Core (EU) - Screeny, PvP, Flame, Spam

Zaczęty przez Mc6, Grudzień 04, 2011, 03:54:28 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

surda

Cytat: kamiil w Luty 01, 2013, 10:34:42 PM
ja po 10 minutach pvp na godzie krzyczalem zeby robic pr :D ale jak mowil lamp nie mam prawa mowic o pvp ;(

dead celestial ress dead celestial ress rebrith dead celestial ress dead celestial ress rebrith dead celestial ress dead celestial ress rebrith dead celestial ress dead celestial ress rebrith dead celestial ress dead celestial ress rebrith dead celestial ress dead celestial ress rebrith dead celestial ress dead celestial ress rebrith dead celestial ress dead celestial ress rebrith dead celestial ress dead celestial ress rebrith dead celestial ress dead celestial ress rebrith... po 40 minutach dead celestial ress dead celestial ress rebrith dead celestial ress dead celestial ress rebrith dead celestial ress dead celestial ress rebrith  hahaha
Chłopaku jak takiś kozak to dawaj na core i pokaż nam jak się gra na pvp na równych lv bo jak na razie to tylko pokazałeś że umiesz expić 3 dni z rzędu 24/7 bez snu wyfarmić postać szybciej niż inni po czym zabijać low lv na spotach... no i oczywiście potrafisz bzdury na forach pisać.

Inny słowy póki Kard na CORE nie zostanie Hero dopóty CORE nie wolno nazywać dead serwerem.
[/quote]

TTerrorPropaganda

Cytat: Alarion w Luty 02, 2013, 09:23:31 AM
Cytat: asdf1movie w Luty 01, 2013, 10:52:06 PM
ja po 5minutach pvp na godzie, jak musialem targetowac i ogarniac, to udawałem ze mam disconect bo juz mnie oczy bolały od animacji.

hmm, może lower detail bez obniżania zasięgu widzenia? Chociaż muszę powiedzieć, że dziwię ci się, bo w TERA, GW i innych nowych MMO światełek i wybuchów masz sporo więcej (jeszcze silnik pozwala na więcej) a czepiasz się l2. Chyba nie będzie ci dane zatem grać w żadne nowe mmo, right? : )

Cytat: Draghar w Luty 01, 2013, 09:55:04 PM
Cytat: asdf1movie w Luty 01, 2013, 08:44:44 PM
45 min to pewnie podczas pvp poszło z 15 disconectów, lagów i zmarnowane 100 bresów.
to ma sens

Łącznie bresow poszło po 200 na pt, były sytuację w których biliśmy się 3vs3 przez dc chociaż to dziwne bo na dead serwerze nie powinno to mieć miejsca, i w ogóle zapomniałem dodać że całość supportował zRanger tylko my mieliśmy gorsze skrypty i po 45 minutach nie ogarnęły czegoś :<

DC to DC, to juz każdy musi sobie indywidualnie ogarniać. Co do reszty:
1)Od patcha "pseudo echo part 3-5" nie będzie już nikt tak chętnie wstawał od issa

2) Nawet w H5 jakbym zdecydował się ze swoim CP użyć 200 b rezow (DAFUQ, nigdy tyle nawet nie mieliśmy O_o z jakim przeciążeniem wasz iss biega?) to pvp mogłoby trwać na miękko ponad 30 min. A jak każda ze stron jeszcze nasrałaby sobie z 500 CP potek, to już w ogóle 50-60 min murowane (o QHP może nie będę wspominał ; D ) Z tego wniosek, że H5 ssie? Dat logic...

W światełkach l2 bije na głowę , tytuły które wymieniłeś i to znacząco. Grając w GW nie odniosłem wrażenie ze uczestniczę w dyskotece, efekty wizualne były dość przyjemne dla oka, czego nie mozna powiedzieć o l2

Alarion

Cytat: TTerrorPropaganda w Luty 02, 2013, 09:47:28 AM
Cytat: Alarion w Luty 02, 2013, 09:23:31 AM
Cytat: asdf1movie w Luty 01, 2013, 10:52:06 PM
ja po 5minutach pvp na godzie, jak musialem targetowac i ogarniac, to udawałem ze mam disconect bo juz mnie oczy bolały od animacji.

hmm, może lower detail bez obniżania zasięgu widzenia? Chociaż muszę powiedzieć, że dziwię ci się, bo w TERA, GW i innych nowych MMO światełek i wybuchów masz sporo więcej (jeszcze silnik pozwala na więcej) a czepiasz się l2. Chyba nie będzie ci dane zatem grać w żadne nowe mmo, right? : )

Cytat: Draghar w Luty 01, 2013, 09:55:04 PM
Cytat: asdf1movie w Luty 01, 2013, 08:44:44 PM
45 min to pewnie podczas pvp poszło z 15 disconectów, lagów i zmarnowane 100 bresów.
to ma sens

