Core (EU) - Screeny, PvP, Flame, Spam

Zaczęty przez Mc6, Grudzień 04, 2011, 03:54:28 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Draghar

Na Giran z takich nazwijmy to "pseudomocniejszychzawodników" była tylko i wyłącznie Aurora + FinalFate o ile dobrze pamiętam

Reji

Cytat: Revolte w Czerwiec 04, 2012, 02:28:29 PM
Cytat: Reji w Czerwiec 04, 2012, 12:57:12 AM
Cytat: WollferDrHouse w Czerwiec 04, 2012, 12:26:10 AM
lol klany zdobywaja lol zamki i tyle. Poki co tylko Aden sie liczy.
A pan niby z jakiego klanu??
Poprowaź taki lol klan, zrob cos sam a co najlepsze znajdz ludzi ktorzy za toba pojda.
Poźniej sie wypowiadaj...

Co do siegów, pod Oren / Giran walczylo po +/-100 ludzi z kazdej strony.
Aktualnie udało nam sie utrzymać obydwa zamki w nowym ally (Giran i Oren w tym samym czasie siega).
Przeciwnikom GF, i dzieki za zabawe, Czekamy na następne.

A wszystkim tym co byli pewni że stracimy Giran, powiem tylko; że nie raz sie jeszcze rozczarujecie ^^

Reji to naprawdę musiały was jakieś lolklany atakować skoro 26 klanów było zapisane na atak Aden
Czy ja wysmiałem gdzieś siege Aden? raczej nie, nie brałem w nim udziału wiec się nie wypowiadam.
Tylko śmieszy mnie opinia ludzi ktorzy tutaj na forum wyśmiewają inne klany, małe czy duze, ogarniające czy nie... jeżeli sami nie mają własnego i co najśmieszniejsze, nawet jego nicku na forum nie kojaze z gry, wiec najprawdopodobniej jest tylko szarym graczem w jakimś CP. Chociaż może się mylę, bo wszystkich na serwie znać nie musze, ale liderów PL klanów raczej rozpoznaje :P

Osobiście uważam że Siege nawet z 40 vs 40 może byc bardzo ciekawy gdy ma sie wyrównane szanse i do końca nie wie się kto wygra, bo to własnie jest zabawa... dla nas było dosyć ciekawie... pierwsze 40min walki pod Oren a pozniej przeniesienie pola pod Giran. Gdzie każdy klan miał szanse przejąć zamek. I były wyrównane szanse.
Tak samo dla ludzi z HB, na Aden był ciekawy siege, bo dawali rade utrzymać zamek przez taki okres czasu, i pod takim naporem wroga, dlaczego?? Bo były w miare wyrównane szanse... a gdyby jednej strony byłoby o wiele więcej to raczej nie nazywali by go tak.
Ale to tylko moja skromna opinia na temat Siegów.

Giran / Oren odwiedzili w głownej mierze: Aurora i UlricKnight + pare mniejszych klanów. FF nie bralo udziału.

Ps. Revolte, nie boisz się zemsty Evandera za określenie jego klanu "lolklanem"??!! Odważny...
Server: L][eu-Core, Healer LvL: 9x
Clan Leader: Hunters, CP leader: Basic SQ.

Prokrastynator

Cytat: Sesto w Czerwiec 04, 2012, 11:20:32 AM
ad1  popieram przedmowce  wydajnosc servera sie jakby  poprawila

bo ludzi ubywa, proste
Cytat: Ulquiora w Luty 06, 2012, 07:53:20 PM
Zgłaszać trollowanie do moderatora trzeba. 55% tylko brakuje do zablokowania konta Prokrastynator'owi

He4DSh0t

Musze przyznać rację Rejiemu, siage Giran i Oren były bardzo ciekawe i mimo, że nie jesteśmy klanami tak dużymi jak hi/hb możemy też zebrać dość sporo osób i bawić równie dobrze :) GF dla Huntersów i reszty.

sQam sQuad Old Member - Core
7Sins Old Member - Lilith

Draghar

Inna sprawa, że trudno o godzinie 20 spodziewać się większych klanów na takich siegach jak Giran, Oren, Heine, bo dla takich klanów priorytetem jest Aden. Fakt, że wczoraj RG pojawiło się pod koniec Aden na Heine, no ale pewnie gdyby inaczej sytuacja wyglądała na Aden to byśmy się tam nawet nie pojawili.

