Core (EU) - Screeny, PvP, Flame, Spam

Zaczęty przez Mc6, Grudzień 04, 2011, 03:54:28 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

RazielIII

Cytat: xRelapse w Luty 27, 2012, 04:13:06 PM
Cytat: Alarion w Luty 27, 2012, 03:53:33 PM
ok, może i było takie PvP na RPG, ale co z tego? co zostało z tego serwera? ile on trwał w swej najlepszej świetności? 4-5 miesięcy? Potem online już spadał i spadał, serwer w końcu umierał.
Ostatnio jak patrzyłem to wiele siege nie różniło się niczym pod względem ilości niż ta na Core, więc co Ty gadasz?
Tym bardziej, że ten priv ma ponad rok.
12 luty 2012, siege z Aden
http://www.own3d.tv/video/463794/ShiluTheSpy

Kolejny przykład, że to Wy cześciej siejecie propagandę nie popartą żadnymi argumentami, tylko zwykłą paplaniną Alarionie
A co do balansu zawsze podkreślałem, że go w L2 nie było i nie będzie, ale huku o to, że będzie lepiej było co nie miara.

Reszty nie czytam jak się pojawiło słowo ogar i znów subtelne podkreślanie zaj3bistości w tej grze, ciekawe dlaczego, co ma piernik do wiatraka.

Co do płaczu, to nie powiem kto tu od niepamiętnych lat płacze na pewne tematy, ktoś poruszy raz na ruski jeden i pierdzielisz bez sensu, Ty się pulpeciaku zastanów czasami zanim coś napiszesz, walnik kółko dookoła domu o ile dasz radę, jeśli nie to na początek polecam w pokoju.

Jakoś twoja teoria się nie sprawdziła, i ktoś tu mówił o sianiu propagandy, hipokryzja z waszej strony ;D

wstal początkiem listopada 2010
Why should I take life so seriously? I just wanna do what I like to do being far from reality. This is my own world, I just wanna hear the music.
http://www.youtube.com/watch?v=lVvG_dy94LM NEW ONE!
http://www.youtube.com/watch?v=U81wZ2khvFs

L2@retired

WS - Rankar x5 DC 84
RPG - CLUB x15 SWM 85 / DC 85
RPG - CLUB x5 SD 84
DEX - Wrath x9 SD 85  
Reloaded x15 SD 83
eXistence x4 SD 78
Azarath x15 SD 78
Nanaki x15 SD  77
Celes x7 SD 77

xXxFelekxXx

Patrząc pod kątem osoby która nie gra ani tu ani tu , na rpg siege są ciekawsze sad but true .

2003-2011 - HellGuards Clan Leader ;)

Arimas

Cytat: xXxFelekxXx w Luty 27, 2012, 07:44:25 PM
Patrząc pod kątem osoby która nie gra ani tu ani tu , na rpg siege są ciekawsze sad but true .
W takim razie nie powinieneś się wypowiadać skoro nie grasz ani na rpg ani na core...

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

blackeagle

az dziw ze tyle czasu zajelo wam zwrocenie uwagi kamilkowi na jego gramatyke

Russe

Cytat: xRelapse w Luty 27, 2012, 12:24:28 PM
Czego Ty się spodziewałeś od członków tego CP? (Pomijając Russe)
Pomijając mnie ponieważ nie grałem na Lancerze  ??

Cytat: xRelapse w Luty 27, 2012, 12:24:28 PM
A z pozostałych to chyba trójka wspomniana się udziela.
O obiektywne posty i rozsądne pomijając przy tym pryzmat "swojej zaj3bistości" u nich jest bardzo trudno, szczerze mówiąc to pojęcie dawno wyginęło w ich oczach i toku rozumowania a raczej obsesyjnego punktu widzenia własnego zdania z syndromem wyrażania i wynoszenia swoich umiejętności ponad wszystko, tutaj byś podał przepis na obiad, to wleciał by dyma i napisał, że amber się lepiej odżywia i zna lepsze tajniki kulinarii.
Dyma już nawet swego kota uczy używać skilli bo nie może patrzeć jak chodząc po klawiaturze spamuje łapkami jak ostatni oszołom nie posiadający żadnej wiedzy na pvp, będzie postęp, będzie whiskas.
/popcorn :afro: Dajesz kolejne flejmerskie obrazki bo to ci przynajmniej wychodzi.

Cytat: montezuma w Luty 27, 2012, 11:59:23 AM
prawie wszystkie RB wymagające 2+ party to instance
To się uśmiałem  :P

Cytat: xRelapse w Luty 27, 2012, 05:56:19 PM
Kolega wyżej chciał uświadomić, że jesteś analfabetą albo śmierdzącym leniem, który nie zna dobrze nawet własnego ojczystego języka, a wychodzi nawet dalej używając angielskich zwrotów.
Sam robisz głupie błędy których nie będę przytaczał bo nie jestem złośliwy ale prawda jest taka, że przyganiał kocioł garnkowi.  8)
A może by wrócić na oficjal :)

xRelapse

Jesteś mało kumaty chyba, twój 1 cytat miał na myśli wychwalanie się na forum osób, pomijając ciebie.

