=260#p9411  post Elmara i strona/dwie w przód/tył w tym temacie.

Free PK będzie w Tauti tylko dla klanu, który posiada zamek i podpisał pakt z "Ciemnością".

Shen

Cytat: fossil w Luty 27, 2012, 04:44:25 PM

Oni i tak tylko moby biją.

kamiil

Cytat: Shen w Luty 27, 2012, 04:47:10 PM
Cytat: fossil w Luty 27, 2012, 04:44:25 PM

Oni i tak tylko moby biją.

co mam cwiczyc 

YouMakeMeCry

Cytat: Fatality w Luty 27, 2012, 12:43:45 PM
Ja tam myślę że core straci zapewne trochę graczy w maju, gdy wyjdzie Tera :)

Moim zdaniem bardziej jak wyjdzie GW2 :) a open beta juz w kwietniu :)

http://www.gry-online.pl/gol_video.asp?ID=19868
L2Paradise       - SK/HE- abhorsen                     
L2Supreme       - HE/EE/DA - XiHuan                   
Luna                 - EE - YouMakeMeCry
RpgClubx15      - BP/TR/PAL - YouMakeMeCry
-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-
Aion - Cleryk - Nunane - spatalos/perento - AmberEye/Taco clan :)

sakaszli

Online wczoraj (tuz przez zakończeniem siege): Core 3500, po czym drastycznie spadł do 2400 po około 30 minutach
Aria czy jak mu tam: 500-700 w porywach 800

Dyma

tak prawie co 2gi post piszecie o dyzbalansie, ale podajcie konkret dlaczego uważacie, że jest dyzbalans klasowy? Która klasa jest op, a która zbyt słaba? Serwer we wkiększości jest mage/archer więc prawdopodobieństwo spotkania sztyleta/woja, który ogarnia jest małe. Większość z Was nie ma nawet 90, a wypowiada się o grze jako całości. Poza tym jak na każdym serwerze magowie mają lekką przewagę na początku ale bez przesady, nie jest to jakaś przewaga by mówić o strasznych dysproporcjach, zresztą im bliżej 99 różnica sie zaciera, a możliwe, że pod koniec to mag będzie tracił.

@zojka
coś tam pisałeś, że dobry tank nie da się sflagować.
po 1wsze na 85-87 w low r na reptykilionach jak tank nie przyspamuje hate aury to pt leży
po 2gie i najważniejsze jeśli tank ogarnai to pt jest conajmniej przeciętne i na pewno nie stroni od pvp, a dyskusja byłą o pve masterach.

ktoś, a dokładniej haterki pisały, że znów ubóstwiam amber pt. Jakby nie patrzyli przez QQ okulary to by zauważyli,że była to lekka przenośnia i wyolbrzymienie bo nei chodziło o pół serwera tylko pewną część graczy głównei z PL(jak poszłą wieść o eu serwie to na naszym kanale ciagle siedział jakiś znajomy, głównei z priv i sie dopytywał wszystko) aczkolwiek reszta ludzi też wzorowała się głównie na ru ooffie, gdzie ludzie wybierając klasy mieli inne kryteria wyboru niż nowi gracze na nowym serwie.

co do epików to ja byłem po obu stronach barykady i dla mnie obecne epiki są na dłuższą metę lepsze. OK, sam pisałem, że tęsknię za mass pvp na baiumie(swoją drogą wystarczy dać baiumowi z 5-10 lvl więcej i ringowi więcej m def i znowu będzie fajnie). Kiedyś kto nie był w sidzie serwera miał po prostu przesrane. Bo co mogło zrobić pt z jakiegoś "lol klaniku" przeciwko pt w epikach, w które żaden debuff nei wchodził. Teraz może nei ma tych walk o baiuma, mrówkę, frytkę, ale szanse na epika każdy ma podobną, dzieki temu na pvp tteż ma podobne szanse. Zresztą na lancerze na h5 też były walki przy frytce bo każdy wiedział kiedy enemy robi frytke i zanim ktoś zrobił rb to miał przynajmniej 15min pvp, tak samo z freyą.
Cytat: Arimas w Styczeń 08, 2012, 02:06:06 AM
Update:
W Amber party, jego członkowie pytają się alariona czy mogą dostać passy na shogala zamiast zapytać shogala  :D

asdf1movie

kamiiil, zrob screena z ustawieniami gry. mam kompa bardzo zblizonego do twojego wiec moze mi to pomoc :D

kamiil

powylanczaj wszystko  :D tam jeszcze masz w video opcjach display limit wiec sobie mozesz dostosowac to jescze

Acid

@Dyma
Mag to shit na h lvlu. Na instach 0 dmg. I o ile w PVP jeszcze coś podziała (choć archer > mag) to instach jest bezużyteczny.

Sad but true.

Co do wymuszenia flagi na tanku... wystarczy dagger. :) Po fladze tanka flaguje się heal i już z górki, reszta pt nie ma wyjścia. :P

Cytat: kamiil w Luty 27, 2012, 05:46:08 PM
powylanczaj wszystko  :D

Polska mowa - trudna mowa.

kamiil

CytatCytat: kamiil w Dzisiaj o 04:46:08 pm
powylanczaj wszystko 

??

xRelapse

Cytat: kamiil w Luty 27, 2012, 05:53:37 PM
powylanczaj wszystko 

??
Kolega wyżej chciał uświadomić, że jesteś analfabetą albo śmierdzącym leniem, który nie zna dobrze nawet własnego ojczystego języka, a wychodzi nawet dalej używając angielskich zwrotów.

W sumie nie oczekujemy zbyt wiele, ale pokolenie "som, powylanczaj" wali po oczach, a tutaj nie trzeba być naukowcem aby chociaż starać się pisać poprawnie słowa.

Nie wiem dokładnie, która opcja, ale zapewne jedna z powyższych hipotez.

kamiil

u mad bro  :D

xRelapse

Cytat: kamiil
powylanczaj

Ty jesteś tak głupi za przeproszeniem czy udajesz? :D

Szybko edytujesz posty, dla sadoli wersja postu kamila minutę temu :D
Cytat: kamiil
masz ze slownika jezyka poslkiego

powyłączać
1. «wyłączyć wiele osób z jakichś działań, z jakiejś grupy»
2. «wyłączyć wiele urządzeń»

Cytat: kamiil w Luty 27, 2012, 05:58:54 PM
u mad bro  :D
"Mad" to będzie twój pracodawca czytając CV.

kamiil

xRelapse

Cytat: kamiil w Luty 27, 2012, 06:03:24 PM
literowka  :o tyle placzu  :(
Kilka dni temu też była literówka, nie?

Oczywiście literówki się "zdarzajom".

"bij-om, klami-om, buendy robi-om"

Musiałem tak, bo mi automatycznie zmieniało :D

asdf1movie

Cytat: kamiil w Luty 27, 2012, 05:53:37 PM
powylanczaj wszystko 

??
powyłynczołem i nadal troche tnie 7:7, 14:14

xRelapse

Cytat: asdf1movie w Luty 27, 2012, 06:11:11 PM
powyłynczołem i nadal troche tnie 7:7, 14:14
on cje z tymi wylonczenieniami hyba oszokal, hydrus jeden

zartom takim muwimy nie!

ugh

Cytat: sakaszli w Luty 27, 2012, 05:30:14 PM
Online wczoraj (tuz przez zakończeniem siege): Core 3500, po czym drastycznie spadł do 2400 po około 30 minutach
Aria czy jak mu tam: 500-700 w porywach 800

to da się na arii kupić iss bufy z takim onlinem? :D

Finaly retired, L2 is not fun anymore.