Core (EU) - Screeny, PvP, Flame, Spam

Zaczęty przez Mc6, Grudzień 04, 2011, 03:54:28 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

alite

Cytat: Alarion w Styczeń 13, 2013, 11:24:59 AM
Cytat: blacktyger w Styczeń 13, 2013, 10:54:42 AM
Cóż, świat jest ułożony pod garstkę bogaczy, którzy rozdają karty. Nam zostaje się odnaleźć w zaistniałej sytuacji i uszczknąć jak najwięcej tortu dla siebie, lub narzekać jak Alarion na boty i być nieszczęśliwym do końca życia.

trololo : D

Tylko ja gra i nadal się dobrze bawię, bo gdyby tak nei bło, to bym tu nie grał, chyba logiczne, więc skąd ta wspaniała teoria milordzie?

Ja będę się śmiał z ludzi co nie umieją sobie sami czegoś osiągnąć i muszą oszukiwać, żeby to zdobyć. Czy to real life, sport, czy gra, jeden kij. Dno zostaje dnem, a tym były ruskie bez programów i każdy kto walczył z nimi w dniach gdy był update frosta, a nie było jeszcze update'u Z rangera dobrze wie, że poziom an pvp trzymali taki jak kamilek i jego pvp : >

Olprax
@hatuj dalej, wracaj na ncsoft i dawaj na pvp, odpal configi i podziwiajcie partie 2 bijących się grupowych scryptów, żeby sprawdzić kto ma lepsze ustawienia : D

Tak btw, może lepiej iść pograć w jakąś strategię/ RTS'a? : P
właśnie z botami na nc sofcie  jest problem bo random dc sie dostaje! :(
w ogóle to poczytałem ten temat i wtf jakie poważne tematy tu poruszacie i powiem coś od siebie...
w dzisiejszych czasach praktycznie można być w świetle prawe całkowicie legit i nie wydawać kasy na gry/muze/filmy wiele gier  jest f2p, muzyka na grovesharku za free wszystko, filmy oglądane na kinomaniakach czy coś podobnego, a jak już trzeba coś ściągnąć to z rapida i w świetle prawa jesteśmy czyści, windowsa też za free można mieć i jak sie ma znajomego na polibudzie to podejrzewam że nie ma z tym problemu, przynajmniej ja nie miałem :D

Redbox

po 1 sciaganie jest legalne, czasami. Jezeli uzywasz danego filmu do swojego uzytku nie udostepniasz publicznie to mozesz.

http://www.sadistic.pl/efekty-specjalne-vt231195.htm
Uploaded with ImageShack.us

Cytat: gierojjj w Grudzień 15, 2012, 07:37:50 PM
jestem debilem i kompie sie z karpiami ale to nic tato mnie bije i mama

Shen

Udostepnianie jest nielegalne, dlatego lepiej np sciagac z rapidshare niz z torrentow gdzie sie seeduje.

NotTheFakeTazman

Cytat: Redbox w Styczeń 13, 2013, 11:51:23 AM
po 1 sciaganie jest legalne, czasami. Jezeli uzywasz danego filmu do swojego uzytku nie udostepniasz publicznie to mozesz.

Bzdura

xRelapse

Ze zdumieniem zastanawiam się skąd w tak młodym wieku zdobyliście tyle zawodów, jeden tydzień jesteście prawnikami, następny wysyp poliglotów. Niech Sałatin zmieni koncepcje forum skoro tyle porad tutaj można nabyć za darmo  :afro:

A może to jedynie próby wygoglowania jak najbardziej sensownej odpowiedzi w każdej dziedzinie?  :police:

Draghar

Cytat: Alarion w Styczeń 13, 2013, 11:24:59 AM
Ja będę się śmiał z ludzi co nie umieją sobie sami czegoś osiągnąć i muszą oszukiwać, żeby to zdobyć.