Reszty nie skomentuję bo szkoda czasu.

netheril

Cytat: xRelapse w Luty 27, 2012, 08:45:32 PM
Jesteś mało kumaty chyba, twój 1 cytat miał na myśli wychwalanie się na forum osób, pomijając ciebie.

Reszty nie skomentuję bo szkoda czasu.
to na zasadzie "jestes debilem, ale nie powiem czemu bo szkoda czasu...."  :oops:
Klotnie na forach internetowych sa jak zawody w zakladzie psychiatrycznym... Czy wygrasz czy przegrasz to i tak jestes pojebany...

HellSign

RPG CLUB x3 Empire
HellSingus "Pieczątka Diabła" - Destroyer wanna be - Motivated & Nolife 1week mode ON

xRelapse

Kolega Russe zle zrozumiał sformułowanie gdzie nakreśliłem, że jest jedyną z obecnych osób na forum (Amber CP), która nie pisze w większości rozmów o tym jaka jest super, jak to inni zle grają albo co komu brakuje i wiele innych teorii.

Jeśli robię gdzieś błędy typu "wyłanczajom, muwie bla bla" to je tutaj nam pokaż.

Madith

Arrissa, Franz
ADV80+/WC75+ nobless //retired

Kherith, Lancer
GH84+/DA75/WL75/BD62+  //retired

Madith, Core
Yul 85+                                  //retired

Diablo 3 Clan League

Russe

Cytat: xRelapse w Luty 27, 2012, 08:52:12 PM
Kolega Russe zle zrozumiał sformułowanie gdzie nakreśliłem, że jest jedyną z obecnych osób na forum (Amber CP), która nie pisze w większości rozmów o tym jaka jest super, jak to inni zle grają albo co komu brakuje i wiele innych teorii.
Hmm, staram się nie flejmować i widzę, że nawet osoby które lubią popisać z Amber CP umieją to docenić :)
A co do błędów to nie jestem złośliwcem który przerzuca cudze posty w poszukiwaniu literówek. Gdybyś nie wypominał tego Kamiilkowi to bym ja nie wypomniał tobie. Tyle.
Co do gry to ciekawe co będzie za parę miesięcy. Imo całego EU nie można wrzucać do jednego worka. Core z pewnością nie zaliczyło faila  :D
A może by wrócić na oficjal :)

Shen

Jednego  zaludnionego serwera na cała europe sukcesem tez nie mozna nazwac. Spodziewalem sie wiekszej liczby graczy. Jakies gowniane runes of magic ma x razy wiecej graczy.

xXxFelekxXx

Cytat: Arimas w Luty 27, 2012, 07:46:40 PM
W takim razie nie powinieneś się wypowiadać skoro nie grasz ani na rpg ani na core...

Ale grałem i tu i tu i byłem na siege i tu i tu i widziałem frapsy z późniejszych siege i tu i tu więc dlaczego moja opinia ma być nie obiektywna ?

xRelapse

Cytat: Russe w Luty 27, 2012, 09:05:02 PM
Gdybyś nie wypominał tego Kamiilkowi to bym ja nie wypomniał tobie. Tyle.
A ja wciąż czekam na błędy pokroju Kamilka, bo ty też mi nie powinieneś wypominać, wtedy ja bym ci nie wypomniał!  :oops:

HellSign

RPG CLUB x3 Empire
HellSingus "Pieczątka Diabła" - Destroyer wanna be - Motivated & Nolife 1week mode ON

kamiil

HellSign

bb ziomku bez zycia :D, a i tak sie nie spotkamy
RPG CLUB x3 Empire

Deric

ile już było gier od np interlude gdzie failorzy mówili bb l2 nowa gra i wracali :O?

Cezary93

Cytat: skrzydlatyJak wykupisz Premium Life u Pana Boga to zwiększy Ci dobe do 30h.
:D :D :D :D

Arimas

Cytat: xXxFelekxXx w Luty 27, 2012, 09:22:37 PM

Ale grałem i tu i tu i byłem na siege i tu i tu i widziałem frapsy z późniejszych siege i tu i tu więc dlaczego moja opinia ma być nie obiektywna ?
A jednak grałeś

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

EsTeCzteryRkA

Cytat: AtosPortosiAmiras w Grudzień 15, 2012, 09:50:50 PM

4. w przypadku gdy strona przeciwna wygrywa flejm war, (czyli po prostu napisze prawde - czy pocisnie aralionowi od grubasow, derfo od slabiakow, amirasowi od lamuskow, stwierdzi ze core jest dead i online to 200) aralion bierze w rece katarynke i kreci korbka tak dlugo, az wyskoczy z niej zdalnie sterowana małpka (ruesse) i wlepi wrogowi jedynej i slusznej ideologi %

HellSign

Cytat: Deric w Luty 27, 2012, 10:14:36 PM
ile już było gier od np interlude gdzie failorzy mówili bb l2 nowa gra i wracali :O?

