Core (EU) - Screeny, PvP, Flame, Spam

Zaczęty przez Mc6, Grudzień 04, 2011, 03:54:28 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

xRelapse

Cytat: kamiil w Luty 28, 2012, 04:08:45 PM
to nie graj, nikt ci nie kaze, a teraz tylko usprawiedliwiaasz swoj fail..
Usprawiedliwiam swój fail bo mi się w końcu gra znudziła, co kiedyś u ciebie zapewne też nastąpi ^^.

Coś zawsze ma swój początek i koniec, czego by nie wprowadzili, ta gra dla mnie nie oferuje już nic i wszystko co z nią związane jest efektem nudy.

To w skrócie najmocniej jak się dało.

KaRom

Ja też, ja też w waszym rozumowaniu zaliczyłem faila  :)

a ja się tłumacze tak: Za słaby sprzęt, brak możliwości uczestniczenia w siege/TW/Mass PVP/nawet pvp = 4vs4, ściny takie że, wyjebał bym kompa przez okno. Moja gra opierała się na rozmowach na TS, biciu 2342342 mobów, 1on1 pvp :) Jednym słowem mówiąc -_-' taką przyjemność z gry i zapraszam na CS 1.6 (tu mogę grać na full detalach) hahaha :)

Nuda nie?

@kamiil - napisz ok next pls!
Buszek Swintuszek`

Cezary93

Pytania do naszego Mentora Kamiila.

1) Kiedy ostatni raz piłeś piwo ze znajomymi w barze/pubie?

2) Widziałeś kiedykolwiek światło dzienne?

3) Twój cel w życiu?

4) Jaka była najciekawsza przygoda w Twoim życiu?

5) W którym roku był chrzest Polski?

6) Data rozpoczęcia i zakończenia II WŚ?
Cytat: skrzydlatyJak wykupisz Premium Life u Pana Boga to zwiększy Ci dobe do 30h.
:D :D :D :D

pokit

Cytat: Cezary93 w Luty 28, 2012, 04:40:39 PM

3) Twój cel w życiu?

ale kretyn z Ciebie, weź idź pogadać o swoim życiu na jakiś inny portal, tutaj sie rozmawia o l2, kogo obchodzi kiedy kto był na piwie.

Cezary93

Lekko zaspamowałem temat. W sumie to nawet słowo "spam" jest zawarte w jego nazwie  :o
Cytat: skrzydlatyJak wykupisz Premium Life u Pana Boga to zwiększy Ci dobe do 30h.

Alarion

Cytat: xRelapse w Luty 28, 2012, 03:36:21 PM
Ale Ty gadasz, nie każdy będzie "grau w gre" kilka lat bez przerwy, ludzie jak widać robią na siłę CP a większość kończy.. każdy może się domyślić, klanów jako takich jest mało bo chcą CP, a prawdą jest, że powstają one na potęge nie posiadając nawet "podstaw" wśród własnej grupy.

kto ci każe grać w takim CP?
Klany bez CP? Też zmieniło się podejście bo zamyka się na farmieniu "fame" pod zamkiem na zielonym trawniczku.

a co mają robić vs zgranym grupom zdobywającym zamki, lub walczącym na TW? Ciągle rushować i oddawać crp?

I tak tysiące osób (bo 2 serwery EU jeden w okolicach 2.5k wieczorami, więcej tylko na eventach, a drugi 800 w porywach) opuściło tą grę bo "nie dali rady".

cool story, a na RPG był online 13k (szczegół, że fizycznie żadna maszyna nie udźwignie 3/4 tego, ale ok)

A może po prostu kiedyś coś się kończy/nudzi a coś zaczyna, jak robisz kupę to też patrzysz na to przez pryzmat "skilla" aby nie obryzgać sobie dupy?

jedni odchodzą, inni przychodzą. ktoś cię zmusza? Skoro cię nudzi, to zmień grę/ forum (albo chociaż dział na forum). Simpel as that
Reasumując, coś może być dla kogoś kwestią nudy, każdy ma swój wybór i wybiera coś co może być ciekawsze, i tyle w tym temacie.

Mi wypominałes, że naudyżywałem jakiegoś słowa, z kolei ty słowo "nuda" nadużywasz notorycznie od swoich ostatnich kilkunastu postów.

Stare czasy były zarąbiste, bo były, "nowych" graczy jak podałem wyżej przyznajmniej w sferze EU "community" nie przybywa, więc może jednak te początki kilka lat temu też były bardziej obiecujące niż obecnie?

taa, to słyszę akurat od każdej osoby która kończy grać, czy to rok temu, czy 2 lata, czy 3, te same teksty, w tej samej proporcji, nic się nie zmieniło : )

Wszystko jest kwestią znudzenia.

nudne znudzenie nudą, co jest w sumie całkiem nudnawe.
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

Prokrastynator

uhh, ale się Alarionek napocił żeby podważyć każdy jeden argument,
po 2. ładna bajke z rpg 13k wymyśliłeś, nigdy rpg takiej liczby nie podawało
Cytat: Ulquiora w Luty 06, 2012, 07:53:20 PM
Zgłaszać trollowanie do moderatora trzeba. 55% tylko brakuje do zablokowania konta Prokrastynator'owi

Alarion

Cytat: Prokrastynator w Luty 28, 2012, 05:00:03 PM
uhh, ale się Alarionek napocił żeby podważyć każdy jeden argument,
po 2. ładna bajke z rpg 13k wymyśliłeś, nigdy rpg takiej liczby nie podawało

podawaliście liczy ponad 10k doskonale pamiętam.

