Core (EU) - Screeny, PvP, Flame, Spam

Zaczęty przez Mc6, Grudzień 04, 2011, 03:54:28 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Quibre

A myślałem że to ja nieogarniam jeszce do końca na oli http://www.youtube.com/watch?v=xeflLraAvq4   :P
Miałem wczoraj 3 tak wyglądające walki jeszcze z archerem i dagerem  :shock:

WiLdEcaRd

Dyma mam pytanko i może tez ktos inny wie,czy tank przebudzony z HK może zatrzymać reflect damage z 3 profy?
Live To Play -- Play To Win -- As Much As Possible -- As Hardcore As Possible

Itherus

U nich pewnie wszystko działa bez problemów. Lagi typu freez podczas pvp jak byly na Lancer tak sa i tu. Najciekawsze w tym wszystkim jest ze gra dostaje laga na ekranie monitora jest stop albo 15 sek opóźnienie poprzedzone dziwnym klatkowaniem gry. Najdziwniejsze jest to ze dzieje sie tak tylko na pvp gdy rozpoczyna sie walka lub w jej trakcie niezależnie od tego czy masz BP czy tez nie i od tego jakim sprzetem dysponujesz ma tak randomowo kilka osob z mojego cp. Największa zagadka jest to ze pomimo tego ze masz na ekranie freeza laga klikając skille na pasku w ciemno twoja postać w grze reaguje normalnie,asystuje używa skilli itp itd.

Moze ktos z Windowsem xp tez tak ma? czy moze wszyscy graja na 7?

ugh

Tak samo mam na XP. Freeze dostaje, ale dalej mogę używać skilli itp.

Finaly retired, L2 is not fun anymore.

lempartus

Ja dużo gorzej miałem na Xp, zmiana systemu diametralnie poprawiła sytuację. Niemniej raz, dwa razy w miesiącu mam jakieś dziwne problemy z grą i wtedy mam przycinki, freezy, crashe i inne pierdoły normalnie nie występujące.
Dla mnie jest to zagadka z pogranicza strefy 51
Lider party  Luciferion
Troszczymy się o wszystkich
www.outcasters.info

Cytat: NotTheFakeTazman w Wrzesień 23, 2012, 08:14:20 PM
Masz racje pala mi stoi jak mysle o antku i baiumie .

Quibre

No to ja mam tak na win7 też mam frezza a okzauje się że skili używam normalnie,najczęściej zdaża mi sie to na soa.

Itherus

lagi podczas pvp spowodowane duza iloscia graczy zniose ale te dziwne przycinki zwiechy doprowadzaja do szału, jak sie okazuje ma to o wiele wiecej osob i moze warto jakos ten problem opisac zglosic do innovy? 

siedle

Cytat: Quibre w Marzec 12, 2012, 01:08:06 PM
A myślałem że to ja nieogarniam jeszce do końca na oli http://www.youtube.com/watch?v=xeflLraAvq4   :P

Z FOH-em który robił NIC - nawet self bufków nie odpalił wszystkich ( prawdopodobnie ktoś go logował żeby zaliczyć 15 walk) faktycznie Epic Fight ;)
Wszedł Ci stun, powalenie, armor crash i co się dziwisz że robe user poszedł na skila czy 2 ....
NAIA:  ADV 85 - Sold
CORE:  OTHEL 98 - Sold
CORE:  FEO 94 - i już nie rośnie :(

kamiil

z tego co mowili ruscy to na oly warrior > all przynajmniej na wyzszych lvlach, jednak na core nie ma "dobrych" warriorow jeszcze

Horken

Core - Wynn 99 - sprzedany
R.I.P. Ciapu

Mscici3l

Cytat: kamiil w Marzec 12, 2012, 02:00:38 PM
z tego co mowili ruscy to na oly warrior > all przynajmniej na wyzszych lvlach, jednak na core nie ma "dobrych" warriorow jeszcze
ta wlasnie wczoraj ten slaby warrior 93 pojechal wam summonera 97 na oli ...
Lineage 2 official server Luna
Msciciel - Ghost Hunter 83/75/75/73- BANNED
Lineage 2 official server Lancer ru:
Msciciel - Sword Muse 82/75/75/68 - SOLD
NomoreQQ - Soul Hound 82/75/75/75 - SOLD
ErrOrCrC - Grand Khavatari 85/80/75/75 - SOLD - 6x Hero

kamiil

Redbox

no to ma 96 i rezist w armorze:) czego nie mozna powiedziec o tym weak wariorze z 93.  Mimo wszystko mysle ze 3 lvl roznicy cos pomaga ale jak ogar to ogar.

http://www.sadistic.pl/efekty-specjalne-vt231195.htm
Uploaded with ImageShack.us

Cytat: gierojjj w Grudzień 15, 2012, 07:37:50 PM
jestem debilem i kompie sie z karpiami ale to nic tato mnie bije i mama

kamiil

to udało mu sie wygrac z driverem czy jedzie wszystkich summonerow 95+ ??

