Core (EU) - Screeny, PvP, Flame, Spam

Zaczęty przez Mc6, Grudzień 04, 2011, 03:54:28 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Prokrastynator

alarion pisze o hipokryzji, to sie nadaje na LOL'a tygodnia
Cytat: Ulquiora w Luty 06, 2012, 07:53:20 PM
Zgłaszać trollowanie do moderatora trzeba. 55% tylko brakuje do zablokowania konta Prokrastynator'owi

Horken

Szkoda, że w coli tak pusto. Co wbijam to nikt się tam nie oklepuje :'((
Core - Wynn 99 - sprzedany
R.I.P. Ciapu

born2b3wildLOL

Cytat: HellSign w Marzec 13, 2012, 08:25:38 PM
Cytat: born2b3wildLOL w Marzec 13, 2012, 08:14:10 PM
Cytat: HellSign w Marzec 13, 2012, 08:06:14 PM
Cytat: Deric w Marzec 13, 2012, 07:45:48 PM
od kiedy w l2 utrudniają coś... lol. zawsze jak już coś robili to aby łatwiej było .. ja chce gacie i klate z istiny :beksa: :beksa:

Jak się ma takiej nieogar party to tak jest :D

Haha slowa plynace od ogara ktorego cp/pt dostawalo od pt warlordow w FoG.
Lepiej sie nie wypowiadaj xD

NA CORE moje CP nopqu nie siedzialo w fogu, na L2.ws tez nie takze nie wiem jak ty te bajki piszesz :D

Widocznie to jakis inny HellSign spellhowler babka .No cóz odnosze wrazenie ze chca cos napisac na tym forum bez screena czy frapsa nie ma nawet co sie przymierzac do pisania xD

asdf1movie

poprostu jak cos napiszesz to zostaniesz obśmiany przez mafię alariona, lub ekipe Hellsinga i cezara93

Sesto

teraz na chama znowu  by trzeba bylo przebudowac pt :p  bonus   z forcow jest przekozacki :D

kamiil

Cytat: Alarion w Marzec 13, 2012, 11:32:26 PM
więc nie gadaj o PVP, skoro nie jesteś w stanie podjąć wyzwania, bo to hipokryzja.

fajnei ze alarion krzyczysz cały czas o 7v7 z nami kiedy dobrze wiesz ze nie mamy pełnego skladu do kwietnia ,a gdy tazman albo russ pytali o 7v7 to byla odpowiedz "clan v clan"  4 party v 10 wiec nie wiem kto tu jest hipokrytą  :shock:

Tankrush

Byłem przeciwnikiem tych komentarzy, ale czy to harmony nie sprawiło że populacja drastycznie spadła ? prime time 1 strona ludzi szukających party, na spaziona 2 godziny czekania aby znaleźć issa czy healera. WTF

kamiil

taaaak 1 dzien z harmony i  populacja spadła  hahaha hahaha

Grande

Cytat: Tankrush w Marzec 14, 2012, 02:03:19 PM
Byłem przeciwnikiem tych komentarzy, ale czy to harmony nie sprawiło że populacja drastycznie spadła ? prime time 1 strona ludzi szukających party, na spaziona 2 godziny czekania aby znaleźć issa czy healera. WTF
Myśle że to nie przez Harmony ja już zaobserwowałem że ostatnio z dnia na dzien coraz mniej ludzi jest. 10 rano i jest tyle osób szukających pt co na arii 2 miesiące temu, i niestety z tygodnia na tydzień jest coraz gorzej, juz na dd czasami trzeba czekac po poł godziny, ciekaw jestem ofert na party matching za 2-3 miesiące. I nie chce tu nikomu obrzydzać serwera czy zachęcać do gry tu bo sam mam nadzieje że bedzie może jeszcze lepiej.

Tankrush

W tamtym tygodniu, bez problemu było znaleźć party, na spaziona to kwestia 10 minut, teraz już 2,3 godziny czekania na healera i issa. W Araca nie ma prawie ludzi, gdzie tydzień temu małe aden tam było.

mariuszjj

hej, witam wszystkich
tydzień temu, zachęcony pozytywnymi opiniami o serwerach Innova założylem postać na Core, ale bardzo zaskoczyła mnie mała aktywnosc, ani razu nie udało mi sie znalezc postaci do party na low lvl kame, a w momencie kiedy doszedlem do Fields of Massacre i zobaczyłem tam kompletne pustki to dałem sobie spokój z tym serwerem, praktycznie brak świeżych graczy, co się stało że ten serwer ma tak mało ludzi? próbowalem tez na Arii ale tam to nawet w miastach czasem cięzko kogoś spotkać..  :(

kamiil

Cytat: mariuszjj w Marzec 14, 2012, 02:26:08 PM
hej, witam wszystkich
tydzień temu, zachęcony pozytywnymi opiniami o serwerach Innova założylem postać na Core, ale bardzo zaskoczyła mnie mała aktywnosc, ani razu nie udało mi sie znalezc postaci do party na low lvl kame, a w momencie kiedy doszedlem do Fields of Massacre i zobaczyłem tam kompletne pustki to dałem sobie spokój z tym serwerem, praktycznie brak świeżych graczy, co się stało że ten serwer ma tak mało ludzi? próbowalem tez na Arii ale tam to nawet w miastach czasem cięzko kogoś spotkać..  :(

bo teraz 1-85 robi sie max tydzien , to dziwne zebys kogos spotkał na 4x lvlu  :shock: nie mowiac  23 lvl karmie etc

Qra

Cytat: Tankrush w Marzec 14, 2012, 02:17:50 PM
W tamtym tygodniu, bez problemu było znaleźć party, na spaziona to kwestia 10 minut, teraz już 2,3 godziny czekania na healera i issa. W Araca nie ma prawie ludzi, gdzie tydzień temu małe aden tam było.

