Core (EU) - Screeny, PvP, Flame, Spam

Zaczęty przez Mc6, Grudzień 04, 2011, 03:54:28 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

xkurakx

Trójka ssie, vegas już trochu lepiej, ale i tak fallout bez tur śmierdzi.
Pograj se lepiej w ruskiego fallout online- w końcu można dołaczyć do enklawy :D

Arimas

Cytat: xkurakx w Marzec 20, 2012, 09:36:41 PM
Pograj se lepiej w ruskiego fallout online- w końcu można dołaczyć do enklawy :D
Mi się 3 podobało bardziej niż NV
A tak poza tym są MODY  :D
btw. w Neverwinter nights grałeś?

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

ugh

Cytat: Arimas w Marzec 20, 2012, 09:41:12 PM
NWN w sigleplayer jest bardzo słabe. Lepiej już pograć w jakimś action world. I nagle 90% nieużywanych zaklęć w SP staje się użytecznych. 8)

Finaly retired, L2 is not fun anymore.

Cezary93

ej noooo czemu gadacie o innych grach niż L2 :<
Cytat: skrzydlatyJak wykupisz Premium Life u Pana Boga to zwiększy Ci dobe do 30h.
:D :D :D :D

haran

Cytat: ugh w Marzec 20, 2012, 10:04:12 PM
Cytat: Arimas w Marzec 20, 2012, 09:41:12 PM
NWN w sigleplayer jest bardzo słabe. Lepiej już pograć w jakimś action world. I nagle 90% nieużywanych zaklęć w SP staje się użytecznych. 8)
Nie bluźnij, NWM to klasyk i świetna gra nawet w single player  :D

Cytat: Naito w Grudzień 12, 2016, 05:06:56 PM
Drobne przepychanki słowne czy lekko prowokujące słowa są jak najbardziej wskazane

roli

btw słyszeliście o http://www.playneverwinter.com/ :} teraz wszystko robią online lolol

Solar

Cytat: Horken w Marzec 20, 2012, 06:27:14 PM

Summoner z kamaela ma więcej luk niż się to ludziom wydaje, mimo, że osiąga 50k p ataku jak na tamtym filmiku - swoją drogą polecam sprawdzić buff jaki wtedy był na tamtym summonerze, a dopiero później się tym podniecać.

YY normalny buff od buffera XD Mi się de na zwykły transformacjach z jajek nigdy nie udało przekroczyć ( z tego co pamiętam) progu 35k p ataku.

Luna
Tyrteos: 80 lvl SM|75 lvl WC |DA 55 - Banned
Franz
Decimos: 82lvl PS|75 lvl WC |DA 70 -Śpi
Lancer
Decimos: 7x lvl PS

http://przypierdolek.mybrute.com/
Cytat: 120130 link=topic=27483.msg306926#msg306926

xkurakx

W NWN grałem, nawet przeszedłem, jednak jak dla mnie bez rewelacji. Baldury były o niebo lepsze.
A jeśli chodzi o singla, to imo Torment>>>all.

Delios

Cytat: Tankrush w Marzec 18, 2012, 11:16:19 PM
Cytat: Arimas w Marzec 18, 2012, 09:41:51 PM
Swoją drogą ciekawe czy zrobią trylogie Mass Effect  :D

skończyłem dzisiaj ME3, zakończeni totalnie -_-'ło mi mózg.

ME3 mistrzostwo świata :D
Archeage <3

Horken

Cytat: Solar w Marzec 20, 2012, 11:57:49 PM
Cytat: Horken w Marzec 20, 2012, 06:27:14 PM

Summoner z kamaela ma więcej luk niż się to ludziom wydaje, mimo, że osiąga 50k p ataku jak na tamtym filmiku - swoją drogą polecam sprawdzić buff jaki wtedy był na tamtym summonerze, a dopiero później się tym podniecać.

YY normalny buff od buffera XD Mi się de na zwykły transformacjach z jajek nigdy nie udało przekroczyć ( z tego co pamiętam) progu 35k p ataku.

Mianowicie chodziło o TEN filmik(wiem Solar, że widziałeś bo komentowałeś - niech będzie dla innych co nie widzieli :) )

Druga sprawa - coś podnieśli lvle tym rbkom i niby więcej na klatę mogą przyjmować. Prawda to, że czuć czy niezbyt?

btw: zazdroszczę ludziom co mają final configi... robienie dobrej klawiszologii+myszki, dopicowywanie pasków i rozmieszczenie ikonek/okienek lansuje nieźle mózg ;s
Core - Wynn 99 - sprzedany
R.I.P. Ciapu

Arimas

Cytat: Delios w Marzec 21, 2012, 12:06:45 AM
Cytat: Tankrush w Marzec 18, 2012, 11:16:19 PM
Cytat: Arimas w Marzec 18, 2012, 09:41:51 PM
Swoją drogą ciekawe czy zrobią trylogie Mass Effect  :D

skończyłem dzisiaj ME3, zakończeni totalnie -_-'ło mi mózg.

