Core (EU) - Screeny, PvP, Flame, Spam

Zaczęty przez Mc6, Grudzień 04, 2011, 03:54:28 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Qra

Niesamowity temat zastępczy. Szkoda tylko że pominięty został cały niedzielny CS. Gdzie są osoby które pisały że BS za chuja nie zdobędzie zamku. Jakiem to zabawne ze 80 osób wybroniło zamek przez 2h !! i 200+ osobowy zerg nie dał sobie rady. Czekam tutaj na komentarze osób z OOC i RG bo to one głownie przepowiadały to ze nigdy BS nie zdobędzie zamku.
Cytat: Shanique;134896If you talking about me... i'm in BS from that time when we left OOC because one stupid guy didn't liked polish words in clan chat and kicked Qra from clan... after that, BS history just begun.
BS - prawdziwa historia.

Shen

Ja tez czekalem na wasze komentarze po utracie aden i po kolejnych siegach ale byla cisza. Ze nie zdobedziece zamku to chyba tylko Mel pisal a jaki poziom wypowiedzi on reprezentuje to kazdy wie.

TTerrorPropaganda

Ciężko się z tobą gada dyma, zupełnie przekręciłeś mój przykład. Pisałem w nim wyłącznie ze ktoś taki może krytykować grę tylko pod względem interfejsu i ma do tego prawo, a nie cała rozgrywkę. I większość z nas pisząca o GoD robi to co zauważył grając, nie ważne do którego lewela. 87 mi wystarczył w zupełności by pisać, to co pisze tak samo jak reszta , bo nie bardzo widzę by ktoś wchodził w "mechanikę gry" po 95 tylko piszą ogólnie, co im się w GoD podoba a co nie...A 95% tego co piszą można zauważyć do 86 poziomu

Horken

Core - Wynn 99 - sprzedany
R.I.P. Ciapu

Itherus

Alarion

ale wiadomo chociaż coś, czy tymi postaciami, które są, czy będzie robiony tymczasowy serwer na czas turnieju? Bo z ankiety przeprowadzanej kilka miesięcy temu wynikało, że większość wolała na tymczasowych serwerze z równymi względnie szansami
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

Itherus

powinno byc jak na rus tam kazdy walczył z tym co ma jedynie bez hero weapon/skills

Alarion

nie powinno tak być, bo wtedy dużo więcej osób wziełoby udział gdyby było jak na ostatnim all mighty.

Cat Drama Maker

Qra

Są takie momenty w których wygrywa twoja postać a nie twój skill. Realnie ile CP mogło by walczyć na równym poziomie gdyby na turnieju walczyło by się własnymi postaciami, 10 ? Na dodatek turniej tylko dla 2 klanów.
Cytat: Shanique;134896If you talking about me... i'm in BS from that time when we left OOC because one stupid guy didn't liked polish words in clan chat and kicked Qra from clan... after that, BS history just begun.
BS - prawdziwa historia.

Draghar

Cósh.. Jeżeli zrobią to na zasadzie 'swoimi postaciami' ilość CP które weźmie udział zmniejszy się o połowe ;)

Dyma

Cytat: TTerrorPropaganda w Luty 12, 2013, 09:09:41 AM
Ciężko się z tobą gada dyma, zupełnie przekręciłeś mój przykład. Pisałem w nim wyłącznie ze ktoś taki może krytykować grę tylko pod względem interfejsu i ma do tego prawo, a nie cała rozgrywkę. I większość z nas pisząca o GoD robi to co zauważył grając, nie ważne do którego lewela. 87 mi wystarczył w zupełności by pisać, to co pisze tak samo jak reszta , bo nie bardzo widzę by ktoś wchodził w "mechanikę gry" po 95 tylko piszą ogólnie, co im się w GoD podoba a co nie...A 95% tego co piszą można zauważyć do 86 poziomu
koniu nie odwracaj kota ogonem bo ja wytłumaczyłem Ci co robicie z Godem na podstawie Twojego przykładu, ogólnie w każdej wypowiedzi próbujesz cos odwrócić, żeby wyszło na Twoje, odchodząc od tematu poprzedniego posta. Najzwyklejszy w świecie trolling.
Niech jakiś mod wykasuje całą tą żałosną dyskusję.
Cytat: Arimas w Styczeń 08, 2012, 02:06:06 AM
Update:
W Amber party, jego członkowie pytają się alariona czy mogą dostać passy na shogala zamiast zapytać shogala  :D

Mel

Cytat: Shen w Luty 12, 2013, 08:16:09 AM
Ze nie zdobedziece zamku to chyba tylko Mel pisal

gdzie?