Napocił? 2 min pisania posta nazywasz napoceniem się? Każda odpowiedź to 1-2 zdanie. Może wystrzel jeszcze tekst, że wall of text napisałem?  :oops:

Cat Drama Maker

Tankrush

Cytat: Cezary93 w Luty 28, 2012, 04:40:39 PM

3) Twój cel w życiu?

93 to od 1993 ?

wiele wyjaśnia.

AyGo

Moim zdaniem zmienila sie tylko kronika (wyglad gry/postacie), cala reszta jest taka sama: ludzie/klany/cp w czolowce serwera, ludzie ktorzy probuja ich dogonic, inni ktorzy sa w tyle bo nie potrafia/nie chca nikogo scigac w lvl/sprzecie oraz grupa ludzie ktorzy graja bo lubia poprostu ta gre nie parcie na szklo.

@cezary93: idz do baru jak chcesz, ucz sie historii, ogladaj slonce, lam nogi na boisku jak ci sie to podoba, wez sie trzymaj spamu o l2 h.. cie obchodzi czyjes zycie prywatne.

Kto hero w marcu i czemu sa noobami?
AyGo

Cezary93

trapped  hahaha

Niektórzy mają do powiedzenia o niektórych osobach więcej niż one same wiedzą o sobie :)

AyGo

AyGo

asdf1movie

nie dziw sie "dorosły człowieku maturzysto tegoroczny" ze ludzie mają z ciebie pompe kiedy na forum o tematyce gry, pytasz sie o sprawy osobiste z rl, kvrwa wtf?
wiekszosc ludzi z ktorymi gram sa grubo 25+ letni i nie jara ich juz wyscig szczurów i gonienie za debilami w czołówce serwera, mają rodziny, mniej czy wiecej obowiazkow ale pewna systematycznosc gry utrzymuja.
cp nie są niczym złym, poprostu umawiacie sie ze jutro czas gry to 19-22 i nikomu z was żona nie truje, dzieci nie biegaja a matka nie kaze odrabiac lekcji i isc do mycia. no prośba

jaja obrosły i mysli ze dorosły?

xXxFelekxXx

Przestańcie pisać same wall of texty bo się czytać nie chce ...

2003-2011 - HellGuards Clan Leader ;)

tommaso

Cytat: asdf1movie w Luty 28, 2012, 05:44:30 PM
nie dziw sie "dorosły człowieku maturzysto tegoroczny" ze ludzie mają z ciebie pompe kiedy na forum o tematyce gry, pytasz sie o sprawy osobiste z rl, kvrwa wtf?
wiekszosc ludzi z ktorymi gram sa grubo 25+ letni i nie jara ich juz wyscig szczurów i gonienie za debilami w czołówce serwera, mają rodziny, mniej czy wiecej obowiazkow ale pewna systematycznosc gry utrzymuja.
cp nie są niczym złym, poprostu umawiacie sie ze jutro czas gry to 19-22 i nikomu z was żona nie truje, dzieci nie biegaja a matka nie kaze odrabiac lekcji i isc do mycia. no prośba

+1:)

Cezary93

Rly? Moje prywatne sprawy dlaczego kończę nie powinny też nikogo przejmować, ale co spojrzę na forum to każdy, który ma odmienne zdanie na temat kroniki i odpuszcza sobie zostaje zdissowany.
Jak zrozumiesz ten zwrot to więcej nie napiszesz nic na mój temat: "mądry w necie, -_-' w świecie".

EOT

Dziekuję

Horken

Loled?
Flame o L2 plox a nie do dupie Maryny  :oops:
Core - Wynn 99 - sprzedany
R.I.P. Ciapu

pokit

Cytat: Cezary93 w Luty 28, 2012, 05:59:02 PM

Rly? Moje prywatne sprawy dlaczego kończę nie powinny też nikogo przejmować, ale co spojrzę na forum to każdy, który ma odmienne zdanie na temat kroniki i odpuszcza sobie zostaje zdissowany.
Jak zrozumiesz ten zwrot to więcej nie napiszesz nic na mój temat: "mądry w necie, -_-' w świecie", tyle na temat. Dziękuję.

ok masz odmienne zdanie, nie podoba Ci się, ale dzielisz się tym z osobami którym się podoba i masz nadzieje na co ? że przyznamy Ci racje czy co? Jeszcze na dodatek wyskakujesz z teksatmi z rl, jakby tu kogoś to interesowało. 
Twoje zachowanie wygląda tak: mi się np nie podoba LOL ide na forum o lolu i pisze jaki lol jest lol, jak myslisz jaka bedzie reakcja graczy lol-a ?