ME3 mistrzostwo świata :D
Musze to dać :D
Mass Effect 3 SPOILER (delios znalazł)
Kto nie grał w ME3 niech lepiej nie ogląda, chyba, że lubi spoilować sobie fabułę
I'VE BEEN INDOCTRINATED TROLOLO

Horken: używasz enter chat?

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

Horken

Cytat: Arimas w Marzec 21, 2012, 12:23:26 AM
Horken: używasz enter chat?

Wyobrażasz sobie granie bez tego? :D
Raczej mnie tu chodziło o takowe rozmieszczenie skilli żebym mógł okiem sięgnąć jeszcze w miarę to co na ekranie widzę bo kąt widzenia mam słaby i nie obejmuję wzrokiem całego ekranu więc aktywne skille z delayem muszą się znajdować bardziej na widoku od innych, do tego klawisze takie, a nie inne. Dobry config się ceni imo
R.I.P. Ciapu

Dzondzy

Russe

Cytat: Horken w Marzec 21, 2012, 12:21:51 AM
btw: zazdroszczę ludziom co mają final configi... robienie dobrej klawiszologii+myszki, dopicowywanie pasków i rozmieszczenie ikonek/okienek lansuje nieźle mózg ;s
Mój jest już tak wylansowany, że się bardziej nie da  :P
A na serio to fajnie, że dali kamyk. Szczerze powiedziawszy to jedyna alternatywa dla L2 to obecnie...
Oh w8, nie ma obecnie takiej alternatywy  :afro:
Ciekawe jak się postacie ustawią na end game. Kto będzie OP a kto będzie gryzł glebę. Ostatnio wiele słyszałem a pewnie połowa z tego się jeszcze zmieni do 99lvl :) Poczekamy zobaczymy.
A może by wrócić na oficjal :)

Arimas

Horken

Jakby kamulek był wcześniej, jakieś 2 miechy od startu serwa to jeszcze jeszcze ale teraz to komu by się chciało dobijać znowu te same lvle ^^

btw: ja tam czuje, że niewiele osób podobija 99 - chyba, że są jakieś na tyle konkretne eventy/instancje co pozwolą jakoś dobić w miarę sprawnie taki lvl. Przy 96-97 zacznie się taka nuda, że procenty będą mieć tendencję spadkową. Takie moje zdanie.
R.I.P. Ciapu

Russe

Cytat: Horken w Marzec 21, 2012, 12:50:41 AM
Jakby kamulek był wcześniej, jakieś 2 miechy od startu serwa to jeszcze jeszcze ale teraz to komu by się chciało dobijać znowu te same lvle ^^
Też tak sądzę. Trochę podali musztardę po obiedzie.

Cytat: Horken w Marzec 21, 2012, 12:50:41 AMbtw: ja tam czuje, że niewiele osób podobija 99 - chyba, że są jakieś na tyle konkretne eventy/instancje co pozwolą jakoś dobić w miarę sprawnie taki lvl. Przy 96-97 zacznie się taka nuda, że procenty będą mieć tendencję spadkową. Takie moje zdanie.
Aż tak źle nie jest. Ja na 95 mając PA+Runa plus czasem jakiś item z shopu daje radę całkiem nieźle a jako CP gramy niewiele. A random PT trudno dostać bo na 3 piętro wystarczy 1 healer a iść z randomami na AoE to czasem się źle kończy. Jednak na 97-98 to będzie masakra :P
A może by wrócić na oficjal :)

DeepInside

ja sie zastanawiam nad rerolem na orka.... klasa ta sama... 7k hp wiecej i celka na end gamie mogą być na wagę złota... ale okropnie nie chce mi się expić od nowa!!

czy ktoś oprócz mnie nie dostał agathiona na maina? :>
czy da się coś z tym zrobić?
League of Legends EUNE - do odwołania

L2 EU -> Core - iDeepPain = Sigel Knight 9x (retired)
L2 EU -> Core - DeepPain = Feoh Wizard 8x z SLH (alt) (retired)
L2 EU -> Core - GreenZone = Iss Enchanter 8x (slave box) (retired)

L2 RU -> Lancer - DeepPain = Sigel Knight 85/Destroyer 75/SWS 75/Phantom Summoner 5x (retired)
Aion -> Spatalos - Deep = Templar 45 (retired)
L2 NA -> Bartz - DeepPain = Grand Khavatari 78 (retired)

lempartus

kazdy co ma PA dostal tego smoka, on rzuca ww jak cos i tyle
Lider party  Luciferion
Troszczymy się o wszystkich
www.outcasters.info

Cytat: NotTheFakeTazman w Wrzesień 23, 2012, 08:14:20 PM
Masz racje pala mi stoi jak mysle o antku i baiumie .

Horken

Żeby to było sensowne to całe CP musiałoby wykamyczakować się moim zdaniem. Byłolby imba PT.