Cytat: Shen w Luty 12, 2013, 08:16:09 AMa jaki poziom wypowiedzi on reprezentuje to kazdy wie.

jaki?
Core - 9xMS hero
BlackAngels

Qra

Cytat: Mel w Luty 06, 2013, 08:10:00 PM
Cytat: Kard w Luty 06, 2013, 08:04:59 PM
Cytat: Mel w Luty 06, 2013, 07:59:17 PM
Czyli nie chwalił się pmami na naszego boxa w których wyzalil się jakimi jesteśmy poj***** po czym zrobił emo log out? hahaha
cóż tyle twoje co na forum poszczekasz, a normalnie ogon pod siebie i w nogi  :noob:

To nie ja schowałem ogon pod siebie na ostatniej oly, płacząc jakie to jest nie fair hahaha
Ps zamiast się napinac idź lepiej pomyśl jak tym razem skutecznie wycrestowac dion, heine lub inny lol zamek hahaha

6 postów temu.
BS - prawdziwa historia.

Mel

Cytat: Qra w Luty 12, 2013, 12:27:59 PM
Czyli nie chwalił się pmami na naszego boxa w których wyzalil się jakimi jesteśmy poj***** po czym zrobił emo log out? hahaha
cóż tyle twoje co na forum poszczekasz, a normalnie ogon pod siebie i w nogi  :noob:

To nie ja schowałem ogon pod siebie na ostatniej oly, płacząc jakie to jest nie fair hahaha
Ps zamiast się napinac idź lepiej pomyśl jak tym razem skutecznie wycrestowac dion, heine lub inny lol zamek hahaha

6 postów temu.

i czego ma to dowodzic?
Core - 9xMS hero
BlackAngels

Alarion

Cytat: Mel w Luty 12, 2013, 12:29:31 PM

6 postów temu.

i czego ma to dowodzic?

pewnie temu co zawsze, dud servidor i takie tam...

Cat Drama Maker

Mel

Cytat: Alarion w Luty 12, 2013, 12:35:28 PM
Cytat: Mel w Luty 12, 2013, 12:29:31 PM

6 postów temu.

i czego ma to dowodzic?

pewnie temu co zawsze, dud servidor i takie tam...

o dud servidorze tez pisalem?  :shock:
Core - 9xMS hero
BlackAngels

Alarion

nie, ale wszystko się do tego sprowadza od już ... 752 stron?

Cat Drama Maker

Mel

Cytat: Alarion w Luty 12, 2013, 12:38:08 PM
nie, ale wszystko się do tego sprowadza od już ... 752 stron?

a ktory z naszych forumowych celebrytow quitnal serwer juz na 1 stronie?  :D
Core - 9xMS hero
BlackAngels

likas

@Qra
Odnośnie siege'a, gratuluję zamku - uczciwie wywalczony, tylko za każdym razem się przeplata heroiczna postawa typu my vs Z.E.R.G . Jak aden zdobywało ooc, to było to samo - "1,5h męczyliście się zergiem, aby przejąć zamek". Nieważne, że najpierw trzeba rozwalić bramę, drugą bramę, trzecią bramę, kryształki.

Przypominam takie detale odnośnie heine:
- zerg w żadnym momencie, nie mógł się rezzować, a waleczni 300, przez ok. 1h :)
- zagadka dnia: "Kto twierdził, że heine jest łatwe do obrony". Efektywny czas regroupu po zgonach, to ok. 5-10 minut, a jakby nie patrzeć, trzeba jeszcze dotrzeć pod zamek.
- nie wątpię, że lagi dotyczyły obydwu stron, ale nie oszukujmy się, komu jest łatwiej? Tym co stoją w zamku i mogą czekać na pojedyncze jednostki, czy tym co wbiegają?

