Core (EU) - Screeny, PvP, Flame, Spam

Zaczęty przez Mc6, Grudzień 04, 2011, 03:54:28 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Khav

Cytat: Rickert w Sierpień 25, 2012, 03:27:17 AM
Cytat: Arimas w Sierpień 25, 2012, 12:30:57 AM
Cytat: Rickert w Sierpień 24, 2012, 11:43:04 PM
A co mu pozostalo, kiedy odchodzi czolwoka pvp ogranicza sie tylko do epickow/siege, a ze na godzie o epicki sie nie walczy to tylko siege i farma.
Ten post właśnie udowodnił, że -_- o rzeczach o których nie masz pojęcia  hahaha
nom.

Na godzie jest pvp o epicki, pvp o spota co chwile, brak instancji, duzo ludzi, a ziomek koxa postac od nowa bo na spotach 85+ dzieje sie najwiecej)))
PVP o epiki są, przykład pvp 40 min przed tauti, pvp o baiuma. PVP o spota jak najbardziej. Instancje są tak jak i na RPG, a ziomek koksa postać napisał po co.
ehhh geniusz... istny geniusz...
To community RPG...
Cytat: Kard w Czerwiec 27, 2012, 07:54:24 PM
Cytat: TTerrorPropaganda w Czerwiec 27, 2012, 12:44:15 AM
Nie moja wina ze IQ większości tu piszących jest na poziomie przedszkola, wiec mogą nie zrozumieć toku myślenia osoby dorosłej :D
to po kiego... siedzisz w tej piaskownicy? jakiś pedofil czy co...?
Cytat: shoutxRelapse [Maj 22, 15:05:23]:   wszystko jest dla ludzi
xRelapse [Maj 22, 15:05:25]:   anal też XD
Clovery [Maj 22, 15:05:45]:   ah, zatem stad bol dupy, k.

Rickert

A nie wiem pokit, na serwerze ktory ma juz 7 miesiecy top pvp jest mniejsze niz na serwerze na ktorym gram tydzien))
Never regret anything because at one time it was exactly what you wanted

Khav

Cytat: Rickert w Sierpień 25, 2012, 01:06:10 PM
A nie wiem pokit, na serwerze ktory ma juz 7 miesiecy top pvp jest mniejsze niz na serwerze na ktorym gram tydzien))
Ahh ten polot i fantazja community RPG

Reneval to privek na którym gra geniusz:D
Swoją drogą. Taki factor i nawet go w top 100 nie ma:D
Nie moja wina ze IQ większości tu piszących jest na poziomie przedszkola, wiec mogą nie zrozumieć toku myślenia osoby dorosłej :D

Smolensk

Tia, pograsz maksymalnie jeszcze miesiąc, po czym przyjdziesz na to forum, spamując o nowym serwerze, a my nadal będziemy się świetnie bawić na core, który jest martwy. Takie z nas PvE mastahy. Powiedz jeszcze czy ten twój server dopiero co wystartował i robisz pvp w CT o spota ? Daruj sobie, i używaj mnie murzynów w avatarach, bo z żalu aż banany gniją.
Doomcio Sigel Knight 99 ~ H.S.J.E.A.H  Team    [Party Leader]

xRelapse

Redbox

Cytat: Rickert w Sierpień 25, 2012, 03:27:17 AM
Cytat: Arimas w Sierpień 25, 2012, 12:30:57 AM
Cytat: Rickert w Sierpień 24, 2012, 11:43:04 PM
A co mu pozostalo, kiedy odchodzi czolwoka pvp ogranicza sie tylko do epickow/siege, a ze na godzie o epicki sie nie walczy to tylko siege i farma.
Ten post właśnie udowodnił, że -_- o rzeczach o których nie masz pojęcia  hahaha
nom.

Na godzie jest pvp o epicki, pvp o spota co chwile, brak instancji, duzo ludzi, a ziomek koxa postac od nowa bo na spotach 85+ dzieje sie najwiecej)))
piersze pytanie, grales na godzie?

pytanie 2

Cytat: Khav w Sierpień 25, 2012, 01:25:25 PM
Ahh ten polot i fantazja community RPG

Reneval to privek na którym gra geniusz:D
Swoją drogą. Taki factor i nawet go w top 100 nie ma:D
te pvp czanego ptaka to z tego miecha wiec no. Ale biale jest carne a czarne biale

http://www.sadistic.pl/efekty-specjalne-vt231195.htm
Uploaded with ImageShack.us

Cytat: gierojjj w Grudzień 15, 2012, 07:37:50 PM
jestem debilem i kompie sie z karpiami ale to nic tato mnie bije i mama

Deric

zanim tazmana przyjdzie i powie że mało fargów to przypominam że teraz żadna postać nie złoży cc ze 100ppl w czasie 20sec jak to on robił

tak mały bonus co do mocy HI i ich ally :
w 2pt nie mogli złożyć jednego nawet jak boss na nas siedział  :D a wcześniej jeszcze płakali że tylko low leveli możemy zabić, szkoda że hero aslan 2village użył i na focie się nie załapał

Shen

Teraz jak serwer jest martwy to możecie go sobie podbijać.  :)

Arimas

Riestonowi ładnie pasuje czerwony  :D

Shen, ale jaki sens jest powtarzać to samo w kółko po innych?
http://www.youtube.com/watch?v=A4Hs0PQTBCs

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

Shen

Cytat: Arimas w Sierpień 25, 2012, 05:07:12 PM
Riestonowi ładnie pasuje czerwony  :D

Shen, ale jaki sens jest powtarzać to samo w kółko po innych?
http://www.youtube.com/watch?v=A4Hs0PQTBCs
kamill ma bana, ktoś musi odwalać czarną robote.