Czyli rozumiem, że dość regularnie śmiejesz się z Mak0, Blackbirda, Aslana (a raczej nowego drajvera), Obsessa, Menace2 itd itd itd itd itd... ? :>

Bo jak inaczej nazwać kupienie nie swojej postaci / wydanie setek|tysięcy euro na zakup sprzętu/adeny i udawanie że jest się pro :>

misiek440

http://www.komputerswiat.pl/poradniki/internet/pobieranie-plikow/2012/10/jak-legalnie-pobierac-pliki-z-internetu.aspx

nie trzeba być prawnikiem , bo temat jest od dawna poruszany, dla kogoś kto się interesuje branżą it

Redbox

Cytat: NotTheFakeTazman w Styczeń 13, 2013, 01:23:07 PM

Bzdura
bzdura

tytusDeZoo

Bzdura

Taziu znowu zablysnal swoja niewiedza  :D przepraszam "wiedza"  hahaha
Veve 99/97 Feoh Wizard Core server
Tytus 92 Feoh Wizard Lancer server
Ais / Yans / Atomek / Kylal / VeveLaBoo Nightmare DN server

NotTheFakeTazman

Cytat: tytusDeZoo w Styczeń 13, 2013, 01:41:57 PM

Bzdura

Widze dowcip jak zwykle ciety, to ze cie nie sciga policja w polsce nie znaczy ze autor nie moze ci zalozyc sprawy ktora by z latwoscia wygral.

tytusDeZoo

Cytat: NotTheFakeTazman w Styczeń 13, 2013, 02:09:56 PM

Bzdura

Widze dowcip jak zwykle ciety, to ze cie nie sciga policja w polsce nie znaczy ze autor nie moze ci zalozyc sprawy ktora by z latwoscia wygral.

prawnicy twierdza ze nie ale na pewno wiesz lepiej .. Ale juz sie nie wypowiadam bo mnie nabijesz na chacie  :D
Veve 99/97 Feoh Wizard Core server
Tytus 92 Feoh Wizard Lancer server
Ais / Yans / Atomek / Kylal / VeveLaBoo Nightmare DN server

NotTheFakeTazman

Cytat: tytusDeZoo w Styczeń 13, 2013, 02:13:17 PM

Bzdura

prawnicy twierdza ze nie ale na pewno wiesz lepiej .. Ale juz sie nie wypowiadam bo mnie nabijesz na chacie  :D

Jacy prawnicy :D ?

Redbox

Cytat: NotTheFakeTazman w Styczeń 13, 2013, 02:17:20 PM
Cytat: tytusDeZoo w Styczeń 13, 2013, 02:13:17 PM

Bzdura

Jacy prawnicy :D ?
alarion jeste prawnikiem

lempartus

ale pieprzycie smuty...
to może zaraz zacznie się dyskusja na temat aborcji w Polsce i na świecie.

Lider party  Luciferion
Troszczymy się o wszystkich
www.outcasters.info

Cytat: NotTheFakeTazman w Wrzesień 23, 2012, 08:14:20 PM
Masz racje pala mi stoi jak mysle o antku i baiumie .

Shen

Prawo aborcyjne w Polsce jest moim zdaniem dobre, mam nadzieje ze proby zaostrzenia nie przejda, zeby nie dzialo sie to co w Irlandii.

Sesto

xrelapse nie wiem skad zdziwienie ze sie ludzie wypowiadaja na rozne tematy z tego co zrozumialem wiekszosc z was studiuje  wiec  notabene bedziecie ludzmi  z wyzszym wyksztalceniem   powinniscie biegle  sie znac  na tym  z czego robicie licencjat magistra czy inz i w  minimalnym stopniu  posiadac wiedze z szeregu innych dziedzin  a z tym jak mniemam  po wypowiedziach niektorych jest blado albo wrecz beznadziejnie
kiedys wyzsze wyksztalcenie  cos znaczylo dzisiaj to marny swistek  absolutnie  nieodwzorowujacy   wiedzy  czy predyspozycji do wykonywania jakiejs pracy a juz o intelektualnej  dyspucie  na nawet blachy temat chocbyna temat ustroju   polski to juz mozna zapomniec

strach pomyslec jak bedziecie brali chociaz raz  udzial w "burzy mozgow" badz dyspucie w pracy   jak wam ktos rzuci argumentami w twarz to zamiast kontrargumentow    bedziecie  mowic szefowi cool stroy bro  troll  itp?

