Core (EU) - Screeny, PvP, Flame, Spam

Zaczęty przez Mc6, Grudzień 04, 2011, 03:54:28 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

bula

Cytat: husEndru w Styczeń 28, 2013, 04:31:48 PM
Alarion +1
fajny post

Tazman +1

I WSZYSCY WIEDZA O CO CHODZI BO WIADOMO DO KTOREGO POSTA ODNOSI SIE +1

PLS, TROCHE MOZGU

AsmWalker

Alarion aleś sie uczepił tego Dexluda  :D Swoją drogą stoi jeszcze ten serv? Ja to mówie Interlude było fajne ale na swój czas teraz wracać już do tego to zmuła.

husEndru

Ok, masz racje panie bula, ze troche bez kontekstu byla moja "wypowiedz".
W ramach wyjasnien, kontekstem jest porownanie starych kronik z god'em oraz to co Alarian napisal odnosnie tego.

Arimas

Cytat: bula w Styczeń 28, 2013, 04:38:27 PM
Cytat: husEndru w Styczeń 28, 2013, 04:31:48 PM
Alarion +1
fajny post

Tazman +1

I WSZYSCY WIEDZA O CO CHODZI BO WIADOMO DO KTOREGO POSTA ODNOSI SIE +1

PLS, TROCHE MOZGU
Arimas +1

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

Arimas

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

Dyma

Cytat: husEndru w Styczeń 28, 2013, 04:52:43 PM
Ok, masz racje panie bula, ze troche bez kontekstu byla moja "wypowiedz".
W ramach wyjasnien, kontekstem jest porownanie starych kronik z god'em oraz to co Alarian napisal odnosnie tego.
Ale chyba każdy, oprócz niego zrozumiał, o co chodzi.
Cytat: Arimas w Styczeń 08, 2012, 02:06:06 AM
Update:
W Amber party, jego członkowie pytają się alariona czy mogą dostać passy na shogala zamiast zapytać shogala  :D

asdf1movie

AyGo

AyGo

Draghar

Cytat: Alarion w Styczeń 24, 2013, 09:50:19 AM
Fraps soon, bo ostatnie 2 miesiące średnio czas miałem.

Nie wiem czy coś innego się planuje

Mel

Cytat: Alarion w Styczeń 24, 2013, 07:15:16 PM
problem polega na tym, że on potrafi latać tylko jak party na doczepkę do swojego klanu, a przy tym ujada na forum tak głośno, że aż smutne to jest... Dążysz do poziomu kamilka ostro jednoręki bandyto : )

oo dawno mnie tu nie bylo, ok zrobie dla amber cp wyjatek, pm mnie po srodzie to zrobimy ustawke, tylko wiesz alarion czekam na amber cp, zebys nie robil mixa z najlepszych osob z klanu jak zazwyczaj hahaha
Core - 9xMS hero
BlackAngels

Shen

ten desperacki spam rekrutacyjny na hv w wykonaniu bs i nagabywanie cp na pm zeby do nich przeszli, bezcenne

Shanique

nie wiem co w tym takiego "bezcennego"... mamy czekać, aż z nieba nam coś spadnie?

Itherus

nie, lepiej mieć ally w ktorym jest prawie 500 osob robic smoki samemu i sie nudzić. Ciesz sie ze masz sie z kim bic jeszcze. :D

Shen

Sami od długiego czasu zrażaliście do siebie ludzi/klany, więc tak, cieszy mnie obecna sytuacja  :)

tytusDeZoo

Mimo walki z calym serwerem wszystkie wojny do przodu  :D

THIS IS SPARTA !!!!!!
Veve 99/97 Feoh Wizard Core server
Tytus 92 Feoh Wizard Lancer server
Ais / Yans / Atomek / Kylal / VeveLaBoo Nightmare DN server

Alarion

Cytat: Itherus w Styczeń 29, 2013, 08:59:09 AM
nie, lepiej mieć ally w ktorym jest prawie 500 osob robic smoki samemu i sie nudzić. Ciesz sie ze masz sie z kim bic jeszcze. :D

qqshen moze sie tylko cieszyc, bo jako taka mroweczka mala co za duzo na forum sobie pisze, tylko taki obrot sytuacji (250 vs 70) daje mu mozliwosc poczucia sie jak factor : D

No niestety, sporo jest ludzi, co z jednej strony mimo zergu nadal rekrutują, a z drugiej strony placza na forum "1 side servidor, nuda, nie ma kogo bic"  Tylko jak szanse były wyrównane liczbowo, to palili pr'a szybciej niż się doczytali co niektórzy : >

@Mel
ok, ja 8 osób w CP
Isiss
Rolans
Vowek (czyli CriticalPower)
Tytus (Vevelaboo)
Bertonina
ja
Fenris
Szogal (AncientOne)

Jakie ty masz w ogóle osoby w cp? Bo poza tobą i deimonem to średnio kojarzę szczerze mówiąc.

