Core (EU) - Screeny, PvP, Flame, Spam

Zaczęty przez Mc6, Grudzień 04, 2011, 03:54:28 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Russe

Cytat: kamiil w Grudzień 21, 2012, 10:56:55 AM
a co do pl serwera to nie moglbym sobie go odmowic :D
No to widzimy się na starcie :D
Może CP złożymy??  hahaha
A może by wrócić na oficjal :)

Smolensk

Cytat: Horken w Grudzień 21, 2012, 05:09:19 PM
Cytat: Obsess w Grudzień 21, 2012, 12:54:06 AM
2. Czy summoner nadal daje rade na expie/instancjach z 2 summonami (zamiast 3/4)?
3. Czy summoner nadal wygrywa na Oly z tankami/healerami z tylko 2 summonami?
4. Czy summoner daje rade na pvp z 2 summonami czy setup party z summonerem daje rade na 7 vs 7 na 99lvlach?

Nie wiem czy wiesz ale postać którą sprzedałeś aktualnie walczy o hero. Ratio takiego Wynna na oly to 10:1 W/L albo nawet lepiej więc w dalszym ciągu jest to postać topowa pod farmienie oly. Strata 2 summonów widoczna była praktycznie tylko przy panterach i faktycznie część dpsu się straciła ale dalej Wynny mają pokaźny dps. Na kosach to nawet lepiej imo.
Co do PvP to obecnemu Obsessowi i innym Wynnom zdarza się coś zabić i nie jest to jakieś rzadkie zjawisko.
Na 99 lvlu następuje właśnie ten przełom, że dla Wynnów o trochę mniejszym skillu przychodzi ratunek w postaci enchantowanego Invoke'a co generalnie pozwala na wspamowanie hita w tłum. Na krytyku dmg oscyluje wokół 8k więc jest odejście od dpsu, a zaczyna się dmg skokowy - tzw. j*bnięcie :)

Nie walczy, tylko już ma hero bo zbanowali Ponego. Możesz pogratulować lordowi Mak0, że tylko tak się umie bawić. Menace banned, więc czas na Obsessa.
Doomcio Sigel Knight 99 ~ H.S.J.E.A.H  Team    [Party Leader]

Horken

Żeby sobie tylko walk nie odpuścił bo się może przejechać ^^
Powiedz coś jeszcze na ten temat bo to jakaś nowość dla mnie o tych bananach. Za co? Niby za  sprzedaż postaci?
Core - Wynn 99 - sprzedany
R.I.P. Ciapu

Smolensk

Cytat: Horken w Grudzień 23, 2012, 01:03:14 PM
Żeby sobie tylko walk nie odpuścił bo się może przejechać ^^
Powiedz coś jeszcze na ten temat bo to jakaś nowość dla mnie o tych bananach. Za co? Niby za  sprzedaż postaci?

Nie wiem dokładnie za co, i jak to było. Była tylko gadka, że Obsess napisał do Poniego coś w stylu "No more hero for rollback" i na drugi dzień ban. A znalezienie dowodów na aktualnego romo Obsessa, nie jest trudne, więc raczej długo czekać nie trzeba będzie. Tym bardziej że gośc miał już 3 bany.

lempartus

Bany dostali za obraźliwe teksty na hero voice, bo obaj się wyzywali przez kilkadziesiąt minut, więc szukanie jakiś dziwnych teorii sobie darujcie. Dodatkowo przed banem Obsess mial ponad 200 pkt przewagi nad Ponym.

Dla tych co nie widzieli ostatni antharas http://www.youtube.com/watch?v=oFOIg3wX4zA

Lider party  Luciferion
Troszczymy się o wszystkich
www.outcasters.info

Cytat: NotTheFakeTazman w Wrzesień 23, 2012, 08:14:20 PM
Masz racje pala mi stoi jak mysle o antku i baiumie .

Biz0n

widzę podobnie jak Shandis- czołgista ;)
Franz: Kaczor
Lancer: Pадость
Lilith: 1098
Classic: Kaczor

Smolensk

Cytat: lempartus w Grudzień 23, 2012, 01:29:37 PM
Bany dostali za obraźliwe teksty na hero voice, bo obaj się wyzywali przez kilkadziesiąt minut, więc szukanie jakiś dziwnych teorii sobie darujcie. Dodatkowo przed banem Obsess mial ponad 200 pkt przewagi nad Ponym.

Dla tych co nie widzieli ostatni antharas http://www.youtube.com/watch?v=oFOIg3wX4zA

wdziałem właśnie mail i powód za co został zbanowany. Więc twoje historyjki możesz sobie wsadzić w dupe.

Deric

czyli kolejna wojna na petycje się zapowiada, super...

Draghar

Cytat: Smolensk w Grudzień 23, 2012, 02:25:40 PM
wdziałem właśnie mail i powód za co został zbanowany. Więc twoje historyjki możesz sobie wsadzić w dupe.

Powód do bana (o ile mam dobre info) tak samo żałosny jak pomysł Innovy na organizowanie "urodzin"  w trakcie kampanii i siege.

W sumie inne ploty głoszą że Meance dorobil się perma no ale..?