Łącznie bresow poszło po 200 na pt, były sytuację w których biliśmy się 3vs3 przez dc chociaż to dziwne bo na dead serwerze nie powinno to mieć miejsca, i w ogóle zapomniałem dodać że całość supportował zRanger tylko my mieliśmy gorsze skrypty i po 45 minutach nie ogarnęły czegoś :<

DC to DC, to juz każdy musi sobie indywidualnie ogarniać. Co do reszty:
1)Od patcha "pseudo echo part 3-5" nie będzie już nikt tak chętnie wstawał od issa

2) Nawet w H5 jakbym zdecydował się ze swoim CP użyć 200 b rezow (DAFUQ, nigdy tyle nawet nie mieliśmy O_o z jakim przeciążeniem wasz iss biega?) to pvp mogłoby trwać na miękko ponad 30 min. A jak każda ze stron jeszcze nasrałaby sobie z 500 CP potek, to już w ogóle 50-60 min murowane (o QHP może nie będę wspominał ; D ) Z tego wniosek, że H5 ssie? Dat logic...

W światełkach l2 bije na głowę , tytuły które wymieniłeś i to znacząco. Grając w GW nie odniosłem wrażenie ze uczestniczę w dyskotece, efekty wizualne były dość przyjemne dla oka, czego nie mozna powiedzieć o l2

więc czemu w to nie grasz?
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

bula

Cytat: surda w Luty 02, 2013, 09:30:30 AM
ja po 10 minutach pvp na godzie krzyczalem zeby robic pr :D ale jak mowil lamp nie mam prawa mowic o pvp ;(

dead celestial ress dead celestial ress rebrith dead celestial ress dead celestial ress rebrith dead celestial ress dead celestial ress rebrith dead celestial ress dead celestial ress rebrith dead celestial ress dead celestial ress rebrith dead celestial ress dead celestial ress rebrith dead celestial ress dead celestial ress rebrith dead celestial ress dead celestial ress rebrith dead celestial ress dead celestial ress rebrith dead celestial ress dead celestial ress rebrith... po 40 minutach dead celestial ress dead celestial ress rebrith dead celestial ress dead celestial ress rebrith dead celestial ress dead celestial ress rebrith  hahaha
Chłopaku jak takiś kozak to dawaj na core i pokaż nam jak się gra na pvp na równych lv bo jak na razie to tylko pokazałeś że umiesz expić 3 dni z rzędu 24/7 bez snu wyfarmić postać szybciej niż inni po czym zabijać low lv na spotach... no i oczywiście potrafisz bzdury na forach pisać.
madcuzbad@pve

ej, a na ustawke w realu kamila nie zaprosisz, chlopaku-kozaku?

ale widzisz, on tobie pokazal ze potrafi wyfarmic ta postac, a ty ... ty jemu nic nie pokazales bo byles za slaby zeby go zabic, za to teraz krzyczysz jak jestes "mocny", tylko ze jego to juz srednio obchodzi(a ciebie obchodzilo jak ciebie zabijal/byl w stanie zabic jak miales mniejszy lvl/gorszy sprzet) - wynik 1:0 dla kamila

tytusDeZoo

Cytat: bula w Luty 02, 2013, 10:24:46 AM

madcuzbad@pve

ale widzisz, on tobie pokazal ze potrafi wyfarmic ta postac, a ty ... ty jemu nic nie pokazales bo byles za slaby zeby go zabic, za to teraz krzyczysz jak jestes "mocny", tylko ze jego to juz srednio obchodzi(a ciebie obchodzilo jak ciebie zabijal/byl w stanie zabic jak miales mniejszy lvl/gorszy sprzet) - wynik 1:0 dla kamila

Piszesz o czyms o czym nie masz zielonego pojecia. Kamilek gral jako driver na postaci ruskiego nolifa a pozniej na juz wyfarmionej (przez kogos innego) postaci healera wiec o czym ty piszesz ?? Klase pve pokazal na rpg gdzie farmil swoja postac na poczatku i jak miala 40 level to juz cala czolowka miala 60 wiec kamilek znow wszedl w dupe queema zeby moc mu driverowac postac i pisac na forum jaki to jest zajebisty ..  :D
Veve 99/97 Feoh Wizard Core server
Tytus 92 Feoh Wizard Lancer server
Ais / Yans / Atomek / Kylal / VeveLaBoo Nightmare DN server

kamiil

po 11 miesiacach nieobecnosci na core mam wpasc i ci cos udowadniac ??

proponuje PL serwer  :)

Alarion

na dodatek do tej pory uśmiech na twarzy się pojawia, jak byliśmy na spezionie w mieszanym składzie: chyba 2 osoby z mojego cp. queem + kamilek na healerze o nicku bispo + jakieś osoby od tazmana i sam tazman. Wpadły na nas wary (chyba HB...?) wpierdol wprawie zgarnęliśmy, tazman sam pisał, ze gorszego healera dawno nie widział.