@Russe
Ty jesteś w bardzo wygodnej sytuacji, że masz dobre pt. Nie wnikam w wasze zasady wewnętrzne, ekonomię etc ale po prostu widząc jak gracie i co macie, stwierdzam, że jest dobrze, a nawet zaje*iście. Jest fajna ekipa to są i chęci do gry, a niektórym do 99 może tych chęci nie wystarczyć :)

Cytat: DeepInside w Marzec 21, 2012, 08:19:14 AM
czy ktoś oprócz mnie nie dostał agathiona na maina? :>
czy da się coś z tym zrobić?
Usuń rzeczy z inv. Jak masz powyżej 80% to nie dostaniesz go.
Ja dostałem na każdym alcie oprócz maina i poczułem się wypchany jednak czyszczenie inv pomogło.
R.I.P. Ciapu

Itherus

Cytat: DeepInside w Marzec 21, 2012, 08:19:14 AM
ja sie zastanawiam nad rerolem na orka.... klasa ta sama... 7k hp wiecej i celka na end gamie mogą być na wagę złota... ale okropnie nie chce mi się expić od nowa!!

Czekaj czekaj a to nie bylo tak ze ze po uzyciu stone of destiny np na orku i chiales byc tankiem przejmowales staty humana? Rapid jak sie budzil z daggera na feocha na lancer jesli sie nie myle posiadał skille sorca? Nie uzywalem tego badziewia wiec nie do konca wiem jak to działa moze ktos pokusi sie od konkretna odpowiedz w tym zagadnieniu?

Zosienka

sorry za pisownie ale pisze z tel. Ither kaalole nie maja bazowo nukera wiec po przemianie dostal skille sorca zeby miec na wymiane. ale statystyki zostaja mu rasowe. tak samo jak kamael nie ma tanka, summonera, daggera i healera. Ja mam kamaela 76/75/75/75. jako ze robilen go dla inspectora, a nie lubie grac nukerami, wiec maina dalej nie expilem.  Teraz na pewno skorzystam z kamyka i chyba zamienie sie nasummonera. chociaz kusi mnie tank :p Albo jak smiesznie musi wyvladac kamael dagger :p Jako ze jestem casual graczem i gram kiedy mam czas, przewaznie solo, wiec pewnie bedzie summoner :)

Itherus

Cytat: Zosienka w Marzec 21, 2012, 10:10:50 AM
sorry za pisownie ale pisze z tel. Ither kaalole nie maja bazowo nukera wiec po przemianie dostal skille sorca zeby miec na wymiane. ale statystyki zostaja mu rasowe. tak samo jak kamael nie ma tanka, summonera, daggera i healera. Ja mam kamaela 76/75/75/75. jako ze robilen go dla inspectora, a nie lubie grac nukerami, wiec maina dalej nie expilem.  Teraz na pewno skorzystam z kamyka i chyba zamienie sie nasummonera. chociaz kusi mnie tank :p Albo jak smiesznie musi wyvladac kamael dagger :p Jako ze jestem casual graczem i gram kiedy mam czas, przewaznie solo, wiec pewnie bedzie summoner :)

Rapid gral AW przebudzil sie na nuka ale ponoic skille miał sorca :/ ale rasowe juz pewnie DE.

Summon Alarion dla potwierdzenia.

Delios

Cytat: Itherus w Marzec 21, 2012, 09:47:06 AM
Czekaj czekaj a to nie bylo tak ze ze po uzyciu stone of destiny np na orku i chiales byc tankiem przejmowales staty humana? Rapid jak sie budzil z daggera na feocha na lancer jesli sie nie myle posiadał skille sorca? Nie uzywalem tego badziewia wiec nie do konca wiem jak to działa moze ktos pokusi sie od konkretna odpowiedz w tym zagadnieniu?
Jeżeli używasz stone of destiny ażeby na 85 wybrać inną ścieżkę niż jest Ci pisana; uzyskasz wybraną nową klasę, ze statystykami swojej rasy, skillami swojej rasy i starymi skillami z ludzkiego odpowiednika klasy.

Robiąc orka i przebudzając go w tanka będziesz miał staty orka, skill rasowy orka, i skille z paladyna.
Robiąc krasnoluda i przebudzając go w heala będziesz miał staty krasnoluda MAGA (tak są staty dla krasnoluda maga), skill rasowy krasnoluda i skille bishopa.

Cytat: Zosienka w Marzec 21, 2012, 10:10:50 AM
Rapid na lancerze miał dark elfa i po przebudzeniu w nukera miał stare skille sorca, staty dark elfa i skille rasowe dark elfa.
Archeage <3

Zosienka

ale co za roznica ? i tak wymienisz skille na nowe. no moze nie wszystkie. mi akurat skille humana beda pasowaly, bo bede mial queen cat, ktora zwieksza p.atk co wzmacnia jeszcze bardziej summony :p

edit: Delios byl szybszy :p