Core (EU) - Screeny, PvP, Flame, Spam

Zaczęty przez Mc6, Grudzień 04, 2011, 03:54:28 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Horken

Core - Wynn 99 - sprzedany
R.I.P. Ciapu

Draghar

A czy my chcemy żeby doszli do nas czy do ally? :P

Do nas? To nie marudź :P

Pora z OB zrobić saaajd  hahaha

Smolensk

Cytat: lempartus w Maj 07, 2012, 12:05:05 PM
Szczerze dziś o 19 tej będziemy się zastanawiać co i jak. Prawdopodobnie w szerszym gronie bo decyzja dotyczy w sumie 4-5 party.
zobaczymy co dzisiejsze popołudnie przyniesie

Skończy się tak że wrócicie do OOC, ale jeśli już to zapewne HI, bo to teraz modne, iść do HI.
Doomcio Sigel Knight 99 ~ H.S.J.E.A.H  Team    [Party Leader]

pokit

Cytat: Deric w Maj 07, 2012, 01:16:44 PM
gdzie byśmy nie doszli to 'sajda' zrobimy  :D

derik dawaj do HB :D

lempartus

Cytat: Smolensk w Maj 07, 2012, 01:33:45 PM
Szczerze dziś o 19 tej będziemy się zastanawiać co i jak. Prawdopodobnie w szerszym gronie bo decyzja dotyczy w sumie 4-5 party.

Skończy się tak że wrócicie do OOC, ale jeśli już to zapewne HI, bo to teraz modne, iść do HI.

Jak mam być szczery  to nie usmiecha mi się zamiana jednego lidera retarda na jeszcze większego.
Nie lubie się źle o ludziach wypowiadać ale skoro lider klanu słucha jednego płaczka ( gavin aka Melady) ktoremu przeszkadza  kilka słów po polsku na chacie i wywala kogoś z klanu 3 godziny przed siegem za to że napisał cyt: ja nie znam dobrze angielskiego" to jak go inaczej nazwać jak nie retardem.
Gdzie przez to nie może dojść całe party - penalty a cp traci healera a drugie dd i jego stwierdzenie no przecież to tylko na 24 godziny a na siege mogą przecież iść.
No sorry ja nie mam siły już kolesia tłumaczyć i usprawiedliwiać.
A co do HI - trza być super nieogarem żeby żadnego zamku niezdobyć. I nie ma co zwalać na liczby bo przy takiej przewadze sprzętowej, lvl no i hero powinni każdego roznieść. Gdzie są te 100+ co mają w klanie.

HB dla nas osobiście temat z góry zamknięty.

Co do "polskich" propozycji, nie znam więc trudno mi się wypowiadać, ale dla małego klanu możemy być sporym obciążeniem, bo napewno nie zrezygnujemy z własnych przyzwyczajeń tzn pvp no i nie wyobrażam sobie być w klanie gdzie mam płacić składki/ wrzucać matsy do cwh i inne pierdoły. My nie potrzebujemy żadnej pomocy w sprzęcie
Lider party  Luciferion
Troszczymy się o wszystkich
www.outcasters.info

Cytat: NotTheFakeTazman w Wrzesień 23, 2012, 08:14:20 PM
Masz racje pala mi stoi jak mysle o antku i baiumie .

tytusDeZoo

Szkoda ze HB to dla was zamkniety rozdzial ,szczegolnie ze obecne HB nie ma nic wspolnego z tym klanem ktory byl tworzony na poczatku serwa (poza krestem)
Veve 99/97 Feoh Wizard Core server
Tytus 92 Feoh Wizard Lancer server
Ais / Yans / Atomek / Kylal / VeveLaBoo Nightmare DN server

Neural

S.h.O.c.k  Team
Neural Siegel Knight 99

Qra

Cytat: Shanique;134896If you talking about me... i'm in BS from that time when we left OOC because one stupid guy didn't liked polish words in clan chat and kicked Qra from clan... after that, BS history just begun.
BS - prawdziwa historia.