Nawet Wilde po skończonej grze w pt queema, stwierdził, że kamilek to gracz TYLKO pve i jak tylko była okazja do pvp to się zapierał rękoma i nogami by nie iść.

I powiedz mi Bula, dlaczego typek z taką mentalnością tylko do bicia mobów ma prawo komentować i wypowiadać się o pvp, o którym nie wie nic?

@Kamilek pisze o pl serwerze, gdzie niedawno wjeżdżał na inoove, pisał, że ONLY RPG OVER 90000, że GoD ssie pałe, że innova ssie pałę itd. itd. a teraz ochoczo idzie tam queemowi expić postać. Nie wiem, jak ty masz czelność co kolwiek pisać człowieku : >

Cat Drama Maker

Redbox

kamil idzie tam gdzie serwer wstaje :d jak bedzie jakis nowy napewno tam tez pojdzie

http://www.sadistic.pl/efekty-specjalne-vt231195.htm
Uploaded with ImageShack.us

Cytat: gierojjj w Grudzień 15, 2012, 07:37:50 PM
jestem debilem i kompie sie z karpiami ale to nic tato mnie bije i mama

Qra

Ok jest już sobota więc pytam co z tym 7vs7 OOC random pt vs Amber.

Pytanie do biedaków z OOC co wam przeszkodziło w tej ustawce
a) trzeba było iść expic
b) Gavin zabrania wam wychodzić z miasta
c) jednemu z waszych pro graczy zdechł kot i teraz ma 3 tygodnie żałoby
d) mama wyłączyła komuś komputer
e) Amber CP ma teraz hero więc poczekacie miesiąc aby szanse były równe
Cytat: Shanique;134896If you talking about me... i'm in BS from that time when we left OOC because one stupid guy didn't liked polish words in clan chat and kicked Qra from clan... after that, BS history just begun.
BS - prawdziwa historia.

misiek440

Cytatproponuje PL serwer 

1.Hmm proponujesz pl server? przecież tam jest GOD, czyli największe dno
2.Czym różni się God na pl od god na innova? a no zapomniałem spolszczonymi nazwami skilów, więc nie wiem dlaczego miałbym iść na taki serwer lub ktokolwiek? Przecież równie dobrze możesz się szybko wyfarmić na Eu
3.No i z tego co piszesz to poziom ogarau zależy od tego jak się szybko wykoksasz, ciekawe podejście

Smolensk

Cytat: Qra w Luty 02, 2013, 11:57:00 AM

a) trzeba było iść expic

Mighty Amber PT zajęte jest farmieniem loa, więc nie będzie ustawki  hahaha

i ponownie, qrczak, skoro hejtuje się tutaj kamilka za pve, to ty też niezbyt powinieneś o pvp rozmawiać.  Qra faktor BS  :oops:
Doomcio Sigel Knight 99 ~ H.S.J.E.A.H  Team    [Party Leader]

bula

Cytat: Alarion w Luty 02, 2013, 11:18:53 AM
I powiedz mi Bula, dlaczego typek z taką mentalnością tylko do bicia mobów ma prawo komentować i wypowiadać się o pvp, o którym nie wie nic?
pozwol ze odpowiem pytaniem: dlaczego Ty masz mozliwosc pisania w jakimkolwiek dziale tego forum poza "Core" ?

no flame, just saying

Cytat: tytusDeZoo w Luty 02, 2013, 10:48:30 AM

madcuzbad@pve

Piszesz o czyms o czym nie masz zielonego pojecia. Kamilek gral jako driver na postaci ruskiego nolifa a pozniej na juz wyfarmionej (przez kogos innego) postaci healera wiec o czym ty piszesz ?? Klase pve pokazal na rpg gdzie farmil swoja postac na poczatku i jak miala 40 level to juz cala czolowka miala 60 wiec kamilek znow wszedl w dupe queema zeby moc mu driverowac postac i pisac na forum jaki to jest zajebisty ..  :D
Piszesz ze nie mam zielonego pojecia na temat, o ktorym nie mozesz wiedziec jakie mam pojecie. Wiec kto tu pisze o czyms o czym nie ma zielonego pojecia?

skoro "kamilek" jest taki chujowy, taki slaby, taki z niego tylko driver i tylko dostaje wyfarmione postacie od innych to czemu wszyscy sie rzucacie na kazdy jego post? przeciez on jest niczym, istnial na serwerze jakis, wedlug was, krotki okres czasu i nic nie osiagnal

zatem, ponawiam pytanie, dlaczego wszystkich was tak nagle obchodzi jak "kamilek" cos napisze? tak, oczywiscie, rozumiem ze robicie sobie z tego "beke", tylko za cholere jakos tego nie widac

surda

madcuzbad@pve

Jak już inni pisali kamilek to tylko driver bez pojęcia o pojęciu :P a ty to jego chłopak że go tak bronisz?