Oczywiście, błędy organizacyjne z naszej strony również się zdarzyły i tu no excuses ;), po prostu my byliśmy w połowie drogi do zamku, kiedy zamek już był praktycznie screstowany.
btw. Qra jeżeli swoją wypowiedź oparłeś, o post Mela który zacytowałeś, to True - lider HB z franza(aka "leżymy carpetem pod baiumem, ale wygrywamy serwer") byłby z Ciebie dumny.

tytusDeZoo

Czekam na wiecej zabawnych excusow w sprawie przejebania siega 240 vs 80  hahaha

Na razie to jestescie tylko smieszni mowiac o jakis regrupach czy biciu krysztalu.. My nie mielismy tego zamku przed siegem wiec sami tez musielismy bic bramy i krysztaly oraz jakos do tego zamku dotrzec.

Rozni nas tylko to ze my dalismy rade a wy daliscie dupy  :D
Veve 99/97 Feoh Wizard Core server
Tytus 92 Feoh Wizard Lancer server
Ais / Yans / Atomek / Kylal / VeveLaBoo Nightmare DN server

Draghar

Cytat: tytusDeZoo w Luty 12, 2013, 01:09:34 PM
jakos do tego zamku dotrzec.

Kurwa, ależ w dzisiejszych czasach kliknięcie "Front of Innadril Castle" z Fort TP kosztuje wysiłku :O

Co do całości Twojego postu Totys.. Widzisz różnicę w biciu kryształków, bramy etc w momencie w którym jedynym enemy jest LTU które dysponowało 40 osobami, a biciem kryształków etc w momencie w którym panuje wszechobecny lag i jest "240 vs 80"?

W momencie w którym mieliście wolne plecy mogliście sobie pozwolić na równoczesne rozwalanie bram i kryształków więc nie pierdol tutaj głupot jak wielki wysiłek żeście zrobili, żeby przejąc zamek skoro 5 min po rozpoczęciu siega gratulowałem osobom od Was zamku :o

Dodatkowo, jako zapisani przez pierwszą godzine siega mieliście możliwość ressowania, potem tego nie było, ale i tak chyba mniej czasu zajmuje kliknięcie "to castle" i w 2 minuty pojawienie się już przed bramą, niż palenie rr po każdej glebie i czekanie aż pt się poresują/pobuffują/dobiegną. W końcu jako niezapisani tracili normalnie expa, a nie każdy ma 99 ;)

Mel

Cytat: Draghar w Luty 12, 2013, 01:20:47 PM
nie pierdol tutaj głupot jak wielki wysiłek żeście zrobili, żeby przejąc zamek skoro 5 min po rozpoczęciu siega gratulowałem osobom od Was zamku :o

totys sie zdobyl na wielki wysilek, musial sie pilnowac zeby nie popuscic z radosci  hahaha
Core - 9xMS hero
BlackAngels

Alarion

Cytat: likas w Luty 12, 2013, 01:03:07 PM
btw. Qra jeżeli swoją wypowiedź oparłeś, o post Mela który zacytowałeś, to True - lider HB z franza(aka "leżymy carpetem pod baiumem, ale wygrywamy serwer") byłby z Ciebie dumny.

Teh dat drama!

Zatem Likas jak zza starych czasów:

OOC z zergiem i z obrońcami stanęło na lagu? Another victory of HB!

Dobo, aka screamForMe, aka Awakendemon, aka "YOU STUPID MORONS" przegrał z w00dy z kretesem na oly ,a Likas jest od niego 10 x lepszym nukerem, ale mimo wszystko feeduja jakiegoś tarda? Another victory of HB!

Rozpadło się mighty ally The horde z Error504? Another victory of HB!

Bugaimer musiał na 99 czekać na reza 100%? Another victory of HB!

Jaden (a nawet doomcio) jest lepszym tankiem od bravehearta, ale wybrali go? Another Victory of HB!

Biedny klan kraśków nie może kupić CH?  Another victory of HB!

: D

Cat Drama Maker

Draghar

Cytat: Alarion w Luty 12, 2013, 01:31:46 PM
Cytat: likas w Luty 12, 2013, 01:03:07 PM

Dobo, aka screamForMe, aka Awakendemon, aka "YOU STUPID MORONS" przegrał z w00dy z kretesem na oly ,a Likas jest od niego 10 x lepszym nukerem, ale mimo wszystko feeduja jakiegoś tarda? Another victory of HB!

Likas aka Świeżo Upieczony Pan Inżynier stwierdził że obrona jest ważniejsza od L2 i gupiego hero :<<. But still another victory of HB!