Neural

S.h.O.c.k  Team
Neural Siegel Knight 99

lempartus

bo nie lubie być w klanie gdzie ktoś mnie traktuje jak śmiecia.
Lider party  Luciferion
www.outcasters.info

Draghar

Cytat: lempartus w Maj 07, 2012, 02:32:48 PM

Jak mam być szczery  to nie usmiecha mi się zamiana jednego lidera retarda na jeszcze większego.
Nie lubie się źle o ludziach wypowiadać ale skoro lider klanu słucha jednego płaczka ( gavin aka Melady) ktoremu przeszkadza  kilka słów po polsku na chacie i wywala kogoś z klanu 3 godziny przed siegem za to że napisał cyt: ja nie znam dobrze angielskiego" to jak go inaczej nazwać jak nie retardem.
Gdzie przez to nie może dojść całe party - penalty a cp traci healera a drugie dd i jego stwierdzenie no przecież to tylko na 24 godziny a na siege mogą przecież iść.
No sorry ja nie mam siły już kolesia tłumaczyć i usprawiedliwiać.
A co do HI - trza być super nieogarem żeby żadnego zamku niezdobyć. I nie ma co zwalać na liczby bo przy takiej przewadze sprzętowej, lvl no i hero powinni każdego roznieść. Gdzie są te 100+ co mają w klanie.

HB dla nas osobiście temat z góry zamknięty.

Co do "polskich" propozycji, nie znam więc trudno mi się wypowiadać, ale dla małego klanu możemy być sporym obciążeniem, bo napewno nie zrezygnujemy z własnych przyzwyczajeń tzn pvp no i nie wyobrażam sobie być w klanie gdzie mam płacić składki/ wrzucać matsy do cwh i inne pierdoły. My nie potrzebujemy żadnej pomocy w sprzęcie

Aurora welcome to :<

a nie sry.. ich lider to też przecież tard :O

pokit

Cytat: lempartus w Maj 07, 2012, 03:09:06 PM

a kto Cie w hb traktuje jak smiecia?:P

SanchoPansa

dupolizanko ze strony HB się zaczyna ? hahaha

Neural

Cytat: SanchoPansa w Maj 07, 2012, 03:39:03 PM
dupolizanko ze strony HB się zaczyna ? hahaha

TAG chodzcie od nas dostaniecie sto epików......... hahaha
S.h.O.c.k  Team
Neural Siegel Knight 99

Alarion

Cytat: pokit w Maj 07, 2012, 03:26:52 PM
Cytat: lempartus w Maj 07, 2012, 03:09:06 PM

a kto Cie w hb traktuje jak smiecia?:P

Lemp, nie piszę tego by was namowic (bo to chodzi o to byscie sami podjeli wasza decyzje) ale miej na uwadze, ze osoby ktore was tak traktowaly juz nie graja.

Peace

Poza tym kazdym klam ktory wybierzecie bedzie wzglednie ok, o ile. Nie beda to ruskie scierwa...

@sancho

Co tam biadolisz chlopie? ; )
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

Khav

Ja powiem w imieniu CaptainPlanet TM (znane bardziej jako Maczki). Cała sytuacja z eng na klanowym nam nie przeszkadza, ponieważ i tak z klanowego się korzysta sporadycznie. Ale to już jest kpina, aby za jedno zdanie, które nie jest obraźliwe, ani nie ma nic wspólnego ze spamem, od razu ktoś leciał z klanu. Zaloguje się ktoś, zapomni się, lub pomylą mu się chaty.. walnie "@czesc.." sruuu leci z klanu. Przyjdzie nawalony Prezes walnie coś po polsku.. sruu z klanu.. bez przesady..
co do HI... może i moda jest aby do HI, może przez chwilę się zastanawiałem żeby iść do nich.. Ale.. około 90 osób w CC, top lvl PT, kilku hero, i nie mogą dać rady OOC które było w okrojonym składzie (z tego co kojarzę po naszym odejściu zostało 3-4 pt). Nie dziękuję. Jak będę chciał PVE, to sobie odpalę sapera.
HB?? Osobiście mnie ten klan ani ziębi, ani grzeje. Kilka osób w terenie trzyma poziom średnio wypasionego kreta, ale to w każdym klanie są tacy zawodnicy. Są i tacy co mimo wara trzymają dystans do gry i można z nimi pogadać.
Dojście do HB to temat do poruszenia w większym gronie;)
(joke) A może my w nasze 4 pt + pojedyncze pt które chcą odejść z HB/HI założymy nowy klan i zrobimy czwarty "sajd" (/joke)
Cytat: Kard w Czerwiec 27, 2012, 07:54:24 PM
Cytat: TTerrorPropaganda w Czerwiec 27, 2012, 12:44:15 AM
Nie moja wina ze IQ większości tu piszących jest na poziomie przedszkola, wiec mogą nie zrozumieć toku myślenia osoby dorosłej :D
to po kiego... siedzisz w tej piaskownicy? jakiś pedofil czy co...?
Cytat: shoutxRelapse [Maj 22, 15:05:23]:   wszystko jest dla ludzi
xRelapse [Maj 22, 15:05:25]:   anal też XD
Clovery [Maj 22, 15:05:45]:   ah, zatem stad bol dupy, k.