Failorzy mowi osoba z Paralizatora CP hahaha

Cytat: EsTeCzteryRkA w Luty 27, 2012, 10:32:29 PM
hellsign quit?

Nie chce mi sie wbijac robic spejzona, soa daily, trajanow i log off na wiecej nie stac mnie czasowo.
RPG CLUB x3 Empire

RazielIII

Cytat: Arimas w Luty 27, 2012, 10:25:32 PM

A jednak grałeś
Grał kiedyś, teraz nie gra ;p
Why should I take life so seriously? I just wanna do what I like to do being far from reality. This is my own world, I just wanna hear the music.
http://www.youtube.com/watch?v=lVvG_dy94LM NEW ONE!
http://www.youtube.com/watch?v=U81wZ2khvFs

L2@retired

WS - Rankar x5 DC 84
RPG - CLUB x15 SWM 85 / DC 85
RPG - CLUB x5 SD 84
DEX - Wrath x9 SD 85  
Reloaded x15 SD 83
eXistence x4 SD 78
Azarath x15 SD 78
Nanaki x15 SD  77
Celes x7 SD 77

xXxFelekxXx

Cytat: RazielIII w Luty 27, 2012, 10:34:38 PM
Cytat: Arimas w Luty 27, 2012, 10:25:32 PM

A jednak grałeś
Grał kiedyś, teraz nie gra ;p

Dokładnie język polski dla zaawansowanych ...

Horken

Taki cytat z kilku stron przed
Cytat: Prokrastynator w Luty 26, 2012, 05:25:16 PM
sporo graczy odpycha jednak kronika

aczkolwiek wypowiedź nie jest w całości odnośnie tego.

Najwęcej graczy odpychają durne plotki. Jakieś pierdoły co ludzie opowiadali, że postacie mogą skakać, summonerzy będą mieli summonów naokoło siebie, mass BoE co 10 minut u każdego healera i inne pierdoły. Gadanie, że serwer ma kryzys bo online jest 2,4k etc. Kogo to obchodzi? Jak się lubi grę to się gra i praktycznie nic tego nie zmieni, a na chwilę obecną nie widać innej alternatywy dla graczy L2. Z resztą ludzie kiedyś grali na serwerach online 50+ i bylo zaje*iście. Dobre dramy, lol klany, bitwy o epiki, placz o bugi i obkoksanie, niedziałające miejscówki, custom rzeczy i wiele wiele innych.

Niektórzy z was zarzucają, że gra straciła swój klimat. Ja natomiast odnoszę wrażenie, że ogólnie klimaty gier przestały mi już siadać bo się postarzałem(kiedyś imo gierki przyciągały fabułą a nie grafą). To już nie te czasy L2 gdzie stanie naprzeciw drugiej postaci i załączenie shota i spiritshota które powodowało epicki odgłos i rozbłysk znaczyło wypowiedzenie wrogości i było czuć ZGROZĘ w powietrzu. :D

Jak się gra niektórym przestaje podobać to proponuję walnąć quita i dla pewności spalić albo rozdać komuś itemy żeby nie było do czego wracać. W przeciwnym razie wrócicie szybciej niż jeden z drugim pierdnie.

Co do samej gry to przeżyła olbrzymią przemianę. Kiedyś aby coś się zaje*iście zaświeciło trzeba był się nieźle natrudzić. Np. zeżreć 100 antidote pod rząd, obspamować b. heal z dużym castem lub dorwać fajerwerki i był już koks max. Teraz to przy każdym skillu jest od zaje*ania efektów. Nie twierdzę, że jest to do końca złe bo przecież gra musi iść do przodu nie tylko z jakością rozgrywki ale i grafiką. Kiedyś np w grze nie było palców w modelach postaci. Zastanawiam się ilu z was to zauważyło.

Narzekanie na dysbalans? Loled. Gram już dosyć sporo w L2 i balansu jako takiego nigdy nie było. OLe, buffołyki, palki, healerzy, destruchy i inni są już legendarni. Patrząc obecnie na to co teraz się dzieje powiem tak. Jakość balansu zależy od umiejętności gracza. Marudzenie, że summoner jest op, super uber imba etc to bzdura. Porządny but na klate od Tyrra i jest krucho. Miałem już sporo 1v1 i widać kto ogarnia, a kto nie. Mając niższy lvl niektórych można cyckać jak marionetki bo grają schematycznie i przewidywalnie, a dobry gracz tak naprawdę obawiać powinien się każdej klasy bo z założenia powinien wiedzieć co sam mógłby z niej wycisnąć. To tak jakby rozpoczynać polemikę na temat który zamek w Heroes 3 OMM jest lepszy, a który gorszy.

btw: mam czapkę z harnaka :D
Core - Wynn 99 - sprzedany
R.I.P. Ciapu