Coraz więcej osób zauważa że robienie Speziona z randomami to strata czasu ??
Cytat: Shanique;134896If you talking about me... i'm in BS from that time when we left OOC because one stupid guy didn't liked polish words in clan chat and kicked Qra from clan... after that, BS history just begun.
BS - prawdziwa historia.

kamiil

Cytat: Qra w Marzec 14, 2012, 02:29:15 PM
Cytat: Tankrush w Marzec 14, 2012, 02:17:50 PM

Coraz więcej osób zauważa że robienie Speziona z randomami to strata czasu ??

i wiekszosc robi w swoich constach

Prokrastynator

Cytat: kamiil w Marzec 14, 2012, 02:28:51 PM
bo teraz 1-85 robi sie max tydzien

jak robisz 1-85 max tydzien, to proponuje czasami użyć drzwi wyjściowych z domu,
nie każdy siedzi przed l2 po fefnaście godzin dziennie
Cytat: Ulquiora w Luty 06, 2012, 07:53:20 PM
Zgłaszać trollowanie do moderatora trzeba. 55% tylko brakuje do zablokowania konta Prokrastynator'owi

kamiil

Cytat: Prokrastynator w Marzec 14, 2012, 02:35:47 PM
Cytat: kamiil w Marzec 14, 2012, 02:28:51 PM
bo teraz 1-85 robi sie max tydzien

jak robisz 1-85 max tydzien, to proponuje czasami użyć drzwi wyjściowych z domu,
chyba logiczne ze jak ktos gra 1h dziennie to nei zrobi, a jak ktos chce to zrobi nawet szybciej omg ludzie  :o

Cezary93

Cytat: asdf1movie w Marzec 14, 2012, 01:04:00 PM
poprostu jak cos napiszesz to zostaniesz obśmiany przez mafię alariona, lub ekipe Hellsinga i cezara93
Niektóre posty po prostu tego wymagają.
Cytat: Prokrastynator w Marzec 14, 2012, 02:35:47 PM
Mądry post.
Cytat: skrzydlatyJak wykupisz Premium Life u Pana Boga to zwiększy Ci dobe do 30h.
:D :D :D :D

Horken

Fieldsami of Massacre ja bym się nie sugerował bo nawet na początku serwera nie było tam natłoku ludzi. Tak samo AB było puściutkie. Null ludzi.
Co do tego Harmony update to mnie ten update bardziej wkur*ił aniżeli coś zaje*istego wprowadził.
Core - Wynn 99 - sprzedany
R.I.P. Ciapu

Vanquish

Update beznadziejny... zniszczyli gospodarke... teraz nowi gracze w ogole beda mieli problem zeby sie ubrac w top r...

Qra

Cytat: Vanquish w Marzec 14, 2012, 03:50:57 PM
Update beznadziejny... zniszczyli gospodarke... teraz nowi gracze w ogole beda mieli problem zeby sie ubrac w top r...

No tak nowi gracze nie ubiorą się za 20kk w TW tak jak wcześniej zrobili to z Immortalami. Ruch bardzo dobry bo zatrzyma momentalny spadek wartości itemów. Low R grade są teraz w cenie grockowej. Gdyby nie poprawka to to samo stało by się z setami top r.
Cytat: Shanique;134896If you talking about me... i'm in BS from that time when we left OOC because one stupid guy didn't liked polish words in clan chat and kicked Qra from clan... after that, BS history just begun.
BS - prawdziwa historia.

ugh

Bo aktualna kronika jest średnia, a silnik prosi się o zmiane 4 update'y temu  :P

Widać, że jest mniej świeżych graczy, niż kiedy zaczynałem grać na Core (3-4 tyg temu). Sam na razie bez presji koksam sobie subki, bo jakoś na maina nie mam ochoty :P

Finaly retired, L2 is not fun anymore.

Delios

Na dwóch rdzeniach 4.44 GHz fajnie chodzi, ale wciąż mogło by być 2krotnie lepiej.
Overclock procka o 40% = +40% FPS

Szkoda że ta gra bazuje na procku (i dysku oczywiście) a nie na grafice...

Archeage <3

NotTheFakeTazman

Cytat: Delios w Marzec 14, 2012, 06:44:53 PM
Na dwóch rdzeniach 4.44 GHz fajnie chodzi, ale wciąż mogło by być 2krotnie lepiej.

na 5ghz i ssd tez chodzi znosnie na mniejszych pvp ale na siege padaka, napewno nie osiagniesz tego (bez dysku ssd)

http://www.youtube.com/watch?v=wmYSlwpykcA

asdf1movie

nie porownuj gracii/ epilog/ high five do Goddes of Destruction ;)

Delios

Cytat: NotTheFakeTazman w Marzec 14, 2012, 06:51:15 PM
Cytat: Delios w Marzec 14, 2012, 06:44:53 PM

na 5ghz i ssd tez chodzi znosnie na mniejszych pvp ale na siege padaka, napewno nie osiagniesz tego (bez dysku ssd)

http://www.youtube.com/watch?v=wmYSlwpykcA

Ja już 2 lata temu stwierdziłem że bez SSD to L2 nie ma co uruchamiać :DD
Archeage <3