Core (EU) - Screeny, PvP, Flame, Spam

Zaczęty przez Mc6, Grudzień 04, 2011, 03:54:28 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Rickert

Never regret anything because at one time it was exactly what you wanted

Arimas

Jestem drugi bo chodzę na dupy do klubów
Mało spałem ale wydaje mi się to zabawne xD

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

Shen

On caly jest zabawny od czasu jak go wzieli na miejsce Dymy. Wyszedl ze swojej jaskini i rzuca takimi zlotymi myslami.
Jesli core bedzie stalo na tyle dlugo zeby dostac update z podzialem na 34 klasy to wtedy dopiero hero bedzie wyczynem :)

Russe

Cytat: Shen w Październik 27, 2012, 08:54:41 AM
On caly jest zabawny od czasu jak go wzieli na miejsce Dymy. Wyszedl ze swojej jaskini i rzuca takimi zlotymi myslami.
Jesli core bedzie stalo na tyle dlugo zeby dostac update z podzialem na 34 klasy to wtedy dopiero hero bedzie wyczynem :)
Hehe, doszedłem do Amber CP (z czego jestem bardzo zadowolony) i zostałem tu modem, dalej poszedłem na trudny kierunek i znalazłem ciekawą pracę. Dołączenie do Amber daje ci awans społeczny  8)
Taki żarcik z rana :P
A może by wrócić na oficjal :)

TTerrorPropaganda

Cytat: Kard w Październik 27, 2012, 12:04:28 AM
Cytat: TTerrorPropaganda w Październik 26, 2012, 08:45:33 AM
Przepraszam, nie chciałem przywoływać twoich złych wspomnień z dzieciństwa wybacz...Następnym razem postaram się zrozumieć twój ciągły płacz i agresje, zważając na twoja ciężkie doświadczenia w życiu. W każdym bądź razie przyjmij moje najszczersze współczucie, zostańmy przyjaciółmi?
odejdź na chwile od kompa to może jakiś w realu znajdziesz i czytaj ze zrozumienie, bo twoja odpowiedz nie ma najmniejszego sensu

Znaczy ze nie zostaniemy przyjaciółmi? Trochę będzie mi smutno , ale może jakoś przeżyje. Masz racje ciężko jest zrozumieć to co piszesz, tak samo jak normalnemu człowiekowi jest ciężko zrozumieć wariata :)

Deric

Cytat: TTerrorPropaganda w Październik 27, 2012, 10:25:25 AM
Cytat: Kard w Październik 27, 2012, 12:04:28 AM
Cytat: TTerrorPropaganda w Październik 26, 2012, 08:45:33 AM
Przepraszam, nie chciałem przywoływać twoich złych wspomnień z dzieciństwa wybacz...Następnym razem postaram się zrozumieć twój ciągły płacz i agresje, zważając na twoja ciężkie doświadczenia w życiu. W każdym bądź razie przyjmij moje najszczersze współczucie, zostańmy przyjaciółmi?
odejdź na chwile od kompa to może jakiś w realu znajdziesz i czytaj ze zrozumienie, bo twoja odpowiedz nie ma najmniejszego sensu

Znaczy ze nie zostaniemy przyjaciółmi? Trochę będzie mi smutno , ale może jakoś przeżyje. Masz racje ciężko jest zrozumieć to co piszesz, tak samo jak normalnemu człowiekowi jest ciężko zrozumieć wariata :)
i wszystko jasne, byłeś już z tym u lekarza? jesteś na dobrej drodze skoro sam to zauważyłeś  hahaha

xRelapse

Cytat: Russe w Październik 27, 2012, 09:51:30 AM
Hehe, doszedłem do Amber CP (z czego jestem bardzo zadowolony) i zostałem tu modem, dalej poszedłem na trudny kierunek i znalazłem ciekawą pracę. Dołączenie do Amber daje ci awans społeczny  8)
Postawisz się raz Michałowi i wszystko stracisz.

