Core (EU) - Screeny, PvP, Flame, Spam

Zaczęty przez Mc6, Grudzień 04, 2011, 03:54:28 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Arimas

O.o
Ja zapłaciłem 110zł za pre-order, wersja pudełkowa.
A co do ceny abonamentu to sugerowałem się tym podanym w euro na oficjalnej stronie.
Gwoli ścisłości sam pre-paid nic nie da jeśli nie masz zakupionej pełnej gry ;] (pudełko lub elektroniczna)

Soneo: Essenia

Cytat: Prokrastynator w Maj 05, 2012, 05:10:46 PM
Tera naprawde wygląda ciekawie, szkoda że nie ma mikropłatności
P2P = less trolls

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

Prokrastynator

Cytat: Arimas w Maj 05, 2012, 05:13:30 PM
P2P = less trolls

no tak, ale jak nie mam zbyt dużo czasu na gre, to nie bede płacil za caly miesiac zeby sie zalogowac raz na tydzień
chociaz z drugiej strony 37zł za prepaid, to nie taka duza kasa, wiecej w weekend trace i jeszcze na nastepny dzien mnie głowa boli
Cytat: Ulquiora w Luty 06, 2012, 07:53:20 PM
Zgłaszać trollowanie do moderatora trzeba. 55% tylko brakuje do zablokowania konta Prokrastynator'owi

Russe

A może by wrócić na oficjal :)

Dzondzy

Russe

Cytat: Acid w Maj 06, 2012, 12:24:24 AM
TPsa?
Nope. Gdy miałem TP miałem najstabilniejsze łącze ever. Choć i teraz nie mogę narzekać mimo takich "numerów".

Cytat: Dzondzy w Maj 06, 2012, 12:51:54 AM
WTB Battleping?
Nope. Nie widziałem prawie żadnej różnicy korzystając jakiś czas temu z BP. Niektórym daje dużo, mnie prawie nic.

Problem w tym, że bodaj wszyscy, nawet ci korzystający z BP mieli lekkie freezy niezależne od komputera który pokazywał ok. 10 FPS. Kto ze mną gra może potwierdzić, że mam bodaj najlepszy net w CP tylko co z tego gdy jakiś serwer po drodze (innova - ja) nie wyrabia... Chyba, że to coś innego, sam nie wiem. Dobrze, że to było 2-3 sec przerwy na kwadrans normalnego działania.

pokit

Tez mam dobry stabilny net, na codzien bez problemow, chodzi jak przecinak, na siegach i tw bez BP nie moge grac, z BP znowu miodzio :)

Deric

Russe

Cytat: Deric w Maj 06, 2012, 12:58:47 PM
neta z biedronki macie i tyle  :P :P
Tak sobie mów :P
A na serio to kto kogo i za co na dzisiejszym siege ??
Rozkręćmy jakiś FLAMEEEEEEEEEEEE

Dzondzy

lempartus

pewnie wszyscy przyjdą pod Aden z nadzieją że nam skopią tyłki
Lider party  Luciferion
Troszczymy się o wszystkich
www.outcasters.info

Cytat: NotTheFakeTazman w Wrzesień 23, 2012, 08:14:20 PM
Masz racje pala mi stoi jak mysle o antku i baiumie .

Tatsuc1

.
:D

pokit

Cytat: lempartus w Maj 06, 2012, 01:46:29 PM

a wy z HI razem ?

Smolensk

Cytat: pokit w Maj 06, 2012, 02:39:39 PM

a wy z HI razem ?

no pewnie że z HI są.

OOC + HI + Enclave + VV + NoWay + Shadows + ZERGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGG
Doomcio Sigel Knight 99 ~ H.S.J.E.A.H  Team    [Party Leader]

Russe

Cytat: Smolensk w Maj 06, 2012, 02:58:17 PM
Cytat: pokit w Maj 06, 2012, 02:39:39 PM

a wy z HI razem ?

no pewnie że z HI są.

OOC + HI + Enclave + VV + NoWay + Shadows + ZERGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGG

hahaha hahaha
No ciekaw jestem :) Może być fajnie.