Anyway chłopaki z Huntersów -> ustawcie następny sidż na 16 i dajcie radę utrzymać - wtedy pogadamy o jakimkolwiek ogarze, funie, etc.

Revolte

Fajnie fajnie, że też się bawiliście :) Czy boję się zemsty Evandera no sorry przecież to jest lolklan na dodatek wyrzucony(teoretycznie, bo sami wyszli na rzecz RedGuardów) z ally co za kompromitacja  hahaha , ciekaw jestem co teraz wymyślą ally z Oldboyz ?
Lineage][ Europe
Server: Core
Othell Rogue 95+

Reji

Cytat: Draghar w Czerwiec 04, 2012, 03:23:46 PMAnyway chłopaki z Huntersów -> ustawcie następny sidż na 16 i dajcie radę utrzymać - wtedy pogadamy o jakimkolwiek ogarze, funie, etc.
Po rozpadzie ally z OB cały czas atakujesz nasz klan (tutaj i w innych tematach), tak jakbyśmy ci polowe rodziny powybijali... o co ci konkretnie chodzi? 
Z 2 strony. kto tutaj mówił że chcemy byc uważani za Pr0, ogary, etc.. Nigdy nie starałem się zaistnieć na żadnym forum, i błyszczeć w czyich oczach. Bo mi na twojej czy innej opini nie zależy, ale z 2 strony nie lubie gdy wypisuje się jakieś brednie na nasz temat, wyssane z palca.

To czy obronimy zamek za 2 tygodnie zalezy od wszystkiego... serwer może obrucić się o 360stopni i kto to tam wie? :P
Ja, wraz z klanem robie to co mam i dązymy do wyznaczonych sobie celów, czy ci sie to podoba czy nie... i tłumacz to sobie jak chcesz :)
Server: L][eu-Core, Healer LvL: 9x
Clan Leader: Hunters, CP leader: Basic SQ.

kamiil

co to za klany  Hunters Shadow Redguards 

wyszliscie z toi miesiac temu czy jak  :?

Shanique

Cytat: kamiil w Czerwiec 04, 2012, 03:46:13 PM

nie interesuj się...

Deric

3. liga core  :D

Russe

Cytat: RazielIII w Czerwiec 04, 2012, 02:01:16 PM
Cytat: asdf1movie w Czerwiec 04, 2012, 11:00:45 AM
Cytat: Kamal w Czerwiec 04, 2012, 10:49:51 AM
Na privie
to wiele wyjasnia, kronika tez robi swoje
ale i tak zauwazylem ze od kilku tyg jak by lepiej mi chodzi gra w porownaniu do momentow poczatkowych 85+
Silnik pozostaje ten sam więc co ma piernik do wiatraka...
Wiesz raziel. Problem polega na tym, że po paru godzinach bez restartu idę na pvp 2pt vs 2 pt i mam FPSów tak na styk a nawet lekkie ściny.
Gdy grałem na frei to nawet bez SSD to nie było żadne wyzwanie i każde większe pvp chodziło bez problemów
Silnik ten sam ale wyzwania którym musi sprostać są zupełnie inne na frei niż GoD.
A może by wrócić na oficjal :)

Smolensk

Raziel to tyle wie o L2 i silniku gry, tyle co koń.
Doomcio Sigel Knight 99 ~ H.S.J.E.A.H  Team    [Party Leader]

Alarion

said pve mastah who quited after few months. Sorry Kamilku, imho niewiele masz do gadania w sprawie pvp. Chyba, że chcesz pogadać z nimi o biciu mobów, wtedy zwracam ci honor.
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

Arimas

Niestety kurier codzienny Core nie dostarcza gazet do orbisu  :D

Wtb. L2 na silniku UE 3... Płynność i grafika jak w terze + content i gameplay L2 = Win-win

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

Alarion

Przebolę grafikę i silnik w L2 dram dram, funu z pvp (i jeszcze raz dram!). Ciekawe kiedy kolejnemu mmo się to uda osiągnąć w takim stopniu?