Zobaczcie jak ona pięknie gra: http://www.cda.pl/video/225918b/Jak-ona-pieknie-gra

Qra

Cytat: Cezary93 w Luty 28, 2012, 04:16:36 PM
Cytat: Qra w Luty 28, 2012, 09:14:19 AM
Cytat: HellSign w Luty 27, 2012, 09:25:28 PM
GW 2 - Soon
Diablo 3  - Kwiecien 2012 http://www.gry-online.pl/S013.asp?ID=66308
T.E.R.A

bb Innova

HHAHAHAHHAHAH Portal gry-online jest tak żałosny że szkoda pisać a ludzie jeszcze łykają informacje jakie tam są podawane.

Uwaga coś dla Ciebie:

CytatThe current official line concerning a release date is Q2 2012 and that's as specific as it gets.

Info pochodzi z http://www.diablowiki.net/Diablo_III_release_date. Kto jest żałosny w tym momencie? Może jeszcze przetłumaczyć? Q2 2012 = drugi kwartał 2012 roku, więc sam sobie wydedukuj, które to miesiące. :)

No więc, drugi kwartał to kwiecień maj i czerwiec. Na chwile obecną mamy bete dla może 5k użytkowników, nie ma bety językowej a jak wiemy gra ma wyjść w wielu językach. Nie ma otwartej bety i nie ma tak samo daty premiery.

Kiedy wychodził Starcraft 2 w lutym grało już w bete około 100k osób (zapy dla znajomych przez maila), w kwietniu była już polska wersja językowa + kolejne invity, gra została officjalnie ogłoszona początkiem maja a wyszła końcem lipca. Na 2 miesiące przed premierą w SC2 grało już ponad 1 milion osób.

Wszystko wskazuje na to że w 2 kwartale zobaczymy wielkie nic, tak jak byś nie znam Blizzarda i jego podejścia do wydawania gier.
Cytat: Shanique;134896If you talking about me... i'm in BS from that time when we left OOC because one stupid guy didn't liked polish words in clan chat and kicked Qra from clan... after that, BS history just begun.
BS - prawdziwa historia.

xRelapse

Na jakiej zasadzie będzie można grać w GW2?

Chodzi mi o płatności, ktoś się orientuję w tym bo ja się jakoś nie za bardzo rozglądałem w nowościach ostatnio? :D

Alarion

a może pogadajcie sobie o innych grach w innym topicu? Zróbcie sobie w dziale "pozostałe gry" topic o Gw 2, diablo 3 i tam sobie gadajcie. Wiem, że tu jest spam, ale ma to być spam poświęcony L2 (najlepiej też serwerowi core, chociaż ogólny flame o l2 mile widziany ; p )

Cat Drama Maker

Cezary93

Nie śledzę ich projektu i nawet nie czekam z zapałem na tego nowego Diablo. Po prostu pokazuję, że wszystkie serwisy sklepowe czy to sklepy, czy informacyjne zawsze jest ten sam przedział prawdopodobnego wydania gry. Tymczasem cieszcie się jeszcze z jako takim onlinem na serwie :D

xRelapse

Cytat: Alarion w Luty 28, 2012, 06:43:22 PM
a może pogadajcie sobie o innych grach w innym topicu? Zróbcie sobie w dziale "pozostałe gry" topic o Gw 2, diablo 3 i tam sobie gadajcie. Wiem, że tu jest spam, ale ma to być spam poświęcony L2 (najlepiej też serwerowi core, chociaż ogólny flame o l2 mile widziany ; p )
Cierpieliśmy tyle stron czytając wasze poczynania, to wy wytrzymacie kilka stron naszej paplaniny :D

GW2:
Kupujemy pudełko i cieszymy się grą, ktoś to może potwierdzić?
Bo znalazłem takie informacje.

Alarion

Cytat: Cezary93 w Luty 28, 2012, 06:43:32 PM
Tymczasem cieszcie się jeszcze z jako takim onlinem na serwie :D

cool story bro, a teraz skoro nei grasz i nei masz nic sensownego do powiedzenia (o swoim realu i piwku z kolegami załóż inny topic) to zmień topic.

@xrelapse

spójrz na nazwę topica, a to że jak napisałem 1 posta, to zaraz moje wierne kółko różańcowe wkracza do akcji, to już nie mój problem, ja mam z tekę bekę : )

Cat Drama Maker

Horken

Noo właśnie. Jakieś ustawki między constami? Jakieś dramy kto jest złodziejem albo kto kogo wyglebił?  :dw_4_3:
Core - Wynn 99 - sprzedany
R.I.P. Ciapu