Alarion

Podczas gry tutaj, zaluje tylko 1 decyzji: dolaczenia do tych ruskich cheatujacych retardow. Naprawde nie rozpatrujcie HI w perspektywie czy ogarniaja czy nie (bo wszyscy wiemy, ze nie), ale o to, czy chcecie grac w klanie z ludzmi, co leca na Z rangerze az sie smutno robi. Maja 4 hero, 99 lvle i dalej sa tak zalosni, ze musza sie wspierac programami na PvP. Jakbym chcial tak grac, poszedlbym na ncsoft...
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

NotTheFakeTazman

Ja pierdole Melady was kickuje ja to bym chyba zmienil tozsamosc w internecie po takim czyms :D Melady to bylo najwieksze popychadlo na rpg/start core ktory zawsze mial najslabsze pt i nikt z jego zdaniem sie nie liczyl i jak tylko cos napisal na klaowym to szlo "romo stfu" ale widze ze core ooc juz nie ma i Melady ma swoje 5min i kickuje swiezakow :D

lempartus

Dla jasności Melady nie kickował nikogo tylko płakał do Dobo i się żalił o clan chat
Lider party  Luciferion
www.outcasters.info

Prokrastynator

ładnie jadą na tym innoshicie na botach jak juz ruskie tyle 99lvl'i mają
Cytat: Ulquiora w Luty 06, 2012, 07:53:20 PM
Zgłaszać trollowanie do moderatora trzeba. 55% tylko brakuje do zablokowania konta Prokrastynator'owi

Russe

Moda była ale się skończyła po tym jak my odeszliśmy z HI :P
A tak na serio to Lemp, przeczytaj PMkę, może coś w temacie pomyślimy ??
A może by wrócić na oficjal :)

Deric

Cytat: Alarion w Maj 07, 2012, 04:45:05 PM
Podczas gry tutaj, zaluje tylko 1 decyzji: dolaczenia do tych ruskich cheatujacych retardow. Naprawde nie rozpatrujcie HI w perspektywie czy ogarniaja czy nie (bo wszyscy wiemy, ze nie), ale o to, czy chcecie grac w klanie z ludzmi, co leca na Z rangerze az sie smutno robi. Maja 4 hero, 99 lvle i dalej sa tak zalosni, ze musza sie wspierac programami na PvP. Jakbym chcial tak grac, poszedlbym na ncsoft...

My o HI myśleliśmy ale po tym co odwalili na siegu ( a raczej czego nie odwalili bo ich nie było) to temat raczej zamknęty bo trzeba być naprawdę idiotą aby taką okazję zmarnować, samo pt ruskich by całe ally na sobie utrzymało bo zerg 50osób 90+ dla nich gdzie mają 99, enchanty skilli, r99 i te 'programy' nie powinno być najmniejszym problemem a reszta ich zergu by zrobiła resztę...
Z tego co się oriętuje nasz cp ( maczki) póki co myślimy o hb ale to się okaże najwcześniej dzisiaj wieczorem

Cytat: Prokrastynator w Maj 07, 2012, 05:15:17 PM
Na RU też idzie odpalić bota jak na każdym serwerze i co im po bocie jak i tak aktywni są podczas exp, przykład: idziemy pogangować do orbis biegniemy przez 2ke spotykamy jakieś sflagowane pt(ally HI), no to zaczynamy ich bić i  po 1min ruskie do nas dobiegają  z pokoju obok, z resztą te boty u ruskich to takie pogłoski jak GM w amberach

@pokit dalhard jeszcze gra ^^?