Arimas

Cytat: kamiil w Marzec 12, 2012, 03:10:15 PM
to udało mu sie wygrac z driverem czy jedzie wszystkich summonerow 95+ ??
Sorry ale co to za głupia wymówka?  :D
Skoro już walczy na oly to niech ogarnia

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

tytusDeZoo

Ja slyszalem ze na tym tyrze driverowala matka Teresa z Kalkuty i to dlatego tak pocisnela jedna z najbardziej wyfarmionych postaci na serwie ..  :D
Veve 99/97 Feoh Wizard Core server
Tytus 92 Feoh Wizard Lancer server
Ais / Yans / Atomek / Kylal / VeveLaBoo Nightmare DN server

Redbox

a czy ma 95 zeby szanse byly rowne?
Spokojnie dobije sie 95 zalozy set rezisty i mozemy pogdac. póki co dostaje na ryj podniesienie i schodzi w 3 sekundy.
Wszystko w swoim czasie.

kamiil

armias chodzi ze koles sie spuszcza bo pojechał summonera 96 i to przez przypadek pewnie  :D ale wiadomo w  HB sami pro

tytus twoje posty to szkoda komentowac  :D

redbox nei wiem co ci dadza resisty ale ok wbij
na 95v95 to warrior powinien pojechac summonera bez problemu

Arimas

Ale po co go bronisz skoro dostał oklep  :D

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

kamiil

nei bronie tylko sie zastanawialem czy mamy jakiegos nowego farmera na serwerze co zabija summonerow 95+ czy kolejnego alariona, ktory pojechał toplessa na nizszym lvlu i taką miał podjarke ,(1 wygrana na 10 ale idąć rozumowaniem tytusa to pewnei byla jedyna obiektywna walka i alarion>topless) :D 

jak chcecie mowic o oly farmerach to alarion chyba tez dostał od 93 chara   :D a dyma aka best tank ever od dagera  :D

Quibre

Cytat: siedle w Marzec 12, 2012, 01:43:41 PM
Cytat: Quibre w Marzec 12, 2012, 01:08:06 PM

Z FOH-em który robił NIC - nawet self bufków nie odpalił wszystkich ( prawdopodobnie ktoś go logował żeby zaliczyć 15 walk) faktycznie Epic Fight ;)
Wszedł Ci stun, powalenie, armor crash i co się dziwisz że robe user poszedł na skila czy 2 ....

Może masz rację co nie zmienia faktu że miałem jeszcze 2  tak wyglądające walki z dagerem i łucznikiem na podobnym lvlu do mnie więc byłem troszkę zaszokowany łatwością w ich pokonaniu bo z healerem 94 i 95 lvl to szans nie miałęm w ogóle.

Redbox

Cytat: kamiil w Marzec 12, 2012, 03:31:53 PM
nei bronie tylko sie zastanawialem czy mamy jakiegos nowego farmera na serwerze co zabija summonerow 95+ czy kolejnego alariona, ktory pojechał toplessa na nizszym lvlu i taką miał podjarke ,(1 wygrana na 10 ale idąć rozumowaniem tytusa to pewnei byla jedyna obiektywna walka i alarion>topless) :D 

jak chcecie mowic o oly farmerach to alarion chyba tez dostał od 93 chara   :D a dyma aka best tank ever od dagera  :D
Widzisz i teraz twierdzisz ze skoro ma byc pro to ma jechac wszystkich. No spoko ale w immortalu cudow nie zrobisz.
Skoro jestes rozwiniety i przekroczyles wiek 10 latka powinines wiedziec ze roznica 3 lvl i eq robi roznice tak?
To moze jeszcze inaczej. Debufyy wchodza lepiej w postac na tym smaym lvl czy na lvl 3 wyzszym? Bo zauwazylem ze na podobnym lvl klatka podniesienie nie wchodzi tak cudownie ale jak sie ma przewage lvl to jest roznica.
A co do tego przypadku to chyba tak mowi na Ciebie mama:)
Zabij mnie, hejtuj ide sie uczyc dodawania.

Razyda

Cytat: Redbox w Marzec 12, 2012, 03:48:10 PM
Skoro jestes rozwiniety i przekroczyles wiek 10 latka powinines wiedziec ze roznica 3 lvl i eq robi roznice tak?
No musialem to zaznaczyc, ale nawet nie wiem co napisac. LOL

Obsess

Na Otonie gra jakiś cwelowy ruski driver, który reprezentuje poziom summonerów z HB, prawdziwy Oton robił 200 pkt lekko jak każdy normalny summoner, a ten nie wychodzi ponad 40...

BTW Kamil kto robi hero summonera Queem czy Talahasee?