Core (EU) - Screeny, PvP, Flame, Spam

Zaczęty przez Mc6, Grudzień 04, 2011, 03:54:28 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Alarion

Cytat: surda w Styczeń 01, 2013, 09:23:25 AM
Cytat: pokit w Styczeń 01, 2013, 08:52:19 AM
Cytat: kamiil w Styczeń 01, 2013, 02:17:25 AM
lemo ooc rec  8)

a po polsku?
Nie za wiele od niego wymagasz? :D

No pewnie expił cięzko w noc sylwestrową, więc nie oczekiwałbym za wiele : X
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

Smolensk

gratz BS hero.

w końcu będzie fajniejsze pvp.
Doomcio Sigel Knight 99 ~ H.S.J.E.A.H  Team    [Party Leader]

kamiil

jakie jest najlepsze pve party teraz, chodzi glownie pod instance

sporo sie zbliza pl serwer bede robil pve hardcore party ;)

asdf1movie

kamiil

driverow mam pod dostatkiem, chodzi o klasy ;) nei wime czy cos sie zmienilo czy dalej 3x summoners  8)

Alarion

Podstawa to mieć frajerów, co będą bujać za innych postacie i mieć z tego jedno wielkie ** (czyli tak jak ty na Core driverowałeś queemowi) : )

Reszta już drugoplanowa

Cat Drama Maker

xRelapse

Hehe, cześć, chcę się wam pochwalić, że zostawiłem ukrytą kamerkę u Michałkę w domu aby uwiecznić grubą imprezałkę sylwestrową.

Sylwestrowy Michałkę w całej okrasie:

http://www.youtube.com/watch?v=KDwLkKmOnDc

NotTheFakeTazman

Cytat: Alarion w Styczeń 01, 2013, 06:02:00 PM
Podstawa to mieć frajerów, co będą bujać za innych postacie i mieć z tego jedno wielkie ** (czyli tak jak ty na Core driverowałeś queemowi) : )

Reszta już drugoplanowa

Nie wiem czy starasz sie trolowac kamilka czy ta gra juz zrobila totalna sieczke z twojego mozgu...

Jezeli wedlug ciebie jedyna opcja gry w l2 jest postac z wlasnym udokumentowanym nickiem badz nazwana imieniem i nazwiskiem i oczywiscie obowiazkowe posiadanie maila do tejze postaci to naprawde zalecam calkowite wyjebanie komputera z zycia...

kamiil

alarion nie ma/ nie znalazł drivera , wiec jego kolejnym celem jest hejtowanie driverow  hahaha

Alarion

Cytat: NotTheFakeTazman w Styczeń 01, 2013, 06:56:14 PM

Reszta już drugoplanowa

Nie wiem czy starasz sie trolowac kamilka czy ta gra juz zrobila totalna sieczke z twojego mozgu...

Jezeli wedlug ciebie jedyna opcja gry w l2 jest postac z wlasnym udokumentowanym nickiem badz nazwana imieniem i nazwiskiem i oczywiscie obowiazkowe posiadanie maila do tejze postaci to naprawde zalecam calkowite -_-' komputera z zycia...

Co innego gdy gdy faktycznie ma to sens, a co innego, gdy mówimy o typku, co robi za frajera pve, a pvp oglada sobie z frapsow i screenow swojego "pana" : )

Cat Drama Maker

Dyma

Cytat: kamiil w Styczeń 01, 2013, 07:11:38 PM
alarion nie ma/ nie znalazł drivera , wiec jego kolejnym celem jest hejtowanie driverow  hahaha
ja kiedyś driverowałem u Alariona ;)
Cytat: Arimas w Styczeń 08, 2012, 02:06:06 AM
Update:
W Amber party, jego członkowie pytają się alariona czy mogą dostać passy na shogala zamiast zapytać shogala  :D

Shen

i marnie na tym wyszedłes, wzieli na twoje miejsce jakiegos pajaca  :)

NotTheFakeTazman

Cytat: Alarion w Styczeń 01, 2013, 07:13:09 PM
Cytat: NotTheFakeTazman w Styczeń 01, 2013, 06:56:14 PM

Reszta już drugoplanowa

Jezeli wedlug ciebie jedyna opcja gry w l2 jest postac z wlasnym udokumentowanym nickiem badz nazwana imieniem i nazwiskiem i oczywiscie obowiazkowe posiadanie maila do tejze postaci to naprawde zalecam calkowite -_-' komputera z zycia...