Deric

Khav

Cytat: Shen w Sierpień 25, 2012, 05:03:36 PM
Teraz jak serwer jest martwy to możecie go sobie podbijać.  :)
A ty kiedy go podbijałeś?? wtedy kiedy jeszcze był niedorozwinięty?
Idź lepiej z geniuszem pasać gęgoły na serwie gdzie jakieś zmutowane klasy biegają, i się fapuj że pvp jest.

Kamyl89

Arimas

Cytat: Kamyl89 w Sierpień 25, 2012, 05:36:35 PM
DzikiPL rofl  8)
Jeszcze pamiętam jak go z bubaczem zgangowałem na VoS  :D

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

He4DSh0t

Cytat: Deric w Sierpień 25, 2012, 04:29:35 PM
zanim tazmana przyjdzie i powie że mało fargów to przypominam że teraz żadna postać nie złoży cc ze 100ppl w czasie 20sec jak to on robił

w 2pt nie mogli złożyć jednego nawet jak boss na nas siedział :D a wcześniej jeszcze płakali że tylko low leveli możemy zabić, szkoda że hero aslan 2village użył i na focie się nie załapał
Nie wiem czym tu się chwalić, przy w miarę ogarniętym tanku i dobrym pozycjonowaniu się party boss tylko pomaga zabijając enemy :)
sQam sQuad Old Member - Core
7Sins Old Member - Lilith

Redbox

Cytat: He4DSh0t w Sierpień 25, 2012, 05:49:42 PM

w 2pt nie mogli złożyć jednego nawet jak boss na nas siedział :D a wcześniej jeszcze płakali że tylko low leveli możemy zabić, szkoda że hero aslan 2village użył i na focie się nie załapał
Nie wiem czym tu się chwalić, przy w miarę ogarniętym tanku i dobrym pozycjonowaniu się party boss tylko pomaga zabijając enemy :)
tym ze martwy serwer i tylko tazman mogl sie chwali i kamiil.
tak to z wami jest. Pokażą wam pvp wygrane to wy i tak że pozycjonował bossa i boss zabil ich. Ehh gimbaza sie bawi

http://www.sadistic.pl/efekty-specjalne-vt231195.htm
Uploaded with ImageShack.us

Cytat: gierojjj w Grudzień 15, 2012, 07:37:50 PM
jestem debilem i kompie sie z karpiami ale to nic tato mnie bije i mama

He4DSh0t

Cytat: Redbox w Sierpień 25, 2012, 05:53:40 PM

tak to z wami jest. Pokażą wam pvp wygrane to wy i tak że pozycjonował bossa i boss zabil ich. Ehh gimbaza sie bawi
WTF? nie rozumiem o co Ci chodzi i czemu na mnie wjeżdżasz ? :O Nie uważam, że serwer jest dead lecz wręcz przeciwnie, a zdanie tazmana i kamilka mnie nie obchodzi, bo w dupie byli, gówno widzieli pozując przy tym no uber pro graczy....
PvP pod bossem są świetne, szczególnie gdy zbierze się kilka party z rożnych klanów(np 2v2v2 itp) ale faktem jest, że dobre operowanie bossem przy drugim stage'u i pozycjonowanie się healerów bardzo pomaga. Nigdzie nie napisałem, że wygraliście bo boss zabił HI/RG, napisałem tylko, że boss siedzący na waszym tanku to rzecz która powinna bardziej pomóc niż przeszkodzić wiec pls chill out RedBox
sQam sQuad Old Member - Core
7Sins Old Member - Lilith

Dyma

Cytat: Arimas w Styczeń 08, 2012, 02:06:06 AM
Update:
W Amber party, jego członkowie pytają się alariona czy mogą dostać passy na shogala zamiast zapytać shogala  :D

xRelapse

Deric

Cytat: Dyma w Sierpień 25, 2012, 06:20:09 PM
a co to w ogóle za boss?? :)
taki tam na gilotynie (lokacja pod dion zamiast EG) pokazuje się zawsze o północy czasu gry, ma niezły exp i czasem dobry drop, ładnie pvp co 4h :D

Dyma

hmm jeszcze trochę to exp do 85 będzie tylko w instancjach bo pozmieniają wszystkie lokacje ;)
Cytat: Arimas w Styczeń 08, 2012, 02:06:06 AM
Update:
W Amber party, jego członkowie pytają się alariona czy mogą dostać passy na shogala zamiast zapytać shogala  :D

NotTheFakeTazman

Fajny screen... zabiliscie jakis meatshield... BTW widze DzikPL dalej gra, jaki ma lvl? :D

Deric

Cytat: NotTheFakeTazman w Sierpień 25, 2012, 09:31:35 PM

Fajny screen... zabiliscie jakis meatshield... BTW widze DzikPL dalej gra, jaki ma lvl? :D
jeżeli pt z połową 99 i hero to meatshield to ok... ja już wiem! HI to tylko ruskie + 200ppl meatshildu

Arimas

U Tazmana, definicja "meatshield" znaczy: Każdy kto nie jest z jego party  :D