jedno trzeba kamilkowi przyznać jest jedyna osoba ktora wqrwia wszystkich ponad podziałami :D

@kamil
dziękuje ja nie skorzystam jednak z zaproszenia na PL gdyż pracuje i nie mam czasu grac po 24/7 a jak sam mówisz bez tego się do niczego nie dojdzie  :beksa: no i po za tym jak bym miał biegać swoim tankiem i bić takie matołki jak ty swoim "apokaliptycznym cięciownikiem" lub jak to woli "apokaliptycznym frezem" to jednak nie  hahaha

Inny słowy póki Kard na CORE nie zostanie Hero dopóty CORE nie wolno nazywać dead serwerem.
[/quote]

Qra

Cytat: Smolensk w Luty 02, 2013, 12:15:20 PM

a) trzeba było iść expic

Mighty Amber PT zajęte jest farmieniem loa, więc nie będzie ustawki  hahaha

i ponownie, qrczak, skoro hejtuje się tutaj kamilka za pve, to ty też niezbyt powinieneś o pvp rozmawiać.  Qra faktor BS  :oops:

Powiesz mi niby dlaczego Doomcio ?
Cytat: Shanique;134896If you talking about me... i'm in BS from that time when we left OOC because one stupid guy didn't liked polish words in clan chat and kicked Qra from clan... after that, BS history just begun.
BS - prawdziwa historia.

Mel

a) trzeba było iść expic

Cytat: Alarion w Styczeń 29, 2013, 09:44:03 AM
Co do terminu, się zgadamy na pewno.

Jakos amber cp nie kwapi sie zeby mnie pm a jestem w grze kazdego dnia 20-2

poza tym:
a)nie expie
b)chyba wam bo w klanie sie o malo nie bija o fragi na was
c)znasz to z doswiadczenia?
d)przykro mi jesli wciaz mieszkasz z mama
e)aaa to moze dlatego nie doczekalem sie pm bo trzeba bylo wpierw hero dostac
Core - 9xMS hero
BlackAngels

Alarion

nie martw się, pm-nę cię dziś i nie potrzebujemy hero skilli do 7 vs 7 vs takie pt jak twoje ^^

Cat Drama Maker

Dyma

{Amber} nie używa hero skilli na ustawkach ;) Btw kto zgarnął hero?
Cytat: Arimas w Styczeń 08, 2012, 02:06:06 AM
Update:
W Amber party, jego członkowie pytają się alariona czy mogą dostać passy na shogala zamiast zapytać shogala  :D

Qra

Spokojnie Alarion. Na razie to nie wiemy jakie on ma CP xD Może się okazać że nie będziesz potrzebował full pt żeby ich rozjechać.
BS - prawdziwa historia.

surda

Cytat: Qra w Luty 02, 2013, 04:36:52 PM
Spokojnie Alarion. Na razie to nie wiemy jakie on ma CP xD Może się okazać że nie będziesz potrzebował full pt żeby ich rozjechać.

Ty nie śmiej się z Mela i jego CP tylko  cp sepsy zrób jakieś korepetycje z PVP ostatnio sepsa kozaczył pisał do nas że chce ustawkę 7 vs 7 a jak przyszło co do czego to na 3 starcia za każdym razem leżeli na glebie w tym przy ostatniej walce to nawet nie trwało to 40 sekund (tyle na początku mi brakowało do party UD).

[/quote]

misiek440

Qra

Też czekam na frapsa bo ciężko mi udzielać rad i wskazówek do PvP którego nie widziałem.
BS - prawdziwa historia.

Mel

luz, niech sie smieja, nie takie cp jak amber myslaly ze beda mialy spacerek, alarion zyje przeszloscia, jakby bylo pol roku temu, ale co sie dziwic w koncu to byl ostatni raz jak amber wyszlo z miasta
Core - 9xMS hero
BlackAngels

Alarion

tylko pół? Myślałem, że ze 2 lata jeszcze na lancerze? O_o

Cat Drama Maker

Shanique

a mnie zastanawia jedna rzecz... 90% tego co tutaj piszecie to "fakty" wyssane z palca... kiedy zaczniecie pisać coś co będzie prawdziwe?

Redbox

zróbcie tą ustawke i jaki probelem

http://www.sadistic.pl/efekty-specjalne-vt231195.htm
Uploaded with ImageShack.us

Cytat: gierojjj w Grudzień 15, 2012, 07:37:50 PM
jestem debilem i kompie sie z karpiami ale to nic tato mnie bije i mama