kamiil

Cytat: xRelapse w Październik 27, 2012, 02:04:59 PM

na rpg biegam z tittle {AMBER} i wszyscy sie boją, grzecznie zwalniaja spoty  8)

xRelapse

Cytat: kamiil w Październik 27, 2012, 02:10:47 PM

na rpg biegam z tittle {AMBER} i wszyscy sie boją, grzecznie zwalniaja spoty  8)
To był mój patent i dobrze o tym wiesz, nie kradnij :(

Biz0n

tylko się później nie dziwcie, że ludzie z servera uciekają !!
Franz: Kaczor
Lancer: Pадость
Lilith: 1098
Classic: Kaczor

Russe

A zapłaciłeś za używanie znaku chronionego prawem na terenie Polski i całej Unii Europejskiej ??  8)
A może by wrócić na oficjal :)

Kard

Cytat: TTerrorPropaganda w Październik 27, 2012, 10:25:25 AM
która wypowiedź lub jej część była dla ciebie niezrozumiała?
Char : Incertus :: Iss
Clan : BlackSwans

Smolensk

Doomcio Sigel Knight 99 ~ H.S.J.E.A.H  Team    [Party Leader]

Alarion

Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

Smolensk

Doomcio Sigel Knight 99 ~ H.S.J.E.A.H  Team    [Party Leader]

Deric

Cytat: Smolensk w Październik 27, 2012, 05:27:43 PM
Cytat: Fenris w Październik 27, 2012, 04:37:24 PM
Cytat: Smolensk w Październik 27, 2012, 04:35:01 PM
http://www.youtube.com/watch?v=csDCn30Hr58

to mowisz ze dopiero wtedy mi tyłek złoisz ? :D

wystarczy że łoje twój klan.
xaoxaoaxoxa dobrze że nie napisałeś tak jak grave że potrzeba 4pt od nas abyśmy wygrali pvp z wami :D

Fenris

Cytat: Smolensk w Październik 27, 2012, 05:27:43 PM
Cytat: Fenris w Październik 27, 2012, 04:37:24 PM
Cytat: Smolensk w Październik 27, 2012, 04:35:01 PM
http://www.youtube.com/watch?v=csDCn30Hr58

to mowisz ze dopiero wtedy mi tyłek złoisz ? :D

wystarczy że łoje twój klan.

spoko :)
jak to mowią małe przyjemności .. btw lognij sie na oly troche pynktow musze pofarmic

Shen

Wiekszosc ludzi lubi w mmo pvp na wieksza skale, ale coz, sa tez tacy co wola 1vs1 albo 7vs7 na arence.

xRelapse

Cytat: Alarion w Październik 27, 2012, 05:19:19 PM

Super fotka Michał, jesteś wariatem jak zawsze, mimo tej brawury mam nadzieję, że wrócisz do nas cały i zdrowy z tych jakże wypełnionych mocnymi wrażeniami wakacji.

RedHarvester

Cytat: xRelapse w Październik 27, 2012, 07:07:08 PM

Super fotka Michał, jesteś wariatem jak zawsze, mimo tej brawury mam nadzieję, że wrócisz do nas cały i zdrowy z tych jakże wypełnionych mocnymi wrażeniami wakacji.
Gdybyś trenował klikanie myszką i klawiaturą po 12h na dzień 7 dni w tygodniu też byś był w takiej formie.
cashed out

Deric

Cytat: RedHarvester w Październik 27, 2012, 07:19:21 PM
Cytat: xRelapse w Październik 27, 2012, 07:07:08 PM

Gdybyś trenował klikanie myszką i klawiaturą po 12h na dzień 7 dni w tygodniu też byś był w takiej formie.

Fenris

Cytat: Shen w Październik 27, 2012, 06:58:31 PM
Wiekszosc ludzi lubi w mmo pvp na wieksza skale, ale coz, sa tez tacy co wola 1vs1 albo 7vs7 na arence.

aha mass pvp gdzie liczy sie ilosc ... super niech zgadne byłeś może w bmf ?

Shen

Deric

Cytat: Shen w Październik 27, 2012, 08:30:26 PM
rozszyfruj sobie skrót mmorpg.
od kiedy mmo wyklucza 1v1 7v7 itd? to element gry. inteligent się znalazł