Co do terminu, się zgadamy na pewno.
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

sobek

Cytat: Alarion w Styczeń 29, 2013, 09:44:03 AM
Cytat: Itherus w Styczeń 29, 2013, 08:59:09 AM

qqshen moze sie tylko cieszyc, bo jako taka mroweczka mala co za duzo na forum sobie pisze, tylko taki obrot sytuacji (250 vs 70) daje mu mozliwosc poczucia sie jak factor : D

No niestety, sporo jest ludzi, co z jednej strony mimo zergu nadal rekrutują, a z drugiej strony placza na forum "1 side servidor, nuda, nie ma kogo bic"  Tylko jak szanse były wyrównane liczbowo, to palili pr'a szybciej niż się doczytali co niektórzy : >

@Mel
ok, ja 8 osób w CP
Isiss
Rolans
Vowek (czyli CriticalPower)
Tytus (Vevelaboo)
Bertonina
ja
Fenris
Szogal (AncientOne)

Jakie ty masz w ogóle osoby w cp? Bo poza tobą i deimonem to średnio kojarzę szczerze mówiąc.

Co do terminu, się zgadamy na pewno.

Alarion oraz inni uczestnicy 700+ strony spamu ... w L2 także liczy się polityka a nie tylko skill PVP/sprzęt/level. Od kiedy pamiętam ludziki w L2 zawsze wzajemnie udowadniają sobie racje typu my jesteśmy pr0 bo wygrywamy 1 vs 1 albo jesteśmy pr0 bo mamy zamek, bo ubiliśmy antka, bo coś tam. KIEDY WRESZCIE ZROZUMIECIE, IŻ L2 TO NIE JEDNOSTKI I SPRAWIEDLIWOŚĆ ALE TAKŻE OBROTNOŚĆ, UMIEJĘTNOŚĆ DALEKOWZROCZNOŚCI JAK I PO PROSTU ZWYKŁEJ DOJRZAŁOŚCI.  - i to jest właśnie piękne... w L2 :P

Alarion

Chyba nie ma potrzeby pisania Capslockiem.

Ofc zgadzam się z tobą całkowicie, że polityka to istotny aspekt tej gry.

Jednak obecnie jesteśmy w sytuacji, gdzie poza próbą rekrutacji nowych CP, nic nie da się zrobić przeciw takiemu zergowi. Nawet jak idziemy na gank, to wygląda to tak:

Zaczynamy się bić przeciw 1 (a czasem 2 pt jednocześnie). Jak 1 to się bije spokojnie, jak 2 to też można próbować, zależnie od jakości danych pt.

po 2-3 minutach wpada jeszcze 1-2 pt enemy i trzeba już PR. Oni sobie coś tam płaczą "Alarion PR hahaha" stojąc w 3-4 pt w miejscu gdzie przed chwilą walczyli przeciw naszej 7-emce : D

Ofc, oni mogą wziąc teraz wszystkich hero, zdobyć każdy zamek, zabić każdego smoka. 250 vs 70 to żaden problem i wyczyn. Jeżeli tak lubią grać, gdzie nie będą mieć pvp, to ich wybór. Ja nei czuję żadnej ujmy spalić PR'a przeciw 14-21 albo 28 osobom. My sobie po prostu supiemy dalej, będzie jak będzie, nie walniemy emo quita jak lolsize. : D

Cat Drama Maker

sobek

heheh, mało mam wiedzy o CORE teraz ,ale myślę, że długo się nie utrzyma 1 side serwer ...z prostego powodu, za dużo osób do podziału otrzymanego dropa :"D

GL

Alarion

podział dropa nei musi być powodem do dramy, bardziej nuda na spotach, bo to w końcu PvP gra, gdzie masz ochotę iść i jakiegoś wara obić.

Cat Drama Maker

slon

Cytat: Alarion w Styczeń 29, 2013, 10:42:59 AM
podział dropa nei musi być powodem do dramy, bardziej nuda na spotach, bo to w końcu PvP gra, gdzie masz ochotę iść i jakiegoś wara obić.
http://c.wrzuta.pl/wi6792/321e9d93002b0f4a5107d08e/shot00000 Jak to nie ma kogo bić? TO PRZECIEZ NIE DEAD SERVIDOR I WSZYSCY SIE WSPANIALE BAWIA :p
?? Serfer kor