Khav

Cytat: NotTheFakeTazman w Maj 07, 2012, 04:56:40 PM
Ja -_-' Melady was kickuje ja to bym chyba zmienil tozsamosc w internecie po takim czyms :D Melady to bylo najwieksze popychadlo na rpg/start core ktory zawsze mial najslabsze pt i nikt z jego zdaniem sie nie liczyl i jak tylko cos napisal na klaowym to szlo "romo stfu" ale widze ze core ooc juz nie ma i Melady ma swoje 5min i kickuje swiezakow :D
Widzisz drogi Tazmanku. Twój poziom to poziom obecnego HI, ewentualnie starego ooc. Gdzie szacunek między ludźmi kończył sie na "stfu romo",a współpraca na zranger. Wszystko po to żeby coś na serwerze znaczyć. Na l2.ws nie miałeś takich kumpli to i faila zmoczyłeś.
Nikt nas kickować nie musiał. Mamy rozum, gramy dla przyjemności a nie dla pikseli, i nie będziemy siedzieć z debilami w klanie jak nam to po prostu nie odpowiada. Dlatego też HI odpada. A Ty idź zdobywaj kolejne osiągnięcia posługując się programami trzecimi, bo bez tego pokazałeś na l2.ws co znaczysz.
Cytat: Kard w Czerwiec 27, 2012, 07:54:24 PM
Cytat: TTerrorPropaganda w Czerwiec 27, 2012, 12:44:15 AM
Nie moja wina ze IQ większości tu piszących jest na poziomie przedszkola, wiec mogą nie zrozumieć toku myślenia osoby dorosłej :D
to po kiego... siedzisz w tej piaskownicy? jakiś pedofil czy co...?
Cytat: shoutxRelapse [Maj 22, 15:05:23]:   wszystko jest dla ludzi
xRelapse [Maj 22, 15:05:25]:   anal też XD
Clovery [Maj 22, 15:05:45]:   ah, zatem stad bol dupy, k.

pokit

Cytat: Deric w Maj 07, 2012, 05:20:47 PM
Cytat: Alarion w Maj 07, 2012, 04:45:05 PM

My o HI myśleliśmy ale po tym co odwalili na siegu ( a raczej czego nie odwalili bo ich nie było) to temat raczej zamknęty bo trzeba być naprawdę idiotą aby taką okazję zmarnować, samo pt ruskich by całe ally na sobie utrzymało bo zerg 50osób 90+ dla nich gdzie mają 99, enchanty skilli, r99 i te 'programy' nie powinno być najmniejszym problemem a reszta ich zergu by zrobiła resztę...
Z tego co się oriętuje nasz cp ( maczki) póki co myślimy o hb ale to się okaże najwcześniej dzisiaj wieczorem

Cytat: Prokrastynator w Maj 07, 2012, 05:15:17 PM
Na RU też idzie odpalić bota jak na każdym serwerze i co im po bocie jak i tak aktywni są podczas exp, przykład: idziemy pogangować do orbis biegniemy przez 2ke spotykamy jakieś sflagowane pt(ally HI), no to zaczynamy ich bić i  po 1min ruskie do nas dobiegają  z pokoju obok, z resztą te boty u ruskich to takie pogłoski jak GM w amberach

@pokit dalhard jeszcze gra ^^?

Co ty doktor dalhard sie juz dawno wypalil :)

RazielIII

Cytat: Khav w Maj 07, 2012, 05:33:05 PM
Na l2.ws nie miałeś takich kumpli to i faila zmoczyłeś.
A Ty idź zdobywaj kolejne osiągnięcia posługując się programami trzecimi, bo bez tego pokazałeś na l2.ws co znaczysz.
Żadnego faila na ws nie zaliczyliśmy.
Why should I take life so seriously? I just wanna do what I like to do being far from reality. This is my own world, I just wanna hear the music.
http://www.youtube.com/watch?v=lVvG_dy94LM NEW ONE!
http://www.youtube.com/watch?v=U81wZ2khvFs

L2@retired

WS - Rankar x5 DC 84
RPG - CLUB x15 SWM 85 / DC 85
RPG - CLUB x5 SD 84
DEX - Wrath x9 SD 85  
Reloaded x15 SD 83
eXistence x4 SD 78
Azarath x15 SD 78
Nanaki x15 SD  77
Celes x7 SD 77