TTerrorPropaganda

Cytat: lempartus w Styczeń 13, 2013, 02:21:40 PM
ale pieprzycie smuty...

Ale bredzisz, 90% wypowiedzi tu od pierwszej strony nie ma nic wspólnego z l2, wiec o co ci chodzi?

blacktyger

Cytat: TTerrorPropaganda w Styczeń 13, 2013, 03:01:01 PM
Cytat: lempartus w Styczeń 13, 2013, 02:21:40 PM
ale pieprzycie smuty...

Ale bredzisz, 90% wypowiedzi tu od pierwszej strony nie ma nic wspólnego z l2, wiec o co ci chodzi?

A pozostałe 10% to dopiero prawdziwe nic nie wnoszące smuty.

Co do tego, że ludzie wypowiadają się na różne tematy, to jak świat długi i szeroki chyba najgłupszy zarzut jaki można postawić ; ). Nie trzeba być alfą i omegą w każdej dziedzinie, ale tylko dyskutując można wyrabiać sobie opinie i poglądy, to jak z ćwiczeniami - tylko one rozwijają.

CytatTylko ja gra i nadal się dobrze bawię, bo gdyby tak nei bło, to bym tu nie grał, chyba logiczne, więc skąd ta wspaniała teoria milordzie?

Zatem oszczędź innym powtarzania w kółko tych samych prawd absolutnych i pozwól innym czerpać radość z gry. A to czy takie logiczne jest robienie tylko rzeczy, które sprawiają nam przyjemność poddałbym w wątpliwość, masochizm to dość popularne zjawisko.
Innova Core [EU]: Sigiel Knight - TommyVercetti - Off

Redbox

co by nie mówic, jest to jedyny watek na forum który jako tako zyje.

blacktyger

Cytat: Sesto w Styczeń 13, 2013, 02:40:33 PM
xrelapse nie wiem skad zdziwienie ze sie ludzie wypowiadaja na rozne tematy z tego co zrozumialem wiekszosc z was studiuje  wiec  notabene bedziecie ludzmi  z wyzszym wyksztalceniem   powinniscie biegle  sie znac  na tym  z czego robicie licencjat magistra czy inz i w  minimalnym stopniu  posiadac wiedze z szeregu innych dziedzin  a z tym jak mniemam  po wypowiedziach niektorych jest blado albo wrecz beznadziejnie
kiedys wyzsze wyksztalcenie  cos znaczylo dzisiaj to marny swistek  absolutnie  nieodwzorowujacy   wiedzy  czy predyspozycji do wykonywania jakiejs pracy a juz o intelektualnej  dyspucie  na nawet blachy temat chocbyna temat ustroju   polski to juz mozna zapomniec

strach pomyslec jak bedziecie brali chociaz raz  udzial w "burzy mozgow" badz dyspucie w pracy   jak wam ktos rzuci argumentami w twarz to zamiast kontrargumentow    bedziecie  mowic szefowi cool stroy bro  troll  itp?

A co do studiowania, ten człowiek myślę wyjaśnia wszystko:

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=PQqe4jSsnh4#!
Innova Core [EU]: Sigiel Knight - TommyVercetti - Off

Saladin

Cytat: xRelapse w Styczeń 13, 2013, 01:25:31 PMNiech Sałatin zmieni koncepcje forum skoro tyle porad tutaj można nabyć za darmo  :afro:
Co wtorek forum będzie o szyciu na drutach. W czwartki może brydż?
Nie udzielam pomocy przez PM...

Mel

ok poddaje sie oficjalnie, derfo i bs wygrali serwer  hahaha
Core - 9xMS hero
BlackAngels

Saladin

Każdy dostaje po 10000 pkt!
Welcome to "Whose Line Is It Anyway?" the show where everything's made up and the points don't matter.
Nie udzielam pomocy przez PM...

xRelapse

Cytat: Saladin w Styczeń 13, 2013, 10:27:48 PM
Każdy dostaje po 10000 pkt!
Welcome to "Whose Line Is It Anyway?" the show where everything's made up and the points don't matter.
http://youtu.be/9mVcjYj4U18?t=30s

8)

Shen