Tak czy owak na kazdego da się coś znaleźć ;p

Btw.  co to za pogłoski że Troy drajveruje kingsizEa?  ;>

kamiil

Cytat: Russe w Grudzień 23, 2012, 10:29:48 AM
Cytat: kamiil w Grudzień 21, 2012, 10:56:55 AM
a co do pl serwera to nie moglbym sobie go odmowic :D
No to widzimy się na starcie :D
Może CP złożymy??  hahaha

prawdopodobnie do 90 bedziemy koksic tylko duo z queem  ,a potem pomyslimy nad jakims cp

Redbox

Cytat: Draghar w Grudzień 23, 2012, 03:08:31 PM

Powód do bana (o ile mam dobre info) tak samo żałosny jak pomysł Innovy na organizowanie "urodzin"  w trakcie kampanii i siege.

W sumie inne ploty głoszą że Meance dorobil się perma no ale..?

Tak czy owak na kazdego da się coś znaleźć ;p

złe pogłoski

http://www.sadistic.pl/efekty-specjalne-vt231195.htm
Uploaded with ImageShack.us

Cytat: gierojjj w Grudzień 15, 2012, 07:37:50 PM
jestem debilem i kompie sie z karpiami ale to nic tato mnie bije i mama

pokit

Cytat: lempartus w Grudzień 23, 2012, 01:29:37 PM

to jaki jest powód? Bo wszyscy twierdzą że bluzgi na hero.

Mel

Cytat: Draghar w Grudzień 23, 2012, 03:08:31 PM

Nie kingsizea tylko evila
Core - 9xMS hero
BlackAngels

Smolensk

Wesołych świąt hejterzy.

A to że Troy gra na evilu, to nie pogłoska tylko fakt potwierdzony. Śmieszne jest to że Mak0 taki hejter rangera, a ma Troya w CP, który od x lat gra z rangerem i wcale się z tym nie kryje. Alarion chyba przymyka oko na złe rzeczy jakie się dzieją w jego klanie.

Alarion

nie używa z Rangera. Nawet bota nei odpala, bo jakby odpalił, to by grął na Troyu, któremu nei chce mu się wyexpić 1 lvla z 98 na 99.

Wesołych świąt również życzę : )
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

NotTheFakeTazman

Cytat: Alarion w Grudzień 24, 2012, 12:57:27 PM
nie używa z Rangera. Nawet bota nei odpala, bo jakby odpalił, to by grął na Troyu, któremu nei chce mu się wyexpić 1 lvla z 98 na 99.

Jezeli uwazasz ze troy nie uzywa rangara to pozdrawiam.

Oczywiscie ze nie odpala bota, jak na serverze na ktorym ktos na spocie budzi podejrzenia a co dopiero troy.

pokit

Cytat: NotTheFakeTazman w Grudzień 24, 2012, 01:30:32 PM
Cytat: Alarion w Grudzień 24, 2012, 12:57:27 PM

Oczywiscie ze nie odpala bota, jak na serverze na ktorym ktos na spocie budzi podejrzenia a co dopiero troy.

co?

Alarion

przecież na ncsofcie na bocie jedzie prawie cały serwer, to w czym  problem? Z ranger tak, bot nie? Pograłbyś trochę z party kingsize'a i wiedziałbyś, że mimo ego większego niż całe OOC + HB razem wzięte, to grają legit i na pvp nei cheatują, popełniają też błędy itd.  A to, że są przefarmieni jak dzikie świnie, to inna para kaloszy.

Cat Drama Maker

kamiil

Alarion

bo z nimi grałem trochę?

Ty akurat powinieneś w tym aspekcie siedzieć cicho, bo dobrze wiedziałeś (jeszcze przede mną) jak kardi jedzie na botach i z rangerze, a siedziałeś cichutko z nim w komitywie : )

Cat Drama Maker

kamiil

Cytat: Alarion w Grudzień 24, 2012, 02:10:57 PM
bo z nimi grałem trochę?

Ty akurat powinieneś w tym aspekcie siedzieć cicho, bo dobrze wiedziałeś (jeszcze przede mną) jak kardi jedzie na botach i z rangerze, a siedziałeś cichutko z nim w komitywie : )

jak mnie brali na exp to mialem plakac ze jadą na programach  ?? :D

Cam3ll

Cytat: kamiil w Grudzień 24, 2012, 02:15:30 PM
bo z nimi grałem trochę?

Czyli się przyznajesz, że zdobyłeś top 7 exp w sposób zupełnie nie legit? :afro:
L2 Classic RU - Elf Figher - Cam3llia

kamiil

Cytat: Cam3ll w Grudzień 24, 2012, 02:18:11 PM
Cytat: kamiil w Grudzień 24, 2012, 02:15:30 PM
bo z nimi grałem trochę?

Czyli się przyznajesz, że zdobyłeś top 7 exp w sposób zupełnie nie legit? :afro:

przeciez ruskiego party nawet nie bylo w top 7 exp, a z ruskimi dopiero w orbis gralem

torres77

opłaca się zaczynać na tym serwerze jeszcze?
mam kilku znajomych którzy opuścili serwer, bo jak mowią prawie nikt tu nie gra juz, także chyba lepiej zaczekać na ten polski?
średnio mi to pasuje, bo średnio lubie grać z polakami, wolę international :/

Cam3ll

Ludzi na core nadal gra sporo, ale lepiej poczekaj na PL.
L2 Classic RU - Elf Figher - Cam3llia