Evander

Aurora Clan Leader - retired
sQam sQuad Member
Evander - 1st Tyrr Warrior TRUE HERO on Core

TastyB

Cytat: Evander w Maj 06, 2012, 06:38:36 PM

from Oren with love :*

to kiedy ownisz server Mysiaczku Pysiaczku?  hahaha Wczesniej radze potrenowac trochu na Orbis 3 a nie latasz za fragami po Cokrze   :P
Dwie rzeczy są nieskończone - Wszechświat i głupota ludzka. Co do tej pierwszej istnieją jeszcze wątpliwości.

Wszyscy wiedzą, że czegoś nie da się zrobić. I wtedy pojawia się ten jeden, który nie wie, że się nie da, i on właśnie to coś robi.

Albert Einstein (1879-1955)

Russe

Oren to taki mocny zamek, wpierw OOWW, teraz Aurora :P
Flame  :afro:

Deric

ok wy macie oren a teraz ooc aden straci,
w ogolę to gz i zapraszamy do orbis bo admiral i domcio już się nam nudzą xd

Sesto

na oren ladna bijatyka byla ciezko sie bylo pod zamek dostac zeby o kogos nie zaczepic duzo klanow   istny przekladaniec jednych atakujesz ktos ci wpada na plecy   hardcore:)

aurora ma zamek  ale gdyby byli sami nie utrzymaliby go  :oops: w bezposrednim starciu bylo ich po prostu za malo ale jak chcecie ownic server z jednym wyfarmionym pt to  powodzenia

Grande

Podczas moje 30 minutowego pobytu na oly w aden evander 5x się chwalił zamkiem na shoucie jak dziecko któremu pozwoliło się pobawić. Swoją drogą słyszałem ile klanów pomagało im i ciekawe co im za to obiecali. Gdyby sami mieli coś zwojować to swoim jednym śmiesznym cp by wiele nie narobili raczej.

Shen

Cytat: TastyB w Maj 06, 2012, 07:08:46 PM
Cytat: Evander w Maj 06, 2012, 06:38:36 PM

from Oren with love :*

to kiedy ownisz server Mysiaczku Pysiaczku?  hahaha Wczesniej radze potrenowac trochu na Orbis 3 a nie latasz za fragami po Cokrze   :P
ostatnio stali na spawnie w soa i campili, ledwo mi sie lokacja wgrala a musialem spadac.

Draghar

Cytat: Grande w Maj 06, 2012, 07:46:51 PM
Podczas moje 30 minutowego pobytu na oly w aden evander 5x się chwalił zamkiem na shoucie jak dziecko któremu pozwoliło się pobawić. Swoją drogą słyszałem ile klanów pomagało im i ciekawe co im za to obiecali. Gdyby sami mieli coś zwojować to swoim jednym śmiesznym cp by wiele nie narobili raczej.

Nieee nooo nie było ich aż tak dużo :> Tylko cały allianc OOC + jakieś randomy których nie pamiętam :P

Grande

To niech teraz dadzą wara HB i OOC to zobaczymy jacy to pro gracze są. A nie chwalą się warami wygranymi z klanami gdzie ludzie są ledwo przebudzeni.

Evander

Cytat: Grande w Maj 06, 2012, 07:46:51 PM
może 10 ?
napisałem że rekrutuje do klanu po tym jak  jakiś hunters sie ogłaszał  :oops: nie chwalilem :*

Cytat: Draghar w Maj 06, 2012, 07:58:33 PM
Nieee nooo nie było ich aż tak dużo :> Tylko cały allianc OOC + jakieś randomy których nie pamiętam :P
fake byliśmy w 3 pt + 1 pt ulriców(dzieki za pomoc) i płaczecie że dostaliście baty od niewiadomo kogo zal mi was  :/
Cytat: Grande w Maj 06, 2012, 08:01:48 PM
To niech teraz dadzą wara HB i OOC to zobaczymy jacy to pro gracze są. A nie chwalą się warami wygranymi z klanami gdzie ludzie są ledwo przebudzeni.
całe aly Union które zbiera baty to ledwo przebudzeni ? k  hahaha
Aurora Clan Leader - retired
sQam sQuad Member
Evander - 1st Tyrr Warrior TRUE HERO on Core