Cat Drama Maker

Kard

a ty myślisz, że oprócz ludzi z tego forum ktokolwiek ciebie kojarzy na core? istniejesz tylko dzięki trolingowi i to nie za wysokich lotów, bo w kółko to samo jak jakaś zdarta płyta
Char : Incertus :: Iss
Clan : BlackSwans

kamiil

Cytat: Alarion w Czerwiec 04, 2012, 04:19:05 PM

said pve mastah who quited after few months. Sorry Kamilku, imho niewiele masz do gadania w sprawie pvp. Chyba, że chcesz pogadać z nimi o biciu mobów, wtedy zwracam ci honor.

gdzie ja cos pisze o pvp ?? :D

Khav

Cytat: Kard w Czerwiec 04, 2012, 04:37:55 PM

a ty myślisz, że oprócz ludzi z tego forum ktokolwiek ciebie kojarzy na core? istniejesz tylko dzięki trolingowi i to nie za wysokich lotów, bo w kółko to samo jak jakaś zdarta płyta
A kamiil to kto? Serio pytam. Wyszedł z Cruma ? Czy siedzi tam i próbuje 99 wbić?
Cytat: Kard w Czerwiec 27, 2012, 07:54:24 PM
Cytat: TTerrorPropaganda w Czerwiec 27, 2012, 12:44:15 AM
Nie moja wina ze IQ większości tu piszących jest na poziomie przedszkola, wiec mogą nie zrozumieć toku myślenia osoby dorosłej :D
to po kiego... siedzisz w tej piaskownicy? jakiś pedofil czy co...?
Cytat: shoutxRelapse [Maj 22, 15:05:23]:   wszystko jest dla ludzi
xRelapse [Maj 22, 15:05:25]:   anal też XD
Clovery [Maj 22, 15:05:45]:   ah, zatem stad bol dupy, k.

kamiil

Alarion

zbierasz tam truskawki? Z Doctorem się ugadałeś?

Cat Drama Maker

Khav

Cytat: kamiil w Czerwiec 04, 2012, 05:12:19 PM
siedze w toi
Ściemę walisz. Gdybyś doszedł do toi, to byś nie pytał o RG/Huntersów czy z toi wyszli... Cruma max co osiągnąłeś..
Cytat: Kard w Czerwiec 27, 2012, 07:54:24 PM
Cytat: TTerrorPropaganda w Czerwiec 27, 2012, 12:44:15 AM
Nie moja wina ze IQ większości tu piszących jest na poziomie przedszkola, wiec mogą nie zrozumieć toku myślenia osoby dorosłej :D
to po kiego... siedzisz w tej piaskownicy? jakiś pedofil czy co...?
Cytat: shoutxRelapse [Maj 22, 15:05:23]:   wszystko jest dla ludzi
xRelapse [Maj 22, 15:05:25]:   anal też XD
Clovery [Maj 22, 15:05:45]:   ah, zatem stad bol dupy, k.

kamiil

Cytat: Khav w Czerwiec 04, 2012, 05:38:19 PM
siedze w toi
Ściemę walisz. Gdybyś doszedł do toi, to byś nie pytał o RG/Huntersów czy z toi wyszli... Cruma max co osiągnąłeś..

niestety nie mozesz znac big boysów z core, bo wszyscy juz quitneli :(

Kard

Cytat: kamiil w Czerwiec 04, 2012, 05:48:15 PM
Cytat: Khav w Czerwiec 04, 2012, 05:38:19 PM
siedze w toi

niestety nie mozesz znac big boysów z core, bo wszyscy juz quitneli :(
piszesz o "bigboysach" pve? no to masz racje... ale to niewielka strata  :oops:
Char : Incertus :: Iss
Clan : BlackSwans

asdf1movie

długo człowiek na kroplówce nie moze grac. po takim maratonie 10h/day to wkońcu kiedys musieli quitnąć

Loluś