Co innego gdy gdy faktycznie ma to sens, a co innego, gdy mówimy o typku, co robi za frajera pve, a pvp oglada sobie z frapsow i screenow swojego "pana" : )

Jaki sens? Ktos ma mu placic za to? Pojebalo cie kompletnie? Gosciu lubi grac ze znajomymi i czy jest to pve/pvp nie ma zadnej roznicy(przynajmniej dla zdrowego czlowieka)...  Tak jak duzo osob pompuje z aktualnych graczy core dla funu i pompy tak twoje obsesje na punkcie niektorych osob so dziwne, tak jak pisalem - zalecam calkowite wyjebanie komputera z domu i poproszenie mamy o pomoc w odwyku...

Kard

Cytat: NotTheFakeTazman w Styczeń 01, 2013, 07:42:58 PM
tak twoje obsesje na punkcie niektorych osob so dziwne, tak jak pisalem - zalecam calkowite -_-' komputera z domu i poproszenie mamy o pomoc w odwyku...
cytujesz swojego lekarza?
Char : Incertus :: Iss
Clan : BlackSwans

AsmWalker

To pvp przy antharasie super fajnie ale wy myślicie, że tam cokolwiek widać oprócz tego że pokaz slajdów i fajerwerków tam jest?  Fajnie widzimy, że na Core jest pvp ale ten filmik chyba jedynie taki cel ma  :)

Alarion

Cytat: AsmWalker w Styczeń 02, 2013, 12:36:39 AM
To pvp przy antharasie super fajnie ale wy myślicie, że tam cokolwiek widać oprócz tego że pokaz slajdów i fajerwerków tam jest?  Fajnie widzimy, że na Core jest pvp ale ten filmik chyba jedynie taki cel ma  :)

dziwne dla mnie. Kiedyś nie było widać pasków hp nad głowami, kto kogo zabił, ile damage'u zadał (bo w logach latało to za szybko by zobaczyć) . Poza tym to mass pvp, więc wiadomo, ze jest młyn O_o

Cat Drama Maker

Arimas

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

Dyma

coś ucichło to forum w tym roku, czyżby noworoczne postanowienia...?
Cytat: Arimas w Styczeń 08, 2012, 02:06:06 AM
Update:
W Amber party, jego członkowie pytają się alariona czy mogą dostać passy na shogala zamiast zapytać shogala  :D

nobody1

jak juz ktos cos napisze, to za chwile laduje w koszu

Soneo

Ja napisze Alarion jako Piotr Nejman polskie sceny L2 qituje XD Bose chron inove  :oops:

uwaga Agresive powroci i znow bedzie hahahaha
Skelth Lineage 2 CLASSIC EU

Shanique

wcześniej było Marcin... zdecydujcie się w końcu >.<

Alarion

Cytat: nobody1 w Styczeń 02, 2013, 02:21:34 PM
jak juz ktos cos napisze, to za chwile laduje w koszu

a co ma być z postami osób, które na siłę próbują kogoś sflamować w ten sam sposób od kilku miesięcy, a z l2 nie mają nic do czynienia, ew. quitneli z RPG niedawno? : D

Cat Drama Maker

Prokrastynator

Cytat: Alarion w Styczeń 02, 2013, 05:02:31 PM
a co ma być z postami osób, które na siłę próbują kogoś sflamować w ten sam sposób od kilku miesięcy

napisał to ten co od roku płacze o driverowanie i pve kamila <selfowned>
Cytat: Ulquiora w Luty 06, 2012, 07:53:20 PM
Zgłaszać trollowanie do moderatora trzeba. 55% tylko brakuje do zablokowania konta Prokrastynator'owi

Shen

przynajmniej ruscy quitneli i przestal plakac o programy/sprzet/potki/brezy.

Alarion

Cytat: Prokrastynator w Styczeń 02, 2013, 05:19:44 PM
Cytat: Alarion w Styczeń 02, 2013, 05:02:31 PM
a co ma być z postami osób, które na siłę próbują kogoś sflamować w ten sam sposób od kilku miesięcy

napisał to ten co od roku płacze o driverowanie i pve kamila <selfowned>

piszę, bo trochę szkoda jak typek co z pvp nie ma nic wspólnego w ogóle się wypowiada na ten temat... O_o

Cat Drama Maker